TUTO Hockey 2017–2018

  • 200 686
  • 841

Oadie

Jäsen
Hieno esitys, ehjä paketti. Joukkue on valmiina tosipeleihin. Alkaisi jo kun ei malta odottaa.
Totta puhuen mitä Juuselalle on tapahtunut, entä Luceniukselle ja monelle muulle. Yksi vierasvoitto ja jatkoksi niin tutuksi tullut sukellus. Jokipojat oli ensimmäisen erän jälkeen kymmenen askelta edellä pelaten ji pleijarikiekkoa. TUTO taas keskittyi muuhun kuin pelaamiseen. Päävalmentajalla ei ole joukkue lainkaan käsissä..
 

Probert24

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
Tämä oli aivan fantastinen peli Playoff-kausarien markkinoinnissa, antoi kivasti taas uskoa pitkään kevääseen. Eikö tämä meidän "valmentaja" näe että joukkueen peli on ollut kuritonta koko kauden ja sama meno vaan jatkuu. Tänäänkin herra keskittyi vain tuomareille valittamiseen. Surkuhupaisin kohta kun marmattaa tuomareille 0-3 maalista, jossa vastustaja teki naurunalaiseksi koko kentällisen. Nyt pitää seurajohdon myöntää realiteetit ettei tällä kombolla mennä finaaleihin. Viime kaudella homma oli jotenkin hanskassa, mutta tämä kausi muistuttaa Ikan viimeistä kautta, jolloin joukkue ei enää pelannut valmentajalleen.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Eikö tämä meidän "valmentaja" näe että joukkueen peli on ollut kuritonta koko kauden ja sama meno vaan jatkuu. Tänäänkin herra keskittyi vain tuomareille valittamiseen. Surkuhupaisin kohta kun marmattaa tuomareille 0-3 maalista, jossa vastustaja teki naurunalaiseksi koko kentällisen.

Oli todella jonkin sortin pohjanoteeraus tuokin. Eikä ollut ainoa kerta pelissä kun protestoi tuomareille. Hankala ymmärtää moista. Kun joukkue pelaa niin umpisurkeasti mitä tänään teki, niin luulisi ettei kehtaa tuomareille purnata. Ei ainakaan kannattaisi.

Hyvin sopi illan TUTO-ilmeeseen sekin, kun Toverien väriin sonnustautunut isokokoinen mies rojahti pelin päätyttyä näyttävästi rähmälleen vaihtoaitioiden välissä olevalle esiintymislavalle, lavan seinänä toimineen kyltin perässä. En ole varma lukeeko kyseisessä kyltissä TUTO vai ei, mutta sopisi kyllä illan kuvaan oikein mainiosti.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ai niin tuosta Elomon purnaamisesta vielä. Protestoi kovasti Näpin saamaa sukellysjäähyä, vaikka tilanteessa jäi päivänselvä Pohjanoksan pomppu viheltämättä. Oikein näyttävä sirkusloikka Lehtisen mitättömän tuuppauksen jälkeen.

Näppi ei muuten ole aikoihin onnistunut missään, ei edes vahingossa. Tuntuu että kaikki mitä mies tekee tai yrittää, epäonnistuu tavalla tai toisella. Sääli sinänsä, sillä ei miestä yrityksen puutteesta voi haukkua.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Ai niin tuosta Elomon purnaamisesta vielä. Protestoi kovasti Näpin saamaa sukellysjäähyä, vaikka tilanteessa jäi päivänselvä Pohjanoksan pomppu viheltämättä. Oikein näyttävä sirkusloikka Lehtisen mitättömän tuuppauksen jälkeen.

Pohjanoksa sai sukelluksesta jäähyn. Ja lehtisen tuuppaisu oli melko kova poikittainen maila ylävartaloon. Toki Pohjanoksa väritti.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Pohjanoksa sai sukelluksesta jäähyn. Ja lehtisen tuuppaisu oli melko kova poikittainen maila ylävartaloon. Toki Pohjanoksa väritti.

Jaa näemmä sai. Hiukan tuota ihmettelin, sillä Näppi kuulutettiin jäähyn saajaksi, ei istujaksi. Ja Näppi siellä Mestiksen seurannassakin oli tilanteen jälkeen. No, sattuuhan sitä.

Ja paskat ollut mikään kova poikittainen, onneton tuupaisu. Ei Pohjanoksa olisi edes kaatunut jos ei olisi halunnut.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
6 pinnan peli hävittiin täydellisesti. Ei pienintäkään selittelyn sijaa. Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, mutta toisessa erässä TuTon paketti hajosi pahasti. Kaikki lähti mielestäni useista hävityistä kamppailuista. Jokipojat oli niissä selvästi vahvempi ja pelasi ne paremmalla asenteella ja voimalla. Ajoittain jopa järkälemäinen Kangasmäki lensi väännössä kevyen tuntuisesti katolleen Jokipoikien maalin takana. Siinä missä TuTo neppaili usein tilanteisiin ja vähän kalasteli jopa jäähyjä, niin Jokipojat pelasi pelasi pudotuspelityylisesti lähes sääntöjen rajoilla ja myös riisti kiekkoja paljon. Hyvä kurinalaisuus myös leimasi heidän peliään ja paketti pysyi kasassa. Vieraat olivat valmiit maksamaan huomattavasti kovempaa hintaa pisteistä. TuTo menetti tämän seurauksena pelin hallinnan ja vieraiden pelin avausmaali roikkui ilmassa toisen erän alkupuolella. Avaus osuma syntyikin lopulta hieman ennen pelin puoliväliä ja siitä TuTon alamäki vain paheni.

Toisen erän lopussa TuTostakin tuttu Oula Uski iski alivoimalla tilanteeksi jo 0-2, kun TuTon pelaaja kaatuili omassa kulmassa hieman jäähyn toivossa. Uskilla oli helppo työ ohittaa Pohjanoksa, kun pääsi vapaasti maalille. Kolmannessa erässä TuTon sekoilut jatkuivat. 0-3 ja 0-4 maalit olivat katasrofaalisia virheitä TuTon pelaajilta. Lopussa Halme nosti vielä TuTon pelin tasoa rikkomalla kuparisen, mutta lopulta tämäkin nousun Jokipojat tappoi tyhjillä maaleilla.

Pelistä jäi sellainen maku, että TuTo ei ole vielä valmis pudotuspeleihin. Ehkäpä olisi pienen kriisipalaverin paikka, missä voisi todeta, että näillä sukeltamisilla ja neppailuilla ei mestaruuksia voiteta. Tässä täytyy ottaa lusikka kauniiseen käteen ja myöntää omat virheet ja ongelmat, että niitä voidaan korjata. Muuten sama meno vain jatkuu. Työtä, intensiteettiä ja erinomaista joukkuepeliä tarvitaan paljon lisää. Pudotuspeleissä ei enää tyylipinnoja jaeta ja se on aivan sama miten sen maalin saa, kunhan voitto tulee.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Usko alkaa menemään tähän joukkueeseen. Peli on aikamoista koheltamista ja kahden viikon päästä pitäisi pelata pelkästään voittavaa jääkiekkoa. TuTo:n esitys ei kyllä nostanut halua ostaa playoff kausikorttia piiruakaan. Hävetti olla katsomossa. Taitaa jäädä ostamatta kyseinen kortti ensimmäisen kerran viiteen vuoteen. TuTo:lla on kolme peliä aikaa vakuttaa maksava yleisö playoff kausikortin ostajiksi. Jos peli on tämän näköistä niin minulle on rahoille muuta käyttöä.

Tämän illan tuomari numero 18 oli täydellinen pelle. Mistä näin ala-arvoisen heikkoja tuomareita tulee?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Tämän illan tuomari numero 18 oli täydellinen pelle. Mistä näin ala-arvoisen heikkoja tuomareita tulee?

En tiedä noista numeroista, mutta villi veikkaus on, että 18 olisi ollut se samainen Mäkisalo joka jokin aika sitten perseili Marlilla tämän J.Salmisen kanssa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Tämän illan tuomari numero 18 oli täydellinen pelle. Mistä näin ala-arvoisen heikkoja tuomareita tulee?
Koistinen oli tuo päin persettä viheltänyt. Hän on aikaisemminkin tällä kaudella tuominnut Kupittaslla huonosti. Toinen tuomari oli Mäkisalo, joka tuomitsi ihan ok.

On ihmeellistä, miten Lucenius ja varsinkin Juusela pelaavat nyt noin vaatimattomasti verrattuna alkukauteen. Ja puolustus oli aivan sekaisin. Tietääkö joku, mikä on Matias Haarasen tilanne? Häntä puolustus tarvitsisi. Ja hyökkäystä piristäisi Niko Ahoniemen paluu saikulta. Illan positiiviset asiat olivat, että Aleksi Halme teki maalin ensimmäisessä vaihdossaan maalin ja katsojamäärä 1485.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jälleen jämäkkä esitys pienellä porukalla. Jep. Jääkiekkoromantikkona uskon kasvukertomuksiin sekä tarinoihin, ja mielestäni tällä joukkueella ei ole minkäänlaista tarinaa. Joku tulee, joku lähtee, joku pelaa, joku on sairastuvalla, tänään näin, huomenna noin. Tässä ei ole ole toistaiseksi ollut mitään, mihin tarttua, eikä touhu ole kehittynyt mihinkään.

Luceniuksen myötä joukkueeseen näytti tulevan jonkinlainen ryhti ja suunta, mutta nyt ollaan jo pitkään oltu taas tuuliajolla. Mielestäni TUTOn pitäisi välittömästi vaihtaa kapteenia. Lucce on tuomareiden keskuudessa merkitty mies, ja siitä lähtötilanteesta on vaikea rakentaa järkevää kanssakäymistä raitapaitojen kanssa. Kuka se kapteeni sitten voisi olla? Niinpä, ei ainakaan Virkki tai Keinänen. Joku jolla hermo pitää tiukoissakin paikoissa. Onko sellaista?

Itseäni ärsyttävät pelaajat, jotka jatkuvasti mussuttavat tuomareille ja rupattelevat kaikkien tilanteiden jälkeen heidän kanssaan. Mikko Liukkonen oli takavuosina oikein malliesimerkki tuollaisesta pelaajasta. Silti, TUTOnkin pitäisi harrastaa tuollaista. Turha edes väittää, että nämä nykypäivän kokemattomat tuomarit ovat immuuneja tuollaiselle vaikuttamiselle. Eilenkin Pitkänen ja Viirlas menivät melkein käsikädessä päätuomareiden kanssa toiselle erätauolle. Tutolaisia ei näkynyt missään. Tutolaisten on turha valittaa, että tuomarit sitä ja tätä, jos ainoa vaikuttamisyritys on pään aukominen vaihtoaitiosta.
 
Viimeksi muokattu:

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Sairastupa TuTo:n osalta:

Niko Ahoniemi
Jarmo Jokila
Manu Honkanen
Mika-Matti Hyvärinen
Tomi Wilenius
Matias Haaranen
Samu Suominen

Odottaisin seuralta päivitystä tilanteesta. Ketkä näistä herroista pelaavat vielä tällä kaudella?

Mihin on hävinnyt Juuselan maalivainu? Lahtisen esitykset ovat olleet myös hyvin vaatimattomia. Onhan kysymyksessä sentään liigasopimus pelaaja. Jollei suunta käänny viimeistään keskiviikkona Keuruulla niin Marli Areenalla katsomo alkaa näyttämään melko tyhjältä.

Suuri yllätys on jos näillä esityksillä päästään neljän parhaan joukkoon. Ikävää jos taas tämäkin kausi kustaan nilkoille.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Mielestäni TUTOn pitäisi välittömästi vaihtaa kapteenia. Lucce on tuomareiden keskuudessa merkitty mies, ja siitä lähtötilanteesta on vaikea rakentaa järkevää kanssakäymistä raitapaitojen kanssa. Kuka se kapteeni sitten voisi olla? Niinpä, ei ainakaan Virkki tai Keinänen. Joku jolla hermo pitää tiukoissakin paikoissa. Onko sellaista?

Seuraan mielelläni peleissä pelaajien kehonkieltä ja olemusta pelin aikana, ja jos minä saisin omien näkemysteni perusteella valita, niin tuosta joukkueesta kapteenin merkkiä kantaisi joko Näppi tai Karlsson. Mutta olisi se sitten kuka tahansa, niin paha se on tässä kohtaa loppupelien kynnyksellä alkaa kapteenirulettia pyörittää.

Noin muutoin olen kyllä itsekin pähkäillyt samoin, että ei Lucenius varsinaisesti optimaalista kapteenimateriaalia ole. Loistava pelaaja ja yrittää usein liki yksin pitää joukkuetta raiteilla, mutta toisaalta myös keskittyy usein hiukan vääriin asioihin. Eikä taida tuomarit paljon Lucea kuunnella, ja miksi kuuntelisikaan, sillä protestit kärsii melkoisen inflaation jos niitä viljelee a’la Liukkonen, eli jokaisessa tilanteessa.

Esimerkiksi eilen Lucella oli kovasti asiaa kun Pohjanoksa sai kakkosen sirkusloikastaan. Jos minä olisin ollut tuomari, niin olisin varmaan ajatellut, että onko tuo ukko nyt ihan tosissaan. Ei siis tuollaisista, vaan silloin kun on oikeasti aihetta. Sillä toden totta, niitäkin tilanteita on ja riittää.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jääkiekkoromantikkona uskon kasvukertomuksiin sekä tarinoihin, ja mielestäni tällä joukkueella ei ole minkäänlaista tarinaa. Joku tulee, joku lähtee, joku pelaa, joku on sairastuvalla, tänään näin, huomenna noin. Tässä ei ole ole toistaiseksi ollut mitään, mihin tarttua, eikä touhu ole kehittynyt mihinkään.

Valitettavan totta. Ehjät ketjukombinaatiot ovat TuTolla todella vähissä, eikä niitä nykyisellä rotaatiolla ole oikein ehtinyt muodostua. Selviä tutkaparejakin on hyvin vähän. Nykyisellä ketjujen sekoittelulla homma on mennyt siihen suuntaan, että kaikki vain yrittävät jotenkin "selviytyä" kentällä ja pelaavat paljon sitä omaa peliään. Hakemista on aivan liikaa ja mm. harhasyöttöjä, sekä kiekonmenetyksiä tulee peleissä paljon. Tätä ei voida paikata henkilökohtaisella taitotasolla, jos ketjun energia ei vain sulaudu yhteen. Sinänsä iso pelaajavaihtuvuus ei välttämättä ole aina ongelma, minkä mm. sarjakärki KeuPa on tällä kaudella osoittanut. Jollain tavalla he ovat saaneet koko ajan energiansa pelissä paremmin olennaisiin asioihin. KeuPan suoritukset ovat olleet myös tasaisen varmoja, kun TuTon peli on ailahdellut välillä joka suuntaan.

Itseäni ärsyttävät pelaajat, jotka jatkuvasti mussuttavat tuomareille ja rupattelevat kaikkien tilanteiden jälkeen heidän kanssaan. Mikko Liukkonen oli takavuosina oikein malliesimerkki tuollaisesta pelaajasta. Silti, TUTOnkin pitäisi harrastaa tuollaista. Turha edes väittää, että nämä nykypäivän kokemattomat tuomarit ovat immuuneja tuollaiselle vaikuttamiselle. Eilenkin Pitkänen ja Viirlas menivät melkein käsikädessä päätuomareiden kanssa toiselle erätauolle. Tutolaisia ei näkynyt missään. Turha valittaa, että tuomarit sitä ja tätä, jos ainoa vaikuttamisyritys on pään aukominen vaihtoaitiosta.

Itse näkisin, että TuTon pelurit ovat aivan liikaa keskittyneet juuri tuomareille valitteluun. Jokusen kommentin voi heittää, jos kokee vääryyttä, mutta jatkuva narina on omaan jalkaan ampumista. Tuomaritkin ovat ihmisiä ja jos heillä menee hermot valittelijaan, niin sekin näkyy jotenkin tuomioissa. Kalastelijan leimalla voi syöttiin tarttua lopulta se oma sukeltamisjäähy, vaikka vastustaja rikkoisikin. Pahimillaan tämä lopulta johtaa oman kasetin kiinni leikkaamiseen ja useamman pelin huiliin. Tämäkin on valitettavan tuttua jo tältä kaudelta.

Jollain tavalla itse kaipaan joukkueeseen enemmän äijjämäisyyttä, mitä Ikan aikana oli. Vastustajat pitäisi nostaa peleissä puhtaasti seinille ja kyetä syömään heidän energiaansa pelin sisällä. Tämä korostuu varsinkin pitkissä pudotuspelisarjoissa. Nykyisin moni vastustaja pääsee TuToa vastaan pelaamaan liikaa mukavuusalueellaan ja TuTolla hakkaa päätään keskialueen sumppuun vähillä vaihtoehdoilla. Olisiko aika rakentaa kunnon rouhijaketju? Vuorio-Lahtinen-Salminen, keskipituus +190cm ja keskipaino ~100kg? Vastustajan olisi pakko kiinnittää tähän huomiota ja energiaa, mikä samalla voisi tuoda tuonne kärkikentille lisää tilaan hyökkäyspäähän?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Voisiko joku referoida eilisiä Elomon kommentteja? JA:n raporttia ei ole näkynyt, enkä Tussarin tilaaja ole, eli olen asian suhteen pienoisessa uutispimennossa.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
– Olen erityisen ylpeä siitä, että kukaan jätkistä ei luovuttanut, vaikka tilanne oli mikä oli, Elomo kommentoi ottelun jälkeen.

– Toinen erä oli meille erittäin vaikea. Vastustaja oli ennakkoon hyvä, ja meillä ei vain uponnut, Elomo arvioi.

– Tämä oli yksi peli, matka jatkuu, Elomo kommentoi luottavaisena.

Sellaista. No problemo, sano Miika.

No, siitä olen kyllä samaa mieltä, että yrityksen puutteesta ei joukkuetta voi syyttää. Syyt epätasaisiin otteiseen on jossain muualla. Mutta missä, iso mysteeri ainakin mulle.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Itse näkisin, että TuTon pelurit ovat aivan liikaa keskittyneet juuri tuomareille valitteluun. Jokusen kommentin voi heittää, jos kokee vääryyttä, mutta jatkuva narina on omaan jalkaan ampumista.

Joo, tilanteiden jälkeen urputtaminen on eri asia, sen tutolaisetkin osaavat. Jotkut vastustajat tuntuvat kuitenkin osaavan myös rakentavan keskustelun, jolla saattaa hyvinkin olla vaikutusta tuomareiden ratkaisuihin tulevissa tilanteissa. Sellaista ei ole TUTOlta nähty Virtasen ja Pärssisen jälkeen. Tai mistä minä tiedän mitä siellä kukin tuomarille selittää, mutta tällaisen vaikutelman on ainakin saanut.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään sitten vieraspeli ja kokoonpano näyttää ihan hyvältä. Mukaan tullut myös Manu Honkanen. Kaarlehto aloittaa maalissa ja toivotaan, että häntä ei jätetä yhtä yksin kuin Pohjanoksa viimepelissä. Keinänen palaa myös ja oisko hänelle tauko tehnyt hyvää ja näpäyttäisi kannattajia hyvällä pelillä.
Hiukan tässä pitäisi näkyä nyt pudotuspeleissä tarvittavaa taistelua. Maalinedustapeliä molemmissa päissä pitäisi parantaa ja rumia maaleja saa tehdä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Ja ennen kaikkea pelin focuksen täytyy pysyä itse pelissä, muuten homma lähtee laukalle. Uskon täytyy pysyä omaan tekemiseen ja eikä antaa dumareitten vaikuttaa omaan pelaamiseen. Kiekolliset virheet pois ja parempi viisikon puolustusvalmius kiekon menetyksen jälkeen täytyy olla. Oikeastaan ongelmia on niin paljon pelissä, että voisi pitkän litanian kirjoittaa, mutta aloitetaan noista.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Keupa lähtee ennakkosuosikkina peliin. TuTo:n pelaaminen on ollut melkoista vuoristortataa koko kauden. Asetelma on se, että tarvitsemme vähintään 7 pistettä näistä kolmesta runkosarjan pelistä, jotta säilyttäisimme mahdollisuudet sijoittua runkosarjassa neljänneksi. TuTo:n pudotuspelit ovat siis jo alkaneet.

Omissa ei saisi soida ja käydään tekemässä se yksi. Tämän pitäisi olla pelin henki. Boxista pitää myös pysyä poissa. Keupa kyllä rokottaa ylivoimalla välittömästi. Usko voittoon on valitettavan pieni mutta jos joukkue on päättänyt ryhdistäytyä perjantain mahalaskun jälkeen niin kaikki on mahdollista.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Jännä juttu. Kauden top3 peli Tutolta, mutta silti pessimistiset fiilikset perjantaihin. Huippupelin jälkeen kaudella perinteeksi muodostunut mahalasku tulossa? Joukkue toivottavasti on luottavaisin mielin ja Luceniushan jo mainitsi, että murskavoitto tulossa ja SaPKolla ei ole mitään palaa.

Harmillinen tuo Juuselan taklaus. Toivottavasti kaveri ei pahasti loukkaantunut. Teknisesti täysin puhdas, mutta kun Jokisella oli katse kiekossa ja pää kyyryssä, niin osumaa tuli päähän. Tämän kauden linjauksella tulossa se standardi kolme peliä pelikieltoa, jolloin ollaan pelikiellossa myös playoffien ensimmäisessä ottelussa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jännä juttu. Kauden top3 peli Tutolta, mutta silti pessimistiset fiilikset perjantaihin. Huippupelin jälkeen kaudella perinteeksi muodostunut mahalasku tulossa?

Saisi hiljalleen nämä ailahtelut jo loppua, joskin kärkijoukkueen kaato tänään kyllä maistuu hyvältä. Kausi on näyttänyt, että TuTon koneestä löytyy tehoja, vaikka sieltä välillä jokunen sylinteri on puuttunutkin. Nyt voisi sen käsijarrunkin ottaa jo pois päältä, kun sarjaa on enää muutama peli jäljellä ja napata sen kotiedun. Tämä tosin ei ole enää omissa käsissä, mutta pudotuspeleihin olisi mukava lähteä pienessä voittoputkessa.

Tänään tehoja löytyi hyvin kärkikentän takaa. 2-3 ja 4 kentän pitää pystyä pudotuspeleissä mielestäni myös tehoihin, jos meinataan mennä päätyyn asti. Toisin omissakaan ei saisi kauheasti soida. Veskariosasto tuntuu hyvältä, kun Kaarlehtokin alkaa olla taas iskussa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eilisen pelin onni oli se, että vastustajan YV oli huonoa tai TUTO :n AV hyvää alussa. Siinä jos KeuPa olisi onnistunut rokottamaan paremmin, niin tulos olisi voinut olla ihan toista. TUTO toisaalta pelasi tasavoimin paremmin ja YV toimi kohtalaisesti.
Perjantain peli on taas hyvä mittari. SaPKo voi tavoitella vielä kärkipaikkaa ja isompaa palkintorahaa. TUTO :n pitää onnistua säilyttämään pelivire alusta loppuun asti ja todella pyrkiä välttämään jäähyjä. Kaikesta huolimatta hieman tuntuu, että nyt kun vieraspeleistäkin on saatu pisteitä, niin hyvää voi odottaa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Neljäs sija olisi erittäin tärkeää. Kotietu voi nousta ratkaisevaan asemaan K-Vantaata vastaan. Voitto SaPKosta olisi kahdestakin syystä tärkeää. Ensimmäisen jo mainitsin, mutta myös KeuPa mahdollisena välierä vastustajana houkuttaa paljon SaPKoa enemmän. Reitti finaaleihin olisi uskoakseni huomattavasti helpompi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös