Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Trokarit – nuo lipunmyyjät helvetistä

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana pernaveikko, 22.02.2007 klo 07.47.

 1. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Kyllähän vähimmillään tuplat face valueen verraten jälleenmyyntilipussa esim. änärimatsiin on kaikkea muuta paitsi win-win. Kausikorttipaikkojen myyminen vaikka sit yksittäisen ottelun irtolipun hinnalla on tietysti aivan eri asia.
   
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä, kun ei yleensä pidä paikkansa. Pari kaveria ketkä eivät ole koskaan olleet jääkiekon MM-kisoissa olivat hieman nyreissään, kun Kanada-peli onkin loppuunmyyty. Lähden itsekin paikalle ilman lippua, koska se on aivan varmaa sen onnistuvan järkevään hintaan.

  Peli alkaa klo 16.15, niin puoliltapäivin hallin nurkille notkumaan, siitä lippu ja pubiin. Ei pidä ostaa siltä ensimmäiseltä vaan tutkia tilannetta. Toinen keino on se, että missaa alusta viisi minuuttia ja ostaa vielä halvemmalla ja siis halvemmalla kuin alkuperäinen 45 euron hinta.
   
 3. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Kysytään nyt vaikka täältä, kun sopii aiheeseen.

  Kesän ohjelma tässä vähitellen selvinnyt ja lomat lähenee, perheelliselle päiväkoti-ikäisten isälle mennään lasten ehdoilla. Metallican keikalle nyt pääsisin, mutta en ostanut aikanaan lippua, luotin vielä siihen kanavaan (Seatwave) josta mm. Gn'R -liput Kantolaan viimeksi hommasin todella sopuisaan hintaan. Seatwave on nyt kuitenkin kuopattu ja nopeasti haeskelemalla löysin aika järkyttävän hintaisia lippuja. Onko tosiaan niin, että Metallica myy Suomessa noin perkeleesti, kun Ticketmasterista saa vielä Saksaan, Tanskaan tai Ruotsiin normihintaisia tikettejä?

  Ja vielä ketjun aiheeseen, mitä suosittelisitte jos nyt meinaan nähdä Metallican Suomessa ja liittyä kavereiden seuraan? (ulkomailla toki olisi ihan mahtava käydä tsekkaamassa näitä).
   
 4. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Etsisin FB tapahtumasta luotettavimman tuntuisen trokarin ja ostaisin siltä. Tai sitten portilta niitä saa myös trokareilta.
   
  Crapbag tykkää tästä.
 5. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  FB on ollut oma valintani viime aikoina, yksityisviestiä vaan myyjälle. Kaikille yhtään isommille taphtumille ja joskus pienemmillekin on aina omat sivunsa ja ryhmänsä. Ostotarjouksiakin voi laittaa yleisesti ja saattaa saada viestiä.

  En ole menossa, vaikka kiinnostaisi, mutta samaan aikaan on toinen tärkeämpi tapahtuma. Aivan varmasti löytyy joku Metallica Kantola -ryhmä.
   
  Crapbag tykkää tästä.
 6. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Kiitokset vinkeistä, eiköhän se lippu tuota kanavaa pitkin löydy, periaatteesta en osta mitään sikahintaista, vaan normi saa riittää.

  Jos olisin oikein kova jätkä, niin menisin portille juomaan pussikaljaa ja käymään huutokauppaa;)
   
 7. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  https://kaaoszine.fi/metallican-oik...rttilippujen-ylihintaisesta-jalleenmyynnista/

  Mitäs täällä ollaan kyseisestä uutisesta mieltä? Melkoisen hätkähdyttävää, jos ihan megajättien vastaavat henkilötkin harrastavat trokaamista bändin selän takan ja vielä tuo kohta "Live Nation on myöntänyt suoran jälleenmyynnin, kun heitä grillattiin kyseisestä nauhasta. Yhtiön mukaan ”kymmenet artistit, joiden kanssa olemme tehneet töitä, pyysivät meitä tekemään näin vuosien 2016 ja 2017 välillä”."

  Linkki uutiseen
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sen verran isot rahat liikkuu että varmaan aika yleistäkin. Jos metaliccan lippuja myyty muuta kautta tuo 88 000kpl niin normaalisti tulot olisi tyyliin jotain 1 miljoonan luokkaa, mutta jos satasen lippu jälleenmyydään vaikka 500e tai jopa joku 200e VIP lippu vaikka tonnilla niin tuossahan tuolla määrällä on voitu hyvinkin tehdä 5-10 miljoonaa voittoa siihen nähden että liput myytäisiin normaaliin hintaan. Todennäköisesti oman esimerkin hinnat ei edes riitä vaan joku haluttu konsertin lipuista joku maksaa toista tonnia. Samaa jos toistaa kymmenet muut artistit ja kun lippufirmalle melkein riskitön kun vain murto-osa lipuista pitää myydä muuta kautta niin hyvähän niiden tuota tehdä.

  Voisihan nuo lippufirmat varmaan tehdä tuota ihan näkyvästikin, pistäisivät vain joka loppuunmyytyyn konserttiin jälkikäteen tyyliin joku 1% jäljelle jätetyistä lipuista yleiseen myyntiin, naamioida vaikka jonkinlaiseksi fanipaketiksi jossa saisi kaupanpäälle jotain artistin levyjä ja paitoja, mutta hinta onkin se joku tyyliin 10x normaaliin. Tapahtuisi vain ilman välikäsiä. Tietenkin sitten olisi vaikea arvioida mikä tapahtuma oikeasti loppuunmyyty vaikka käytönnssä sitä olisi.
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Ei helvetti tätä touhua. Aivan varmasti ei ole mitään syytä olettaa bändin tienneen tästä mitään. Ahneus on vain niin kummallinen asia ja olisi ehkä pitänyt ryhtyä emeritusprofessoriksi ymmärtääkseen tätä.

  Trokaamisessa ei ole mitään pahaa itsessään ja pitääkö sitten alan maine tuhota täydellisellä sekoilulla.
   
 10. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Ihan perseestä tuo trokaaminen on kyllä ylipäätänsä. Onneksi lippujen nimeäminen yleistyy jatkuvasti.
   
  eriatarka tykkää tästä.
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tässä olet erittäin väärässä. Ei vain jaksa vielä miettiä missä sitä on ensi kesänä tai onko edes hengissä.

  Jos liput pitää nimetä, niin sitten niiden pitää myös tulla myyntiin myöhemmin. Ihmiset pakotetaan ostamaan lippuja jonnekin vuotta aikaisemmin. Suomella on jo toinen jalka oven välissä ensi vuoden jalkapallokisoihin, mutta eihän jotain typerää rokkikonserttia missä on tuttu settilista pitäisi joutua miettiä vuotta etukäteen.
   
 12. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Turhaa tuollainen yksinkertaisten asioiden monimutkaistaminen. Voi ostaa liput kun tulee myyntiin ja sitten joko menee tapahtumaan tai ei.
   
  eriatarka ja Individual tykkäävät tästä.
 13. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä tämä on jo ihan nykypäivää, että liput ostetaan lähes vuosi aiemmin. Ja samalla tuo nimeäminen lisääntyy.
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Se on nykypäivää, mutta missä kohtaa tässä kerrotaan onko se järkevä tai siis maksajan kannalta oikea suuntaus. Tästä ei saa lisäarvoa yhtään kukaan muu kuin järjestävä firma rahat etukäteen tilille.
   
 15. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Miten se muuttuu paremmaksi trokareiden kanssa? Käsittääkseni tuosta on saatu lähinnä positiivista palautatte kun normaalihintaisia lippuja riittää useammalle.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Siten, että voi päättää mennä johonkin tilaisuuteen ensi viikolla. Kaveri soittaa olisi tälläinen ensi viikolla, tule mukaan. Ai tälläinenkin on, no minäpä voisin tullakin.

  Tietenkin on sellaisiakin tapahtumia mitkä voi päättää vuotta etukäteen, mutta useimmat tulevat ja menevät kissanristijäiset ei sellaisia ole.
   
 17. Mediakuutio Jäsen

  Lainaus:
  Eipä kaikkia kissanristiäisiä edes myydä loppuun. Mutta toki sellaiselle ihmiselle hyötyä voi olla joka mielellään maksaa satasen lipusta vaikka 300€ pari viikkoa ennen keikkaa. Toisaalta halukkaita ostajia riittää enemmän kuin tarpeeksi silloin vuosi etukäteen. Suurinta osaa ihmisistä tuo trokaaminen kuitenkin taitaa vain ärsyttää.
   
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Vähitellen sijaa saavasta nimeämiskäytännöstä on paljon vääriä käsityksiä. Seuraava yleisellä tasolla. Kun liput nimetään, niitä on keskimäärin paremmin saatavilla ennen tapahtumaa. Näin halukkaat voivat ostaa lippunsa myös myöhemmin, jos niin haluavat. Jokainen voi ostaa lippuja määrätyn määrän. Ostajan nimi tulostuu lippuun tai lippuihin. Tämä tarkoittaa sitä, että kavereita voi olla mukana nimeämättä, kunhan ostaja on samaan aikaan mukana.
   
  eriatarka tykkää tästä.
 19. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Todelliset maailmanmatkaajat ostavat trokareilta liput aina alkuperäistä myyntihintaa halvemmalla.
   
  Jääkaappi tykkää tästä.