Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Treidispekulaatiot ja huhut 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana pikkuvaimo, 18.06.2017 klo 12.52.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tampa ilmeisesti tosissaan McDonaghin perässä. Per Bob Mac.

  Suosittelen Lance Boumaa, Stevie Yzerman.

  Kilpavarustelu alkakoot!
   
 2. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Onkohan tuolla HFboardseilla vedelty mutkia hieman suoriksi? Vai mistä tuon tiedon poimit? Ainakin alkuperäisessä lähteessähän juttu meni näin:

  "But teams like Tampa might have an interest in McDonagh."

  Käsittääkseni tästä jutusta tuo huhumylläkkä lähti liikkeelle.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Joku näistä insidereista tuossa noin kuukausi takaperin totesi että Sabres hakee Kanesta vastineena 1.kierroksen vuoroa, toista ehdollista vuoroa, prospectia sekä valmista rosteripelaajaa. Tokihan tuo on tuollaista ympäripyöreää sanahelinää eikä esimerkiksi nuo 'prospecti' ja 'rosteripelaaja' kerro nyt mitään minkä tason palasista puhutaan. Lisäksi ainahan ne hintapyynnöt kannattaa aluksi laittaa korkealla, jotta on sitten varaa neuvotteluissa tulla alaspäin. Korkea se hintapyyntö joka tapauksessa on (tai ainakin oli), ja mikäs siinä kun veteli alkukauden piste-per-peli tahdissa. Mutta jos tuo slumppi jatkuu vielä siirtotakarajalle niin pelkän 1.kierroksenkin saaminen olisi jo hyvä saavutus rental-Kanesta. Saattaa olla ettei sitäkään Sabres tule saamaan.

  Mutta kyllähän Kane pelipäällä tosiaan hyvä pelaaja on ja siinä on jollekin joukkueelle mahdollisesti erittäinkin hyvä vahvistus loppukaudeksi. Kanella on kuitenkin sitä lunastamatonta potentiaalia vielä. Ei ole vielä päässyt pelaamaan voittavassa joukkueessa jossa olisi vahva johtajaporukka. Sellaisessa ympäristössä mahdolliset huolet hänen asenteestaan tms. olisivat varmasti pienemmät kuin tuollaisissa nuorissa, jälleenrakennusvaiheessa olevissa joukkueissa mitä Jets ja Sabres ovat hänen aikanaan olleet.
   
 4. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Samanlailla niitä muitakin asioita kaupitellaan tähän tyyliin, mitä @Bosco tuossa mainitsi. Prospecti tulisi varmasti olemaan "B-luokkaa", mielellään jokin puolustaja ja valmis kenttäpelaaja ihan vain sellainen, joka kykenee loppukauden vetämään ylhäällä. Olisihan se hyvä, jos Sabres tuosta saisi jotain konkreettista, mutta täytyy olla realistinen. Jostain varmasti onnistuisi löytämään, kuinka paljon pisteitä Kane on tehnyt ollessaan Eichelin rinnalla tällä kaudella. Meinaan kyllä tuo slumppi on näkynyt sen jälkeen, kun ei enää samassa ketjussa ollut. Silti on otettava huomioon pisteissä Kanen osalta se, että näiden kolmen kauden aikana hän on pelannut vain hyvin pienen osan ykkösylivoimassa, kun sieltä on joku hyökkääjistä puuttunut. Ja lähes aina Sabres on aloittanut juuri sillä kentällisellä, joten Kanen ylivoima-aika on hyvin minimaalinen ollut. Hän on tehnyt 64 maalia Sabresin paidassa, joista 7 on syntynyt ylivoimalla.

  Uskon myös, että hän tulee olemaan varsinkin playoffs -pelaaja, suoraviivasuutensa, fyysisyytensä ja maalinteon osalta. Myös oikean pelaajan vierellä pelatessaan, joka kykenee jakamaan syöttöjä pienissäkin tiloissa.
   
 5. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Sopisi täydellisesti Getzlafin ja Rakellin kaveriksi Anaheimin ykkösvitjaan. Olisi nopeutensa vuoksi selkeä upgrade nykykuntoiseen Perryyn nähden.
  Ankat tosin eivät juuri rentaleihin ole viime vuosina panostaneet, enkä lähde vastinetta arvuuttelemaan sen kummemmin, mutta saahan sitä haaveilla.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ketjua luin tarkemmin ja ainakin joku kertoi Bobin kertoneen tuon asian ”varmemmin termein” jossain radio/tv-lähetyksessä(?). Voin toki olla väärässä, mutta sieltä repäsin sen.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tuskin vie Emelinin paikkaa, vaan pelaisi ennemminkin ensi kaudella Emelinin parina.

  Ekholm - Subban
  Josi - Ellis
  Emelin - Fabbro

  Täydelliset käpälät ja roolijaot joka parissa.


  ***

  Uusin Detroit-huhu on Athanasiou <> Justin Faulk. Elliott Friedman lähteenä.

  Faulk olisi juuri sopivan ikäinen (25v) Wingsin pakistoon, jossa on nyt vain liian vanhaa porukkaa ja tulossa olevat korvaajat vielä liian nuoria.
   
 8. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Missä Friedman tästä puhuu? Oliko puhetta mitän kaikkea muuta DET laittaisi Canesille kuin AA:n?
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Taisi olla vain Friedmanilta maininta 31 thoughts blogissaan treidistä, joka kävisi järkeen.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ja vielä lisäys, että kävisi hänen mielestään järkeen. Alkaa mennä Eklundin tasolle jo.
   
 11. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, aika vähän näissä viime aikaisissa Friedmanin blogeissa on ollut lähteisiin pohjautuvia treidihuhuja. Lähinnä yleisellä tasolla olevia huhuja, että esim. Ottawan ja Rangersin pelaajia on trade deadlinella tarjolla. Ja sitten näitä omia spekulointeja tyyliin, että kävisi hänen mielestään järkeen. Ja jengi lukee sitten nämä viimeksi mainitut kommentitkin sillä tavalla kuin niissä olisi jotain perää.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tuo Nash Jetsiin oli myös samanlainen, mitä sitten osa rupesi uutisoimaan huhuna.
   
 13. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  McKenzie uskoo, että Phaneuf vedettiin Pens - Sens -pelistä treidin takia. Osoitteeksi veikkaa Kingsiä. Laitoin tänne kunnes vahvistus tulee, vaikka onhan Bob aika usein oikeassa.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Joku uutinen osui äsken silmiin, että Mike Green suostuisi siirtymään Tampaan. Eipä se mitenkään yllätä, mutta ilmeisesti keskusteluja on käyty Tampan ensimmäisen kierroksen varausvuoron nojalla.
   
 15. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kovin jaloa Greeniltä :)
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Greenillä on sopimuksessaan siirron estävä pykälä, joten jos Green ei suostuisi, hän ei mihinkään siirtyisi. Joten todellakin suostumisesta on kiinni.
   
 17. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tiedä onko mitään perää mutta instassa tuli vastaan että Detroit olis tarjonnut Mrázekia vaihdossa kolmos kieppiin mutta Flyers kieltäytynyt.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Näköjään Green ei pelaa Nashville-matsissa, että olisikohan kaupat jo tehty.

  En nyt ainakaan näe mitään mainintaa loukkaantumisesta.
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  ESPN:llä luki: Green's upper-body injury isn't expected to affect him long-term, Helene St. James of the Detroit Free Press reports.
   
 20. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Meinasin lähinnä sitä, että olisi sangen kummallista jos Green ei suostuisi siirtymään aurinkoiseen, löyhän verotuksen power house Tampa Bayhin.
   
 21. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Mielenkiintoinen kirjoitus siirtorajasta ja mahdollisista kaupoista. Toki tuo on vaan yhden henkilön kuvitelma erilaisia skenaarioita mitä voi tapahtua, ja enemmän on fantasiaosastoa, mutta hyvin on ainakin perustellut että miksi ja miten. Ja ei savua ilman tulta, eli tuolla on juuri noita huhuja jotka nyt velloo, mm. Karlsson-Tampa, McDonagh-Boston jne.
  NHL Trade Deadline Predictions: 40 Potential Deals
   
 22. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen tosiaan. Lähinnä siitä syystä että aika "tuolta kaukaa" noista aavisteluista suurin osa.

  Käytännössä kaveri kasannut kaikki spekuloidut ja järkeenkäyvät nimet torille (+ muutama ihan hattuvalinta), arponut ensin eniten huhutut peesillä ja sen jälkeen ampunut haulikolla sinne tänne. Lisäksi UFA-pelaajien arvo on sitten laitettu kerralla kuntoon. Käytännössä viime kauden hinnat tuplaantuvat ilmeisesti tänä vuonna, koska.. no.. en minä tiedä.

  Vilkaisemalla aikaisempien vuosien saldoa niin mitään tosipohjaa ei kys kirjoittajalla taida tosin ollakaan, vaan kuten sanoitkin ihan fantasiaosastolla mennään. Ja ei siinä mitään, aina näitä mieluummin lueskelee kuin töitä tekis !

  Pakkohan se on edes kerran osua lähimaastoonkin kun noin paljon tykittää.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 24. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Nyt kannattais pyytää jo 2.kierrosen varausta Mrazekista.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  1v qualifying offer on toki se 4.1M, mutta mikään ei estä tekemästä vaikka heti miehelle pitempää lappua halvemmalla. Jos vaikka onnistuukin uudessa ympäristössä.