Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 18.04.2017 klo 10.19.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Eilisessä TuTo-SaPKo pelissä kotijoukkueen keskittyminen oli tosiaan täysin väärissä asioissa jo alusta lähtien. Edellisestä kohtaamisesta ja jäähyilyistä varmasti jäi kalavelkoja maksettavaksi paljon ja nyt oli kova halu hakea kaikesta hyvitystä. Syystä tai toisesta halua ei kuitenkaan onnistuttu kanavoimaan positiiviseksi energiaksi pelissä, vaan se näkyi enemmänkin ylimääräisenä hermoiluna ja turhautumisena, mistä oli paljon haittaa. Vieraiden saatua maalin tilanne vielä paheni. TuTon tähtipelaajatkin tekivät helppoja virheitä todella paljon. Siinä missä SaPKon pelurien syötöt napsuivat enimmäkseen mukavasti lapaan, niin TuTon syötöissä voisi lainata Suikkasen takavuosien kommenttia: "Ei voi kahden metrin syötöt mennä kolme metriä ohi". Viimeisessä erässä loppukirikin katosi hieman tuomareiden syyttelyyn. SaPKon fokus oli koko ajan pelissä loistavasti ja heidän energiansa ei valunut hukkaan. Täysin ansaittu voitto SaPKolle.

  Ei ole mitään käsitystä millainen Elomo on menttaalipuolen valmentajana, mutta vaikuttaisi, että sillä puolella on kehittymisen varaa. Tasaisissa peleissä ei yksinkertaisesti ole nykyään varaa kadottaa fokusta pelistä ja omasta huippusuorituksen hakemisesta mihinkään muualle, vaikka se kuinka olisi joukkueesta välittämistä ja tunteella pelaamista. Paine ja panokset vain kasvavat mitä lähemmäs pudotuspelejä mennään ja huipputuloksen saaminen edellyttää myös menttaalipuolelta huippusuoritusta. Korvien välissä on se suurin voimavara, mitä pelaaja voi käyttää niin hyvässä kuin pahassa. Vielä on vähän aikaa valmistautua kohti pudotuspelejä. Luceniuskin voisi pultata sen kasetin sinne koneeseen. Tällä tahdilla Luceniuksen kasetin kestävyyttä tullaan varmasti pudotuspeleissä koettelemaan. Oman kasetin kestäessä voi olla, että se vastustajan kasetti ei enää kestäkkään.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mennyt vähän ohi, mutta Ruusu pelasi tänään LeKin maalilla, eikä näköjään kehuttavasti mennyt.

  E: Eilen turussa viheltänyt Salminen tuomaroi tänään Lempäälässä. Lopputuloksena juttujen mukaan melkoista fiaskoa tuomaritoiminta ja lopuksi LeKin toimihenkilölle käytösrangaistus.
   
 3. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No siinä tapauksessa iso hatunnosto Lantalle. Olisi ollut harvinaisen helppo hommata kaverille ulosajo, mutta ei näkynyt tulleen mieleenkään. Harvinaista.
   
 4. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  No niin. Kättä vaan reilusti ylös kaikki yllättyneet. Ei se eilinen tuomarointi toden totta ollut vain "kehnohkoa", vaan täysin linjatonta perseilyä. Pistäkääs vaan nuo kaksi nimeä mieleen, kyllä niistä vielä tullaan kuulemaan.

  Ja ei, ei TUTO seeproihin hävinnyt, vaan hyökkäyspään aneemisuuteen.
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Suomi kohtaa Valko-Venäjän 5.4 Marli Areenalla. Kausikorttilaisilla etuosto-oikeus. TUTOn sivuilta löytyy infot.
   
 6. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Todella hienoa ja tätä on odotettu. Olympialaisten jälkeen A-maajoukkueen seuraava pelipaikka on siis kupittaalla. Tiedä vaikka kehissä olisi silloin paljon tuoreita mitalisteja, aika näyttää. Hieman kokeiluluontoisesti voisi ehkä myös yhdelle Mestispelurille antaa pienen näyttöpaikan A-maajoukkueessa? TuTosta tällaisia pelaajia voisivat olla vaikka Niklas Lucenius, Aki Keinänen tai vaikka Matias Lehtonen. Keinänen jo tavallaan ansaitsisi tällaisen paikan, kun on jääkiekkoliiton alaisen Mestiksen lähes kaikkien tilastojen kärjessä tai kärkipäässä ja tehnyt sarjan eteen muutenkin valtavasti työtä. Lucenius taistelee vielä sarjan pistepörssin voitosta ja hänetkin olisi mielenkiintoista nähdä maajoukkueessa. Lehtonen ollut tällä kaudella ehkä TuTon positiivisin yllättäjä ja noussut sarjan kärkipelaajien joukkoon. Lehtosen veljekset olisi mukavaa nähdä samassa kentässä.

  Lippujen hinnat ovat pelissa todella kohtuulliset. Normaalippu 10€+toimituskulut ja voi olla, että aika nopeasti nämä liput hupenevat ja häkki on pelissä niin täynnä kuin olla ja voi. Täytyy vain itsekin yrittää saada muutama lippu, kun tuskin etuosto-oikeus koskee enää TuTokorttilaisia.
   
 7. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Varsinais-Suomi
  Lainaus:
  Sain ostettua, eli koskee myös tutokorttilaisia!
   
 8. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Loukkaantumispäivitystä:

  Niko Ahoniemi Toistaiseksi
  Manu Honkanen 1-2 viikkoa
  Tomi Wilenius 4-6 viikkoa
  Jarmo Jokila 4-6 viikkoa
  Samu Suominen Loppukausi
  Adam Ziak Loppukausi
  Mika-Matti Hyvärinen Ei arviota
   
 9. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No tuo lista ei lyhene ja tuo 4-6 viikkoa on tuskallisen pitkä aika. Niklas Lehtimäki on myös pois kokoonpanosta eli vapautettu.
  Aika ohuella mennään nyt ja yhtään tuo lista ei saisi pidentyä enää eikä pelikieltoa saa myöskään tulla.
  Ei taida sellaista tulla, että paras miehistö paperille saataisiin kasaan.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Katsoiko muuten kukaan perjantaina Fanseat lähetystä niin pitkälle että olisi nähnyt Salmisen haastattelun? Siinä oli sen verran tahatonta komiikka ja tervettä itsetuntoa, että kannattaa käydä tallenteelta kaivelemassa jos ei sattunut silmiin. Turussa ei ole mitään hätää kun joukkue menee pitkälle ainakin niin pitkään kun Salminen on mukana, koska hän on hyvä pelaaja ja vahvistus joukkueelle.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2018 klo 08.59
 11. Linnankundi Jäsen

  Jos Salmisen pelitaidot ylittää itseluottamuksen tason, niin kyseessä on tosi kova pelimies
   
 12. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Lainaus:
  En löytänyt Tuton sivuilta tietoa, miten homma toimii. Olisiko jotain neuvoa, tai linkkiä laittaa kaltaiselleni puusilmälle.
   
 13. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  On näköjään otettu pois tuosta uutisesta. Liekö sitten ennakkomyynti loppunut.
   
 14. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Salminen on tosiaan varustettu hulppealla itseluottamuksella. Hieno haastattelu, viihdettä loppuun asti ;)
   
 15. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Varsinais-Suomi
  Lainaus:
  Uutiskirjeessä oli linkki. Näyttäisi sosiaalis median puolella olevan kova kamppanjointi huomista kohtaan, kovat piipussa (2 yhdhe hinnalla). Kaikki sit kaverit mukaan ja hallille pitämään ääntä! Itselle kauden viiden ottelu paikan päällä..
   
 16. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Missä kohtaa se linkki on? Omaan silmään ei osunut.
   
 17. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Varsinais-Suomi
 18. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Isot pinnat TuTolle. Vantaa pisti vastaan minkä pystyi ja jännitystä riitti loppuun asti. Hieman playoff tunnelmaa oli jo pelissä aistittavissa ja "ystävänpäivän" halailuja nähtiin puolin ja toisin kentälläkin. Pudotuspeli TJ on eböö 7 ottelua runkosarjaa. 21 pistettä on TuTolla vielä peleissä jaossa. Edellä on Vantaa 1 pinnan päässä viimeisellä kotietupaikalla neljäntenä. Ketterään on matkaa 7 pinnaa ja SaPKo on oikeastaan jo karannut lähes tavoittamattomiin 11 pinnan päähän. Takana Jokipojat, EU ja LeKi hamuavat vielä TuTon ohitusta ja viivantuntuman joukkueilla pudotuspelit ovat jo alkaneet.

  TuTo Vantaa peli oli varsin viihdyttävää kiekkoa, jota todisti kauden ennätysyleisö. Tilanteita riitti vaikka kovin myös puolustettiin ja maalivahdit ottivat hyviä torjuntoja. Ensimmäisessä erässä Vuorio avasi TuTon maalihanat hienolla osumalla maalin edestä ja osuma oli Vuorion ensimmäinen Mestiksessä. Vantaa ei kuitenkaan tästä häkeltynyt vaan kuittasi osuman nopeasti, kun kulmasta tullut syöttö löysi vieraiden pelurin maalin läheisyydestä avopaikasta. Toisessa erässä tunnelmakin nousi hallissa, kun TuTo pyöritti vastustajaa koko ylivoiman ajan, mutta ilman tulosta. Ylivoima loppui, mutta purku meni pitkäksi ja väsyneet pelurit eivät vierailla päässeet vaihtoon. TuTo vaihtoi tuoreet kaverit kehiin ja pyöritys jatkui tasakentällisin. Noin kolmen minuutin kuluttua ylivoiman alusta lopulta vieraat eivät vain enää jaksaneet ja TuTon Virtanen onnistui viimeistelemään todellisen painekattilamaalin. Maalia edelsi vielä tilanne mistä Vantaa peluri sai jostain haavan ja hieman lopetti pelaamisen jäähyä odottaen, mitä ei kuitenkaan koskaan tullut. Tästä huolimatta maali oli yksi TuTon runkosarjan maukkaimpia ja sen huomasi myös yleisön reaktioista. Erässä Salminen pääsi myös kokeilemaan rankkarilla vieraiden veskarin ohitusta, mutta tällä kertaa maalivahti oli parempi.

  Viimeisessä erässä Valtola siirsi TuTon ylivoimalla 3-1 johtoon ja peli tuntui olevan selvä. Vantaa kuitenkin iski vielä kerran ja tuli maalin päähän, mutta siihen loppuivat pyristelyt. Pelin lopussa nähtiin vielä sellainenkin erikoisuus, että TuTo taisi laukoa ainakin 4 kertaa kohti tyhjää maalia, joista kahdesti kiekko meni hieman ohi ja kahdesti tolppa oli tiellä. Tyhjän maalin rautoja kolisuttelivat maalipörssin kärkinimi Juusela ja pistepörssin kärkipeluri Lucenius. Molemmilla taitaa olla edellisistä tehoista jo vierähtänyt tovi ja jokunen apina löytynee selästä.
   
 19. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Kivilahti löi mailalla Harjamaa suuhun. Melko kovat protestoinnit tuomarille, kun oman joukkueen pelaaja rikkoo rikkomalla tiimikaveria.
   
 20. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Jaa noinko se meni? Itse näin vaan kun Kangasmäki paini siinä maalin edessä pidemmän aikaa, ja juuri ennen Virtasen kutia sai Vantaan ukko jostain osumaa naamaan.

  Hyvä oli kotijoukkueen peli-ilme eilen ja peli kulkikin laajalla rintamalla. Pohjanoksakin oli itse varmuus ja erityisesti haluan vielä nostaa esiin Valtolan. Seurasin Kallea tarkkaan alusta asti ja oli kyllä koko 60 minuuttia sitä vanhaa kunnon Valtolaa. Kiekollista varmuutta ja järkevää peliä, aivan timanttinen ottelu. Poika on selvästi kaivanut jostain sen kadonneen itseluottamuksen. Joo okei oli ensimmäisen Vantaan maalin aikaan jäällä, mutta siinäkin tilanteessa karvasi kiekollista kulmassa. Muut kentällä olijat viettivät jonkin sortin siestaa.

  Olipa eroa tuomarityöskentelyssä edelliseen peliin verrattuna. Tuosta edellä mainitusta tilanteesta jätin arvioon pienen varauksen kun en oikein nähnyt mikä naamaan osui, mutta jos meni kuten toveri Flyingbird sanoi, niin oikeinhan meni sitten sekin. Linjoille tosin sattui kummallinen jäätyminen siinä 10 sekuntia ennen loppua kun jäi pitkä viheltämättä. Lucenius nimittäin veti heti oman sinisen jälkeen kiekon Kauton hylkäämän maalin tolppaan.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Fanseatilla näkyy selkeästi tilanne moneen kertaan kelattuna ja Tutolla ei ollut rikettä tilanteessa.

  Tuo pitkäkään ei ollut tuomariston jäätyminen. Jos kiekko osuu maalikehikkoon ja ylittää päätyviivan, niin pitkää ei tuomita.
   
 22. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Jaa onko noin? No, koko ajan sitä oppii. Kyllä sitä vantaalaisetkin protestoi, mutta varmaankin sitten vaan ihan viran puolesta sitä tekivät. Protestoihan ne sitä maalitilannettakin aivan valtavalla paineella.
   
 23. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kävikö eilisessä pelissä todella niin, että pari kaveria jätti pelin kesken? Oliko Virkki toinen? Yritin peliaikojen perusteella selvittää, mutta en oikein päässyt selville. Mielestäni Elomo sanoi pelin jälkeen että taas olisi pari pudonnut kokoonpanosta? Ja onko niin, että tuo siirtoikkuna sittenkin sulkeutuu ensi yönä?
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Off topic, mutta mistä näkee Mestiksen peliajat?
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Menet Mestiksen sivuille, valitset haluamasi pelin --> seuranta --> ja sitten vamikosta yhteenveto

  Sieltä näkyy pelaajien peliajat, esim tässa TuTo - K-Vantaa pelin Yhteenveto