TPS:n päävalmentaja kaudella 2015–2016

  • 98 301
  • 379

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensi syksyä odotellessa. Veikkaan kaksivuotista sopimusta Uramalle ja ensimäinen kausi menee alle odotusten koska ei saanut haluamansa pelaajia. Seuraavaksi kaudeksi saa mieluisia luottopelaaja ja potkut ennen joulua. Saa ottaa talteen.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Ei kai Turussa oikeasti olla Uramaa palkkaamassa ensi kaudelle? Muistissa nuorten kisat, jossa joukkue pelasi kamalaa kiekkoa Uraman alaisuudessa ja Lukossa oli melkoista sekasotkua kans. Väitän, että Tamminenkin olisi parempi vaihtoehto vuoden sopimuksella kuin Urama. Tamminen vois olla hyvä tälle kaudelle Elomon tilalle kauden loppuun sopimuksella. Pitkät projektit ei tule kuuloonkaan, mutta loppukauden pestissä Tamminen pääsis vahvuusalueelleen. Hypetykseen ja innostamiseen. Ja selkeä pelitapa, jonka osaa myös joukkueelleen organisoida. Parempi koutsi kuin mitä julkisuuskuva nykyisin ja ehkä juuri tämä julkisuuskuva miksi ei uskalleta palkata mihkään Liigaseuraan.
Mutta Urama? Ei kai sentään...
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kiven ja Tapparan sopimushan on osoittautunut ankaksi joten elättelen toiveita että Kivi tepsin peräsimessä ensi kaudella nähdään Haapakosken kanssa.
Uraman mahdollista pestiä en pysty sulattamaan mitenkään, toisaalta luonnollista jatkumoa Uraman pesti olisi organisaation sekoiluille.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kiven ja Tapparan sopimushan on osoittautunut ankaksi joten elättelen toiveita että Kivi tepsin peräsimessä ensi kaudella nähdään Haapakosken kanssa.

Varovasti olen samaa toivonut, mutta vaikeahan sitä on kuvitella Kiven ratsastavan Turkuun sammuttamaan raivoavaa tulipaloa.

Jos sieltä ei Kiven kaltaista tasokasta nimeä tule, niin en mitenkään ymmärrä miksi helvetissä Suomessa pyörii samat about 20 nimeä, joista on pakko valita. Luulisi, että vaikka joku svedu tai kanukki löytyisi, joka osaa ohjata peliä vähän isommassa kaukalossa, ettei tarvitsisi alottaa koutsin etsimistä vanhoja kausikirjoja selailemalla.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Hah, aina voi vetää huonomminkin.. Onhan siellä vapaana vielä mm. Matti Alatalo, Teijo Räsänen, Timo Lahtinen tai Kaj Matalamäki ?

Ymmärrän tilanteen, jos meillä on pahvi jonkun kanssa jo ensi kaudesta. Silloin on hankala löytää ketään puoleksi kaudeksi vetämään. Ehkä on tarkoitus siirtää Elomo & Co. takaisin A-junnuihin kauden jälkeen ja nostaa Haapakoski ylös..

Itse olisin kysynyt mitä Petri Niukkanen tekee. Siinä on kaveri jonka joukkueessa kukaan ei surffaile. Pikkarainen olisi ollut toinen hyvä vaihtoehto. Jos vetäis hyvin, jatkoa apuvalmentajaksi ensi kaudelle, jos ei, ulos.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niinkauan on toki pieni mahdollisuus kun mitään nimiä/sopimuksia ei ole julkaistu että sieltä tulisikin K. Kivi tai joku muu vähänkään enemmän meriittitejä hankkinut jannu kuin tämä Urama.
Varmahan on se että Haapakoski siirtynee takaisin edustuksen kakkoseksi. Itsekkin jokin aikaa sitten vielä aattelin että Haapakosken sopimusmalli enteilisi että Kiven kanssa oltaisiin tehty jo soppari. Luotsasivat yhdessä nuoret Leijonat MM-kultaan ja voisi olla että saisivat täälläkin jotain aikaiseksi. Ainakin parempaa mihin ollaan viime vuosina totuttu.
Eiköhän se tuleva päävalkku ole näistä ( Urama, Elomo, Kivi) kolmesta joku. Jos uusi päävalkku on tosiaan joku näistä kolmesta niin Kivi olisi se jonka pitäisi pystyä puhaltamaan joukkueeseen ja toivottavasti edes vähän myös koko organisaation purjeisiin uutta vauhtia. Ei ainakaan enää kareille osumisia ja mieluummin toki niin että oltaisiin satamassa kärjen mukana.
Tepsin tyyliin kuitenkin sopisi niinkuin täällä hyvin tiedetään että palkataan halvemmalla se hyvä tuttu/kaveri ja luotetaan että se saisi jotain aikaiseksi ja suostuu tekemään niin kuin Vuori ja J. Koivu sanovat eli valitettavan todennäköisesti Vuori, J. Koivu ja Urama ovat kokoontuneet kesällä Vuoren saunalle ja allekirjoittaneet 2+1 sopparin.
Menee mielenkiintoiseksi kumpi sieltä tulee vai jatkaako Elomo.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niinsanottua varmaa lähdettä ei tähän juttuun ole mutta 1+2 vuotisesta sopimuksesta voisi näin päätellä. Olisi todennäköisesti saanut yhdessä Suikkasen ja Lehtosen kanssa monoa jollei hän olisi ensikauden suunnitteluissa mukana.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Vahvastihan se haiskahtaa siltä mitä Hanttakakskolme yllä kirjoittaa - jos taktiikkavelho Mikko Haapakoskelle ei olisi jo suunniteltuja käyttökohteita, olisi varmaankin mono jo heilahtanut.

Molomo - Urama - Kivi -listalta Kivi olisi tietenkin unelmahaku. Molomo olisi ja on sekä pelillinen että PR-katastrofi. Urama sitten yksi turhake-HMV edeltäjiensä listaan, Pajuoja mutta sitäkin paskempana.

Tähän vielä neljäntenä kauhuskenaariona se, että Haapakoski palaisikin päävalmentajaksi. Parempi sekin vaihtoehto kuin Molomon jatko, mutta paskuusindeksillä varmaan Uramaakin huonompi vaihtoehto.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tähän vielä neljäntenä kauhuskenaariona se, että Haapakoski palaisikin päävalmentajaksi.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Haapakoskesta piti kai vuodessa Suikkasen ja RP:n rinnalla koulia meille uusi päävalmentaja. Suunnitelma meni siltä osin uusiksi kun Suikkasen ja RP vapautettiin tehtävistään marraskuun alussa. Samalla Haapakoski siirrettiin syrjään mutta ei kokonaan pois seuran organisaatiosta. Mahdollisuus alkuperäisen suunnitelman toteuttamiseen on siis vielä hyvin olemassa. Haapakoski ei vaan minustakaan ole meille oikea ratkaisu. Eikä sitä näillä kuukauden mittaisilla näytöillä ole MElomokaan.

TPS tarvitsee ensi kaudeksi kokeneen ja vahvan auktoriteetin omaavan päävalmentajan, joka saa tuon jatkuvasti pienestäkin myrskystä keikkuvan laivan jyräämään eteenpäin. Näin Middle-Hannun syntymäpäivänä hänet on pakko nostaa tässä kohtaa esille. Yhdessä Haapakosken kanssa siinä olisi toimiva valmennuspari. Middle-Hannua ei vaan taida valmentaminen Liigassa enää inspata, joten siinä kohtaa suostuttelua varmasti vielä tarvitaan.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ei taida Hannua tosiaan liiga napata enää. Eikä varmaan TPS:n nykyistä johtoa nappaa Hannua edes kysyä. Kiinnostus tosin taitaa olla yhtä vähäistä toisin päinkin. Hannu-setä varmaan aika lailla tyytyväisenä seurailee TPS-sotkuja sivusta. Sanoi ISTV:n haastattelussa noin vuosi sitten, että "häneltä aina TPS-asioista kysytään mielipidettä ja hänellä voi ollakin TPS:stä mielipide, mutta ei niillä ole merkitystä."
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Lehkonen sai kenkää Hämeenlinnassa. Ettei olisi luottamuspula, koska ensi kaudella töissä muualla (meillä)? Pariinkiin roolin vois kelvata...
 

Sanberry

Jäsen
Lehkonen on tehnyt (ainakin ulkopuolisen silmin) loistavaa työtä Hämeenlinnassa valmennuspäällikkönä. Myös HPK:n kannattajat ovat täällä jatkiksessa hänen panostaan arvostaneet korkealle.

Arselle kenkää, Lehkonen UTJ:ksi ja Kivi + Haapakoski penkin taakse?
Ainahan saa unelmoida.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Lehkonen olisi kyllä loistava kaappaus, tuo tärkein nyky-Tepsiläinen kriteeri, eli alla pelejä edustuksessa täyttyy kirkkaasti. Tosin en usko Arsen uskaltavan palkata itselleen mahdollista manttelinperijää ja tokkopa Lehkonen suostuu mentoroijan sätkynukeksi.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Elomolla täydellinen pelaajien tuki ja luotto takana tällä hetkellä ainakin mitä näin muutaman pelaajan jutusteluihin on uskominen.
Joukkueen hengestä menestyminen ei ainakaan tule kuulemma jäämään kiinni. Rentous, iloisuus, huumori ja asenne ovat palanneet jälleen joukkueeseen uuden valmentajan myötä.
Tuli myös kuultua että osalla pelaajista olisi halua jatkaa täällä mutta odottavat ensin ketä joukkuetta luotsaa ensi kaudella. Mainitsipa eräs pelaaja että toivotaan ettei ainakaan Urama, eli eipä taida tämä Rauman valmentaja velho nauttia pelaajienkaan suhteen minkäänlaista luottoa. Toivotaan että joukkueen johto ottaa tämän huomioon ennenkuin allekirjoittavat mitään soppareita saunanlauteilla Raumalaisen kanssa. Elomo ainakin nimi jonka moni pelaajista toivoisi jatkavan ensi kaudellakin.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joukkueen hengestä menestyminen ei ainakaan tule kuulemma jäämään kiinni. Rentous, iloisuus, huumori ja asenne ovat palanneet jälleen joukkueeseen uuden valmentajan myötä.

Ai, taas on joukkuehenki parempi kuin koskaan. Mahtaa olla kova meininki, kun jokaisen valmentajan vaihdoksen jälkeen tunnelma senkuin paranee. Jutut on jo niin hervottoman hauskoja, ettei pysty keskittymään pelaamiseen lainkaan.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aina tuota samaa väsynyttä läpyskää että "henki on parempi kuin aikoihin". Minulle on ainakin aivan vitun sama mikä henki joukkueessa on jos se ei näy tuloksessa mitenkään. Yleensähän sen pitäisi parantaa pelaamista muttei ainakaan nyt siltä näytä. On se sitten fantsua että on hyvä fiilis vaikka tukkaan tulee illasta toiseen, mitenköhän heikosti menisi jos joukkueessa vielä olisi huono ilmapiiri?

Toisaalta onhan se kiva kun esim. tuon SaiPa 3. erän otteista valmentaja vaan kehuu pelin viihdyttävyyttä. Kun ei ole vaatimustasoa niin on kiva hengittää vapaasti, heittää huulta ja nostella maljaa!

Viime aikojen otteet ovat olleet sellaisia ettei siellä kopissa sietäisi hirveästi kenenkään hymyillä. (Enkä nyt tarkoita että siellä tarvitsisi kaikkien istua masentuneena lattiaan tuijotellen mutta kyllä tällaiset kehut ovat peliesitysten valossa aika turhia)
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Monesti on niin, että silloin, kun pelaajat kehuvat valmennusta ja joukkueen ilmapiiriä, pitäisi punaisen valon syttyä. Pelaajat yleensä kehuvat tilannetta silloin, kun vaatimustaso on valmennuksen puolelta olematon ja jokainen saa tehdä mitä haluaa.
Jatkoaika.comissa on TPS:n pelaajien väliarvostelut ja juttu myös Elomosta.
Valitettavasti juuri tuo Elomon haastattelu nostaa pelonsekaiset tunteet esiin sen suhteen, että kuinka pihalla joukkueen valmennus voikaan olla.
Nykytyylillä kun mennään voidaan tammikuun puolessa välissä todeta, että säälipeijaritkin menivät ohi ja joukkueen kausi päättyy taas tavanomaisen aikaisin.
Kukaan ei luonnollisestikaan ota mitään vastuuta syntyneestä tilanteesta. Jokainen sysää vastuun jollekin toiselle ja kannattajat ryhtyvät taas perinteiseen tapaan odottamaan seuraavaa kautta, jolloin kaikki muuttuisi muuksi.
Organisaatiossa nauretaan, kun kannattajat ovat aivan lampaita, joita voidaan vetää kölin alta vuodesta toiseen katteettomilla lupauksilla.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
HTT kuiskuttelee, että C-P Alin (nimi muutettu) olisi TPS:n seuraava koutsi, eli Turku voi hetken hengähtää. Väitteen todenmukaisuudesta ei luonnollisesti mitn takeita kuitenkaan.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
HTT kuiskuttelee, että C-P Alin (nimi muutettu) olisi TPS:n seuraava koutsi, eli Turku voi hetken hengähtää. Väitteen todenmukaisuudesta ei luonnollisesti mitn takeita kuitenkaan.
Toivottavasti näin eikä se Urea-Rale. Kuuluuko Raipe samaan kauppaan?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä että jollakulla riittää luottoa Molomoon. Mulla ei. Tuolla loppusyksystä nähdyllä "pelikirjalla" pelaajien näkökulmasta Molomossa ehkä parasta ovat pitkät lomat - puoli vuotta kesälomaa, hei!

Selin olisi parempi kuin Urama. Urama olisi parempi kuin ei-mitään. En ole aivan varma, kumpi on parempi - ei-mitään vai Molomo.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Selin on mun papereissa edelleen se paras vaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi.

Haapakoski vetää junnuissa lahjakkaasti vihkoon. Mikä on rooli ensi kaudella? Nykyisen porukan toivon menevän takaisin A-junnuihin, jossa tulosten valossa tekivät hyvää jälkeä. (Toisinkuin Haapakoski..)

Lehkonen olisi varmaan hyvä vaihtoehto Vuoren tilalle. Vuoren pestiin löytyy varmasti tulijoita, jos miehestä halutaan eroon..
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Kimmo Rintanen puikkoihin. Menis loistavasti tämän nykyisen porukan jatkumona.

Juu, se on siinä. RIntanen ja Nummelin ja siihen viel Grönmanin Osku. Rintsi ja Numppa heittää sveitsiläiseen henkeen pelikirjan roskiin, hakee pitkää syöttöä ja usuttaa kolme ukkoa karvaamaan korkealta. Osku sit pitää huolen, et hengen ravinto ei lopu vaiks jalat loppuiski.

Ei siinä, Rintsi ja Osku on kyl helvetin symppiksii jätkii. Tsemppii Kimmolle, harmi ettei osunut tällä kaudella.
 

RedMills

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Kyllä se nyt pojat Ralelta haiskahtaa. Eräs turkulaistaustanen pelaaja totesi yöelämässä, että mieli teki kotiin, mutta Rale vei mennessään kyseisen vaihtoehdon..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös