Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 07.06.2018 klo 14.18.

 1. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Todellakin näin, ihan samaa mieltä me tästä ollaan. Mähän vastasin tohon alkuperäiseen kysymykseen, että miksi jenkkimedia eli sikäläiset urheilujournot ehdottelee ja näkee Panarinin kauppaamisen väistämättömänä - siksi, että kahden kenties seurahistorian parhaan pelaajan päästäminen kävelemään ilmaiseksi on bisnes-näkökulmasta huonoa varainhallintaa. Lisäilin sitten vielä, että onhan Keklulla mahdollisuudet vahvistaa joukkuetta, vaikka Panarin kaupattaisiinkin. Tuskin ihan yksi yhteen. mutta on niitä kaneja hatusta vedetty ennenkin. Bobrovskin kanssa sitten käynee väkisinkin niin että mies kävelee. Mitään varausvuoroja nyt ei tietenkään kannata alkaa haalimalla haalimaan, mutta kuten sanoin niin eihän Columbuksella juuri nyt ole mikään all-in veto, vaan uskoisin että Keklulla on myös pidemmän tähtäimen suunnitelmia oli se sitten Panarinilla&Bobolla tai ei. Mutta ans kattoo mitä käy, sittenhän se selviää!
   
 2. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Minusta Keklun kannattaisi pitää molemmat tämän kauden ja pyrkiä luonnollisesti suostuttelemaan jatkosopimuksiin. Ei kautta tarvitse räjäyttää ja kannattajille pyllistää asset managementin taakse piiloutuen. Ei näemmä Tavaresin lähtökään ilmaiseksi syössyt Islandersia kurimukseen, vaikka toki jotain hiluja olisi ollut mukava hänestä saada. Mikäli tosin vaikka Panarin lopettaisi joukkueelle pelaamisen, niin nopeasti sitten vaan pesuveden mukana ulos.

  En tiedä Columbuksen prospect poolista, mutta mielummin saappaat jalassa mennään Panarinilla ja Bobrovskyllä kauden loppuun.
   
 3. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Lainaus:
  Näin mäkin toivoisin, mutta ymmärrän myös sen toisen tulokulman, jolla joukkuetta pyritään pitämään kilpailukykyisenä myös pidemmällä tähtäimellä. Jatkosopimukset molemmille olisi tietysti se jackpot!
   
 4. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Chiarelli voisi ihan hyvin antaa Talbotin Carolinaan ja ottaa sieltä Hamiltonin. Varmaan saisi vielä jotain päällekin, kun Carolina niin suuressa maalivahdinkaipuussa.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Toki näin Blackhawksin näkökulmasta sitä toivoisi, että Panarin pelaisi kauden loppuun asti Jacketsissa, jottei mahdollinen uusi joukkue pääsisi neuvottelemaan turhan aikaisin venäläisen kanssa. Jacketsin näkökulmasta olen sitä mieltä, että all-in tälle kaudelle ja trade deadlinella vielä jotain sisäänkin. Loputtomiin tulevaisuuden suunnittelu ei toimi, Panarin nostaa koko joukkueen tasoa ja voi olla, ettei mahdollisessa vaihdossa tulleet uudet prospectit tai nuoret pelaajat pysty kaivamaan esimerkiksi Duboisista sekä Atkinsonista samaa irti.
   
 6. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mikään varma ei ole etteikö Panarin jatkaisi Columbuksessa pitempäänkin:
  Panarin Does Not Want To Be Traded, Will Discuss Future With Columbus

  Linkki prohockeyrumors-sivuille. Lainaus tuosta jutusta:

  "Beginning this off-season, the rumblings that star forward Artemi Panarin did not want to resign with the Columbus Blue Jackets created the impression that a blockbuster trade was inevitable prior to the end of this season, when Panarin becomes an unrestricted free agent. That no longer appears to be the case. In the midst of another strong season for both Panarin and his team, the high scoring winger is hoping to stay in Columbus through the end of the season, his agent, Dan Milstein, told TSN’s “Leafs Lunch” on Friday. Panarin is also reportedly opening up to the idea of an extension with the Blue Jackets.

  Milstein stated that he and Panarin plan to meet over the All-Star break in late January to discuss the future. Part of that conversation will be about a potential long-term fit with the Blue Jackets. “He likes it in Columbus. They have a very good, young team… Management has been nothing but great to him…. He wants to help the team to win the Stanley Cup”, Milstein said.
  "
   
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Tyypillistä höpinää Panarinin agentilta. Panarin on tällä hetkellä ppg-pelaaja, jonka intresseissä on pelata kausi loppuun nykyisessä kohtuullisia menestysmahdollisuuksia omaavassa seurassa. Seuran vaihto uusine pelisysteemeine ja sopeutumisineen kesken viimeisen sopimusvuoden on ylimääräinen riski, jota ei ole mitään syytä ottaa.

  Panarin lähtee tai jää Columbukseen, Kekäläinen treidaa tai ei, mutta Panarinin intressi on pelata hyvä kausi ja pistää kesällä nimi alle isoihin rahoihin.

  Keskimäärin on niin, että jos Panarinin tasoinen UFA-oikeudet saava pelaaja ei ole tehnyt uutta sopimusta vuotta ennen olemassa olevan päättymistä, todennäköisyys seuran vaihtumiseen on merkittävästi suurempi kuin jatkamiseen vanhassa seurassa.
   
 8. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
 9. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tarkoitatko siis, että tuon loppukauden, eli noin yhden neljänneksen aikainen mahdollinen alisuorittaminen vaikuttaisi tulevaan lappuun oikeastaan yhtään millään tavalla? Vai minkä tuossa mahdollisessa seuranvaihdossa näkisit riskiksi? Kyllä ne näytöt sille isolle lapulle on jo annettu, ja ihan samalla tavalla se loppukauden slumppi voi tulla vaikkapa Duboisin loukkaantumisen myötä Columbuksessakin.

  Keskimäärin varmaankin noin kuten sanoit, mutta onhan tästä lähivuosilta esimerkkinä mm. Stamkos, josta oli vaikka minkälaista huhua useampaan seuraan, ja loppujen lopuksi allekirjoitti aivan siellä kesäkuun lopulla jatkon Lightningiin. Ei ne välttämättä aina lämpimikseen puhu.
   
  secord tykkää tästä.
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Mielenkiintoista nähdä onko sillä merkitystä treidiaktiivisuuteen, kun monella laatupelaajalla on sopimus loppumassa. Periaatteessa ostajan markkinat, kun on paljon tarjontaa. Columbus saattaa pitää venäläiset, mutta vaikea nähdä esim. Ottawan pitävän väkisin Stonen, Dzingelin ja Duchenen.
   
 11. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Onhan Panarinin tilanne syksystä muuttunut sikäli, että hän on ylipäätään valmis neuvottelemaan jatkosta Columbuksen kanssa. Tämän on Panarin itsekin todennut. Löpinää tai ei.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Onhan nämä tähdet pidettävä. Koska niiden myyminen olisi vastakkainen liike trade-deadline hankinnalle ja CBJ on kuitenkin selvästi playoff-joukkue, joka haluaa tehdä pitemmän runin kuin viime vuonna. Silloin omien tähtien pitäminen ei ole mitään muuta luin loogista.

  Tietysti jos joku ideakauppa löytyy, jossa joukkue ei heikkene yhtään, niin sitten, mutta vaikea uskoa dediksellä semmoista nähtävän. Kesän hommia.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 12.49
 13. Kuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Veikkaisin, että CBJ ottaa riskin ja yrittää pitää molemmat kauden loppuun asti, kun poff-jengi on kuten edellinen totesikin.

  Panarinin mahdolliseen lähtöön vaikuttaa varmasti CBJ menestys tulevissa poffeissa, pään sisäiset hommat (oma kehityskäyrä ja taisteleeko CBJ tulevina vuosina oikeasti SC:a) sekä myös omana veikkauksena Bobin liikkeet vaikuttaa myös vahvasti (jos Bob lähtee niin sanoisin että CBJ:n mahdollisuudet haastajaksi puolittuvat). Näen siis vahvan linkin #9 ja #72 välillä (tag-along meininki) vaikka eri jengeihin päätyisivätkin.

  Käytännössä Breadmanilla on vaihtoehdot lähteä johonkin tulevaan rebuild jengiin (ainakin tulee mieleen NYR, LAK tai ehkä Panthers) ja aloittaa alusta (eli ottaa taas riski) tai jäädä jo melko tuttuun ympäristöön ja kehittää siitä.

  Veikkaan siis, että molemmat venakot tekevät rahakkaat 2v pahvit ja antavat täten Keklulle mahdollisuuden tehdä omaa työtään ja hankkia adekvaatit vahvistukset SC:n metsästykseen.
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Muuten varmaan juu, mutta 2 vuoden lappuja tuskin tekevät. Loukkaantuminen tai paska kausi alle ja voi sanoa heipat taatuille + ~30-50 miljoonalle jotka ois nyt pöydällä.

  Edit. eli havainnollistaen, omat sopparilukemat 2v vs pitkäpahvi lukemille.

  Panarin 2v / 10 m = 20 m --> Kaiken mennessä putkeen 2 v päästä (30v) 6 v / 9 m = 54 m = 74 m total
  vs
  Panarin 8v / 9 milliä = 72 m


  Bobrovsky 2 v / 8 m = 16 m -> Kaiken mennessä putkeen 2 v päästä (33v) 5 v / 7 m = 35 m = 51 m total
  vs.
  Bobrovsky 7 v / 7 m = 49 m

  En usko että ketään niin hullu ois että ottaa 52 tai 33 miljoonan riskiä tuolla rewardilla. Tai saa aika iso luotto omaan terveyteen ja taitoihin olla. Etenkin molareiden paikka on vaikea, kun niitä on vain 31 tarjolla (32 pian toki) ja parissa vuodessa paikan kärkkyjiä on taas tulossa ovista ja ikkunoista. Bob nyt on urallaan jo yli 40 milliä tehnyt joten siellä voi hiukan cup-mahdollisuudet painaa vaakakupissa, mutta ei kai niin paljoa sentään. Panarinin ansiot tähän mennessä (NHL-uralta) on "vasta" reilut kymmenen milliä, joten pian 28v täyttävälle hepulle voisi aatella nyt olla se iso soppari prioriteetti.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 13.08
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Sekä Bobrovsky että Panarin ovat miehiä.
   
 16. Kuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  My bad.
  "Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

  Lainaus:
  Bobin suhteen olet kyllä ihan oikeassa. Ikä, cup-metsästys sekä (ehkä vähän off-topic mutta kuitenkin vaikuttanee isossa kuvassa) Vasilevskin ottaessa Venäjän maajoukkueen ykkösmolarin paikan niin kyllä se riskinottoakin pyritään minimoimaan ja saamaan jo valmiiksi hyvästä haastajajoukkueesta 7-8v soppari.

  Panarinin suhteen on vähän eri ajatukset. 27v, nälkäinen ja NHL:n toptier luokassa. Mitä kaveria on kuunnellut haastatteluissa ja lukenut hieman elämäntarinaa niin veikkaisin, että raha ei ole ratkaisevassa roolissa.
  Keklu vaikutti jopa hieman epätoivoiselta off-seasonilla joten Panarinin jatko riippuu mielestäni pitkälti miten Kekäläinen saa korttinsa pelattua.
  Näkisin seuraavat vaihtoehdot:

  1) jää CBJ:n jos Keklu saa neuvoteltua sopparin vielä Bobin harkitessa asiaa (pidän Bobin päätöstä edelleen vahvana tekijänä) esim. 1+1 optiolla (en tiedä onko mahdollista) johonkin Tavares-tyyppiseen vuosiliksaan. En usko, että lähivuosina edes harkitsee pitkää sopparia CBJ:n kanssa (riippuu tietty tuloksista).
  2) lähteä rebuild jengiin riskillä mutta pitkällä esim. tuo 7-8v - 9M/v sopparilla ja aloittaa koko prosessi alusta. (näkisin, että tässä on enemmän riskejä jos cuppia haluaa)
  3) lähteä valmiiksi haastajajengiin mutta vähän heikommalla, esim. 7M/v sopparilla ja olla mahdollisesti joukkueen kakkostähti tai jakaa ykköstähden roolin.

  Näiden lisäksi omat preferenssit (missä kaupungissa Panarin tai hänen gf viihtyy tai haluaako esim. re-uninionin Dadonovin tai muun vanhan SKA pelaajan kanssa tai muu random tekijä) painaa varmasti paljon ja sitä ei kukaan osaa tietenkään ennustaa.
   
  Scipio tykkää tästä.
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ei nyt varmaan liity mitenkään mihinkään vireillään olevaan treidiin mutta viimeisin juonenkäänne Bobrovskyn ja Columbuksen suhteissa:

  Lainaus:
  Sergei Bobrovsky will not be with team against Nashville
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ei muuta ku Bobolle menolippu Detroitiin, sieltä saa tilalle All-Star -maalivahdin.
   
 19. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Panarin tekee 7 tai 8 vuotisen sopimuksen. Muista pituuksista voi lähinnä sössöttää pitkiä viestejä.
   
  V-G- tykkää tästä.
 20. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Eiköhän toi hyllytys ollu sitten viimenen niitti Bobrovskyn ja Columbuksen sopparineuvotteluille. Oma fiilis on ollu että Bobrovsky päätyy kesällä Philadelphiaan jollain pitkällä ja rahakaalla sopparilla, mutta sinne Keklu tuskin Bobia nyt treidaa kun ovat samassa divarissa. En ylättys jos Bobrovsky treidataan nyt Edmontoniin kun siellä on GM paniikissa, ne tarvii veskan ja Oilers on tunnetusti toisessa konfrensissa. Paluupostissa tulee varmaan sitten Talbot (liksan suuruden takia) ja ykköskierroksen varaus. Kyllä se Chiarelli koittaa Puljua tarjota, mutta Kekäläinen haluaa mielummin varausvuoron.
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Jollain pervolla tavalla haluaisin nähdä skenaarion, jossa Pulju treidataan Columbukseen ja breikkaa lopullisesti kenenkäs muunkaan kuin Pierre-Luc Duboisin vierellä. Ja sitten syyttävät sormet osoittelisi taas Chiarelliin.

  Bobi takaisin Flyersiin? Kyllä kiitos.
   
  Taccutucca, Rene Saari & aessi tykkäävät tästä.
 22. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Avs ja Columbus voisivat vaihtaa Varlamovin ja Bobrovskyn päittäin. Kaksi UFA veskaa, kumpikaan tuskin saa/haluaa tehdä jatkoa tämän kauden jälkeen ja kummallakaan ei ole oikein musta tarttunut.
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eiköhän Holmgren huuda jostain äänieristetyn kopin ovenraosta että "Get that fucking guy. Throw him those fucking Lindros numbers. 88 sounds like a Flyers number!" (8v x 11M)

  Kesällä treidaavat oikeudet ja näin.
   
  DTremens, Jay79, pikkuvaimo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jordan Eberle on jälleen treidihuhujen kohteena. Uransa ylivoimaisesti huonointa kautta pelaava Eberle on tehnyt 37 ottelussa vaatimattomat 18 tehopistettä. Se on todella vähän laiturilta, joka on säännöllisesti rikkonut 50 pisteen rajan NHL:ssä urallaan. Eberle on kesällä UFA ja on mahdollista, että Islanders treidaa hänet muualle siirtorajalla jos pudotuspelipaikka karkaa käsistä.

  Edmontonissa Eberle sai osakseen kritiikkiä siitä, ettei häntä juuri kiinnosta puolustaa ja sama näyttää jatkuvan myös Long Islandilla.
   
 25. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Täytyykin vetää sanoja takas. Bobrovskyllä kun on se NMC niin Oilersin pitäisi olla sillä listalla minne hyväksyy siirron. Ilmeisesti Bobrovsky on jossain vaiheessa toimittanut 5 jengin listan jonne hyväksyy siirron Keklulle.