TPS kaudella 2019–2020

  • 581 279
  • 2 358

Tuima

Jäsen
Jokainen vähääkään enemmän jääkiekkoa seuraava varmasti tietää, että jääkiekko on kehittymässä entistä nopeammaksi pelitemmoltaan. Tätä suuntausta edustaaa voimakkaat puheet kaukalon pienentämisestä, jotta nopeus ja kaksinkamppailut korostuisivat entisestään. Menestyvä joukkue on siksi koottava tällaiseen pelitempoon soveliaaksi. Nykyään ei ole tilaa peluuttaa joukkueessa hitaita ja taklauksia vältteleviä loukkaantumisherkkiä uransa ehtoopuolen pelaajia.
.
.
.

(Otin oikeuden hieman lyhentää lainausta)

Tämä oli oikeasti hyvä kirjoitus perusteluineen.
Olen tässä Vaasan liigataipaleen aikana seurannut TPS:n touhuja edelleen suhteellisen tarkasti, koska mulle se oli 90-luvulla pikkujunnuna se kovin joukkue.
Täytyy kyllä ihmetellä @aurajoen tapaan, että mitä siellä tapahtuu.
Tuntuu, että Turussa homma pyörii jonkun nostalgiapilven sisällä. Nostalgiaa, legendoja, kehäraakkeja. Monta vuotta jo.
Ja Kaskisella ei oikein lähde.

Kyllä mäkin Osalan täällä haluaisin nähdä, mutta nykyisellä pelitavalla herra taitaa olla se 120kg perunasäkki nopeiden pelaajien joukossa..

Tsempit Turkuun ja kaikkea hyvää kaudelle 19-20 *peukku*
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aurajoki kirjoitti edellä asiaa ja ennenkaikkea siinä että Mm. Ilveksessä avainpaikoille on otettu ammattihenkilöt nostamaan seura takaisin huipulle. Näin on myöskin Tapparassa ja Kärpissäkin joissa seuran johdossa ovat huipputekijät.
Vastaavasti Tepsissä riittää että olet joskus pelannut seurassa niin tuolloin saa paikan Liigajoukkueessa valmennuksessa tai johtoportaassa jos vähänkään omaa kiinnostustusta siihen tai jos kuulut tiettyihin sisäpiireihin tai kuppikuntiin.
Tepsissä ammattilaisuudesta valmennuksen ja seuran johdon suhteen ei ole tietoakaan. Siinä isoin syy miksi joukkue ei taistele kärkisijoista Liigassa.
Tepsi on myöskin senverran iso seura että junioreistakin pitäisi tulla vielä enemmän hyviä Liigapelaajia, kansainvälisentason maajoukkuepelaajia sekä myöskin jopa änäripelaajia ja niinpä junioripuolellakin on varmasti paljon tehtävää sekä parannettavaa ja tuota ei ainakaan helpota se että Saku kypsyi seuran toimintaan näin lyhyen ajan jälkeen. Asiaa siloteltiin hienosti muilla syillä mutta totuus on toinen mitä ulospäin kerrottiin ja annettiin ymmärtää.
Se mitä seura nyt tarvitsi eniten olisi ammattitaitonsa todistanut päävalmentaja ja tässä tapauksessa ninenomaan Karri Kiven kaltainen koutsi ja sen jälkeen sitten vielä tärkeimmille paikoille alansa huipputekijät.
Näin saataisiin valmentaja jolla selvä ajatus miten nykykiekkoa pelataan, joka uskaltaisi nostaa omia junnuja rohkeasti edustukseen ja jolla taitoa opettaa heitä miesten tasolla urallaan eteenpäin sekä auktoriteetti riittäisi myöskin jo vähän kokeneempienkin tähtipelaajien kanssa ja näin palauttaa Tepsi takaisin taistelemaan jatkossa kärkisijoista.
Tulevalla kaudella nykyisen valmentajan aikana menestyksestä on turha haaveilla ja yleensäkin playoffs paikka saattaa olla jopa kovankin työn takana.
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Myös pelitapa on laadittava sellaiseksi, että jokainen hyökkäys olisi päätettävä maalia kohti menevään laukaukseen, ja vielä olisi pystyttävä lyömään mahdolliset reboundit ensimmäisenä sisään ennen kuin puolustajat pystyvät ne siivoamaan väljemmille vesille. Kulmissa pörrääminen on jo ennakkoon tuhoon tuomittua pelitapaa.
Tähän on pakko tarttua, sillä ilman muuta ideaalitilanteessa jokainen hyökkäys on pyrittävä päättämään laukaukseen, mutta kulmissa pörrääminen on kuitenkin edelleen tärkeä osa hyökkäävän joukkueen peliä. Tottakai kulmahyrrästä tavoitteena tulee olla päästä ennemmin tai myöhemmin kohti maalia.

Esimerkkejä menestyvistä ja laadukkaista kulmapelaamisista hyökkäysalueella ei tarvitse kaukaa hakea, kun keväällä ensin HPK ja pian sen jälkeen Suomi voittivat mestaruuden osittain laadukkaan kulmapelaamisen ansiosta. Tavoite tulisi olla päästä suorasta hyökkäyksestä maalipaikkaan, mutta mikäli siinä ei onnistuta, laitetaan kulmahyrrä pyörimään ja pyritään luomaan maalipaikka pidemmän hyökkäyksen jälkeen. Positiivisia asioita laadukkaasta kulmapelaamisesta on esimerkiksi se, että puolustava viisikko väsyy, ja parhaimmassa tapauksessa kiekollinen joukkue kykenee samaan aikaan vaihtamaan jäälle tuoreita miehiä, jolloin väistämättä joko aukeaa maalipaikka tai puolustava joukkue joutuu rikkomaan. Lisäksi mikäs on sen parempaa puolustamista ja oman maalin puhtaana pitämistä kuin pysyä kiekossa vastustajan hyökkäysalueella.

Tuon sanottuani tulikin mieleen TPS - HPK -ottelusarjan ensimmäinen matsi, jossa Tepsi oli kolmannessa erässä maalin verran tappiolla ja pelin painopiste oli selkeästi HPK:n päädyssä. HPK sai painostuksen poikki, laittoi oman kulmahyrränsä pyörimään ja pysyi kiekossa TPS:n kenttäpäädyssä käytännössä putkeen (pari kertaa TPS sai kiekon hetkeksi keskialueen puolelle) yli kolme minuuttia. Maalin johdon puolustamista ja vastustajan momentumin tappamista parhaimmillaan.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Tätä suuntausta edustaaa voimakkaat puheet kaukalon pienentämisestä, jotta nopeus ja kaksinkamppailut korostuisivat entisestään.
Millainen nopeus? Suoranopeus, suunnanmuutokset, harhautus- ja kiekonkäsittelynopeus...? Väitän, että suuressa kaukalossa nopeus on merkittävämpi kilpailuetu,kuin pienessä. Siellä hitaat pakit eivät pysy mukana. Pienessä kaukalossa sijoittumisella voidaan paikata hitautta. Ja koska pelitilaa on vähemmän, pelataan kylki-kyljessä kiinni. Vastaiskukyky sinällään eri asia.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Mitä ne Ilveksen loistavat tulokset ovat, Tampere-cupin voitto tältä kesältä? TPS on menestynyt liigassa paremmin, ja eikös me pitsikin voitettu jokunen vuosi takaperin...

Aurajoen vastaus on aika tyhjää hokijargonia ilman mitään konkretiaa, niin kuin tavallista. Osa on itsestäänselvyyksiä, Kaskinen tai Niittymäen eivät varmasti etsi joukkueeseen hitaita ja ei kamppailuvoimaisia pelaajia. Osa väitteistä taas menee aika reilusti ohi maalista. Viime kauden otannalla mm. HPK, Suomi tai St Louis eivät sovi kovin hyvin tuohon kuvaukseen mm. hyökkäysten päättämisen ja kulmapelaamisen osalta. Kulmapelaamisen ja pitkien hyökkäyksien rooli on ainakin isossa kaukalossa nimenomaan korostunut, ja tätä on alettu käyttää taktisena aseena jalkapallon malliin. Esim. HPK ei viime kaudella usein edes halunnut päättää hyökkäystä laukauksen, vaan tavoite mm. johtoasemassa oli luoda mahdollisimman pitkiä hyökkäyksiä rännittelemällä vastustajan kenttäpäädyssä. Palloseuran puolustusalueen puolustuspelisuunnitelmaa ja materiaalia vastaan tämä oli ihan myrkkyä.

Palloseura ja Kaskinen ovat tehneet paljon virheitä, mutta palstan kaikentietävät kriitikot auris etunenässä ovat myös paikka paikoin aika pihalla.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Perjantaina kirjoittelin tänne Isiguzon tilanteesta ja nyt siihen on tullut hieman järkeä.

Isiguzo siirtyy toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella Savonlinnaan. Benkku myös suorittaa parhaillaan palvelusta, joten aika repaleinen kausi siis tiedossa. No, hyvä että pääsee nyt pelaamaan ja tilanteeseen saatiin molempia osapuolia hyödyttävä ratkaisu.


Mestis - Bernard Isiguzo liittyy mukaan SaPKon vahvuuteen
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oikein hyvä jos saa miesten pelejä katsomon sijaan.

Sopimus taitaa olla tämän kauden mittainen joten jännä nähdä onko Benkulla Tepsissä tulevaisuutta vai menikö juna jo. Eiköhän tuo ainakin loukkaantumisia saada paikkaamaan pikakomennuksella tarvittaessa.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Salon paikallisessa lehdessä on Kaskisen haastattelu pohjustuksena tän illan matsiin. Kaskisen mukaan ei edes yritetty hankkia Kakon, Palveen tai Heikkisen tilalle vastaavan tason miehiä vaan nimenomaan haluttiin panostaa joukkueen leveyteen.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
En nyt tiedä mihin ketjuun tämä kuuluisi parhaiten, mutta Kauppalehden toimittaja Emil Elo tietää kertoa twitterissä että Erkka Westerlund liittyy TPS:n hallitukseen.
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Saa nähdä miten homma etenee. Seuraava peliliike olisi karistaa Marin(it) tarpeettomana kulueränä toiminnasta. Tähän ei taida cojones kuitenkaan kaveriporukassa riittää, vai?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
En nyt tiedä mihin ketjuun tämä kuuluisi parhaiten, mutta Kauppalehden toimittaja Emil Elo tietää kertoa twitterissä että Erkka Westerlund liittyy TPS:n hallitukseen.

Mitä ihmettä? Näenkö unta?? Erkka Westerlund Tepsin hallitukseen - tätä ei odotettu..
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vai haluaako Supercellin miehet tietää tarkemmin pelimaailman tulevaisuudesta? Jos Erkka tietää siitä jotain. Vähän kuin paalutti 2009 Vierumäellä.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Runsaasti kokemusta, näkemystä ja vaatimustasoa, ja vielä ulkopuolelta. Tämän tason ammattitaitoa seura kaipaa. Loistava uutinen, tervetuloa!

Could not agree more. Tätä on kaivattu.

Tosin pelkkä hallituspaikka ei nyt vielä tarkoita välttämättä mitään vaan pitäisi tietää tarkemmin mitä Westerlundilta haetaan/saadaan.

Mutta kerrankin ulkopuolelta raudanluja ammattilainen edes johonkin rooliin. Tätä lisää!
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Westerlund on kyllä kova kiinnitys ja on erittäin hyvä saada tämän tason mies seuran taustajoukkoihin mukaan. Meriittejä, asiantuntemusta, osaamista, näkemystä ja vaatimustasoa on, vaikka muille jakaa. Sekin on posiitivista, että tällainen kovan luokan osaaja hankitaan nimenomaan talon ulkopuolelta, eikä hänellä ole aikaisempaa Tepsi taustaa. Ihan mille tahansa organisaatiolle, mutta erityisesti Tepsille tekee hyvää, että sinne saadaan meritoituneita huippuammattilaisia talon ulkopuolelta. Näin saadaan mahdollisesti vähän raikastettua ummehtunutta ilmapiiriä ja ehkäistyä lieveilmiöitä, joita syntyy, kun avainhenkilöt aina otetaan talon sisältä siitä pienestä piiristä. Westerlundilla on paljon annettavaa seuralle. Toivottavasti hänelle annetaan iso rooli, eikä tehtävänä ole vain käyttää hallituksen leimasinta. Tuskin Westerlund suostuu pelkäksi leimasimen käyttäjäksi. Luulisi nyt Tepsissä ymmärrettävän, että nyt kannattaa kuunnella ja tarkkkaan, kun Erkalla on sanottavaa.

Tämä uutinen kyllä tuli täysin puskista ja yllättäen. Mielenkiintoista olisi tietää, että miten Erkka on tänne onnistuttu saamaan. Tämän uutisen myötä nousi heti toiveet taas siitä, että kyllä tämä vielä hyväksi muuttuu ennemmin tai myöhemmin. Kokemusta ja näkemystä Westerlund tuo valtavat määrät organisaatioon.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toisaalta on positiivistä huomata että TPS edelleen saa aikaan keskustelua laajallakin alueella niin positiivisessä kuin negatiivisessäkin mielessä.
Se osoittaa että TPS herättää tunteita, siitä ollaan kiinnostuneita ja ollen monille tärkeä asia.
Urheilullisella puolella touhu vaan ei valitettavasti näytä siltä mitä sen pitäisi olla ja eikä ole merkkejäkään että se muuttuisi tuosta sen paremmaksi kuin mitä se on Kaskisen kahden kauden aikana ollut ennestäänkään.
Valmentaja viljellyt jokaisella kaudella samoja lauseitaan niin kauden lähystyessä kuin kauden aikanakin kuten mm. joukkue harjoitellut hyvin, tulokset näyttävät hyviltä, pelataan energisesti joka välittyy katsomoon asti jne.
Missä ne tulokset näkyvät ja edelleen hänen kolmannen kautensa lähestyessä joukkue on kentällä aneeminen,haluton, väritön, tunteeton, mauton ja näin ei todellakaan sytytä ketään muita katsojia kuin ehkä niitä kaikkein fanaattisempia kannattajia jotka eivät ehkä osaa tai sitten eivät halua katsoa kokonaisuutta siitä mistä itse tuote koostuu.
To harkkamatsin kohdalla toki voitto on aina voitto mutta jos katsoo millaisella pelillä se tuli ja ottaen myöskin vastustajan kokoonpanon huomioon niin eipä tuo luulisi kauheasti riemun kiljahduksia aiheuttavan.
Tepsillä ei juurikaan montaa laatupaikkaa ollut ja nyt niistä toki viimeistelivät melkoisella prosentilla, avauspelaaminen edelleen todella heikkoa kuten koko viisikon pelaaminen niin kiekollisena kuin kiekottomanakin( etäisyydet jne.), laukaukset melkoisella erolla Ilvekselle sekä huolestuttavaa oli katsella myöskin miten tuolla melko nimettömällä ja kokemattomalla vastustajalla taisi olla kuusi puhdasta/osittaista läpiajoa vaikka Tepsi pelasi lähes parhaalla rosterillaan.
Eli todella fanaattinen kannattaja tarvitsee olla mikäli voi käsi sydämellä sanoa lähtevänsä luottavaisin fiiliksin alkavaan kauteen uskoen että palloseura tulee Kaskisen johdolla Liigassa menestymään.
To harkkamatsi myöskin osoitti sen miten valtavan suuri ero on verraettaessa näiden kahden joukkueen päävalmentajien tasoa.
Karri Kiven nimetön ja kokematon Ilves vei pelillisesti Kaskisen parasta kokoonpanoa vaikka Tepsi pelin voittikin. Vastustajan pelaaminen oli huomattavasti nopea tempoisempaa, iloisempaa, raikkaampaa ja selkeästi energisempää josta huokui että valmentaja on osannut "myydä" ajatuksensa pelaajilleen toisin kuin Kaskinen. Kaskinen toki omien puheidensa mukaan vielä opettelee ja joukkueenakin vasta otetaan kolmatta vuotta oppia.
Sensijaan puskista tullut Westerlundin siirtyminen Tepsin hallitukseen on todella loistava ja tervetullut uutinen.
Uskon että tuo tarvittavaa tieto-taitoa seuran ulkopuolelta tuohon sisäpiirijengiin sekä myös toivon mukaan puhdasta ja raikasta ilmaa tuonne Artukaisten ummehtuneeseen toimistoon.
Monessa mediassa alkoi välittömästi spekulaatiot mahdollisesta valmennuspestistä mutta henkilökohtaisesti en siihen usko jollei sitten rahoittajat ole saaneet muutettua mieltä. Sellainen tunne myöskin että yhdellä Tepsin vanhalla legendalla, jolla yhteistä valmennushistoriaa hänen kanssaan niin on näppinsä pelissä tässä pestissä.
Tepsin tilanne alkaisi näyttää huomattavasti valoisammalta kun Westerlundin kaltane kokenut kaveri johdossa mukana ja valmentajaksi saataisiin juurikin joko K. Kivi tai toisena vaihtoehtona K. Jalonen.
Tälläiset henkilöt yhdessä toisivat koko organisaatiolle kertaheitolla uskottavuutta, positiivistä julkisuutta ja uskon myös että tälläisten henkilöiden avulla Liigaryhmään olisi ulkopuolelta imua ihan erilailla kuin mitä nyt on tai ollut.
Toivotaan että Westerlundille oikeasti annetaan avaimet toteuttaa ja häntä kuunnellaan kehitettäessä seuran toimintaa niin että Tepsinkin kohdalla taas jossain kohtaa voitaisiin oikeasti puhua huippu ammattilaisjoukkueesta.
Ajatella millaista tietotaitoa seuran taustalla nyt olisi jollei Saku olisi kypsynyt tiettyyn seuran toimintaan.
 
Viimeksi muokattu:

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toisaalta on positiivistä huomata että TPS edelleen saa aikaan keskustelua laajallakin alueella niin positiivisessä kuin negatiivisessäkin mielessä.
Se osoittaa että TPS herättää tunteita, siitä ollaan kiinnostuneita ja ollen monille tärkeä asia.
Urheilullisella puolella touhu vaan ei valitettavasti näytä siltä mitä sen pitäisi olla ja eikä ole merkkejäkään että se muuttuisi tuosta sen paremmaksi kuin mitä se on Kaskisen kahden kauden aikana ollut ennestäänkään.
Valmentaja viljellyt jokaisella kaudella samoja lauseitaan niin kauden lähystyessä kuin kauden aikanakin kuten mm. joukkue harjoitellut hyvin, tulokset näyttävät hyviltä, pelataan energisesti joka välittyy katsomoon asti jne.
Missä ne tulokset näkyvät ja edelleen hänen kolmannen kautensa lähestyessä joukkue on kentällä aneeminen,haluton, väritön, tunteeton, mauton ja näin ei todellakaan sytytä ketään muita katsojia kuin ehkä niitä kaikkein fanaattisempia kannattajia jotka eivät ehkä osaa tai sitten eivät halua katsoa kokonaisuutta siitä mistä itse tuote koostuu.
To harkkamatsin kohdalla toki voitto on aina voitto mutta jos katsoo millaisella pelillä se tuli ja ottaen myöskin vastustajan kokoonpanon huomioon niin eipä tuo luulisi kauheasti riemun kiljahduksia aiheuttavan.
Tepsillä ei juurikaan montaa laatupaikkaa ollut ja nyt niistä toki viimeistelivät melkoisella prosentilla, avauspelaaminen edelleen todella heikkoa kuten koko viisikon pelaaminen niin kiekollisena kuin kiekottomanakin( etäisyydet jne.), laukaukset melkoisella erolla Ilvekselle sekä huolestuttavaa oli katsella myöskin miten tuolla melko nimettömällä ja kokemattomalla vastustajalla taisi olla kuusi puhdasta/osittaista läpiajoa vaikka Tepsi pelasi lähes parhaalla rosterillaan.
Eli todella fanaattinen kannattaja tarvitsee olla mikäli voi käsi sydämellä sanoa lähtevänsä luottavaisin fiiliksin alkavaan kauteen uskoen että palloseura tulee Kaskisen johdolla Liigassa menestymään.
To harkkamatsi myöskin osoitti sen miten valtavan suuri ero on verraettaessa näiden kahden joukkueen päävalmentajien tasoa.
Karri Kiven nimetön ja kokematon Ilves vei pelillisesti Kaskisen parasta kokoonpanoa vaikka Tepsi pelin voittikin. Vastustajan pelaaminen oli huomattavasti nopea tempoisempaa, iloisempaa, raikkaampaa ja selkeästi energisempää josta huokui että valmentaja on osannut "myydä" ajatuksensa pelaajilleen toisin kuin Kaskinen. Kaskinen toki omien puheidensa mukaan vielä opettelee ja joukkueenakin vasta otetaan kolmatta vuotta oppia.
Sensijaan puskista tullut Westerlundin siirtyminen Tepsin hallitukseen on todella loistava ja tervetullut uutinen.
Uskon että tuo tarvittavaa tieto-taitoa seuran ulkopuolelta tuohon sisäpiirijengiin sekä myös toivon mukaan puhdasta ja raikasta ilmaa tuonne Artukaisten ummehtuneeseen toimistoon.
Monessa mediassa alkoi välittömästi spekulaatiot mahdollisesta valmennuspestistä mutta henkilökohtaisesti en siihen usko jollei sitten rahoittajat ole saaneet muutettua mieltä. Sellainen tunne myöskin että yhdellä Tepsin vanhalla legendalla, jolla yhteistä valmennushistoriaa hänen kanssaan niin on näppinsä pelissä tässä pestissä.
Tepsin tilanne alkaisi näyttää huomattavasti valoisammalta kun Westerlundin kaltane kokenut kaveri johdossa mukana ja valmentajaksi saataisiin juurikin joko K. Kivi tai toisena vaihtoehtona K. Jalonen.
Tälläiset henkilöt yhdessä toisivat koko organisaatiolle kertaheitolla uskottavuutta, positiivistä julkisuutta ja uskon myös että tälläisten henkilöiden avulla Liigaryhmään olisi ulkopuolelta imua ihan erilailla kuin mitä nyt on tai ollut.
Toivotaan että Westerlundille oikeasti annetaan avaimet toteuttaa ja häntä kuunnellaan kehitettäessä seuran toimintaa niin että Tepsinkin kohdalla taas jossain kohtaa voitaisiin oikeasti puhua huippu ammattilaisjoukkueesta.
Ajatella millaista tietotaitoa seuran taustalla nyt olisi jollei Saku olisi kypsynyt tiettyyn seuran toimintaan.

Jostain organisaatioiden toimintaan, johtamiseen, markkinointiin, viestintään ja maineenhallintaan liittyvästä kirjasta olen joskus lukenut seuraavaa: Vaikka organisaatiolla menisi huonosti ja tapahtuisi negatiivisia asioita, niin siinä vaiheessa on vielä toivoa paremmasta, kun esim. kannattajat, sidosryhmät yms. reagoivat jollakin tavalla organisaatiota koskeviin asioihin ja uutisiin. Oli reaktio sitten negatiivinen tai positiivinen, niin on ihan hyvä merkki se, että ihmiset vielä reakoivat jollakin tavalla. Se osoittaa, että ihmiset kuitenkin ovat vielä kiinnostuneita organisaatiosta, välittävät siitä
ja sillä on jotain merkitystä. Siinä vaiheessa organisaatio on pahassa pulassa, kun tärkeät sidosryhmät eivät enää reagoi millään tavalla organisaation asioihin tai sieltä tuleviin uutisiin. Jos asiat vain kuitataan välinpitämättömästi toisesta korvasta sisään ja toisesta korvasta ulos -periaatteella, niin sitten ollaan pahoissa ongelmissa. Kun ihmiset eivät enää välitä, eikä heitä enää kiinnosta, niin sitten tarvitaan aikamoisia temppuja suunnan kääntämiseksi. Kyllä Tepsi kuitenkin vielä kiinnostaa, niin sikäli on ihan hyvä tilanne. Paljon on parannettavaa ja kehitettävää.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Pahoittelut tyhmänpuoleisesta kysymyksestä, mutta millaisella aikataululla on realistista odottaa kuulla Sundin tilanteesta?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Pahoittelut tyhmänpuoleisesta kysymyksestä, mutta millaisella aikataululla on realistista odottaa kuulla Sundin tilanteesta?

Suora lainaus TPS:n uutisesta:
"Nyt sovitussa järjestelyssä hän matkustaa syyskuun alussa kalifornialaisseuran harjoitusleirille, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen."
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Kaskisen TPS on pelannut hyvät syksyt edellisillä kahdella kaudella, mikä on kantanut runkosarjoissa kokonaisuutenakin hyville sijoille. Kuitenkin molemmilla kausilla on ollut nähtävissä hyytymistä joulun vaiheilla ja kevättä kohti. Loppujen lopuksi viime kevään playoff-esitykset ylittivät hieman ainakin omat odotukseni, ainakin jälkikäteen katsottuna. Täytyy toivoa, että tänäkin vuonna edes syyskausi sujuisi mukavasti. Olen nähnyt aiempia kausia vähemmän harjoitusotteluita, mutta palstakommentit kertovat huolestuttavaa tarinaa. Toisaalta CHL on tällä kaudella pois rasittamasta. Pelonsekaisella mielenkiinnolla lähden itse seuraamaan runkosarjaa. Kaskisen aikajaksoa on omiin silmiini leimannut hengettömyys ja sekava puolustaminen, kun verrataan Selinin aikaan.

Katsotaan ja hutkitaan ja potkitaan sitten jouluna taas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös