Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 18.04.2017 klo 10.19.

 1. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  TuTo lähtee pienellä kokoonpanolla. Jos tänään tulee voitto on se melkoinen yllätys. Kokoonpanosta puuttuu kaksi kärkisentteriä ja tukku kärkilaitureita.

  Kangasmäki totesi vielä keskiviikkona olevansa pelikunnossa lauantaina mutta ei näy kokoonpanossa. Luceniuksen vamma olikin sitten vakavampi mitä annettiin ymmärtää keskiviikkona. Ei hyvältä näytä tilanne!
   
 2. Nati Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja Turun Toverit
  Hohhoijaa Lucenius. Ei näitä pleijareissa.
   
 3. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Niin. Mites se Lusse juuri äskettäin jossain haastattelussa sanoi? Olisiko maininnut, ettei ole koskaan kussut joukkueensa muroihin? No, nyt kyllä taisi lirahtaa.
   
 4. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Termi taisi olla "puroihin", mutta samapa tuo. Kapteeni on perseillyt ihan kiitettävästi, ja pelikieltojen syy on aina jokin muu kuin ns. normaaliin pelitilanteeseen liittyvä rapatessa roiskuu -tyylinen teko. Mitä tästä mahtavat ajatella esim. ne yritykset, jotka Luceniuksen pelaamisen mahdollistavat? Ei enää lautanen riitä, vaan nyt on kustu jo kattilaankin.
   
 5. Nati Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja Turun Toverit
  Luceniukselle 13 ottelun pelikielto.
   
 6. Chiquita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO
  Täytyy toivoa, että Lussen ollessa pelikiellossa Elomo ei laita sitä Virtasta jokaista tärkeää aloitusta häviämään. En mielelläni näkisi yv:ssäkään kyseistä herraa. Toki on ihan ok kolmoskorin hyökkääjä Mestikseen.
   
 7. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eipähän helpota Lussen Liigaan pääsyä ensi kaudeksi, kun jää 10 ottelua lusittavaa.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Joskus todellisuus on tarua ihmeellisempää. Jospa TuTo vielä pääsisi finaaleihin asti ja joutuisi 0-2 tappiolle, kunnes käsiin lyötäisiin "vapadut vankilasta" kortti. Piraattikapteeni "Lusse" astuisi takaisin kehiin ja johdattaisi joukot loppuun asti. Kukapa silloin näitä enää muistelisi. Tähän on tosin vielä pitkä matka ja kauden loppuessa nopeasti ei tästä kyllä hyvä maku jää.

  Seuraavaa kysymys lienee, kuka ottaa Lussen paikan ykkösessä?
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Jotenkin vuosien varrella on tullut entisistä optimismisesta ajattelutavasta pessimistiseksi. Ei Elomostakaan ole vain voittavaksi valmentajaksi, joka kääntäisi henkisesti joukkueen nousuun.

  Huonoa onneakin vuosittain tuntuu olevan täsmähankinnoissa. Tommi Laine, Iikka Kangasniemi, Jokila ja Lucenius nyt mm. ovat/olleet ratkaisupeleistä telakalla.
   
 10. TOVERIT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Niin, tätä voisi nyt kysyä yhdeltä valmentajaltakin, että onko tämä nyt sitä joukkueesta välittämistä??!
  No, itse elättelen pientä toivetta nyt siitä, että tästä alkaisi TuTon nousu ja kaiken huipentaisi mestaruus. Päästiin yhdestä taakasta nyt eroon, niin ehkä se siitä!! Usko mestaruuteen ei vieläkään suuren suuri ole, mutta on se nyt suurempi kuin kertaakaan tällä kaudella :)
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tuolla playoff ketjussa tuotu esiin myös monena vuotena esillä oleva puolustuspään ongelma. Tuntuu ja näyttääkin välillä, että vastustajat pääsevät välillä helposti hyviin maalipaikkoihin, kiekon purku ei onnistu ja paineen alla ollaan vaikeuksissa. Tämä ei toistu jokaisessa pelissä.
  Edellisessä pelissä K-Vantaan eka maali. Vastustaja pääsee yksin tulemaan maalia kohti. Heidän toisessa maalissa kolme TUTO pelaaja vajaalla päädyssä.
  Kolmas ratkaiseva jäi näkemättä, kun Fanseat lähetys tökki ja katkesi. Mutta siinä kai paluukiekosta rokotettiin.
  Äkkiä voisi sanoa, että toisin kun oltaisiin pelattu nuo kohdat, niin tulos olisi ollut toinen.
  No mitään ei ole vielä menetetty ja kaikki on edelleen mahdollista.
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Itse en näe suurinta ongelmaa suoranaisesti maalinedustan pelaamisessa pelaajistoon. Kyllä ongelmat on viisikon organisoimisessa. Ylihyökätään liikaa ja varmistus unohtuu. Myös aktiivinen päädystä asti karvaus ei ole toiminut ollenkaan. K-Vantaa pelasi jatkuvasti parilla syötöllä ohi kolmen karvaajan ja sieltä on pitkä matka puolustamaan. Ensin vedetään täyttää hönkää hyökkäyspäässä ja sen jälkeen täysillä alas. Energiat loppuneet ja vastustaja pääsee pirteänä hyökkäyspäässä pyörittämään, kun Tuton omat äijät jo puhki 20 sekunnin vaihdon jälkeen.

  E: siitä olen samaa mieltä, että oli painetta pakeille tai keskialueen trappia vastassa niin alueelle meno on vaikeaa molemmissa tapauksissa. Syötöt tulevat jatkuvasti seisoville jaloille keskialueelle ja vauhdilla ei päästä hyökkäämään. Seurauksena joko kiekon menetys tai päätykiekko ja perään. Tämäkin kertoo vain heikosta viisikkopelistä ja organisoinnista.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2018 klo 17.57
 13. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Niklas Lucenius: ItkuPotkuRaivari !!! Kyllä hävettäisi.

  Viesti ei ole koolla ja sisällöllä pilattu, mutta mitä muuta tuosta voisi vielä sanoa?
   
 14. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Tänään ei näkynyt millään tavalla Luceniuksen poissaolo. Vahva esitys TuTo:lta. Loistavan ylivoima pelaamisen lisäksi loistavaa alivoimaa. Kyllä tästä vielä noustaan!
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Voisiko jopa olla niin, että kun diivaileva hazardipelaaja on joukosta poissa niin muu porukka tiivistyy pelaamaan paremmin joukkueena? Ei Luceniuksen toiminta ole voinut olla vaikuttamatta muuhun porukkaan kun yksi "superstara" käyttäytyy kentällä miten sattuu, kerää kauden mittaan pitkiä pelikieltoja eikä kykene pelaamaan joukkueelle tiukoissa paikoissa vaikka takookin sitten pisteitä peruspeleissä.
   
 16. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Aika kovaa tekstiä. Itse en ainakaan huomannut Luceniuksen olevan diivailija vaan mies pelasi myös puolustussuuntaankin ns. täysillä. Vaikutti myös siltä että eli todellakin pelissä (vähän liikaakin), eikä välittänyt vain omista pisteistä. Diivaa en kyllä herrasta tällä ajalla löytänyt vaikka ennakkopuheiden perusteella niin olisi voinut kuvitellakkin. Myöskään hazardia en miehestä saa ellei kiertoteitse näitä pelikieltoja voi häneen yhdistää. Harmi ettei vaan oikein pinna pitänyt varsinkin nyt kun oli kauden tärkeimmät hetket. Mutta osasyy oli varmasti se että kaveri todellakin elää pelissä liiankin kovalla tunteella sarjatasosta riippumatta. Yksi kovimmista ellei kovin TUTO:n Mestis-aikana pelanneista pelaajista, jonka taitotasoa ja oivalluksia oli hienoa katsoa. Tällainen julkinen lynkkaus ei kyllä sekään aivan oikein ole kun kaveri kannatteli koko joukkuetta yksin muutaman kuukauden ajan. Toivottavasti Lucenius oppi tästäkin kaudesta jotain kantapään kautta ja ura saa ansaitsemaansa jatkoa olkoon se sitten missä vain.
   
 17. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Aiemmin oli juttua juttua siitä, että kapteeniksi pitäisi valita joku muu kuin Lucenius, Virkki tai Keinänen. Nyt oli joukkueen sisälläkin oltu hereillä, ja C oli ommeltu Karlssonin rintapieleen. Mielestäni hyvä valinta. Nyt on tuskin sitä pelkoa, että saisimme jatkossa lukea iltapäivälehtien sivuilta, miten TUTO-kapteeni hölmöili milloin missäkin. Karlsson muuten toimi TPS:n A-junioreiden mestaruusjoukkueen kapteenina keväällä 2015...
   
 18. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Juuri näin. Ei Luceniusta voi, eikä saa, lynkata täydellisesti parin typerän tempun takia. Niin typeriä kuin ne ovat olleetkin, etenkin tämä viimeisin, niin Lussen tuomitseminen diivaksi niiden perusteella on joko mautonta tai tietämätöntä. Erittäin pidetty joukkueen keskuudessa, eikä todellakaan mikään omaa etua tavoitteleva diiva. Ottaa aina muut huomioon ja pelaa joukkueen eteen.

  Lucenius nyt vaan on hiukan sellainen taiteilijasielu, jolla pakkaa ajoittain läikkymään. Ja tarkennetaan varmuuden vuoksi tuota aikaisempaa lausuntoani sen verran, että kun sanoin hiukan huonon maun nyt visiitistä jäävän, niin se ei suinkaan tarkoita sitä, että Lusse olisi paska jätkä. Väkisin vaan jää ikävä maku kun hoitaa itsensä tyhmällä tempulla ratkaisupeleistä ulos.
   
 19. hokielmeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Muuten samaa mieltä, mutta kannua nosti kyllä Jani Karelius. En kyllä muista, oliko kapteenistossa vaihdoksia kauden aikana, mutta Karelius oli finaaleissa kapteeni.
   
 20. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Sitäkään Tepsin matsia en nähnyt, joten olet varmasti täysin oikeassa. Jotkut sivustot tarjoavat Karlssonille sen kauden osalta C:tä, mutta kuvissa näyttää rinnassa olevan A. Todennäköisesti siis tuurasi Kareliusta jossain välissä.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Luceniuksesta samaa mieltä, että mies on todella hyvä kiekkoilija, eikä diiva sovi adjektiiviksi. Nyt vain tunne vei liikaa järkeä ja sitä se joskus on jääkiekossa. Niistä toivottavasti opitaan.

  Friman pelasi eilen ylivoimaisesti parhaan pelinsä eilen Tuto-paidassa. Olisiko miehestä mustaksi hevoseksi näissä playoffeissa ja pystyisi johdattamaan Tuton playoffeissa eteenpäin? Todella hyviä haastoja ja oli röyhkeyttä mennä maalille. Näpiltä odotan enemmän vielä ratkaisijan roolia maalienkin muodossa.
   
 22. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Olen tykännyt Frimanista alusta asti. Tasaista suorittamista ja on oikein energinen, hyvinkin mahdollinen ratkaisija tuleviin peleihin. Hiukan paremmalla tuurilla olisi pistesaldo huomattavasti parempi tällä hetkellä.

  Näin muuten sellaista unta, että Juusela sai kaksi peliä bannia. Ettäs tiedätte, ei tarvitse asian suhteen enää jännittää.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Nico Friman käytti paikkansa hyvin eilen ja sai pientä sankarin viittaa harteilleen. Laukaus on terävä ja nopea, mikä tekee siitä vaikean torjuttavan vaikka tarkuus ihan viimeisen päälle aina olisikaan. Jalat käyvät todella nopeasti ja maisema vaihtuu sitä tahtia, että vastustajan kookkaammat pakit joutuvat ottamaan paljon ennakkoa hänen puolustamisessaan. Pienikin virhearvio ja Friman kiertää vastustajan pakit todella helpon tuntuisesti. Suunnanmuutoksissa Friman on myös todella hyvä ja terävät jarrutukset vauhdissa tiputtavat lähes kenet tahansa kyydistä.

  Ahoniemi on lähes Frimanin tapainen vauhtikone, mutta pelaa pari astetta fyysisemmin. Vantaata vastaan Ahoniemi on saanut vastustajalta paljon huomiota, eikä ihan syyttä. Ahoniemi on ollut sarjassa yksi TuTon parhaita pelureita. Siihen kun vielä lisää takatukan ja jatkuvan leveän hymyn, niin ei se ihme ole, että vastustajalla hermot menevät.

  Veskariosasto ollut TuTolla kunnossa ja huomenna voi huoletta maaliin laittaa kumman tahansa maalivahdeista. Vieraista pitäisi jossain vaiheessa vielä jokunen voitto saada, jos jatkoon halutaan edetä. Lähellä voittoa oltiin jo viimeksi, mutta hieman siitä jäi vielä puuttumaan. Jospa nyt jäähyilyt saataisiin kuriin, vaikka hermopeli onkin todella kovaa joukkueiden välillä.
   
 24. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ei pari temppua kenestäkään ongelmapelaajaa tee, sen sijaan Luceniuksen tämänhetkinen ura tekee. Siihen on syynsä, miksi hänen taitotasollaan (jota ei kukaan kiistä) oleva pelaaja ei kykene vakiinnuttamaan pelipaikkaansa oikein missään vaan seilaa ympäriinsä milloin missäkin sarjassa. Jos KHL-tasollakin ollut pelaaja pyörii Mestiksessä niin sekin kertoo jo osaltaan jotain. Hermokontrollin puute ja piittaamaton riehunta ei kerro joukkueen eteen pelaamisesta. Ei hän ole myöskään mikään nuorukainen jolla palaisi joskus yli. Jos ei tuossa iässä ja tuolla kokemuksella kykene hermojaan säilyttämään vieläkään niin tuskin tilanne siitä paranee enää uran loppuvuosinakaan. No, se toki tuskin on enää TuTon ongelma. Eiköhän Lucenius jonkun liigapaikan itselleen kumminkin raavi.

  Diiva-sana oli ehkä väärä valinta, mutta ongelmapelaajasta on Luceniuksen kohdalla kyse. Ei millään "taiteilijaluonteella" voi selittää tämän kauden aikana tehtyjä typeriä törttöilyjä, varsinkaan tätä viimeistä. Jos ei pääkoppa kestä divarin pudotuspelejä ilman, että pitää potkia vastustajaa luistimella niin sitä ei voi selitellä ns. tunteella elämisellä.

  Pelaaja, joka viettää kauden aikana 20 ottelua pelikiellossa ja lentää matseista toistuvasti ulos on korkeista pisteistään huolimatta jatkuva riski joukkueelle ja tikittävä aikapommi. Ennemmin jokunen piste peleissä vähemmän kuin näin arvaamaton yhtälö joukkuelajissa. Ei Lucenius nyt niin suvereeni superstara ole kentällä kuitenkaan ollut, että ihan mikä tahansa menisi läpi.

  Jos haluaa puhtaan yksilötaitotason takia käydä kiekkopeleissä niin sitten voi mennä vaikka Tepsin peleihin katsomaan useampiakin kovia pistenikkareita kuten vaikka Tomi Kalliota joka nakuttaa ikämiehenä pisteitä ilman luistin- ja tuomaripainispektaakkeleita.

  TuTon osalta uskon tilanteen rauhoittuneen kuten puolivälierien kotivoitto ja hyvin toiminut ylivoima todistikin. Kenties Vantaaltakin kairataan se vierasvoitto nyt kun ei ole potkivaa kipparia ottamassa ulosajoa.
   
 25. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei sun unessa sattumoisin ollu mitään juttua Jokilan, Wileniuksen tai Hyvärisen tilanteista?