Tulokkaat kaudella 2016–2017

  • 78 864
  • 264

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nostellaanhan vähän tätäkin ketjua ylemmäksi, kun viimeisin viesti alkaa olemaan kohta kuukauden takaa...Runkosarjasta on nyt pelattu noin kuudesosa. Mitä mietteitä porukoilla? Laineella ainakin alkanut hyvin, vaikka onhan siellä monta muutakin onnistujaa. Kuka vie pytyn kauden lopussa ja miksi?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nostellaanhan vähän tätäkin ketjua ylemmäksi, kun viimeisin viesti alkaa olemaan kohta kuukauden takaa...Runkosarjasta on nyt pelattu noin kuudesosa. Mitä mietteitä porukoilla? Laineella ainakin alkanut hyvin, vaikka onhan siellä monta muutakin onnistujaa. Kuka vie pytyn kauden lopussa ja miksi?
Vastasinkin jo itse tähän edellisellä sivulla äsken. Werenski, Marner, Nylander, Matthews, Laine viisikosta uskon että voittaja löytyy. Werenskin en usko voittavan koska on puolustaja ja vastassa supertähti kaliiberin hyökkääjiä.

Heidän välilleen on mahdotonta tässä vaiheessa mitään uskomuksia asettaa. Kausi ja pelit näyttävät. Tietty Laineella näistä parhaimpana maalintekijänä voi olla jonkunmoinen etulyöntiasema.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Pistetään se tämän hetken pistepörssikin tänne ylös, kun näyttää tuo kärki kivalta. Kuusi muuta suomalaistulokasta olisivat toki tehokkaamminkin voineet aloittaa. Aho on hyytynyt täysin hyvän alun jälkeen ja vetänyt kiikareilla viimeiset seitsemän peliä:

Koodi:
1  Patrik Laine     14 11+4=15 +2
2  William Nylander 13  4+8=12 -1
3  Auston Matthews  13  6+5=11 -5
4  Jimmy Vesey      14  6+4=10 +5
5  Mitchell Marner  13  4+6=10 -5
6  Zach Werenski    10  2+8=10 +2
7  Travis Konecny   14  3+6=9  -2
8  Brady Skjei      14  0+9=9  +3
9  Pavel Buchnevich  9  3+4=7  +3
10 Devin Shore      13  1+6=7  -2
20 Sebastian Aho    12  0+5=5  -3
28 Artturi Lehkonen 12  2+1=3  +0
32 Jesse Puljujärvi 11  1+2=3  +1
59 Markus Nutivaara 10  0+1=1  +0
60 Esa Lindell      10  0+1=1  -6
63 Mikko Rantanen    7  0+1=1  -6
 

Nemirovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On kyllä mielenkiintoinen kausi tulokkaiden näkökulmasta. Muutamalla ensimmäisellä kierroksella näkemieni pelien perusteella rankkasin korkeimmalle Matthewsin, Nylanderin ja Kocecnyn. Suomalaisista Aho ja Lehkonen aloittivat Laineen lisäksi pirteästi ja odotukset olivat/ovat korkealla heidän suhteensa. Viimeisillä kierroksilla näkemissäni peleissä taas mm. Vesey, Marner ja Skjei ovat nostaneet tasoaan.

Kuten arvata saattaa tulokkailla taso heittelee otteluiden välillä ja ominaista onkin, että pisteet saattavat tulla ryppäissä. Kokonaisuutena alkukaudesta oma veikkaukseni osuu edelleen toiseen menneen kesän kärkivarauksista.

Aho tosiaan aloitti pirteästi, mutta pistetehtailu on tyrehtynyt. Näkemissäni peleissä vastuu on vaihdellut, mutta Aho on pelannut pääsääntöisesti hyvin. Laukaus kun olisi pykälän tai kaksi parempi maalejakin voisi olla useampi. Rantanen ollut pisteiden valossa pettymys, mutta ollut hyvä ja saanu paljon vastuuta. Lehkonen myöskin pelannut pirteästi, joten eiköhän heidänkin kohdalla voi odottaa pisteitäkin, kun ketsuppipullot aukeaa.
 
Avausviestiin laitoin kauden alla hätäisesti väsätyn top kympin ja nyt kuukautta myöhemmin on aika päivittää listaa. Oma calder race top 10 kun kautta on pelattu noin kuudesosa:


1. Patrik Laine (edellinen sijoitus 6.) Ennustin viimeksi 20 maalia ja noin 40 pistettä. Kysymysmerkkinä oli meneekö NHL-tempoon totutteluun viikko vai kuukausi. No ei mennyt viikkoakaan. Huikea maalintekijä, mutta myös jo osoittanut olevansa niin paljon muutakin. Todella viihdyttävä, tehokas, suorastaan jäätävä pelaaja 18-vuotiaaksi. Ja vielä suomalainen. Melkoinen flashback 25 vuoden takaa.

2. Auston Matthews (1.) Toronton tulokaskolmikko on tosi hankala laittaa paremmusjärjestykseen alkukauden osalta, mutta itse rankkaan Matthewsin kuitenkin kokonaisvaltaisesti parhaaksi näistä. Tosi hyvä alku joskin ensimmäisen ottelun 4 maalia nosti odotukset osalla porukasta turhankin korkealle. Älyttömän kypsä pelaaja ikäisekseen.

3. William Nylander (5.) Toronton ihmekolmosten ruotsalaispainos. Matthewsin laituri on varsinainen taikuri kiekon kanssa. Todella juonikas laituri, jota on vaikea puolustaa. Tehnee kovat pisteet, jopa Matthewsia kovemmat.

4. Mitch Marner (3.) On pelejä, joissa Marner on ollut Leafsin paras hyökkääjä. Jos Nylander on juonikas, niin Marner on sitä potenssiin kaksi. Varsin köykäinen ja puolustuspäässä tasoa kehitettävää, mutta silti alkukauden parhaita tulokkaita. Helposti. Aika paljon sellaista patrickkanemaista tyyliä kiekon kanssa. Todella viihdyttävä pelaaja.

5. Zach Werenski (4.) Werenski on ollut Columbukselle juuri sitä, mikä vain rohkeimmat osasivat toivoa. Ei juuri hätäile kiekon kanssa ja pyörittää näyttävästi Columbuksen ykkösylivoimaa ainoana puolustajana. Vaikuttaa muutenkin todella fiksulta pelaajalta ja pystyy pelaamaan jo tulokkaana alivoimaakin hyvällä tasolla.

-- näiden jälkeen jonkinmoinen pudotus seuraaviin

6. Travis Konecny (HM) Näyttävä sisääntulo show'hun Konecnyllakin. Samassa paketissa pirusti taitoa ja sinnikkyykkä. Ei ole koolla pilattu (onko edes 180 pitkä?), mutta taklaa hanakasti ja osoittaa monipuolisuttaan. Raivannut tiensä alusta lähtien Phillyn kärkiketjuihin.

7. Jimmy Vesey (9.) Hyvä sisääntulo häneltäkin kovaan Rangersin hyökkäykseen. Alkukaudesta osunut ehkä jopa odotettua paremmin kiekko maaliin, mutta osoittanut kuitenkin pystyvänsä tekemään tulosta.

8. Pavel Butshnevitsh (HM) Muutama peli meni pienemmässä roolissa totutteluun, mutta ihan viimeisimmissä peleissä tatsi on löytynyt ja peliaika kasvanut. Näillä otteilla on vuodenvaihteeseen mennessä Laineen ja Toronton miesten lisäksi puhutuin rookie. Todella hyvän laukauksen omaava venäläinen on noussut nelosketjusta kakkosylivoimaan laukojan paikalle. Viimeiseen kolmeen peliin 5 pinnaa.

9. Matt Murray (HM) Pakkohan kevään Stanley Cup -sankari on tähän nostaa, vaikkei sitä aina meinaa muistaa itsekään, että on vielä tulokas. Vakuuttava paluu loukkaantumisen jälkeen. Kolme ottelua ja kolme voittoa kovilla tilastoilla. Ellei saa ykköstorjujan vastuuta kauden edetessä, niin ei välttämättä kuitenkaan tappele Calderista, sillä vastus on tänä vuonna niin kova.

10. Nikita Zaitsev. Vielä yksi Toronton tulokas listalle. On ikänsä (24) puolesta eri kaliiberia kuin nämä superjunnut ja onkin pelannut jo useamman vuoden KHL:ssä. Ja se kyllä näkyy. Todella tyylikäs ja monipuolinen puolustaja pelaa paljon ja kaikissa erikoistilanteissa.

HM-osastolle:

- Ivan Provorov, näyttävä sisääntulo Phillyn nimivahvaan puolustukseen. Kunhan tehot löytyy, niin hänestä puhutaan muuallakin kuin Phillylandiassa.

- Brandon Carlo. Kuka olisi uskonut, että pelaa tulokkaana yli 22 minuuttia Bostonin puolustuksessa ja eniten heti Charan jälkeen? Noh, en minä ainakaan. Isoin yllätys ainakin minulle kaikista tulokkaista.

- Matthew Tkachuk. Pääsee peli peliltä paremmin mukaan ja se alkaa näkymään myös tulostaululla.

- Jakob Chychrun. Liigan nuorin puolustaja on yllättänyt monet valmiilla pelillään.

- Mikko Rantanen. Ollut kahdessa näkemässäni pelissä kenties Coloradon paras hyökkääjä. Todella kypsää peliä siihen nähden, että pelaa ensimmäisiä NHL-pelejään. Sellainen tunne, että kun maalihanat aukeaa, niin tehoja alkaa tulla hyvään tahtiin.

- Sebastian Aho. Ei vielä ihan kotonaan NHL-kaukaloissa ja tuntuu, ettei sopivia ketjukavereitakaan ole vielä löytynyt, mutta jo nyt etenkin ylivoimalla todella valmis pelaaja. Pystyy pärjäämään ihan samoilla avuilla kuin Suomessakin eli todella hyvällä peliälyllä.

- Stephen Johns. Kokemattoman Dallas-puolustuksen kokemattomimpia, mutta silti paras. Kertoo paljon paitsi Dallasin puolustuksesta, niin myös Johnsin alkukaudesta. Todella valmiin oloinen ja kokonaisvaltainen paketti. Kiekollisesti riittävän hyvä, mutta samalla iso ja ilkeä. Huomaa, että on vääntänyt AHL:ssä pari viime kautta.

ja monta monta muuta...

Suurin yksittäinen pettymys:

Dylan Strome. Kaikki piti olla pedattu NHL:n valloitukseen, mutta kaikki merkit viittaavat nyt siihen, että valloitu siirtyy tuleviin kausiin. Arizona tuntuu olevan todella varovainen tulokkaidensa suhteen ja peluuttaa maltillisesti Stromea. Voi olla, ettei ole ansainnutkaan enemmän näyttöpaikkoja. Päässee dominoimaan Kanadan paidassa vuodenvaihteessa U20-kisoihin. Palaako OHL:ään vai jatkaako koko kauden Arizonassa, on vielä arvoitus.
 

Largo

Jäsen
Dylan Strome. Kaikki piti olla pedattu NHL:n valloitukseen, mutta kaikki merkit viittaavat nyt siihen, että valloitu siirtyy tuleviin kausiin. Arizona tuntuu olevan todella varovainen tulokkaidensa suhteen ja peluuttaa maltillisesti Stromea. Voi olla, ettei ole ansainnutkaan enemmän näyttöpaikkoja. Päässee dominoimaan Kanadan paidassa vuodenvaihteessa U20-kisoihin. Palaako OHL:ään vai jatkaako koko kauden Arizonassa, on vielä arvoitus.
Itselleni koko Arizona on ollut pettymys. Huikea prospect-pool, mutta ei saada nyt pelaajista täyttä irti. Strome luonnollisesti näistä suurin pettymys, mutta Dvorak sekä Duclair ovat sitä myöskin. Hanzal myöskin alavireessä. Dvorakilta odotin jopa enemmän kuin Stromelta. Noh, toivottavasti ei ole sukuvika tuo NHL:ään totuttautuminen. Ryanilta on mennyt jo useampi vuosi päästä sisään kuvioihin.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tässä 2000-luvulla debytoineiden alle 19-vuotiaiden tulokkaiden maalimääriä:

Sidney Crosby 05-06 39g
Jeff Skinner 10-11 31g
Ilja Kovaltshuk 01-02 29g
Jordan Staal 06-07 29g
Nathan McKinnon 13-14 24g
Steven Stamkos 08-09 23g
Marian Gaborik 00-01 18g
Ryan Nugent-Ho 11-12 18g
Rick Nash 02-03 17g
Patrice Bergeron 03-04 16g
Nathan Horton 03-04 14g
Evander Kane 09-10 14g
Valeri Nishuskin 13-14 14g
Aaron Ekblad 14-15 12g

Patrik Laineella tehtynä nyt siis 11 maalia 14:a otteluun joten jos säilyy ehjänä niin aika monta päänahkaa on napattavissa.
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tässä 2000-luvulla debytoineiden tulokkaiden maalimääriä:

Sidney Crosby 05-06 39g
Jeff Skinner 10-11 31g
Ilja Kovaltshuk 01-02 29g
Jordan Staal 06-07 29g
Nathan McKinnon 13-14 24g
Steven Stamkos 08-09 23g
Marian Gaborik 00-01 18g
Ryan Nugent-Ho 11-12 18g
Rick Nash 02-03 17g
Patrice Bergeron 03-04 16g
Nathan Horton 03-04 14g
Evander Kane 09-10 14g
Valeri Nishuskin 13-14 14g
Aaron Ekblad 14-15 12g

Patrik Laineella tehtynä nyt siis 11 maalia 14:a otteluun joten jos säilyy ehjänä niin aika monta päänahkaa on napattavissa.

Missaanko jotain oleellista, kun kysyn mitä yhteistä noilla luettelemillasi pelaajilla on? Eniten tuossa ihmetytti tuo järjestys, kun sieltä puuttuu vaikka kuinka monta eri pelaajaa välistä.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Näyttäisivät olevan ne pelaajat, jotka pelasivat NHL:ssä heti ensimmäisenä mahdollisena kautena eli heti draftin jälkeen.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Näyttäisivät olevan ne pelaajat, jotka pelasivat NHL:ssä heti ensimmäisenä mahdollisena kautena eli heti draftin jälkeen.

Jotain tämmöistä päättelin itsekin, mutta listalta puuttuu mm. Patrick Kanen 21:n maalin tulokaskausi sekä Taylor Hallin 22:n maalin.

Siksi juuri mietin oliko tuossa joku muu yhtäläisyys jota en ymmärrä tai näe. Tarkoitus ei ole @bebeto :a mitenkään teilata!
 

Ralph

Jäsen
John Tavares ja Matt Duchene tekivät kaudella 2009-10 molemmat 24 maalia. Ei tosiaan avaudu, että miksi juuri nuo kyseiset pelaajat ovat listalle päässeet, mutta esimerkiksi ykkösvaraukset Tavares, Taylor Hall ja Patrick Kane eivät. Kaikki tehneet kuitenkin yli 20 maalia eli enemmän kuin esim. kakkoskierroksen Patrice Bergeron.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kopioin nämä nimet tuolta Paten ketjusta nimimerkin @Mängimies viestistä #699. Käsittääkseni nämä ovat alle 19-vuotiaiden tekemiä maalimääriä, mikäli listaa oikein tulkitsin. Voisin kopioida tuon viestin tähän ketjuun mutta en tällä sormitietokoneella osaa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kopioin nämä nimet tuolta Paten ketjusta nimimerkin @Mängimies viestistä #699. Käsittääkseni nämä ovat alle 19-vuotiaiden tekemiä maalimääriä, mikäli listaa oikein tulkitsin. Voisin kopioida tuon viestin tähän ketjuun mutta en tällä sormitietokoneella osaa.

Noinhan se taitaa olla, nopeasti tsekkailin, niin esimerkiksi Kane meni 2007 vuoden draftissa, koska on syntynyt marraskuussa. Eli syyskuun 18. päivän jälkeen, ollen varausvuonnaan 19-vuotias.

Eipä siinä sitten mitään, otsikko oli vain listausta ennen hämäävä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Noinhan se taitaa olla, nopeasti tsekkailin, niin esimerkiksi Kane meni 2007 vuoden draftissa, koska on syntynyt marraskuussa. Eli syyskuun 18. päivän jälkeen, ollen varausvuonnaan 19-vuotias.

Eipä siinä sitten mitään, otsikko oli vain listausta ennen hämäävä.

Otsikko muokattu ymmärrettävämpään muotoon. Kiireessä kun tekee niin jälki on juosten kustua.
 

Ralph

Jäsen
No Matt Duchene kuuluu silti "listalle", jos rajana on tuo Aaron Ekbladin 12 maalia. Duchene täytti 19 vuotta 16. tammikuuta 2010 ja ennen sitä ehti tehdä 13 maalia tuolla tulokaskaudella.
 
Kopioin nämä nimet tuolta Paten ketjusta nimimerkin @Mängimies viestistä #699. Käsittääkseni nämä ovat alle 19-vuotiaiden tekemiä maalimääriä, mikäli listaa oikein tulkitsin. Voisin kopioida tuon viestin tähän ketjuun mutta en tällä sormitietokoneella osaa.

Siis siinä oli 18-vuotiaana pelattujen kausien maalimäärät. Tuolla lukee, että "Age (as of 2/1 in that season) 18". Tarkoittaako sitten, että yli puolet kaudesta tulee olla 18-vuotias? Vai miten tuon ymmärrätte? Joka tapauksessa esimerkiksi Ekblad (syntynyt 7. helmikuuta) lasketaan 18-vuotiaaksi ja Duchene (syntynyt 16. tammikuuta) ei, joten jossakin noiden välissä se raja menee. Sen vuoksi esimerkiksi Taylor Hall ja Jack Eichel eivät tuolle listalle pääse, koska ovat täyttäneet 19 vuotta jo tulokaskauden alussa, vaikka pelasivatkin NHL:ssä heti varausta seuranneella kaudella. Samasta syystä Auston Matthews on ulkona, vaikka tekisi 50 maalia tällä kaudella. Myös kaikki pelaajat, jotka eivät heti varauksen jälkeen pelanneet NHL:ssä ovat auttamatta ulkona tuolta listalta. Esimerkkinä viimeksi mainitusta ryhmästä vaikkapa Dylan Larkin.

Jos taas kyseistä tilastoa halutaan laajentaa ja ottaa mukaan 19-vuotiaat tulokaspelaajat, niin lista on kovin eri näköinen kun mukaan tulee mm. sellaisia nimiä kuin Gretzky, Lemieux, Lindros, Trottier, Modano, Savard, Duchene, Eichel, McDavid jne jne.

Jos taas halutaan tilastoida kaikki tulokkaat mukaan ikään katsomatta, niin taas lista on ihan eri näköinen kun mukaan tulee muuan Selänne, Bossy, Ovechkin, Nieuwendyk, Malkin, Kurri, Panarin jne jne.
 
Viimeksi muokattu:

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Siis siinä oli 18-vuotiaana pelattujen kausien maalimäärät. Tuolla lukee, että "Age (as of 2/1 in that season) 18". Tarkoittaako sitten, että yli puolet kaudesta tulee olla 18-vuotias? Vai miten tuon ymmärrätte? Joka tapauksessa esimerkiksi Eklbad (syntynyt 7. helmikuuta) lasketaan 18-vuotiaaksi ja Duchene (syntynyt 16. tammikuuta) ei, joten jossakin noiden välissä se raja menee. Sen vuoksi esimerkiksi Taylor Hall ja Jack Eichel eivät tuolla listalle pääse, koska ovat täyttäneet 19 vuotta jo tulokaskauden alussa, vaikka pelasivatkin NHL:ssä heti varausta seuranneella kaudella. Samasta syystä Auston Matthews on ulkona, vaikka tekisi 50 maalia tällä kaudella. Myös kaikki pelaajat, jotka eivät heti varauksen jälkeen pelanneet NHL:ssä ovat auttamatta ulkona tuolta listalta. Esimerkkeinä viimeksi mainitusta ryhmästä vaikkapa Dylan Larkin.

Jos taas kyseistä tilastoa halutaan laajentaa ja ottaa mukaan 19-vuotiaat tulokaspelaajat, niin lista on kovin eri näköinen kun mukaan tulee mm. sellaisia nimiä kuin Gretzky, Lemieux, Lindros, Trottier, Modano, Savard, Duchene, Eichel, McDavid jne jne.

Juuri tuosta listasta poimin 2000-luvulla tulokaskaudella alle 19-vuotiaana tehdyt maalit. Minä ymmärrän tuon niin kuin ilmeisesti sinäkin että yli puolet runkosarjasta pitää olla alle 19-vuotias että pääsee tuolle listalle.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Pistetään se tämän hetken pistepörssikin tänne ylös, kun näyttää tuo kärki kivalta. Kuusi muuta suomalaistulokasta olisivat toki tehokkaamminkin voineet aloittaa. Aho on hyytynyt täysin hyvän alun jälkeen ja vetänyt kiikareilla viimeiset seitsemän peliä:

Koodi:
1  Patrik Laine     14 11+4=15 +2
2  William Nylander 13  4+8=12 -1
3  Auston Matthews  13  6+5=11 -5
4  Jimmy Vesey      14  6+4=10 +5
5  Mitchell Marner  13  4+6=10 -5
6  Zach Werenski    10  2+8=10 +2
7  Travis Konecny   14  3+6=9  -2
8  Brady Skjei      14  0+9=9  +3
9  Pavel Buchnevich  9  3+4=7  +3
10 Devin Shore      13  1+6=7  -2
20 Sebastian Aho    12  0+5=5  -3
28 Artturi Lehkonen 12  2+1=3  +0
32 Jesse Puljujärvi 11  1+2=3  +1
59 Markus Nutivaara 10  0+1=1  +0
60 Esa Lindell      10  0+1=1  -6
63 Mikko Rantanen    7  0+1=1  -6

Tämän hetken tilanne, kun noin 28% kaudesta on pelattuna:

Koodi:
1   Patrik Laine      25 13+6=19 +0
2   Mitchell Marner   22 7+12=19 -3
3   Auston Matthews   22 10+8=18 -1
4   William Nylander  21 6+10=16 -3
5   Zach Werenski     21 5+11=16 +4
6   Jimmy Vesey       24  8+6=14 +5
7   Travis Konecny    24  4+9=13 -3
8   Brady Skjei       24 0+12=12 +2
9   Sebastian Aho     22  3+8=11 -3
10  Brayden Point     24  2+9=11 +0
12  Mikko Rantanen    16  3+7=10 -2
23  Jesse Puljujärvi  20  1+6=7  +4
38  Esa Lindell       15  2+2=4  -4
53  Artturi Lehkonen  13  2+1=3  +0
55  Markus Nutivaara  21  1+2=3  +3
63  Julius Honka       5  0+3=3  -3
103 Markus Hännikäinen 4  0+0=0  -1

Kun verrataan tuohon kolmen viikon takaiseen pistepörssikatsaukseen, niin:
- Laineella viimeiseen 11 peliin 2+2=4. Vähän siis pääsi hyytymään, mutta toivottavasti viime yön onnistuminen poikii pisteitä jatkossakin.
- Marner ja Matthews ovat olleet hyvässä vireessä. Viimeiset 9 peliä Marner 3+6=9 ja Matthews 4+3=7.
- Suomalaisista Rantanen pääsi vauhtiin alun jälkeen ja on ollut liekeissä viimeiset 9 peliä; 3+6=9.
- 9 suomalaistulokasta on toistaiseksi esiintynyt peleissä mukana. Kauden loppuessa 30 parhaan tulokaspistemiehen joukossa voi olla yllättävän monta suomalaista, kun Lindell, Lehkonen ja Honka voivat hyvinkin kohennella sijoituksiaan.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Saa nähdä kuinka lähelle kärkeä Mikko Rantanen vielä kerkeää calder-taistossa, olisiko jopa mustahevonen? Pelipaikka ja varsinkin esitykset lupaavat kyllä todella hyvää.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Veikkaan Rantasen pääsevän tulokkaiden top-5 jos samanlainen vire jatkuu. Alkukausi meni vähän ohi loukkaantumisen takia mutta sen jälkeen päässyt pikku hiljaa vauhtiin ja ollut ehdottomasti Coloradon parhaita jos HF:n foorumin juttuihin on uskominen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Rantasesta ihan järjestäen kuuluu kommentit että on Coloradon parhaita pelaajia pelistä toiseen. Se on kyllä todella kova temppu rookielta ja asia jota esimerkiksi Laine ei vielä ole pystynyt tekemään. Vähän Rantasen pelejä nähneenä oli kyllä ilo katsoa miten hyvin Mikko pärjää jo tuolla. Jätkä on jo nyt fyysisesti niin kovassa tikissä ja vahva, että pystyy kovalla prosentilla ensinnäkin pitämään kiekon hallussaan hyökkäyspäässä ja on vielä niin taitava että saa syötettyä kiekon omille vaikka vastustajat antaisi kovaakin painetta. Kaikki elementit minusta on olemassa että Rantanen pystyy tekemään hienon uran voimahyökkääjänä, jolta löytyy vielä silkkisen pehmeät ja nopeat kädet. Se tietää myös paljon pisteitä ja niitähän on nyt viime peleissä tullutkin.

Ei kuulostaisi ollenkaan kohtuuttomalta jos sanoisi että Rantasesta tulee tuollainen vakituisesti 60-70 pisteen kausia nakuttava pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös