TPS kaudella 2019–2020

  • 580 688
  • 2 358

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Jos tästä pitää jotain hyvää hakea, niin saatiinpa realistinen kuva siitä, kuinka kaukana suomalainen huippukiekko menee syyskuussa 2019.

...tänään nähdyn kaltainen peli Tapparaa vastaan päättyy 1-6. Oli nimittäin Tappara niin hyvä, kypsä ja tasapainoinen eilen Kärppiä vastaan.

Ei niin huono arvio keskiviikkona. Krhm. :)
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin alku oli pirteä ja muutama helppo jäähy ja vastaavasti vastustajalle jätettiin viheltämättä vastaavista mutta niiden taakse ei voi mennä.
Toinen ja kolmas erä oli luokatonta pelaamista jossa mm. kaksinkamppailuihin mentiin hameet päällä.
Hävettävä suoritus kotikentällä kotiyleisön edessä!
Kauden kotiavauksessa kävi samalla lailla eli eka 7-10 min. vedetään satalasissa ja sen jälkeen jalka pois kaasulta.
Ilmeisesti Kaskinen keksinyt uuden tavan pelata ja päivittänyt pelikirjansa.
Puolustajat Larsson poislukien ihan pihalla, kokoviisikon puolustuspelaaminen järkyttävää tasoa samoin kuin av-pelaaminen.
Tappara pääsi liian monta kertaa 2v1 ja 3v1 hyökkäyksiin ja myöskin mm. av:lla parhaimmillaan oman maalin edustalla oli yksi oma pelaaja ja kolme vastustajan pelaaja.
Vastaavasti Tappara pelasi voittavaa kiekkoa. Puolusti tarkasti pitäen Tepsin kulmissa, peittäen lähes täydellisesti pakeilta vetopaikat pois ja tarvittaessa purki kiekon ulos varmasti sekä vastaavasti kiekon saatuaan hyökkäsi terävästi ja luovuutta käyttäen.
Tänään pelillisen annin lisäksi nähtiin kahden suurseuran ammattitaito penkin takana sekä myöskin urheilutoimenjohtajien kohdalla.
Kaskisen eväät ovat täysin syöty ja miehestä ei julistevastaavaa paremmaksi ole kun taas Rautakorpi on tälläkin kaudella näyttänyt miksi hänen joukkueensa vuodesta toiseen taistelee mestaruudesta.
Joukkueiden pelaajabudjeteissa ei ole valtavaa eroa kun sensijaan kokoonpanoja vertailtaessa on taas eroa kuin yöllä ja päivällä.
Tämä kertoo sen miten Tapparan organisaatiossa jokaisella paikalla on ammattihenkilöt kun taas Tepsissä pelkkiä harjoittelijoita.
Niittymäki on tehnyt todella kalliita soppareita tiettyjen pelaajien kanssa ja näin joukkue on todella epätasapainoisesti koottu. Joukkueessa muutama ns. kärkipään pelaaja mutta liikaa pelaajia joiden hinta/laatusuhde ei kohtaa tai taso ei muuten riitä.
Tappara ei maksa muutamille pelaajille jättisummia vaan kasattuna on tasaisesti neljä kenttää, kaikki eht tason pelaajia ja nousevia kykyjä.
Eli muuta ei voi sanoa kuin että Tepsissä Niittymäellä liian iso vastuu ja jonka ammattitaito ei riitä nostamaan Tepsiä menestyväksi seuraksi ja samoin on myöskin päävalmentaja Kaskisen kohdalla.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tappara ja TPS kilpailevat aivan eri sijoista tällä kaudella, huomenna kohdataan meidän päävastustajiin kuuluva Ässät ja toivottavasti pisteet raavitaan kotiinpäin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kaskisen vähäisestä valmennuskokemuksesta osa on Marjamäen tiimistä. Kävin katselemassa Jokereiden palstalta kommentteja, ja palstalaisten havaitsemat ongelmat Marjamäen pelissä muistuttivat hämmentävän paljon Kaskisen pelin ongelmia.

Puolustuspeliä, jossa juuri kukaan ei tiedä mitä tehdä. Järjestäytymätöntä hyökkäyspelaamista. Heikkoa maalinedustapeliä molemmissa päissä. Ja selittämättömän haluttoman näköistä pelaamista siellä ja täällä, välillä valonpilkahduksia yksilösuoritusten kautta.

Kausi on pitkä ja tänään vastustaja oli liiankin kova tasonmittari, mutta jotenkin tähän kauteen on vaikea asennoitua. Ei vaan sytytä. Vähän kuin itse vain jo odottelisi yhden aikakauden vaihtumista toiseen ja toivoisi, että huomenna olisi toisin.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Takana viisi ottelua ja sarjasijoitus Tepsillä 10. Pidin harjoitusotteluiden ja Kaskisen kahden eri kauden perusteella tätä sijoitusta jopa tiukaksi saavuttaa joulutauolle. Tämän jviestin palstalle ilmaisin. Siksi joulutauko, että ajattelin Seuran vaihtavan valkkua tauolla.

Klassinen 10 ottelua kertoo kuitenkin paremmin Tepsin suunnan ja tilanteen kun myös kaikki joukkueet saa pelejä alle.
On sarjan joukkueista alkuun mahtunut monia yllättäjiä ja floppejakin omassa silmässä. Sanottakoon ääripäänä Jukurit 4. Ja Kiven Ilves koko sarjan viimeisimpänä.

Viiden ottelun jälkeen voin edelleen sanoa Tappara pelinkin jälkeen pelissä olevan parempia elementtejä kuin ennen sarjan alkua pelkäsin. Tänäänkin haastettiin tosissaan sarjakärkeä alkuun, mutta sitten Senior-osasto otti Tappavran tyhmiä jäähyjä hyökkäyspäässä. Vielä toisessa erässä Pajuniemen maalin jälkeen ajattelin josko se siitä ja ettei numerot taululla kerro koko totuutta. No kyllä se kertoo. Pelin hajoaminen Tapparan yv-maalien jälkeen kertoo sen ettei joukkueen itseluottamus ole betoniin valettu vaan jeesus-teipillä paikattu. Saa nähdä löytyykö huomiseen Ässät-peliin uusi rulla, jos toinenkin sillä parantaa pitää joka ukon. Tänään oikeastaan oli koko joukkue ulapalla ja tuuliajolla pois lukien vaihdosta tullut Pohjanoksa . Myös aiemmin luotettavasti pelannut Tirronen oli unessa, tosin muutama laatukoppaus mahtui peliin. Näitä kuitenkin on joka liigatason moken otettavakin. Myös Nättinen on löytänyt peliään, varmasti Kookoota vastaan tehty maali auttoi. Saa nähdä tuliko hänelle tänään paljon saikkua.

Oleellista Tepsin seuraavissa matseissa on saavatko he jatkettua noita pelin hyviä elementtejä edes valtaosan peliä. Se saattaisi riittää sinne sijoille 5-7. Ehjää 60 minuuttia ei voi vielä vaatia saati edes haaveilla, kun ei siihen pysty edes Kärpät,ehkä ainoana joukkueena puhtaimpaan suoritukseen pystyy Tappara.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt näin ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tepsin pelin eli nyt pystyy vähän jotain sanomaan. Jos lähdetään purkamaan tilannetta positiivisen kautta, niin Tappara on kyllä hyvin valmennettu joukkue ja kovassa vireessä. Tepsillä on muutamia mielenkiintoisia pelaajia joukkueessa ja periaatteessa joukkue on sellainen, jolla voisi saavuttaa ihan hyvän lopputuloksen kauden päätteeksi. Pajuniemen tämän iltainen maali oli hieno. Viime kaudella läpimurtoa odoteltiin kovasti, mutta hommasta ei tullut yhtään mitään. Toivon kovasti, että hän nyt tekisi sen läpimurtonsa, koska potentiaalia on. Hänellä on hyvä laukaisu, taitoa on ja nopeuttakin on ihan riittävästi. Vielä pitää kehittää pelinlukua ja saada lisää suoraviivaisuutta. Esiintyi tänään minusta ihan edukseen. Larsson on ihan viihdyttävää katsottavaa ja pelaa kiekon kanssa hyvin. Pieni koko aiheuttaa hankaluuksia omassa päässä. Nättinen tekee minusta hyvin töitä, eikä ainakaan vaikuta miltään itsekeskeiseltä yksilöltä, joka ei pelaa joukkueelle. Anttalainen pelaa kyllä ihan hyvin ja hänestä voi olla paljon iloa tulevaisuudessa. Pari kertaa vähän pulassa ja joitakin virheitä.

Tepsi aloitti pelin ihan hyvin ja ajoittain oli ihan hyvää tekemistä. Kyllä haluan uskoa, että tämä joukkue voisi olla ihan hyväkin ja sellainen, joka voisi pärjätä osaavan valmennuksen käsissä. Kaskiseen on usko loppunut. Kaskinen ei vain ole sellainen valmentaja kuin esim. Pennanen joka osaa ottaa joukkueesta ja yksittäisistä pelaajista irti maksimisuorituksen. Mitä pidemmälle ottelu eteni, niin sitä paremmin kävi selväksi, miksi Tappara on sarjan kärkijoukkueita ja Tepsi korkeintaan keskikastia.

Vaikka Kaskinen on puhunut joka välissä oppimis- ja kehittymisprosessista, niin kentällä tämä ei näy. Kyllä siellä näkyvät edelleenkin ne samat ongelmat, mitkä ovat olleet koko ajan Kaskisen aikakaudella. Avauspelaaminen on järkyttävän huonoa. En tajua, miten se voi olla näin vaikeata. Tappara ei edes minusta prässännyt mitenkään erityisen kovaa, eikä varsinkaan korkealta. Kuitenkin Tepsin hyökkäykseen lähdöt olivat vaikean tuntuisia, hitaita ja väkisin puskemista. Kiekko tuotiin keskialueelle ja sitten heitettiin kiekko päätyyn. No tietenkin kiekossa oli ensimmäisenä Tapparan pelaaja, joka purki tilanteen tai sitten kulmaväännöt hävittiin. Pelin avaaminen oli hidasta ja kiekko syötettiin vielä paikallaan olevalle pelaajalle, joka vielä hyvässä lykyssä oli selkä vastustajan maalia kohti. Kiekkoa ei liikutetti tarpeeksi nopeasti pelaajalta toiselle ja pelaajien sijoittuminen oli vähän sinnepäin. Kiekollisella pelaajalla ei ollut hirveästi vaihtoehtoja syöttää vapaana olevalle pelaajalle.

Tappara tuli keskialueen yli vauhdilla ja kiekko liikkui nopeasti pelaajalta toiselle. Kiekollisella pelaajalla tuntui olevan koko ajan ainakin pari vaihtoehtoa syöttää vapaana olevalle joukkuekaverille. Tapparan pelaajat olivat lähes aina liikkeessä, kun saivat kiekon. Tapparan pelaaminen oli sujuvampaa ja he pääsivät paljon helpommin yli keskialueen ja sitä kautta lopulta Tepsin alueelle. Tepsillä oli jonkin verran näitä toivotaan toivotaan roiskaisuja vastustajan päätyyn. Päätykiekko, jos saatiin omille, niin sieltä ei päästy maalintekosektorille, vaan Tappara puolustu hyvin omaa maaliaan. Mikä hämmentävintä, niin Tapparalla tuntui olevan vähän väliä ylivoimahyökkäyksiä sekä tilaa ja aikaa. Tepsin puolustuspelaamisessa ja hyökkäyspelaamisessa on aika paljon tehtävää ja parannettavaa. Kyllä tällä joukkueella pitäisi paljon parempaan pystyä. Välillä tulee Tepsin pelaajille ihan käsittämättömiä mokia. Bertrandin ylivoimamaali oli sellainen, että et sinä nyt vaan voi päästää vastustajaa selkäpuolelta ohitse 100-0 tyyliin. Tappara sai myös ylivoiman pyörimään paljon paremmin, kuin Tepsi omansa.

Aivan ensimmäisenä Tepsin pitäisi saada avauspelaaminen ja hyökkäyksiin lähdöt kuntoon. Sitä kautta päästään hyökkäämään paremmin ja lopulta päästään paremmin maalipaikoille. Syöttöjen laatua pitää myös parantaa eli kiekot pitää saada lapaan ja mielellään vielä vauhdissa olevalle pelaajalle. Tuntuu, ettei pelaaminen ole kovinkaan organisoitua ja ajoitukset ovat pielessä. Vastustajalla ei voi antaa näin paljon aikaa ja tilaa, kuin mitä nyt annetaan. Ei myöskään saa päästää näin helpolla keskialueen yli. Tepsin pelaamisessa oli kyllä hyviä välähdyksiä. Harjoituspelien perusteella odotin kyllä paljon huonompaa peliä.
 

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS rosteri on mielestäni melko vahva, mutta häviää silti Tapparalle, ei kuitenkaan erityisen selkeästi. Jos ajatelen asian niin että näkisi meidän ydinpelaajia vastustajan rosterissa niin mielikuva on se että ne samat tyypit heluttaisi TPS verkkoa melkoisesti. Tekemisen tasoero kulminoitui mielestäni valmennukseen ja organisaatioiden aivan erilaisen kulttuuriin.
TPS organiosaation- ja kulttuurin tasolla ollaan juuri tuon verran perässä mitä kentällä näkyi. Siihen ei ole mielestäni oikotietä, mikä ei tarkoita tietenkään että asioita ei pitäisi muuttaa tai vaatia parempaa.

Otanta on lyhyt ja fiilis on että tilanne on tämän kauden osalta ns. tekemätön, mutta en näe kauden osalta että olisi mitään pikavoitto tyylisiä ratkaisuja edes tarjolla. Tähtäin taitaa pääasiallisesti jo tulevaisuudessa, tätä ainakin tukisi ulostulojen anti seurankin osalta.

Katsotaan miten menee, mutta en ihmettelisi ennakoivia liikkeitä jo kauden aikana, varsinkin jos käyrä alkaa osoittamaan selkeästi alaspäin jossain vaiheesssa.

Kahteen peräkkäiseen selkeään välikauteen ei ole seuralla katsojien osalta mielestäni varaa.
 

VSSuomi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lainaus:

"Hävettävä suoritus kotikentällä kotiyleisön edessä!
Kauden kotiavauksessa kävi samalla lailla eli eka 7-10 min. vedetään satalasissa ja sen jälkeen jalka pois kaasulta.
Ilmeisesti Kaskinen keksinyt uuden tavan pelata ja päivittänyt pelikirjansa."

No nyt oli vastassa ehdoton sarjakärki, mutta kyllä TPS kadotti pelillisen identiteettinsä viimeistään toisessa erässä ekan erän jäähyjen ja Tapparan kliinisen viimeistelyn jälkeen.

Paljon on Kaskisella ja kumppaneilla työsarkaa saada tästä porukasta yhtenäinen, toisilleen pelaava joukkue, sillä sellaista välinpitämättömyyttä ja puolustushaluttomuutta esiintyi. Ja nuo hyökkäykseen lähdöt, luokattomia. Täytyy todeta, ettei nyt kovin hyvältä TPS:n kausi näytä. Muutama loukkaantuminen vielä tuohon, niin entistä vaikeampaa ohuella pelaajarungolla. En usko, että Intonen, Pärssinen, Valtola tai kukaan muukaan A-junnuista nousisi kovinkaan suureen osaan tällä kaudella liigassa. Kaikki eivät vaan ole Kakkoja, vaikka TPS:ssä niin ehkä luullaan näistä "huippujunnuista".
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappara antoi hyvän oppitunnin Tepsille. Juuri sitä samaa lääkettä mitä TPS tarjoili KooKoolle. Kouvolalaisten kylvetys ja aikainen avausmaali Tapparaa vastaan yhdistettynä näyttöhaluihin kotiyleisön edessä taisivat vain olla psykologisesti liian vaikea yhdistelmä käsitellä joukkueelle tässä vaiheessa kautta. Vieraspeleissä nähty nöyrä joukkueelle pelaaminen katosi, kun hiukankaan luultiin jo olevan parempia mitä oikeasti ollaan.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappara antoi hyvän oppitunnin Tepsille. Juuri sitä samaa lääkettä mitä TPS tarjoili KooKoolle. Kouvolalaisten kylvetys ja aikainen avausmaali Tapparaa vastaan yhdistettynä näyttöhaluihin kotiyleisön edessä taisivat vain olla psykologisesti liian vaikea yhdistelmä käsitellä joukkueelle tässä vaiheessa kautta. Vieraspeleissä nähty nöyrä joukkueelle pelaaminen katosi, kun hiukankaan luultiin jo olevan parempia mitä oikeasti ollaan.

Jotain tuolle puolustuspelille olisi pakko tehdä jo. Pelistä toiseen - myös Kouvolassa vaikka susipashan kotijoukkueen koomaillessa ja oman hyökkäyspään tehokkuuden takia komea voitto napattiinkin - tulee ylivoimahyökkäyksiä omiin valtava määrä ja maalin eteen mennään hyvin helposti.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Tepsin twitteristä:
-Korpparin 2+10 mennyt kurinpitoon, joten ei pelaa tänään
-Topi Nättinen jatkotutkimuksiin, ei pelaa tänään
-Intonen ja Larinmaa nousevat edustuksen kokoonpanoon
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pieni rotaatio voi tehdä jopa herättelyn kannalta hyvää. Korpparin pistetehtailua ei huilit kaada. Ihan mukava nähdä nyt, että millä tenholla joukkue tulee eilisen selkäsaunan jäljiltä, jos nälkää ei ole niin siirtykää huopatossu-tehtaalle.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelihän oli aivan hirveää suoraan sanottuna mutta 6/9 silti viikon saldo. Ihmetyttää mihin se ensimmäisten pelien aktiivinen ja taisteleva TPS hävisi. Tämä muistutti valitettavan paljon viime kauden Tepsiä. Larinmaa ja Intonen posiketjun kamaa. Varsinkin Larinmaa näytti oikeinkin valmiilta miesten peleihin. Näyttävä potkulauta kaverilla.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Pelihän oli aivan hirveää suoraan sanottuna mutta 6/9 silti viikon saldo. Ihmetyttää mihin se ensimmäisten pelien aktiivinen ja taisteleva TPS hävisi. Tämä muistutti valitettavan paljon viime kauden Tepsiä. Larinmaa ja Intonen posiketjun kamaa. Varsinkin Larinmaa näytti oikeinkin valmiilta miesten peleihin. Näyttävä potkulauta kaverilla.
Olihan TPS tapparaa vastaan ekan erän pirun aktiivinen ja ahnas. YV maalit vain latisti jengin. Tänään oli kyllä laiska TPS.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkos tuo Kallen taktiikka? Otetaan vastaan ja sitten paikoista isketään. Oli mielestäni tänään todella vaisu TPS, tosin riittihän tuokin ;).
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Tepsi taitaa olla voittanut kaikki vähämaaliset matsit. Aika osuva strategia. Ja ihan niin kuin Filppulankin kehonkieli olisi erilainen kuin viime kaudella - spotaaneja tuuletuksia jne.
 
Viimeksi muokattu:

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Korpikoski sivussa vielä huomisesta pelistä tuon Tappara-ottelun poikittaisen mailan sanktiona. Sai siis kaksi peliä banaania, joista yksi jo kärsittynä.

Tuo kestetään ja Lauri tulee viikonlopun peleihin täynnä maltillisempaa intoa. Se mikä taasen oikeasti herättää jännitystä, on senttereiden tilanne. Kauden alla olleeseen tilanteeseen peilaten meiltä puuttuu nyt Jonnen ja Nättisen muodossa peliä tekevä, että puolustava sentteri. Kun back upeista myöskään Pärssinen ei ole (?) kykeneväinen ja myös Karvonen on day to day, niin rupeaa ukot käymään vähiin.

Viisi viikkoa Nättisen saikkua on hiton pitkä aika ja tulituki taustalla on olematonta, niin tuohon tilanteeseen olisi tärkeää saada jotain muutakin, kuin laitureita kokeilemaan keskellä. Mikäli siis orastavan positiivinen startti ei alkaisi yskähdellä, niin keskikaistalle tarvittaisiin nyt joku hoitamaan vaikka stunttia. Go for it Antsa.
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä johtuuko siitä, että Gatorade centerin valot on liian kirkkaat, Turku liian kaunis kaupunki vai liian sekavaa pelitapaa yritetään syöttää joukkueelle. Mutta tuntuu siltä, että Tepsillä on järjestäen vaikeuksia valmistautua peliin ja pitää focus pelissä 60minuuttia. Aikasempina kausina tuntunut myös, että herkästi pelin lopussa, jos ollaan häviöllä niin kasetti ei meinaa kestää. En tiedä johtuuko siitä sitten, ettei Kaskinen osaa motivoida, vai puuttuuko joukkueelta psykologi vai mistä puristaa. Mutta vaikka pelaajilla taidot onkin ni pää ei kestä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Suosikkijoukkue
TPS
Välikausi, on aika moni kirjoittanut. Minäkin.

Ja siltä tämä totta tosiaan tuntuu: yleisöä ei tunnu kiinnostavan, joukkue on sekä kokoonpanoltaan että peli-ilmeeltään jokseenkin aneeminen ja itseäkään tappio ei nyt ihmeemmin hetkauta. Kun ei ole odotuksia, ei petykään kovin helposti.

Tätä kautta ei valmentajanvaihdos pelasta. Isoin odotus koskee sitä, mikä ensi kaudelle muuttuu. Valmennus varmasti, mutta jääkö siihen?
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ihmettelen kovasti TPS:n rahoittajien vaatimustason mataluutta. Rahaa palaa järkyttäviä määriä, muttei mitään tehdä asioiden muuttamiseksi. Organisaation avainpaikat täytetään harjoittelija-tason tekijöillä, joilla ei ole mitään muita ominaisuuksia kuin pohjaton arroganssi.
Näin on jatkunut jo useita vuosia. Missään muussa liigaorganisaatiossa tällainen sekoilu ja sirkusmeininki ei olisi ollut mahdollista.
Toivoisin, että rahamiehet nyt ottaisivat TPS:n tiukkaan otteeseensa ja laittaisivat organisaation kuntoon. Onhan se ennenkuulumatonta että lähes satavuotias kunniakas seura seilaa jo toista vuosikymmentä ihan tuuliajolla.
Turkulaiset haluaisivat nähdä rakkaan TPS:nsä ihan toisenlaisena kuin nykyisenlaisessa ynnä muut-luokkaan kuuluvassa mutasarjassa.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
En nyt oikein tiedä mihin ketjuun tämä kuuluisi, mutta eilen jouduin itse konkreettisesti toteamaan kuinka hajutonta, mautonta ja mielenkiinnotonta tuo touhu kentällä on. Nimittäin Tepsin maalin syntyessä olin jäänyt tuijottamaan mediakuutiossa pyörivää emoji-camia! Tuo maali siis jäi kokonaan livenä näkemättä... en muista milloin olisin itse ollut näin ”lamaantunut” katsomossa? Ja kuitenkin olen nuo kaikki rämpimiskaudetkin hallilla käynyt...
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Elias Karvosen tekeminen jäällä antaa kasvot tämän hetkiselle Palloseuralle.
Perkeleesti yritetään saada jotain aikaiseksi mutta kaikille jää epäselväksi mitä yritetään, liike tahmeaa, ei fyysisyyttä, maalinteon uhka olematon...
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Nurmi se on varmaan kyllä suurin syyllinen tähän taaperrukseen. Korpikoski"tienaan aivan saatanasti" ja Holm "hifk nappaa minut kohta" tehneet kummiskin kokonaista 2 maalia enemmän mieheen. Holmin ja Korpikosken +/- ollessa - 4 ja - 3, Nurmella +3, ylivoima-ajoista en osaa sanoa tähän hätään. Puhumattakaan Filppulasta.

Sitten tulee myös meidän mahtava 4 kenttä, 0+2 - 8.

Meillä on 1 puolustava puolustaja joka osaa edes auttavasti puolustaa.

Jumalauta, en olis uskonut jotta minulla käy sääliksi Kaskista. Pelikirjan on kyllä ohut ja vastaa isosta kuvasta, joten potkut olisivat kyllä kohdallaan. Niittymäki voisi poistua kyllä ensin ovesta Kaskisen pitäessä sitä auki.


Miksi omistaja portaalle ei ole tärkeintä saada parasta mahdollista osaajaa jokaiselle paikalle, vaan vittu turkulaisuus on kriteereissä ensimmäisenä, sitten tulee muut ominaisuudet.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kyllähän monet kirjoittajat itseni lisäksi olivat jo ennen kauden alkua täysin täysin samaa mieltä siitä, että TPS:n tämän kauden joukkue on täysin väärin koottu. (Vain muutama fanipoika tosin oli eriävällä kannalla.) Ei urheilullistä menestystä tavoitteleva joukkue voi olla väärällään hitaita koukkupolvia, ehtoopuolen rahastajia, tusinaulkomaalaisia lisättynä "keltanokkanoviiseilla". Tällainen joukkue on tämän kauden TPS.
No nyt ovat lähes kaikki riskit joukkueessa realisoituneet karmealla tavalla: ei ole puolustusta, ei ole hyökkääjiä, ei ole ammattitaitoista valmennustiimiä jne. Vain Tirrosen jumalmoodin ansiosta muutama piste on saatu, ettei sentään enää nollakerhossa olla. Muiden joukkueiden peli kehittyy kauden aikana valtavasti, mutta TPS on siinäkin suhteessa täysi poikkeus. Jos TPS ei syksyllä kerää pisteitä, niin ei se kerää kyllä niitä keväälläkään.
Rahaa tähän palettiin UTJ on saanut kylvettyä 2,5 miljoonaa euroa. Se on kyllä saavutus vailla vertaa. Varmaan rahoittajat kiittävät häntä lämpimästi hienosti tehdystä työstä.
Ei muuta kuin sauna lämpiämään!
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nurmi se on varmaan kyllä suurin syyllinen tähän taaperrukseen. Korpikoski"tienaan aivan saatanasti" ja Holm "hifk nappaa minut kohta" tehneet kummiskin kokonaista 2 maalia enemmän mieheen. Holmin ja Korpikosken +/- ollessa - 4 ja - 3, Nurmella +3, ylivoima-ajoista en osaa sanoa tähän hätään. Puhumattakaan Filppulasta.

Sitten tulee myös meidän mahtava 4 kenttä, 0+2 - 8.

Meillä on 1 puolustava puolustaja joka osaa edes auttavasti puolustaa.

Jumalauta, en olis uskonut jotta minulla käy sääliksi Kaskista. Pelikirjan on kyllä ohut ja vastaa isosta kuvasta, joten potkut olisivat kyllä kohdallaan. Niittymäki voisi poistua kyllä ensin ovesta Kaskisen pitäessä sitä auki.


Miksi omistaja portaalle ei ole tärkeintä saada parasta mahdollista osaajaa jokaiselle paikalle, vaan vittu turkulaisuus on kriteereissä ensimmäisenä, sitten tulee muut ominaisuudet.
Kertoo kyllä enemmän palloseurasta kuin Nurmesta, että kaksi maalia kahteen kauteen iskenyt hyökkääjä on meidän parhaimmistoa. Ei mitään pois Nurmelta ja toivottavasti tulee henk koht tasolla hyvä kausi, mutta onhan tämä nyt vaan säälittävää.

Muiden joukkueiden peli kehittyy kauden aikana valtavasti, mutta TPS on siinäkin suhteessa täysi poikkeus. Jos TPS ei syksyllä kerää pisteitä, niin ei se kerää kyllä niitä keväälläkään.
Tämä tässä taaperruksessa on huolestuttavinta, muiden pikkuseurojen tapaan tepsi on syksyn joukkue ja keväällä kerätään lähinnä satunnaisia irtopisteitä. Nyt kun peli sakkaa jo syksyllä eikä pistepussia saada lihotettua, niin konehan syöksyy maahan tavanomaista aiemmin. Toisaalta ehkä lopulta parempi, että pleijarit jäisivät väliin/pari peliä sääleissä, ei niitä lammasmaisia perseraiskauksiakaan jaksa joka kevät seurata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös