Trevor Gillies, HIFK

  • 788 712
  • 2 155

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...Semir ja hänen tekemisensä eivät voi olla peruste enää nyt...

Itselle on vähän haiskahtanut siitä lähtien kun noita huhuja Gilliesistä alkoi tulla, että kyseessä olisi jonkinlainen hämäys. Vaikka katkeruutta HIFK:n puolelta varmaankin löytyy tarpeeksi, niin tuskin HIFK:ssa ollaan sentään niin tyhmiä, että palkataan Gilliesin tapaista goonia kostamaan tuota SBA-Peltonen -casea...

Kyllä voi ja se onkin. Ainakin siis Ramille. Rami haluaa kostaa Villen kokeman vääryyden ja meuhkaa ja raivoaa sillä motivaatiota jätkiin. Kostaa pitää. Ja lisukkeena kaupan päälle vielä tuo Jeren meno Narreihin, josta myöskin Rami kilahti totaalisesti.

Homma on varmaankin siis pitkälti Ramin kostoretkeä, eikä keinoilla ole väliä, kunhan jengi on tikissä kostamaan Narreille. Tavoitteeseen pyritään aina niistä kesän "vapaaehtoisista", joihin 90% IFK:n jengistä osallistui, huikean Ramin salliman kahden viikon lomansa pidettyään. Arvatkaa, uskaltaako Suomen jääkiekkoilijat ry:n, jonka pitäisi siis edistää ja valvoa pelaajien etuja, hallituksessa istuva Söde puuttua Ramin touhuiluun...

Kukakohan siellä Narreissa on sitten se todellinen tarketti, jos kerran MastoNordlund tullaan karkottamaan rosterista?
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin vielä menee, jos Gillies on hankittu tälläisiä tilanteita varten, ettei Ruudut/Tyrväiset enää hypi IFK:n nenille(eiköhän tää hankinta pitkälti Jokereita varten ole tehty). Mutta onhan tässä riskit, että tapahtuu jotain pahempaakin, josta kärsii koko Liiga.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK ei ole kahteen vuoteen keksinyt keinoa käsitellä Jarkko Ruutua eikä siihen ilman Gillisiä olisi ollut asetta tänäkään vuonna.

Toivottavasti Gillisin tarkoitus on nimenomaan pitää Ruutua silmällä ja reagoida tarvittaessa, silloin liiga voi tässä jopa voittaa. Jos taustalla on kostonhimo SBA:ta kohti niin hankinta olisi pitänyt jättää tekemättä ja toivottavasti sen osalta ei ylilyöntejä tule.

Olisi naiivia väittää että liigassa tarvitaan jotain yleistä suojelua, joten tottakai Gillis on viestinä ainoastaan Jokereille suunnattu. Mutta toivottavasti siis nimenomaan Ruudun rottailujen eikä SBAn takia.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sehän tässä on ongelma, että median ja keskivertoseuraajan perseet räjähtävät, vaikka Gillies ajautuisi ihan rehtiin ja tilanteeseen sopivaan molemminpuoliseen hanskaukseen. Heti kiljutaan miten tappaja on irti.

Siltä kantilta tässä ei oikein voi onnistua, tai voi niin kauan kun hanskat pysyvät kädessä ja suihkukomennuksia ei kolahda tililleen. Toisin sanoen, joku hieman maltillisemman profiilin luupää sieltä olisi pitänyt hankkia, jos mahdollisiin ja liigassa kuitenkin hyvin satunnaisiin nuijahommiin uutta miestä haluttiin. Nyt suurennuslasit on massamurhaaja-Gilliesin päällä niin monesta suunnasta, että aivan varmasti jo ennalta asetetaan kaiken maailman uhkasanktiot ja sääntötäsmennykset päälle ja kuten aiemmin hyvin jo todettiin, tämä tekee vain hallaa koko pelin kiihkeälle luonteelle kun siellä pitää alkaa miettiä saikohan tässä nyt tapella ilman isompia seuraamuksia vai ei.

No, Gillies tuskin noita miettii jos hermo menee, toivotaan että osoittaa kaikki innokkaimmat kritisoijat ja kiihkoilijat vääräksi ja on hyvä osa jengiä omalla rauhoittavalla läsnäolollaan.

Mulla ei ole mitään ongelmaa hankinnan kanssa niin kauan, kun ei tee mitään todella tyhmää. Ja siinä vaiheessa jos pahimmat odotukset toteutuvat ja soppa on valmis, syyttävä sormi ja suuri ihmettelyni kohdistuu järkevänä pitämäni Nybondasin arvostelukykyyn. Miksi altistaa itsensä ja koko seura jälleen mahdollisen syntipukin asemaan ja myrskyn silmään?

Toistaiseksi Gillies on osa IFK:n jengiä ja valmistautuu kauteen muiden ohella, ainoa asia mikä tällä hetkellä vituttaa tähän liittyen, on se että tästä tuli taas uusi potentiaalinen ketju jatkaa ja jauhaa samaa paskaa viime syyskuun tapahtumista ja sen seuraamuksista. Todella toivon, että tässä ketjussa käsitellään Trevor Gilliesin edesottamuksia IFK:ssa, eikä mitään miljoonaan kertaan luettua vajakkijankutusta Ben-Amorista, Melartista, Salmesta ja päivämäärästä 1.9.

Kuten aiemmin jo kirjoitin, odotan Gilliesin näkemistä pelonsekaisin tuntein mutta suurella mielenkiinnolla. Toivottavasti sisäistää, että liigassa ei turhaan kannata hanskoja pudottaa, jos kiinnostaa päästä peleihin pukemaan. Jos järkeä on päässä, voisi tuolla perusteella jaksaa keskittyä isovelimäiseen valvomiseen ja fyysiseen peliin ilman vittumaisia ylilyöntejä.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Kyllä voi ja se onkin. Ainakin siis Ramille. Rami haluaa kostaa Villen kokeman vääryyden ja meuhkaa ja raivoaa sillä motivaatiota jätkiin. Kostaa pitää. Ja lisukkeena kaupan päälle vielä tuo Jeren meno Narreihin, josta myöskin Rami kilahti totaalisesti.

Homma on varmaankin siis pitkälti Ramin kostoretkeä, eikä keinoilla ole väliä, kunhan jengi on tikissä kostamaan Narreille. Tavoitteeseen pyritään aina niistä kesän "vapaaehtoisista", joihin 90% IFK:n jengistä osallistui, huikean Ramin salliman kahden viikon lomansa pidettyään. Arvatkaa, uskaltaako Suomen jääkiekkoilijat ry:n, jonka pitäisi siis edistää ja valvoa pelaajien etuja, hallituksessa istuva Söde puuttua Ramin touhuiluun...

Näihin on tietysti vaikea vastata, kun lyödään kylmiä faktoja tiskiin hyvien perustelujen kera. Koko IFK:n toiminta on siis keskittynyt Ramin tulon jälkeen sen yhden masterplanin kehittelyyn, jolla lakaistaan jääkiekkojoukkue Jokerit maton alle, josta heitä ei enää koskaan tule kuulumaan.

Oletko minkälaisia johtopäätöksiä ehtinyt jo vetää IFK:n nettisivuilla tänään julkaistuista uimahyppykuvista? Aikooko HIFK:n pelaajat aloittaa Rudi-tyyliset sukellukset, vai koulutetaanko heistä kenties sammakkomiehiä, joiden tehtävä on siepata pahaa-aavistamaton purjehtijamme Hjallis Harkimo syvälle Nordiksen katakombeihin?
 

Stigu

Jäsen
Mulle tulee tästä jätkästä mieleen Darth Vader.

TÄTÄ mä hain! Siis kyseesähän on ilmiselvä Darth Vader. Veikkaan että jossain matsissa Darthin naamio tipahtaa ja alta paljastuu Kimmo Sasin näköinen nysverö.

.. ja Lalli68:lle ja Dalelle kiitos, kyllähän Trevorissa on helvetisti Lemmyn näköä. Silti, haen nyt jotain tuoreempaa rokkaria.
 

Hogrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruudusta on monet kerrat sanottu että mies on todella fiksu tosin olen itse tullut siihen tulokseen että luonteeltaan jääkiekko maailman Tuksu - narsisti jumalan arvosta. Mies haluaa hivellä noilla älyttömyyksillä omaa egoansa. Toivottavasti mies pysyy siis pystyssä ja ottaa vastaan iskun kuin mies eikä kyykkää. Meikäläistä ei kiinnosta nähdä vastausta kohtaan "mitäs sitten?"
Joku Nordlundin case oli kurinpidon koko kauden kestänyttä surkeata tasoa. SBA:n kohdalla olisi tuomion voinut kopioida suoraan historiasta tapaus "Lähteemäestä". Kun kerran SBA siellä vielä pelaa niin ymmärrän asian niin että miehen temppu oli Jokereiden johdon mielestä ok.
Sorry tämä offtopicci. Jos Trevor kerran on noin hidas kuin sanotte niin eihän tässä ole muilla jengeillä mitään hätää kun äijät kerkiää rusettiluistelemaan naapurikaupunkiin ennen kuin Trevor pääsee kentälle.

Edit: Selvennykseksi Nordlund/Peltonen tapauksessa suurin syyllinen oli vääränlainen kaukalo kun se ei tuossa lauseessa selvinnyt.
 
Viimeksi muokattu:

Bragu2Nordis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikennäköistä pippelimiekkailua tämä hankinta on saanut aikaan yli seurarajojen hyvin lyhyessä ajassa. Mun mielestä voitais vähän rauhottua ja palata asiaan, jos/kun oikeasti tapahtuu jotain. Eiköhän nämä benamor/ruutu/valtonen/lämsä/peltonen/melart/salmi/summanen-väännöt ole puitu jo moneen kertaan tässä vuoden aikana.

Tervetuloa Trevorille Liigaan ja Stadiin. :) Toivottavasti onnistuu pelote-roolissaan ja osaa edes auttavasti pelata jämäminuutteja nelosessa, mikäli Liigassakin aikoo pelata. Eikä mua haittais, vaikka hanskat tiputtais silloin tällöin, kunhan kyse ei ole tämmöisistä SBA vs. Peltonen tai Gillies vs. Tangradi(?) kaltaisista vastenmielisyyksistä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kyllähän fakta taitaa olla se ettei Summanen voi yksinkertaisesti vastustaa kiusausta koeajaa tätä uutta leikkikalua. Kyseessä on kuitenkin Summanen!! Veikkaan että viimeistään marraskuussa räjähtää. Kiusaus on vain liian suuri.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Homma on varmaankin siis pitkälti Ramin kostoretkeä, eikä keinoilla ole väliä, kunhan jengi on tikissä kostamaan Narreille.

Näin varmasti, voin jo kuvitella kuinka ennen perjantai-illan narrit matsia HIFK:n kopissa hakataan mailaa maahan ja kaikki pelaajat huutavat "KOSTO! KOSTO! KOSTO!" ja lähtevät marssimaan kentälle jossa peto päästetään irti...
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin vielä menee, jos Gillies on hankittu tälläisiä tilanteita varten, ettei Ruudut/Tyrväiset enää hypi IFK:n nenille(eiköhän tää hankinta pitkälti Jokereita varten ole tehty).

Sehän oli oikein jääkiekon opetusvideo alusta loppuun.

Toivon että Gillies ja HIFK yllättävät kiekkoyhteisön siinä mielessä positiivisesti, että pelaavat tämän roolipelin fiksusti. Ettei läpsitä Trevoria pukkarissa poskille ja irroteta hihnaa huutaen "TAPA, TAPA" (kuten Jokereissa tapana), vaan annetaan ja otetaan kylmänviileä poliisin rooli. Ollaan läsnä, otetaan nimiä ylös ja tarvittaessa lyödään näpeille jos esiintyy huliganismia.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näihin on tietysti vaikea vastata, kun lyödään kylmiä faktoja tiskiin hyvien perustelujen kera...

Oletko minkälaisia johtopäätöksiä ehtinyt jo vetää IFK:n nettisivuilla tänään julkaistuista uimahyppykuvista?...

Ymmärrän, vaikeatahan se on, ellei jopa mahdotonta. En ole ko. uimahyppykuvia nähnyt, kun en ole vieraillut IFK:n nettisivuilla, enkä ole aiheesta kenenkään kanssa haastanut, mutta oletettavasti Narreilla on oleva synkät ajat edessään.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Ihan järkyttävä hankinta... paljon Pohjois-Amerikkalaista lätkää seuranneena, voin kertoa että miestä pidetään täysin ala-arvoisena pelaajan siellä.

Ymmärätäisin pelotteen, jos kyseessä olisi puhtaasti taklaava, joten kuten jääkiekkoa pelaamaan kykenevä mies, joka tappelisi tarvittaessa.

Nyt kyseessä on kuitenkin vastustajaa täysin kunnioittamaton jätkä, joka voi ajella kylmäksi kenet tahansa milloin tahansa. Ihan sama jos tappelee reilusti ja hakkaa jonkun, kunhan ei päätä kenenkään uraa sikataklauksella.

Ja ihan turha itkeä enää vuoden takaisista tapahtumista... Mielestäni todella amatöörimäinen hankinta. Gillies on epäjääkiekkoilija, jopa Kanadan tappelu/kovan pelin kulttuurissa.

Hankinta on tehty ihan selvästi viime vuoden Peltos-episoden vuoksi... mikä on kyllä helvetin lyhytjänteistä ja lapsellista joukkueen johtamista. Ymmärrän vauhkoamisen ja kostomentaliteetin faneilta... en välttämättä seurajohdolta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näin varmasti, voin jo kuvitella kuinka ennen perjantai-illan narrit matsia HIFK:n kopissa hakataan mailaa maahan ja kaikki pelaajat huutavat "KOSTO! KOSTO! KOSTO!" ja lähtevät marssimaan kentälle jossa peto päästetään irti...

Voi toki, mutta mun käsityksen mukaan aika moni pelaaja IFK:n pukukopissa on suhteelisen kypsä Ramin "motivointiin", mutta eipä silti, mistäs näistä tietää. Jos kyseessä onkin väärä perjantai-ilta?

Onko muuten tuolla IFK:n kopissa tosiaan maalattia?
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Meinaatteko, että Karalahti, Semir tai varsinkaan Jarkko pelkää tuollaista apinaa? Oma veikkaukseni on, että Ruutu tulee pitämään ifkiä ja tuota apinaa pilkkanaan tänäkin vuonna.
 

Halkidis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wing, New Jersey Devils
Kyllä täällä "pelitaidoton" jääkiekkoilija saa paljon huomiota ilman yhtään peliä / tappelua. Yli 400 vastausta vuorokaudessa.

Mielestäni hankinta on hyvä täsmähankinta paikallispeleihin. Ei kostamaan vaan tekemään oma rooli tarvittaessa. Ei ole vaikea kuvitella turhaa syksy runkosarjapeliä, jossa esim Tyrväinen vetää "puolivahingossa" 5 min arvoisesti hieman selkäpuolelta esim Salmelaisen littanaksi. Vieläkö Lämsä / Valtonen peluuttaa yhtään taito pelaajaa tämän jälkeen. Epäilen.

Muissa peleissä tuskin tämän kaverin tarvitsee hirvesti pelailla ja voihan se olla ne pelit pelikiellossa.

Mitä täällä jonkun kommenteihin, ettei kaverit tätä kaveria pelkää. Ehkä ei pelkää, mutta "tappelumielessä" kunnioittavat. Esim. Karalahti heitti pitkäkseen KHL:ssä. Ja katsokaa vaikka esimerkiksi TG tappelut Derek Boogaardia vastaan 2005 / 2010. Ekassa tulee huolella kyytiä mutta toisessa pärjää ihan miehekkäästi. Ja katsokaa sitten Derek muita tappeluita NHL:stä niin saa kuvan kova Derek oli. Väitän, ettei Jonne V tai J Ruutu halua edes lähteä yrittämään, puhumattakaan Karalahdesta tai Väänäsestä.

Elämme mielenkiintoisia aikoja...
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ensinnäkin. Vituttaa ihan saaaaaatanasti lukea noita HIFKin sivuja, Tiedote-Gillies,Tiedote-Raato kävi paskalla jne. Hyi vittu eihän tuo ole minkäännäköistä suomea. Onko tuo olevinaan jotain ovelaa ja hauskaa '"brändi" paskaa? Fail!

Toiseksi. Gillies on kyllä omituisin hankinta kahteenkymmeneen vuoteen liigassa. Ei voi ymmärtää etenkään viimesyksyisen moralisoinnin jälkeen. Veikkaan että raato ei valmenna eikä Gillies pelaa enää kymmenen kierroksen jälkeen.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
penkillä on ihan riittävästi lihaa jos talkoot alkaa. Myös taklausvoimaa on ihanasti.

Päivän paras vitsi tämä Jokereiden kovuus tappeluissa. Siellä on yksi kova, joka usein hukkaa piilolinssinsä tai ei saa hanskoja käsistä ja yksi lievästi ulkomaalaisen näköinen, joka on kai joskus tapellut rehdistikin. Jere on kova luu tappelussa, jos saa hakata takaapäin niskaan. Muita siellä ei sitten taida ollakaan. Taklausvoimaa varmasti löytyy, taitoa ei niinkään.

Se, että sinä hoet tuota mantraasi joka käänteessä ja ketjussa täällä HIFK-osiossakin, kielii lähinnä omasta kasvavasta jännityksestäsi. Pukkaako löysää jo housuun vai mikä on?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Mitäpä tähän nyt enään juuri lisäisi. Eniten lähinnä kauhistuttaa nämä asiat:

-Raimo saa nyt vihdoin ja viimein fantasiansa toteen. Hivenen alle seitsemänkymmen äo:n omaavan sekopään, josta ei ikinä tiedä mitä päässä liikkuu. Muutenkaan, miten viime 1.9 edes kuuluu Raimolle? Ei mitenkään. Hän ei tuolloin kuulunut mitenkään IFK:n organisaatioon. Kunniahimo on liian kova pala nieltäväksi.

-Aikuiset ihmiset ovat täällä jo pistämässä valmiita "tappo" julistuksia meidän Jarkolle ja SBA:lle. Onkohan mennyt jo vähän ns. överiksi koko touhu tässä Jokerit vs IFK asettelussa?

Noh, mitään ei ole tapahtunut. Vielä. Veikkaan notta tämä koira sirklailee pitkin kaukaloa "psyykkaamassa" ja tökkimässä meidän taitopelaajia. Ja jos ei vastata huutoon, sieltä tulee suckerpunchia niskaan jonka jälkeen Jatkoaika täyttyy tikien yms. juhlinnasta kun oikeus on tapahtunut. Pakko nyt kuitenkin toivoa että Teuvot ja Mosekset pitää päänsä ylhäällä.

Mielenkiintoinen viikonloppu tiedossa. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka me raahattais jostain Kazakstanin häkkitappeluliigasta meidän oma "pelote" ennen The Gamea. Harmi ettei enään Jokereiden ja IFK:n välillä pelata ET pelejä syyskuusta tämän jälkeen, voisi meinaan aina tulla tapa kyseisestä ottelusta.

No, ei tuomita ennenkuin tapahtuu.
 

McLovin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vegas Golden Knights
Meinaatteko, että Karalahti, Semir tai varsinkaan Jarkko pelkää tuollaista apinaa?

Karalahti ei ainakaan pelkää.
(Linkki vie Youtube-videoon Karalahden ja Gilliesin kohtaamisesta.)

Gilliesin läsnäolo varmasti karsii IFK:hon kohdistuvia sikailuja. Liigasta tuskin löytyy halukkaita hanskaamaan Trevorin kanssa.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En jaksanut koko ketjua lukea, jonkun Youtube-linkin klikkasin auki. Mistähän tässä nyt oikein kohistaan, kun Gillies ei saanut edes huomattavasti itseään pienempää Jon Mirastya tyrmättyä? Ben-Amor on pari tuumaa Mirastya pidempi, joten täältä vahva peukku Semirille Trevoria vastaan.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meinaatteko, että Karalahti, Semir tai varsinkaan Jarkko pelkää tuollaista apinaa? Oma veikkaukseni on, että Ruutu tulee pitämään ifkiä ja tuota apinaa pilkkanaan tänäkin vuonna.

Joko pelkäävät tai sitten eivät pelkää, se ei ole kiinnostavaa. Nyt tilanne on kuitenkin se, että vuosi sitten nähtyjä temppuja ei enää toteuteta maksamatta hintaa. Voitaneen keskittyä maalintekopeliin.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvä, että HIFK uskalsi tehdä tämän hankinnan. Hienoa, että jossain laitetaan vähän kapuloita rattaisiin tälle nykyiselle lässynlässyn-suuntaukselle.

Usealta on näköjään mennyt sekaisin viime kauden Gillies ja toissa kauden Yablonski-Mirasty-Brennan kolmikko. Gillies pelasi kohtuullisen siistin kauden. Mitään pahoja päällekarkauksia ei nähty ja kaikki neljä tappelua otti muita "raskassarjalaisia" vastaan.

Kaikesta kohusta ja yleisestä housuun paskomisesta (mitä tälläkin palstalla on havaittavissa) huolimatta uskon, että mitään ihmeellistä ei Gilliesin toimesta tulla näkemään. Pieniä juttutuokoita vastustajien kanssa, kähinöitä ja pullistelua tullaan varmasti näkemään, mutta varsinaisia tappeluita tulee korkeintaan kaksi kappaletta. Gillies on sen tason ukko, jolta Ruutukin kehtaa ottaa turpaansa. Hänen lisäkseen ehkä jollain Muurin Penalla ja Virtasjonnella on mahdollisesti halua saada Gilliesin nimen CV:hen. Gilliesin pelkkä paikalla olo riittänee saavuttamaan sen, mitä HIFK tällä hankinnalla tavoittelee.
 
Viimeksi muokattu:

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Gilliesistä voidaan olla montaa mieltä, mutta tappelijana hän on maailman eliittiä. Siitä ei tarvinne edes keskustella. Hurja kaveri ja nyt puhutaan ihan eri kaliiberistä mitä liigassa on. Ainoastaan Jonne Virtanen voi edes tapella Gilliestä vastaan. Tappelulla tarkoitan molemminpuoleista iskujen vaihtoa.

Edit: Ja muuten ihan perkeleen hieno juttu, että vuosien tauon jälkeen lopetetaan se nöyristely kukkahattutätien suuntaan. Hieno piriste hetkellisesti väsähtäneeseen liigaan. Jos nyt löydettäisiin se lajin identiteetti uudestaan ja hyväksyttäisiin sitä myötä jopa taklaukset?

Edit: Huutonaurua Ben-Amor ja Mirastyvertaukselle.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös