Trevor Gillies, HIFK

  • 787 717
  • 2 155

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Trevor kertoo että hanskan syrjällä vähän raapaisi. Todellisuudessa voimme katsoa tuolta videolta kuinka Trevor vetää aika saakelin kovan vasen - oikea yhdistelmän, missä takakädessä rupeaa olemaan jo paljonkin painoa. Tässä tapauksessa sitä oikeaa ei olisi enää tarvittu koska kova vasen pudotti Ruudun ihan oikeasti.

Nyt olen lukenut jo kaiken. En edes viitsi kysyä, että oletko koskaan lyönyt ketään/tyrmännyt tai onko sinulle tehty niin, koska vastauksen tiedän 100% etukäteen. En enää edes jaksa lukea tätä(kään) ketjua tuon episodin tiimoilta, mutta voin vielä yhden kerran todeta, että JOS TG olisi halunnut vahingoittaa ja lyönyt oikeasti kovaa ja paljaalla nyrkillä, niin seuraavassa vaihdossa tämä järjettömän väkivallan uhri ei todellakaan olisi pelannut, mutta muutaman viikon kuluttua todennäköisesti kyllä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Mene nyt v..... siitä, kun et ymmärrä lätkästä mitään, siellä narrileirissä voitte jatkaa noita lastentarhajuttuja omassa rauhassa. Teidän järki kyllä juoksee perseen kautta, osalla, on se upeaa, kun olette tuollaisen fantasian kehittäneet ja Peltonen on vielä pelannut lätkää kauemmin, kuin suurin osa teidän faneista on ollut edes syntyneinä.

Oman jääkiekkotietämyksesi asetat vaan naurunalaiseksi. Yleinen konsensus liigapelaajien keskuudesta Peltosesta on se, että mies on rottapelaaja. Sitä en ymmärrä miksi teillä on niin negatiivinen asenne rottapelaajia kohtaan? Tuntuu siltä että se on lähes teille yksi pahimmista loukkauksista, vaikka kyseessä on vain pelaajatyyppi muiden joukossa. Peltonen lisäksi käyttää median antamaa herrasmiespelaajaan imagoaan tietoisesti ja mestarillisesti hyödykseen. Tekee kaiken voiton eteen mikä on ihailtavaa, mutta vastustajien kannalta raivostuttavaa, kun kenellekään ei ole munaa riisua sitä Peltosen herrasmiespelaajan viittaa pois.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
.....jokainen näkee videolta, ettei siinä mitään kyselty vaan alettiin surutta mätkimään. Ja siinä vaiheessa, kun kundi kertoo siitä, miten hienoja perheellisiä ihmisiä enforcerit ovat kaukalon ulkopuolella, joku olisi voinut viheltää pelin poikki. Kuin kermana kakun päälle IFK-ikoni Kortelaisen idioottimainen "why didn't you finish him?"-kysymys. Melko kehno esitys.

Siis eihän se missään vaiheessa sanonutkaan, että tuossa kohtaa olisi kyselty mitään. Kysyi jo aiemmin aloituksessa, että lähdetkö matsiin, mutta kaikki sen tietää, että Ruutu ei sellaiseen lähde vaan jatkaa tökkimistä ja naaman aukomista.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yleinen konsensus liigapelaajien keskuudesta Peltosesta on se, että mies on rottapelaaja.

Ja tämä ilmenee missä? Tästä on tehty tilasto? Jatkoajan Jokeripuolen nimimerkit ovat kuunneelleet Ossi "rehti" Väänästä Onnelassa? Luultavasti tämä tieto on kirjoitettu faktaksi seinään siihen HIFK:n äänieristettyyn pukukoppiin, jossa samalla seinällä roikkuu mm. Gilliesin 200k euron liksanauha, tuomareiden hitlist Jokereita vastaan ja tunnustus, jossa Peltonen kutsuu Ben-Amoria talibaniksi. Varsinaista jääkiekkotietämystä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit suomalaisessa sarjassa
Täytyy kyllä naapurileiristä todeta, että Gillies oli selkeästi teille hyvä hankinta. 2-4 tappio saati 14 tappiota viimeisestä 15 paikallismatsista ei tunnu missään, nyt kun Ruutua on saatu iskettyä nytkillä naamaan! Kannattaisikohan jopa hankkia useampikin saman profiilin "taistelija", jotta saatte Ruudun ja kumppanit varmemmin hakattua pois pelistä ja fanit itkemään ilosta? Muutenhan joudutte todennäköisesti olemaan tovin ilman kyseistä herraa turvaamassa selustaanne.

Kieltämättä itsekin näkisin mielellään Gilliesin kentällä taas seuraavassa paikallismatsissa, jotta oma jengi saa maaleja ja naapuri hyvän mielen jostain ihan muusta.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Omasta mielestäni ihan hyvä ja asiallinen haastattelu. Myötäili aika pitkälle omaakin ajatusmaailmaa Trevorin kaltaisista pelaajista. Sääli vain, ettei Liigassa heistä juurikaan ole hyötyä kun ulos lentää niin helposti.

Se mikä särähti korvaan oli se, että Trevor yritti tuolla lyönnillään pakottaa Ruudun tappelemaan. Olisin kuvitellut, että Gillies olisi jo oppinut kaikkien vuosien aikana, että Ruutu ei todennäköisesti tappele. Tai siis ei tappele, jos vastustajana on 105kg painava mörssäri.

Yhtäkaikki, turhan iso mediahuomio pikkusesta hanskalla lyömisestä, joka todennäköisesti aiheutti hiukan kipeän poskipään Jarkolle. Turhaan Gilliesiä teilataan nyt joka puolelta. Eihän Corsoakaan teilattu kun tämä kävi keihästämässä jäässä makaavaa vastustajaa.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ville on rotta, joka käyttää median antama herrasmiespelaajan viittaansa häikäilemättömästi hyväkseen. Ei Ville ole se kaikista pahin rotta, mutta ei se sitä poista etteikö hän olisi silti sellainen. Sama juttu, kun olisi väittänyt, että Sean Averyn vielä pelatessa, että Jarkko Ruutu ei olisi rotta, koska ei ole se pahin. Rottapelaajan status ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että rotta voi olla myös tähtipelaaja.

Tästä kertoo toki jäähytilastot ja pelikieltohistoria paljon. Villehä on suorastaan sikamainen pelaaja. Olet varmaan jutellut vastustajan pelaajienkin kanssa ja kuullut kuinka rottana häntä pidetään ympäri kiekkoilevan maailman.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se mikä särähti korvaan oli se, että Trevor yritti tuolla lyönnillään pakottaa Ruudun tappelemaan. Olisin kuvitellut, että Gillies olisi jo oppinut kaikkien vuosien aikana, että Ruutu ei todennäköisesti tappele. Tai siis ei tappele, jos vastustajana on 105kg painava mörssäri.

Kuvittelen, että Gilliesille oli asia kerrottu, mutta ehkä tämän toisessa kulttuurissa kasvaneen kaverin päähän ei yksinkertaisesti mahtunut sellainen ajatus... Että joku voisi kieltäytyä? Ei voi olla mahdollista.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Kuvittelen, että Gilliesille oli asia kerrottu, mutta ehkä tämän toisessa kulttuurissa kasvaneen kaverin päähän ei yksinkertaisesti mahtunut sellainen ajatus... Että joku voisi kieltäytyä? Ei voi olla mahdollista.

Ehkä näinkin, mutta siltikään en ymmärrä, sillä kyllähän Ruutu näitä kieltäytymisiä esitti änärissäkin. Ja siitä se Gillies taisi myös mainita. Mutta joo, kyllähän sen nyt tietää, että Ruudun pelityylillä välillä kolahtaa, joskus jopa pahastikin, eikä kenenkään pitäisi sitä kauhistella. Gilliesille 0 peliä pannaa, tai no, yks sillä vissiin on jo. Mutta yhtään enempää ei ja elämä jatkuu.
 

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän se varmaan rehellisesti kaikkien tai ainakin suurimmanosan täällä olijoista on myönnettävä että tässä S-ämmä -liigassa trevorin kaltaiset äijät on aika turhia pelaajia. Eihän täällä saa edes kovaa, mutta oikein taklatakaan joutumatta siitä pelikieltoon saati sitten Trevorin kaltaisen, omalla tavallaan varmasti kovimman jätkän, toisenlaisen kovan pelityylin omaavan pelaajan huidellessa jäätä jahdaten suunsoittajia.
Itse pidän hanskaamisen (hyvän maun rajoissa) kuuluvan lätkään ja saan siitä lisäkipimää matseissa kuten pelaajatkin saa. Tässä liigassa se vaan ei onnistu johtuen ringettisäännöistä ja kukkahattutädeistä. Ruudun lämäsyn toteutus oli tyhmä ja oikein hoidetuna uskon että Ruutukin olisi lähtenyt myllyyn mukaan mutta tolla tyylillä se oli täysin turha ja nolo. Travorin ammattimiehenä omalla alallaan olisi pitänyt tietää se.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Oman jääkiekkotietämyksesi asetat vaan naurunalaiseksi. Yleinen konsensus liigapelaajien keskuudesta Peltosesta on se, että mies on rottapelaaja.

Miten on mahdollista että rottapelaaja on kaksi kertaa voittanut seuraavan palkinnon SM-liigassa:

Raimo Kilpiö -palkinto 2002-2003, 2010-2011 (herrasmiespelaaja)

"Raimo Kilpiö -palkinto on jääkiekon SM-liigan vuosittainen tunnustuspalkinto, jonka saa pelaaja, joka on osoittanut esimerkillisintä urheiluhenkeä ja käytöstä kauden SM-liigaotteluissa sekä huipputason osaamista joukkueensa riveissä."

Herrasmiespelaajaa mutta yleisesti tunnettu rotta? En hiffaa...

Gillies taas teki mitä pyydettiin. Ei varmasti jää tähän. Jos ei reilusti vastata puhelimeen, niin sitten tällä tavalla. Semirillä, Ossilla ja Ruutulla on mahdollisuus miehekkäästi ottaa haaste vastaan. Sitä kyllä tarjotaan.
 

Davidson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaksamatta sen enempää analysoida: Kyllä se jotain kertoo TG:stä ihmisenä ja / tai pelaajana, että hän voi TV-lähetyksessä sanoa "Jarkko is a great player" (ilman sarkasmia). Tätä voi verrata vaikkapa Ruudun kommentteihin Melartista tai valtamedian kommentteihin TG:stä itsestään.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kyllä naapurileiristä todeta, että Gillies oli selkeästi teille hyvä hankinta. 2-4 tappio saati 14 tappiota viimeisestä 15 paikallismatsista ei tunnu missään, nyt kun Ruutua on saatu iskettyä nytkillä naamaan! Kannattaisikohan jopa hankkia useampikin saman profiilin "taistelija", jotta saatte Ruudun ja kumppanit varmemmin hakattua pois pelistä ja fanit itkemään ilosta?

Itse asiassa fiilistelin ajatuksella, että IFK:lla olisi nelosketjussaan Gillies ja Mirasty, heh.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ruudun lämäsyn toteutus oli tyhmä ja oikein hoidetuna uskon että Ruutukin olisi lähtenyt myllyyn mukaan mutta tolla tyylillä se oli täysin turha ja nolo. Travorin ammattimiehenä omalla alallaan olisi pitänyt tietää se.

Tämä. Mikä on se oikea tapa, jolla Ruutu lähtisi mukaan myllyyn? On pyydetty ja esitetty kutsuja kasvotusten jo useamman pelaajan taholta, mutta kun ei lähde niin ei lähde. Ja ei tarvitse nyt kenenkään kertoa, kuinka Ruutu haluaa hämmentää juuri sillä ettei lähde, vaikka muuten aukoo päätänsä jatkuvasti. Joo, Simoa vastaan lähti, mutta tuostakin tulee kyllä mieleen, että miksei silloin hämmentänyt ja kieltäytynyt. Jotain tekemistä kuitenkin tanssiparin henkilöllisyydellä?
 
Vaikka kyseessä on Summanen ja Gillies, en vain suostu (halua) uskomaan, etteikö tässä olisi jotain muutakin taustalla, kuin Summasen henkilökohtainen kosto tai kosto Jakkea kohtaan. Teossa ei ole pienintäkään järjen häivää. Toivottavasti tämä oli statement Jokereita kohtaan, että tulevaisuudessa meidän gorilla kuittaa sikailut saman tien, kelle tahansa ja ilman kutsua. Pakkohan tässä on olla taustalla jotain muuta, kuin jo kertaalleen lopetettu koston kierre. Ruutu on iskunsa ansainnut, mutta eilinen tapa ei ollut kyllä muuta, kuin naurettava. Edelleen olen sitä mieltä, että oikein käytettynä Gillies olisi hyödyksi joukkueelle. 2-3 lyhyttä vaihtoa erässä ja mikäli meno kentällä alkaa äityä vastustajan toimesta hieman liian fyysiseksi.
 

Stadin kundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä. Mikä on se oikea tapa, jolla Ruutu lähtisi mukaan myllyyn? On pyydetty ja esitetty kutsuja kasvotusten jo useamman pelaajan taholta, mutta kun ei lähde niin ei lähde. Ja ei tarvitse nyt kenenkään kertoa, kuinka Ruutu haluaa hämmentää juuri sillä ettei lähde, vaikka muuten aukoo päätänsä jatkuvasti. Joo, Simoa vastaan lähti, mutta tuostakin tulee kyllä mieleen, että miksei silloin hämmentänyt ja kieltäytynyt. Jotain tekemistä kuitenkin tanssiparin henkilöllisyydellä?

Kyllä se on lähtenyt tanssimaan useammankin kerran mistä youtubesta löytyy faktaa. Helppoahan se ei ole mutta kuitenkin...

Faktahan on kuitenkin että Ruudun osaamista ei ole tappelu vaan härnääminen joten miksi siihen lähtisi koska sitä joutuisi tekemään joka matsissa missä kentällä ja pelikiellossa muita aikoina. Koittakaa vaan ymmrätää että jokainen tekee sitä mitä parhaiten osaa ja sillä mennään. Joukkueen eteen tehtynä Ruudun efortti tuolla omalla tavalla on parasta A luokkaa. Voitteko sanoa samaa Trevorin otteista...?
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, Simoa vastaan lähti, mutta tuostakin tulee kyllä mieleen, että miksei silloin hämmentänyt ja kieltäytynyt. Jotain tekemistä kuitenkin tanssiparin henkilöllisyydellä?

Mitenkään kaivelematta vanhoja, niin eikös Märkäsimo mennyt torikokouksessa huitomaan Väänästä kolmantena miehenä kun Ossilla oli jo tanssipari?
Jarkko "enforcer" Ruutu

Tämä taitaisi olla ainut keino saada Rudi rehtiin tappeluun. Likaista peliä Jokereiden kapteeniin/taitopelaajaan, niin Jarkonkin mielenkiinto heräísi varmasti. Nyt on vain liian myöhäistä kertoa sitä Trevorille. (Onneksi)
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tämä taitaisi olla ainut keino saada Rudi rehtiin tappeluun. Likaista peliä Jokereiden kapteeniin/taitopelaajaan, niin Jarkonkin mielenkiinto heräísi varmasti. Nyt on vain liian myöhäistä kertoa sitä Trevorille. (Onneksi)

Kuinka niin, onko Jarkolla nivuset kipeinä lopuissa paikallisissa?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kyllä se on lähtenyt tanssimaan useammankin kerran mistä youtubesta löytyy faktaa.

Joo, änärissä kulttuuri vähän erilainen, siellä on pakko tuollaisten jätkien välillä lähteä, tai muuten saa lähteä koko liigasta, ehkä vielä pää kainalossa. Suomessa käyttää järjestelmää hyväkseen ja hämmentää muuten kovasti arvostelemansa tuomarointi- ja rangaistuskäytäntöjen takana piilossa. Mutta joo, en jaksa aloittaa tuhannetta kertaa tätä keskustelua, mielipiteitäni herrasta voi kaivaa HIFK- ajoista asti jos kiinnostaa. Työsulkukaudesta 2004-2005 asti äijä on ollut täysi pelle, joka ei kunnioita peliä eikä vastustajaa.
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinka niin, onko Jarkolla nivuset kipeinä lopuissa paikallisissa?

Ei toivottavasti. =D
Eiköhän Hifk kohta ilmoita The Tiedotteella sopimuksen yhteisymmärryksessä tapahtuneesta purusta. Pahoin pelkään Gilliesin saavan nyt 3-5 peliä bannia liiganhallitukselta + hirveät uhkasakot jos vastaava toistuu.

(Ensin jeesustellaan Ifk:n pelaaja hankintaa, sitten ihmetellään kun se ei tapellutkaan. Lopuksi vingutaan kun se väistämätön tapahtuu. Kaksinaismoralismia parhaimmillaan.)

Sinänäsä pers##stä, koska toistaiseksi Trevor on ollut Jokereille lähinnä hyödyke. Ja muutenkin paikallisessa oli pelon ilmapiiri läsnä, aina siihen asti kunnes 51# lenti suihkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös