TPS, media ja julkisuus

  • 2 984 029
  • 11 994

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kun TPS järjestää suunnatun osakeannin ja kertoo luvut avoimesti julkisuuteen, on kyseessä epätoivoinen kassaruiske (mitä se varmaan olikin). Kun HIFK järjestää suunnatun osakeannin ja salaa sen mitää pystyy, on kyseessä "kehittämispääoma" ja vielä erikseen korostetaan, että kyseessä on eri asia. Jep jep.

Tässä on se ero että vain toisen lafkan omaisuus on myyty, kassa kuivumassa, lainatie tukossa ja rahoittajat kenties laittamassa säppiä kiinni. Sikäli asetelma on ihan ymmärrettävä.
 

Bandwagon-juttu Hjalliksen sunnuntain avautumiselle. Ei tosiaan minkäänlaista uutista, ellei tuo nyt Koivujen kohdalla pidä paikkaansa. Jos Koivutkin antavat tosiaan lafkan sulkea luukun, niin olen aika pettynyt sitoutumisen tasoon, varsinkin kun ovat olleet estämässä muiden sisääntuloa... Kyllä meille turkulaisille se Oy on tärkein juttu.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Ei tosiaan minkäänlaista uutista, ellei tuo nyt Koivujen kohdalla pidä paikkaansa.
Juttuhan ei kerro, että mikä ei pidä paikkaansa. Jos Sakulta on kysytty, että antaako hän miljoonan Tepsille, niin vastaus on varmasti ei. Sitten on kiva kirjoittaa, että "Koivujen rahahanat ovat kiinni" tms paskaa. Ei kai kukaan unissaankaan kuvittele, että Koivut tai kukaan muukaan tekisivät ylimääräisiä tilisiirtoja sympatiasta? Osakeanti oli aivan eri asia. Sitä kautta Koivut ja Kipperit on sitoutettu paljon arvokkaammalla ja pitkäjänteisemmällä tavalla. Jokaisen Koivun toiminnasta, haastatteluista ja elämästä huokuu, että Tepsiä ei todellakaan ole unohdettu.

IS:n juttu on paskaa, pelkkää vittuilua. Tällä tarkoitan tuota Koivuihin viittaamista. Rahahuolia ei ole kukaan kiistämässä.
 

neiti kevät

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,SUOMI,Man Utd,Montreal Canadiens,Brasilia jne
Pettynyt Koivujen sitoutumiseen?

Anteeksi nyt, mutta kundit jo sijoittivat seuraan läjän rahaa eikä kukaan voi kai olettaa, että Koivuilta tulisi seuraan jokakeväinen 150 000- 200 000 euroa ihan vaan kiitokseksi menneestä. Kumpikaan ei ole seuralle VELKAA mitään, ei latin latia eikä korulauseita. Molemmat kuittasivat pisteillään ja maaleillaan sen avun ja tuen, jonka seuralta aikanaan saivat ja vuoden takainen osakeanti oli bonus.

Se, että Turussa on vuosien ajan hoidettu asioita päin h-vettiä tuhoamalla koko lätkäbuumi; ensin kohtelemalla ex-pelaajia huonosti ja katsojia ylimielisesti(Narvanmaa), sitten ummistamalla silmät ja toivomalla ihmettä(Sutela) ja lopulta hukkaamalla kaksi osakeantia kankkulan kaivoon, ei ole Koivujen syy. Ei, vaikka isä Koivu onkin yksi osanen taustajoukkojen valtapelissä ja vastustajien kampittamisessa.

Sutelan tulo toimitusjohtajaksi lajin ulkopuolelta saattoi hyvinkin olla virhe, mutta TPS ehti kyllä totuuden nimessä niin syvälle suohon, ettei ole mitään muuta kuin jälkiviisautta väittää jonkun muun selvinneen niin paljon paremmin, ettei konkurssin uhka nyt olisi realistisempi kuin kertaakaan aikaisemmin. Eikä niitä hommaan tarjokkaita tainnut olla silloin kovin montaa? Nyt kait vieläkin vähemmän.

Seura elää kädestä suuhun, kun katsojamäärissä laahataan perässä 1000/per peli. Alekampanjoista huolimatta miinusta on jo n. 20 000 katsojaa! Mitään ei jää säästöön eikä kesällä rahaa tule mistään, kun ei ole pelejäjään. Ilman kolmatta osakeantia ja armollisia sijoittajia tai peräti hullunrohkeaa rikasta mielipuolta, joka ostaisi koko TPS:n, tulevaisuus näyttää varsin kalsealta.

Koivujenko tuo lysti pitäisi maksaa?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kaikesta huolimatta uskon, että ostaja/ostajia Tepsille löytyy. Mutta se vaatiin selvän äänivallan firmassa eikä tippaakaan alle. Kaikki varmasti ovat nähneet että nykypeli ei vetele. On aika kääntää seuraava sivu.
 
Koivujenko tuo lysti pitäisi maksaa?

Kun on vain tuntunut siltä, että Koivujen ja koko heidän TPS-vaikutuspiirinsä perimmäinen tavoite on/oli jossakin vaiheessa saada seura omaan hallintaan ja sen perusteella on myös valikoitu yhteistyötahoja ja rahavirtoja. Niin mielestäni on heidän vastuullaan viedä homma loppuun ja pitää huoli siitä, että Oy ei ainakaan mene nurin.

Ei heidän tarvitse rahaa laittaa sisään enempää, mutta vastuulla on mielestäni löytää tapa pitää pursi pystyssä vaikka TS-konsernin ja Varamiespalvelun kanssa. Tulee kyseeseen sitten määräävän äänivallan myynti tai joku muu hopealuoti. Nyt vain tuntuu, että TPS:n olemassaoloa lohkotaan pala palalta, eikä kukaan viitsi jäämistöön kohta/enää koskea, eikä toisaalta siitä myöskään otettaan irroittaa ennenkuin on liian myöhäistä.

Mielestäni se on todella katkeraa ja ketä muuta voisin pitää vastuussa? Ansasta ja Ry:täkö, Sutelaa, Narvanmaata? Olin saanut sellaisen käsityksen, että nimenomaan Koivut olivat viimeisimpänä Ansaksen manttelinperijöitä ja ehtivätkin aika rautaisesti integroitua Tepsin toimintaan, mutta nyt on kädet ylhäällä.

Saa korjata, jos olen käsittänyt väärin, minkä varmasti olenkin tehnyt.

Mielestäni olisi hienoa, jos TPS edes myytäisiin jollekin vakaavaraiselle, ystävälliselle ja turkulaismieliselle taholle 1:llä eurolla ja tämä ottaisi takeet vastineeksi, mutta ilmeisesti tämäkään ei ole mahdollista ja täysin kannattamattoman liiketoiminnan pyyntihinta on ihan tähtitieteellinen.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Talous kuntoon

Onkohan TPS:ssa mietitty paluuta uudistetulle Kupittaalle? Voisi olla talouden kannalta kovinkin viisasta. Ei olisi tuota turhaa yleisökapasiteettia ja tarvittaessa pelit voisi siirtää Typhooniin vai mikä se nyt oli nykyään. Saattaisi hallin vuokraajakin alkaa miettimään ottelukohtaisen vuokran järkevyyttä kun halli olisi ns. tyhjäkäynnillä ilman vakituista käyttäjää. Tunnelma olisi varmasti myös parempi Kupittaalla? Pelaajabudjettia varmaankin kannattaisi myös tarkastaa enemmän realistiselle tasolle.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
IS:n juttu on paskaa, pelkkää vittuilua. Tällä tarkoitan tuota Koivuihin viittaamista. Rahahuolia ei ole kukaan kiistämässä.

Luin tänään aamulla Hamburger Börsin aamupalalla ollessani Helsingin Sanomat, Turun Sanomat ja iltapäivälehdet niin tiivistettynä niissä ollut yhteinen sanoma:
Jukka Koivu toteaa että Koivujen perhe ei enää rahaa TPS:n pumppaa. Edellinen sijoitus oli kertaluontoinen kädenojennus mille ei odotettukaan tuottoa. Mutta enempää ei ole luvassa.

Börsissä istui eilen porukkaa tyyliin Rafkin ja Casagrande (lelukaupan), Hasse ja jotain epämääräistä Finnairin sekä Blue1:n väkeä ja siinä humalassa (No, Denniksestä en tiedä oliko ottanut edes mitään) juteltiin kiekosta. Niin yleinen mielipide tuntui olevan että konkurssiin menee TPS kesällä. Toivoivat että koko TPS menisi Ketosten käsiin niin hommasta voisi taas tulla jotain. Mutta nyt on tahoja liikaa ja yksi ei suostu jos päätäntävalta menee toiselle ja kolmannelle taas ei käy kumpikaan vaihtoehto jne jne.
Nuo tyypit kuitenkin tietävät jostain jotain.

Toivotaan nyt kuitenkin että joku konsensus löytyy. Olisi vähän liian iso ruumis tuo TPS.
 
Edellinen sijoitus oli kertaluontoinen kädenojennus mille ei odotettukaan tuottoa. Mutta enempää ei ole luvassa.

Johan Saku jo reilut satatonnia laittoikin ja Mikko loput 50 (?). Kipper meinasi laittaa "jöötiä" (rahat) tiskiin, mutta ei käynyt sisäpiirille... Olisi tullut liikaa valtaa.

Jos minulla olisi sanotaan se 15 miljoonaa, niin kyllä mä 5 laittaisin Tepsin kuntoon pistämiseen enkä ole koskaan mitään seuralta edes saanut. Toinen asia olisi sitten purkaa omia sijoituksia kiinteistöistä, yrityksistä ja maa-alueista. Se kirpaisisi tietysti pahasti, mutta jos "käteistä"/jälkimarkkinakelpoisia velkakirjoja/määräaikaistalletuksia/jokseenkin likvidiä omaisuutta olisi...

Niin yleinen mielipide tuntui olevan että konkurssiin menee TPS kesällä. Toivoivat että koko TPS menisi Ketosten käsiin niin hommasta voisi taas tulla jotain. Mutta nyt on tahoja liikaa ja yksi ei suostu jos päätäntävalta menee toiselle ja kolmannelle taas ei käy kumpikaan vaihtoehto jne jne.
Nuo tyypit kuitenkin tietävät jostain jotain.

Näinhän homma etenee... tosin sillä varauksella, että osa noista gubbeista saataa olla hiukan pihalla. Ja toki ensin vielä pitää saada A-juniorit Ry:n suojiin. Eli sitä odotellessa. Ry ja junnukiekko todennäköisesti siis säilyy...

Sitten alkaa se lähtölaskenta (A-junnut siirretty). Varmaan joku pelaajakin vielä lähtee, mitä tärkeämpi, sitä huonompi tilanne on juuri tällä hetkellä.

Ihmettelen vain, miksei vieläkään ole vedetty "pelastakaa turkulaiset meidät ja tulkaa hallille" -korttia. Luulisin, että melkoisen moni äityisi hallilla käväisemään jos näin tehtäisiin.

Tai esim. julkista osakeantia... Tai no okei, ei ole Turun ja TPS:n olosuhteissa mahdollista... Noita molempia olin kuitenkin odotellut ennenkuin seuraa oikeasti ruvetaan kuoppaamaan, kuten nyt tapahtuu. Ensin tietysti selvitystilaan ja sitten katsotaan josko rahoitus saadaan kuntoon, itse veikkaan että joku astuu esiin, mutta sinne asti pitää ilmeisesti odotella, koska vapailta markkinoilta on huonot saumat, koska mikään uusi tulija/uusjako ei kelpaa kellekään muulle osakkaalle.
 
Viimeksi muokattu:
Konkan kautta osaaviin käsiin ja kaksi sarjaporrasta alas . Ei tuntunut noille bisnesmiehille olevan mikään iso juttu jos TPS putoaisi nyt sarjasta. Enemmän heitä talousmiehinä kiinnosti mihin se sitten päätyy.

Eli TPS alas, uusi Oy ottaa paikan (sehän ei onnistu että TPS tekisi konkurssin ja uusi Oy ottaisi myös sarjapaikan vaan muistaakseni se pudotus on kaksi porrasta?) ja rakentaa uuden tulevaisuuden.

Ei varmaan ole iso juttu niille kavereille ketä mainitsit... Mutta on se iso asia tälle kaupungille ja meille ketkä ovat seuran varjossa kasvaneet. Iso juttu jopa SM-liigalle ja sen näkyvyydelle Turun talousalueella.

Ihmetyttää ihan saatanasti, ettei sitä isoa hvväntekijää olla vieläkään seuraan saatu.

Olen muuten edelleen sitä mieltä, että konkurssin povaaminen on periaatteessa naurettavaa (vaikka kuinka sanoisi Rafkin, Casagrande jne. muuta). Lähinnä pitäisi puhua siitä, että tällä nykymenolla konkurssi on väistämätön, vaikka sellaista tuskin loppupeleissä tulee, koska lopulta löytyy joku taho, ketä sen haluaa estää hyvää hyvyyttään tai muista motiiveista.

Turkulaisilta on tarjolla pyhimysasema ja kultainen palli tuomiokapitulista.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kylläpä on entinen (nyt kai voi jo sanoa entinen) suurseura päässyt ilmeisen surkeaan jamaan. Eihän siitä nyt kuitenkaan kovin montaa vuotta ole kun TPS oli joka vuosi yksi suurimpia mestarisuosikkeja? Ihmetellä pitää kyllä kuinka näinkin lyhyessä ajassa hommat saadaan sössittyä tuohon jamaan. Onhan tuo kyllä todella sääli jos TPS:n kaltainen seura kaatuu ja samaan aikaan monella paljon pienemmällä paikkakunnalla harjoitetaan edes joten kuten kannattavaa kiekkotoimintaa. Todella sääli. Vaan jospa Turussa vielä löydetään keinot joilla seura saadaan pelastettua, ei kai se tilanne Lahdessakaan kovin kaksinen ollut vielä jokunen vuosi sitten?
 

12961

Jäsen
Onkohan TPS:ssa mietitty paluuta uudistetulle Kupittaalle? Voisi olla talouden kannalta kovinkin viisasta. Ei olisi tuota turhaa yleisökapasiteettia ja tarvittaessa pelit voisi siirtää Typhooniin vai mikä se nyt oli nykyään. Saattaisi hallin vuokraajakin alkaa miettimään ottelukohtaisen vuokran järkevyyttä kun halli olisi ns. tyhjäkäynnillä ilman vakituista käyttäjää. Tunnelma olisi varmasti myös parempi Kupittaalla? Pelaajabudjettia varmaankin kannattaisi myös tarkastaa enemmän realistiselle tasolle.


Molemmat hallit omistaa välilliseti Turun kaupunki, ja sen päättäjät tuntien pelien siirto kupittaalle olisi mahdollista mutta vuokra olisi todennäköisesti sama kuin Turkuhallissa. Tunnelmaa olisi ehkä mutta muu järkevyys jää puuttumaan. Mikä intressi kaupungilla olisi edes tarjota kupittaata tepsin käyttöön ja jättää isompi halli tyhjäksi?
 
Onhan tuo kyllä todella sääli jos TPS:n kaltainen seura kaatuu ja samaan aikaan monella paljon pienemmällä paikkakunnalla harjoitetaan edes joten kuten kannattavaa kiekkotoimintaa.

No taas alkoi vakiovoivottelut... kiva kiva ja niin edelleen.

Teidän talous on järjestetty liigatasolla ihan uniikisti, eikä rahoituskonseptia tai oikeastaan Rauman rahoituskonseptin menestymistä pysty noin vain kopioimaan. Ilmanhan myös te olisitte entinen seura.

Mitä muihin pikkuseuroihin tulee, on TPS:n kohdalla vaikeutena joko täysin poikkeuksellinen velkataakka ja lainanhoitokulut tai aivan karmiva hallisopimus tai poikkeuksellinen kulurakenne (ei pelaajiston) tai yleinen tulovirtojen pienuus (suhteessa). Jälkimmäinen se ei todennäköisesti ole, joten ensimmäinen, toinen, kolmas tai yhdistelmä niistä mättää. Väitän että kyseessä on nimenomaan kaikkien kolmen ensimmäisen yhdistelmä.

Eikä silloin paljon kannata vertailla tasapainossa oleviin organisaatioihin. TPS:nkin varmaan voisi saada tasapainoon, jos voisi aloittaa puhtaalta pöydältä. Sitä vain ei voi tehdä ja mielestäni asian päivittely on täysin joutavaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Älä nyt suotta ota vittuiluna tuota minun viestiäni kun se ei missään nimessä sellaiseksi ollut tarkoitettu! Minusta on vaan helvetin surullista jos TPS:n kaltainen suurseura pääsee kaatumaan, siihen asiaan ei kuulu sen enempää Lukon kuin kenenkään muunkaan rahoitusmallit. Tarkoitin vaan että Turun kokoisessa paikassa pitäisi olla hyvät edellytykset pelata edes jotenkin kannattavaa huippukiekkoilua, koska pienemmilläkin paikkakunnilla siinä onnistutaan, mutta moni asia on mennyt vikaan ja tilanne on nyt tämä.
 

12961

Jäsen
Mitä muihin pikkuseuroihin tulee, on TPS:n kohdalla vaikeutena joko täysin poikkeuksellinen velkataakka ja lainanhoitokulut tai aivan karmiva hallisopimus tai poikkeuksellinen kulurakenne (ei pelaajiston) tai yleinen tulovirtojen pienuus (suhteessa). Jälkimmäinen se ei todennäköisesti ole, joten ensimmäinen, toinen, kolmas tai yhdistelmä niistä mättää. Väitän että kyseessä on nimenomaan kaikkien kolmen ensimmäisen yhdistelmä.

Eikä silloin paljon kannata vertailla tasapainossa oleviin organisaatioihin. TPS:nkin varmaan voisi saada tasapainoon, jos voisi aloittaa puhtaalta pöydältä. Sitä vain ei voi tehdä ja mielestäni asian päivittely on täysin joutavaa.


Kyllä se suurin tappio taitaa tulla hallivuokrien suhteettomasta suuruusluokasta. Eikös Sutela syksymmällä myöntänyt, että hallissa pääsee omilleen jos katsojia on 8000 ja tällä hetkellä takkiin tulee 15k€ per peli. Se on paljon todellista turskaa se. Hallin järjetön vuokrasoppari on katkolla tämän kauden jälkeen.

Loput näistä edellisen kahden kauden tappioista ovat suurimmalla todennäköisyydellä alaskirjauksia eli taseen putsausta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä se suurin tappio taitaa tulla hallivuokrien suhteettomasta suuruusluokasta. Eikös Sutela syksymmällä myöntänyt, että hallissa pääsee omilleen jos katsojia on 8000 ja tällä hetkellä takkiin tulee 15k€ per peli. Se on paljon todellista turskaa se. Hallin järjetön vuokrasoppari on katkolla tämän kauden jälkeen.

Kylläpä kuulostaa aika karulta! Miten kauan tuo nykyinen sopimus sitten on ollut voimassa?
 

12961

Jäsen
Kylläpä kuulostaa aika karulta! Miten kauan tuo nykyinen sopimus sitten on ollut voimassa?

Voisin kuvitella, että noissa olisi pituus luokkaa 5 vuotta, en tosiaan tiedä. Siitä Sutela ei muistaakseni muuta maininnut tuossa mtv3:n haastiksessa, jossa avautuminen tapahtui.

Parhaina vuosina siis taisi jäädä sentään jotain käteen.

Olettaisin että nykyisessä tilanteessa kaupunki olisi valmis tulemaan jonkin verran vastaan noissa vuokrissa. Hyvä järjestely olisi esimerkiksi vuokran sitominen yleisömääriin ainakin osittain, jotta hallille on jatkossa edes olemassa käyttäjä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olettaisin että nykyisessä tilanteessa kaupunki olisi valmis tulemaan jonkin verran vastaan noissa vuokrissa. Hyvä järjestely olisi esimerkiksi vuokran sitominen yleisömääriin ainakin osittain, jotta hallille on jatkossa edes olemassa käyttäjä.

Niinhän tuo tuntuisi että ei tuossa kaupunginkaan kannalta olisi mitään järkeä antaa seuran kaatua, vaan tulla mieluummin vähän vastaan ja "osallistua talkoisiin" edes sillä tavalla. Tiedä sitten olisiko siitäkään enää mitään apua jos vahinko on jo tapahtunut.
 

12961

Jäsen
Niinhän tuo tuntuisi että ei tuossa kaupunginkaan kannalta olisi mitään järkeä antaa seuran kaatua, vaan tulla mieluummin vähän vastaan ja "osallistua talkoisiin" edes sillä tavalla. Tiedä sitten olisiko siitäkään enää mitään apua jos vahinko on jo tapahtunut.

Vaikuttaisi järkevämpi kulurakenne varmasti ainakin eräiden tahojen halukkuuteen rahoittaa/jopa ostaa TPS.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
TPS:n tilanne on menossa mielenkiintoiseksi ja monessa suhteessa. Mikä Koivut yms. muut sijoittajat pistävät hanat kiinni ja rahaa ei tipu, niin onko SM-liigallakaan varaa päästää yhtä "suur-seuraa" konkkaan? Todennäköisesti ei, koska TPS:n konkka vaikuttanee välillisesti muidenkin tuloihin. Veikkaisin että TPS saanee liigalta jonkin asteisen lainan ja sitoutuu tiukkoihin ehtoihin. Tämä voi tarkoittaa pitkiä kuivia vuosia liigan hännillä, talouden ehdoilla. Rehellinen konkka voisi olla parempi vaihtoehto, kuin väkisin kituminen.

Kupittaa ei liene TPS:lle todellinen vaihtoehto liigapeleihin. Tosin pari peliä voisi hyvin käväistä kaudessa kupittaallakin liigaa pelaamassa korotetuilla lippujen hinnoilla. TPS:n juuret ovat varmasti tiukasti myös kuppiksella ja tällaisille "old school" peleille voisi löytyä kiinnostusta korotetuillakin hinnoilla. Täysi kupittaa on myös varmasti tunnelmallinen ja monille myös muistorikas paikka.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikuttaisi järkevämpi kulurakenne varmasti ainakin eräiden tahojen halukkuuteen rahoittaa/jopa ostaa TPS.

Juuri näin. Jos oletuksena on jo se että joka pelistä tulee tuhatsotalla takkiin, kiitos älyttömän vuokrasopimuksen, niin eipä se varmaan kovin houkuttelevalta sijoituskohteelta tunnu. Olen pitkään jo ihmetellyt että miten TPS on saatu niin huonoon jamaan mutta jos nuo lukemat hallivuokrista pitää paikkaansa (ja miksi ei pitäisi) niin aika paljon jo selittää noita tappioita. 8000 katsojaa joka peliin on jo Turussakin aika kovan tuntuinen tavoite, ja tämä siis että päästään edes omilleen.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Niinhän tuo tuntuisi että ei tuossa kaupunginkaan kannalta olisi mitään järkeä antaa seuran kaatua, vaan tulla mieluummin vähän vastaan ja "osallistua talkoisiin" edes sillä tavalla. Tiedä sitten olisiko siitäkään enää mitään apua jos vahinko on jo tapahtunut.

Saa nähdä, eikös Turun kaupunkikin itsessään tahkoa vuositasolla aika kovaa tappiota, ehkäpä paikallispäättäjät luulevat pystyvänsä pitämään tappiot jotenkin kurissa näillä järjettömillä vuokrasoppareilla.

Ja eikös Tuto-Paksal ole vielä jossain roolissa Viljasiilon organisaatiossa?
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Olettaisin että nykyisessä tilanteessa kaupunki olisi valmis tulemaan jonkin verran vastaan noissa vuokrissa. Hyvä järjestely olisi esimerkiksi vuokran sitominen yleisömääriin ainakin osittain, jotta hallille on jatkossa edes olemassa käyttäjä.

Vaatii aika kovaa poliittista pokkaa sitoutua tuollaiseen järjestelyyn, pa kyseessähän on suurinpiirtein sama tilanne jossa vuokraisit kämppäsi jollekin ja sitoisit vuokran vaikka siihen miten paljon vuokralainen kohteessa kesii. Mutta joo, samaa mieltä muutoin, joku tolkku sopimukseen pitäisi saada ja sen luulisi olevan kaupunginkin intressissä koska muutoin loppuu se vähäkin tulo tältä osin.

TPS:n osalta kaikki tunnusluvut ovat jo pitkään olleet siinä jamassa, että toiminta on konkurssin partaalla. Niillä luvuilla ei tietysti pysty arvioimaan sitä, meneekö kuitenkaan loppupelissä nurin vai ei jos joku umpihullu sijoittaja jostain vielä ilmaantuu pelastamaan koko roskan.

Se mikä tosissaan ihmetyttää on että tämä ei voi tulla kenellekään yllätyksenä, viimeiset viisi vuotta on ollut päivänselvää että tähän päädytään. Mitään isoja rakenteellisia päätöksiä ei kuitenkaan ole tehty.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Muistan joskus vanhoina hyvinä aikoina jostain lukeneeni, että TPS korotutti oma-aloitteisesti vuokraa, jottei mene halli alta. Voisi kuvitella, että nyt, kun tilanne on toisin päin, voisi halliyhtiö tulla vastaan. Voisi kuvitella, jos TPS ei olisi kituvan paskan ainoa merkittävä asiakas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös