Trevor Gillies, HIFK

  • 788 362
  • 2 155

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joopa joo. Jotenkin vaan on lapsellista hakea puhdas tappelija Liigaan. Oletus arvo on, että kaverille maksetaan kohtuullista palkkaakin. Veikkaankin, että jossain vaiheessa kautta paineet sille, että kaveri myös tekee jotain palkkansa eteen, käyvät ylivoimaiseksi. Nähdään jälleen jonkinlainen päällekarkaus ja juridinen pahoinpitely, kun joku onneton ottaa mukamas "liian kovaa" jotain HIFK:n pelaajaa. Toivotaan kuitenkin että suuremmilta loukkaantumisilta vältytään. Kilpikonnaa peliin vaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
SBA:n meriitit tappeluissa eivät kummoiset ole. Ei mitään jakoa Gilliesiä vastaan.

Pikaisella youtuubeilulla Gillies vaikuttaa todella pätevältä omissa hommissaan. Ainoastaan Boogaard lauloi sellaisen värssyn, että nukkumatti tuli. Tämä kuitenkin on vain liiga ja mies varmaan itsekin ihmettelee mitä se täällä tekee.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
TÄTÄ mä hain! Siis kyseesähän on ilmiselvä Darth Vader. Veikkaan että jossain matsissa Darthin naamio tipahtaa ja alta paljastuu Kimmo Sasin näköinen nysverö.

.. ja Lalli68:lle ja Dalelle kiitos, kyllähän Trevorissa on helvetisti Lemmyn näköä. Silti, haen nyt jotain tuoreempaa rokkaria.

Andrew W.K.?
 

boretus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hoki Klupi, Saipalle sympatiaa
Olis kiva jos reilut tappelut sallittaisiin.

Nykytilanteessa "outo" hankinta, mutta sirkushuveja varmasti tulee. Ei ne isot pojat toisia isoja poikia niin paljon pelkää kuin muutamat teinit testosteronin sekoittamassa epävarmuudessaan luulevat...

IFK:n "sisäinen":

Trevor Gillies vs Libor Ustrnul - YouTube
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
En jaksanut koko ketjua lukea, jonkun Youtube-linkin klikkasin auki. Mistähän tässä nyt oikein kohistaan, kun Gillies ei saanut edes huomattavasti itseään pienempää Jon Mirastya tyrmättyä? Ben-Amor on pari tuumaa Mirastya pidempi, joten täältä vahva peukku Semirille Trevoria vastaan.

SBA ja Mirasty painii vähän eri sarjoissa kun puhutaan tappeluista. SBA ei pärjäisi Mirastylle tappelussa vaikka saisi käyttää apunaan mailaa.

Meinaatteko, että Karalahti, Semir tai varsinkaan Jarkko pelkää tuollaista apinaa? Oma veikkaukseni on, että Ruutu tulee pitämään ifkiä ja tuota apinaa pilkkanaan tänäkin vuonna.

Karalahdella oli tilaisuus tipauttaa viime kaudella hanskat kyseistä herraa vastaan,mutta ei kiinnostanut jostain syystä.....ja veikkaan,ettei kiinnosta tänäkään vuonna ja mukaan liittyy hyvin moni muu jokeri pelaaja.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti tää nyrkkeilijä ei telo ketään JÄÄKIEKKOILIJAA sairaalakuntoon pitemmäksi aikaa..

No onpahan taas tuomareilla ja kurinpidolla jotain tekemistä ja saadaan jännitettä liigaan...
 

Viuhula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edit: Ja muuten ihan perkeleen hieno juttu, että vuosien tauon jälkeen lopetetaan se nöyristely kukkahattutätien suuntaan. Hieno piriste hetkellisesti väsähtäneeseen liigaan. Jos nyt löydettäisiin se lajin identiteetti uudestaan ja hyväksyttäisiin sitä myötä jopa taklaukset?

Edit: Huutonaurua Ben-Amor ja Mirastyvertaukselle.

Nimenomaan. SM-liiga on menettänyt identiteettinsä. Ämmien sarjaksi menossa, kohta on ringettesäännöt. Tappelut kuuluu lajiin. Ei siis mitkään ylilyönnit, mutta jos joukkueen tähtiä telotaan, niin siitä kuuluu maksaa. Nyt kun se ei ole sallittua, tulee enemmän törkeitä taklauksia. Aivan väärä suunta.

Siksi erinomainen hankinta liigaan. Hienoa nähdä miten liigan ja median kukkahattutädit kohtelee tätä kaveria. Kukkahattutädit usein asettavat itsensä muiden yläpuolelle ja pitävät itseään sekä moraaliaan muita parempana. Jos nyt Gillies kärsii menneisyydestään ja maineestaan pidempien kakkujen muodossa, on se lähes rasistista kohtelua. Siirtohan on jo tuomittu mediassa.

Tämän takia nykyliiga oksettaa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei Gilliesin tehtävä -siis todellisuudessa - ole kenenkään suojelu. Nää on juttuja joilla sumutetaan yleisöä.

Hänen tehtävä on toimia Summasen nyrkkinä. Kaikki käskyt tulevat vain Summaselta ja Gilliesin on oltava koko ajan valmiina ne täyttämään. Jos Summanen käskee Gilliesin telomaan vaikka Nordiksen jääkoneen paljain nyrkein, siihen on oltava 110 prosenttisen valmis. Gilliesin avulla Summanen rakentaa jatkon syyskuun alun 2012 tapahtumille ja pyrkii käyttämään pelkoa aseenaan voittaaksen pelejä. Gillies on Summasen millintarkka siirto siinä pelissä jota hän pelaa voittaakseen aina seuraavan ottelun.

Kun Gillies asetetaan oikeaan kontekstiin, hänen hankintansa on hyvin perusteltu ja täysin odotettu. Viime kädessä Gilliesin tehtävä on auttaa Summasta alistamaan Harkimo ja Jokerit jokaisessa kohtaamisessa siten, että HIFK poistuu kentältä täyden pistepotin ja fyysisen yliotteen kera.

Summasen toimintatavat tuntien iskua Jokereihin ei tule ET-otteluissa mutta se tulee kyllä kauden aikana. Ihan mielenkiinnolla odotan.

En nyt ole seuraillut palstan mahdollisesti uusiutuneita lainailu-sääntöjä, mutten voi olla lainaamatta koko cobolin tekstiä kokonaisuuden kärsimättä. Mies on edelleen Kiekkomies. Terveiset.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Harmi, kun nimimerkki P. Sihvonen on nauttimassa banaania. Saisimme varmasti kuulla, että Gillies uskalsi nyt vasta tulla Liigaan, kun kuuli että itämaisten taistelulajien mestari Toni "Sensei" Sihvonen on jo lopettanut aktiiviuransa.
 

Binisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F., LA Lakers
Noh... Ensiksi varmaan välkommen Gillies ja niin poispäin. Hienoa että on pelotetta ja sen sellaista muuta kivaa, mutta harvemman kerran yhtyen nyt Tammisen sanoihin, että HIFK:n tulisi tuolla rahalla ja imagolla hankkia sellaisia pelaajia, jolla voitetaan mestaruuksia. Ei tuollaisia boxissa istujia ole hyödyksi muutakuin paikalliskamppailussa, ettei siellä ole taas SBA tai vastaava sikailemassa. Toki vastaa HIFK:n perinteitä fyysisyydellään, mutta fiilikset on kyllä vähän fifty-sixty.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä voi ja se onkin. Ainakin siis Ramille. Rami haluaa kostaa Villen kokeman vääryyden ja meuhkaa ja raivoaa sillä motivaatiota jätkiin. Kostaa pitää. Ja lisukkeena kaupan päälle vielä tuo Jeren meno Narreihin, josta myöskin Rami kilahti totaalisesti.

Rami kilahti Karalahden menosta Jokereihin.

Rami haluaa kostaa.

Ei pidä paikkaansa kumpikaan väitteesi.

Faktoja ei paljoa tällä palstalla enää käytetä, vaan vedellään omia teorioita hatusta ja väännetään minkä keritään.

Tässä mistään kostosta ole kysymys, valot päälle. Jos IFK:ssa oltaisiin niin typeriä, että haluttaisiin kostaa, niin kuka idiootti sen tekisi näin selkeällä tavalla.
 

The #77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KeuPa HT, Tornado Luxembourg
Ketjun aiheen vierestä mennään, mutta mistä narrikannattajat ovat saaneet kuvan, että kumpikaan Tyrväisistä osaisi tapella? Koheltavat kenttää ympäri ilman kummempaa päämäärää ja siinäpä se.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketjun aiheen vierestä mennään, mutta mistä narrikannattajat ovat saaneet kuvan, että kumpikaan Tyrväisistä osaisi tapella?

Hyvä kysymys. On kai vanhempi jokusen kerran hanskat pudottanut, mutta tappeleminen ja sen osaaminen on kaksi täysin eri asiaa, eikä mulla ole hajuakaan miksi Tyrväisiä kukaan pitäisi kovina tappelijoina. Mulle ne lähinnä edustaa pelaajatyyppiä, joka on valmis hanskat pudottamaan tietyissä tilanteissa harvakseltaan, muttei millään muotoa ole kovia tappelijoita kuitenkaan. Kokonaan toinen asia onkin, että onko tappelussa jäällä tärkeämpää se kuinka hyvin sen asian osaa, vai se etäi ylipäätään vastaa puhelimeen kun se soi ja ottaa sen reilusti mitä vastaan tulee ja ansaitsee sitäkautta kunnioitusta peräänantamattomuudellaan.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
SBA:n meriitit tappeluissa eivät kummoiset ole. Ei mitään jakoa Gilliesiä vastaan.

Jep. Hearsaylta täysin järjen vastainen kommentti, ihan kaikkinensa. Ensinnäkään SBA:lla ei olisi mitään jakoa nyt ensinnäkään Mirastyä vastaan, tai muutenkaan melkeenpä ketä tahansa vastaaan jos nyt tähän jossitteluun lähdetään ylipäätään. Mirastyä ja Gilliesiä kun verrataan niin vaikea mennä sanomaan kumpi on kovempi.

Mutta tämä ketjuhan on nyt Trevor Gillies. Joten pahoittelut.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikun Mirasty Jokereihin ja helvetinmoiset nyrkkitalkoot päälle perjantaina, niin kaikilla on hauskaa... Ei todellakaan!
En usko, että viikonlopun paikallisotteluissa nähdään yhtään tappelua tai "noutoa". Viime vuoden asiat voisi pikkuhiljaa jo jättää taka-alalle,sillä ne ovat jo puhuttu ja lätisty selväksi ja rangaistukset on kärsitty(meni sitten tuomiot oikein tai väärin, siihen on varmasti jokaisella omat teoriansa).
Kokonaisuudessaan Gilliissi on mielenkiintoinen kaveri ja hauska nähdä onko kaveri todellakin helvetin kädetön ja hidas myös sm-liigassa ja kestääkö hänen kuppinsa miten hyvin. Tuopahan lisälatausta ainakin loppuviikon matseihin!
 

samsuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jep. Hearsaylta täysin järjen vastainen kommentti, ihan kaikkinensa. Ensinnäkään SBA:lla ei olisi mitään jakoa nyt ensinnäkään Mirastyä vastaan, tai muutenkaan melkeenpä ketä tahansa vastaaan jos nyt tähän jossitteluun lähdetään ylipäätään. Mirastyä ja Gilliesiä kun verrataan niin vaikea mennä sanomaan kumpi on kovempi.

Mutta tämä ketjuhan on nyt Trevor Gillies. Joten pahoittelut.

Kyllähän Gillies taitaa kovempi jätkä ottamaan matsia kun Mirasty. YouTubesta löytyy videokin missä Gillies vie Mirastyy kun litran mittaa.
 
Viimeksi muokattu:

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Mielenkiintoinen hankinta kyllä. Saadaan ainakin väriä liigaan, jos nyt pelaa muutamaa matsia enempää.

Jos Gillies on hankittu vain koston takia, niin ehkäpä typerin hankinta miesmuistiin. Voin jo kuvitella Gilliesin käymässä esim. Rudyn niskaan tämän vetäessä kilpparit, jonka jälkeen Gillies ovista pihalle. Sen jälkeen Tyrväiset ja kumppanit voivat pelata puolirikollista niin paljon kuin huvittaa. Lisäksi tästä tulisi todennäköisesti Raadolle pitkä toimitsjiakielto, sakkoja IFK:lle ymsyms.

Jos taas Gillies toimii vasta Jokereiden tehtyä aloitteen likaisessa pelissä, niin sitten äijästä saattaa olla kyllä hyöstyä. Ei varmasti tee kenenkään narripaidan mieli sikailla joukkuetoverinsa kustannuksella, sillä tätä kaveria ei varmasti kiinnosta kuka on taitopelaaja ja kuka ei.

Gillies on hoitanut hommansa jos ketään ei ajeta pelistä pihalle.

Perjantaista tuli kertaheitolla mielenkiintoinen. :)
 

Nurmos_888

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Ducks
Omasta mielestäni on helvetin huolestuttavaa, jos ja kun HIFK:n keskittyminen on jo ennen kautta "työturvallisuuden takaamisessa". Pitääkö vielä toinenkin kausi pilata yhden ottelun tapahtumien takia? Näytti siltä, että fokus olisi jälleen oikeissa asioissa, mutta pitihän se arvata, että tähän aivan helvetin turhaan leikkiin pitää lähteä uudelleen.

Olen pääsääntöisesti digannut Nybarin hankinnoista tähän asti. Valitettavasti nyt ei vaan ymmärrys riitä. Turha mielestäni jeesustella SBA:sta, kun meidän riveissä on nyt ihan samanlainen päällekarkaaja (kysykää vaikka Eric Tangradilta) ja uskallan sanoa, että vielä astetta pahempi. Melkoista kaksinaismoralismia mielestäni hehkuttaa tätä hankintaa IMO, vaikka kuinka olisikin eliittitappelija (ikään kuin niille Liigassa olisi edes tilausta). Joo ja laitan sitä hametta ja kukkahattua päälle, ei tarvii erikseen edes kehottaa. :) Helvetin sääli vaan, että oman suosikkijengin pitää lähteä tällaiseen pelleilyyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös