TPS kaudella 2019–2020

  • 580 752
  • 2 358

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Ihan hyvä runko kasassa. Tuossa toteutuu nyt monen kieli poskella vaatima nuorten sisäänajo, mikä on minustakin hyvä juttu. Tepsi ei voi pitkässä juoksussa olla ostojoukkue, vaan omaa tuotantoa on kyettävä käyttämään hyväksi. Edelleenkin olen sitä mieltä, että Mestistä ja pelaajien vuokrausta käytetään aivan liian vähän hyväksi. Miesten pelejä vaan rohkeasti alle, jos joku vaan sinne saadaan.

Toisekseen, onko tässä nyt nähtävillä se budjetin lasku, josta oli täällä puhetta? Tuo runko on halventunut merkittävästi viime kaudesta. Tyhmempikin tuosta jo näkee, että tässä ajatellaan Kaskista pidemmälle. Sekin on tosi hyvä juttu. Koska kiekkoa täällä pelataan Kaskisen jälkeenkin. Minusta tuolla rosterilla ei taistella 4.kärjessä, toki voidan se tavoitteeksi ottaa virallisesti. Mitaleista ei tarvitse uneksia.

Ilmeisesti niiden ruotsalaisten kanssa ei ollutkaan suoraa sopimusta.. En osaa sanoa oliko se hyvä vai huono juttu. Jos nyt on ajateltu ajettavan sisään nuoria, kuten rosterista voi päätellä, Ruotsin alasarjan ostomiehillä ei ole mitään käyttöä. Seuraavien "ehkä" tulevien 2-3 pelaajan pitää siis aivan selvästi vahvempaa kööriä, tai sitten en ymmärrä. Ilman muuta Heikkiselle jatko ja uskonkin, että on työnalla.

Tepsin mediatiimille pikku pyyhkeen heitto; Kakolla ja Palveellahan oli voimassa oleva sopimus, joten kyllä heidät voisi tuossa rosterilistauksessa edelleen pitää. Aina siihen asti, että sopimuksen purut tulevat voimaan. Nyt jää kysymyksiä ilmoille.

Kokonaisuutena olen tähän hetkiseen tilanteeseen tyytyväinen Kaskista lukuunottamatta. Välikautta tuntuisi puskevan.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Turun suunnalta kuulin viime viikolla että TPS on tehnyt merkittävän sopimustarjouksen Max Wärnille, mutta tämän päivän pressissä ei miehen nimeä ollut. Itse odotin hänen olevan tänään julkaistujen listalla, joten täällä päässä iso yllätys. Pelannee muualla kauden 2019-2020.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse olen tyytyväinen tuohon nykyiseen runkoon. Mielenkiintoista sitten nähdä minkä profiilin pelaajia kesällä tulee ja mille pelipaikoille. Palveen korvaaja nyt ainakin.

Puolustajia tuossa on määrällisesti ihan hyvin ajankohtaan nähden. 9 liigasopimuksen omaavaa puolustajaa. Anttalaisen hankinnalle peukku. Kuten myös kaikista muistakin sopimuksista. Pärssisen ja Intosen pitkät sopimukset lämmittävät mieltä.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Järkevintä olisi uutisoida samoihin aikoihin Palveen sopimuksen purista ja tämän jälkeen korvaajan sopimus. Mun mielestä pelaajabudjetin lasku ei näy jos tulevat 2-3 pelaajaa on edes jollain tasolla nimekkäitä.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos tulevat kolme pelaajaa ovat Holm, Windlert ja Heikkinen niin keskushyökkääjäosasto on todella kevyt. Yksi tasonsa näyttänyt sentteri tarvitaan. Budish voi ottaa Filppulan puolesta aloitukset, ja Filppula olla muuten keskellä mutta se Palven tontin korvaava tarvitaan. Voi olla puolustavankin roolin tyyppinen pelaaja.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Palveen korvaaja! Tässä haisee pitkälle muistot Kumeliauskasin korvaajasta, jota ei koskaan tullutkaan. Vakavasti, niin kyllä tuohon keskikaistalle tekijämies vielä tarvitaan ja varmasti hankitaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin mediatiimille pikku pyyhkeen heitto; Kakolla ja Palveellahan oli voimassa oleva sopimus, joten kyllä heidät voisi tuossa rosterilistauksessa edelleen pitää. Aina siihen asti, että sopimuksen purut tulevat voimaan. Nyt jää kysymyksiä ilmoille.

En kyllä näe tässä järkeä. Tämän ainoa seuraus olisi, että joku peruspena olisi suu vaahdossa, kun nimet oli listassa eivätkä (yllätys yllätys) jatkaneetkaan tepsissä
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minua noissa tämän päivän sopimusuutisissa lämmitti erityisesti tieto siitä, että Juuso Pärssisen kanssa saatiin tehtyä kolmen vuoden paperi. Kaikenlaisia huhuja ehti kaverin tulevasta joukkueesta pyörimään ja vaikka suurin osa varmasti oli lämpimikseen hihasta vedettyä höpöhöpöä niin olisi silti vituttanut, jos Pärssinen olisi onnistuttu menettämään. Yleensä asioista perillä olevalta taholta kuulin, että HPK olisi tosissaan yrittänyt saada Pärssistä riveihinsä. En varmaksi tiedä yrittikö vai ei, mutta pääasia on Pärssisen tulevaisuudessakin mustavalkoiseen peliasuun pukeutuminen.

Muuten en oikein osaa sanoa sen kummempia näistä soppareista. Tai tietysti on hienoa, että Pohjanoksa saadaan takaisin kotiin. Tämä on ollut kuitenkin aika lailla selvää jo kauan, joten sopimuksen julkistaminen ei mitään uusia tunteita herättänyt. Tirronen ja Pohjanoksa on mielestäni ainakin odotusarvoisesti enemmän kuin riittävä veskakaksikko Liigaan.
 
Mikäli TPS:n instagram storyssa olevaan kuvaan on uskominen TPS:n joukkue on valmis:

Maalivahdit:

1990 Rasmus Tirronen
1996 Julius Pohjanoksa
1999 Eetu Anttila
2001 Tomas Keinänen

Puolustajat:

1984 Joe Piskula
1986 Jani Forsström
1991 Santeri Lukka
1992 Aleksi Salonen
1993 Filip Windlert
1995 Tony Sund
1998 Nuutti Viitasalo
1999 Aleksi Anttalainen
1999 Olli Kaskinen
1999 Bernard Isiguzo
2000 Julius Reini
2001 Valtteri Pulli
2002 Samuel Knazko


Hyökkääjät:

1981 Ilari Filppula
1986 Lauri Korpikoski
1988 Jonne Virtanen
1990 Anton Holm
1991 Zach Budish
1992 Simon Suoranta
1993 Hannu Kuru
1994 Elias Karvonen
1994 Topi Nättinen
1997 Teemu Väyrynen
1998 Markus Nurmi
1998 Jesper Larinmaa
1999 Olli Valtola
1999 Lauri Pajuniemi
2000 Arttu Nevasaari
2001 Juuso Pärssinen
2001 Mikael Pyyhtiä
2001 Aarne Intonen

Windlert ja Holm lisätty storyssa olevien X:n kohdalle.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Heppoista on. Siellä on taas kahden kerroksen väkeä pelottavan paljon. Nimimiehistä Korppari, Filppula, Suoranta ovat enemmän ja vähemmän valitettavasti aika pahvia loukkaantumisherkkyyden suhteen. Huikaisevimmillaan mahtavia pelimiehiä, mutta liikaa vain on kysymysmerkkejä. Budish on hyvin tärkeä, Budi teki maalit vain yhtenä ryppäänä joten tasaisuutta kaipaisin hänelle pitkin kautta. Kurut, Väyryset, Jonnet, Karvoset sun muut olivat siellä toisen kerroksen osastossa pahaenteellisen aneemisia koko kauden vaikka Monni loppua kohden vähän piristyikin. Tuo komppania ei pystynyt mitenkään jeesaamaan kärkeä, mikä olisi maalien merkeissä hyvin suotavaa. Paju ja Nurmikin pudottivat mun silmissä osakkeitaan tämän päättyneen kauden suhteen, huolestuttavan paljon oli sellaista hyödytöntä "roskapelaamista" eli koohottamista.

Sundissa ja Anttalaisessa lienee potentiaalia hyviin tekoihin, jotta ei mene aivan valittamiseksi, mutta en puhuisi mistään Tepsin historian vakuuttavimmasta tykistöstä. Heikennystä on tapahtunut ja sitä ei pari lahden yli roijattua svedua muuta.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
On aivan päivän selvää, että puheet ensi kauden urheilullisesta menestyksestä saadaan TPS:n osalta heittää jo nyt ”kankkulan kaivoon”. Jos ja kun joukkue on koostumukseltaan tuollainen, mitä täälläkin tunnutaan jo tiedettävän: Hitaita koukkupolvia ja ruotsalaisia ”nobody”-luokkaan kuuluvia rahastajia sekä omia untuvikkoja / 0+0 karvosia, nurmeja, ym.
Miten Kalle tällaisella sekametelisopalla voisi millään pystyä mihinkään järjelliseen ”rytminmuutokseen”, kun pelaajisto edustaa ennemminkin Mestis kuin Liigassa vaadittavaa pelitasoa? Täysin tekemätön paikka Kallelle ja hänen ”laadukkaalle” valmennustiimilleen.
TPS näyttääkin heittäneen jo nyt pyyhkeen kehään ja keskittyvän muihin asioihin kuin urheilulliseen menestykseen. Ilmeisesti paineet laittaa taloutta kuntoon ovat sen verran kovat, että organisaatiolle riittää, jos edustusjoukkue pääsisi edes sääli play offeihin ensi kaudella. Vaikea rasti saavuttaa tulee olemaan jo tämäkin.
Mielenkiintoista nähdä, riittääkö TPS:n kannattajille tällainen ”paluu juurille” eli taistelu sarjan häntäpäässä ja mikä sen myötä on katsojamäärä ensi kauden otteluissa. Voi olla, että valtaosa katsojistakin pitää ensi kaudella ”välivuotta” kun lipun hinnalle ei saa mitään vastinetta kotijoukkueen peliesityksestä.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Mikäli TPS:n instagram storyssa olevaan kuvaan on uskominen TPS:n joukkue on valmis:
Windlert ja Holm lisätty storyssa olevien X:n kohdalle
Jos @SivustaFollaaja seuraisi vähän tarkemmin niin olisi myös huomannut, että Tepsin omassa uutisessa kerrotaan kesäkuussa tulevan uusia soppareita. Ja ehkä nuo äxät olivat merkkinä kun siirryttiin hyökkääjistä pakkeihin ja niistä maalivahteihin.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Nimimiehistä Korppari, Filppula, Suoranta ovat enemmän ja vähemmän valitettavasti aika pahvia loukkaantumisherkkyyden suhteen
Filppulasta ja Suorannasta voidaan olla samaa mieltä. Mutta eiköhän Korpikoski saa itsensä iskuun ensi kaudeksi - en muista, että muuten olisi niin loukkaantumisherkkä?
 
Ja ehkä nuo äxät olivat merkkinä kun siirryttiin hyökkääjistä pakkeihin ja niistä maalivahteihin.
Tuo väite on väärä, koska pelaajat ovat sikin sokin. Muuten varmaan oikeassa olet, kun Heikkisen nimi ainakin uupui, mutta ei tuohon montaa pelaajaa lisää tule enää.

Tuossa tuo kuva.
 

Liitteet

  • Screenshot_2019-04-18-16-22-26.png
    Screenshot_2019-04-18-16-22-26.png
    399,9 KB · kertaa luettu: 475
Suosikkijoukkue
TPS
Jos nyt ajattelisi että TPS olisi ensi kaudella mestaruustaistossa, olisi kokoonpano siihen nähden hupaisankin kevyt. Mutta jos yrittää katsoa parin vuoden päähän, ja jos ajattelee ensi kautta useammankin uuden/nuoren sisäänajokautena sekä Kaskisen päätöskautena, kyllä tämän kanssa voi elää. Säätää sitten vaan tavoitetta vähän alemmas.
 
Jos nyt ajattelisi että TPS olisi ensi kaudella mestaruustaistossa, olisi kokoonpano siihen nähden hupaisankin kevyt. Mutta jos yrittää katsoa parin vuoden päähän, ja jos ajattelee ensi kautta useammankin uuden/nuoren sisäänajokautena sekä Kaskisen päätöskautena, kyllä tämän kanssa voi elää. Säätää sitten vaan tavoitetta vähän alemmas.

Tai jos säätää tavoitteen niinkuin nykyliigassa voi useampi joukkue tehdä vailla minkäänlaista takapainetta:
On kiva osallistua sarjaan ja olla pelaavinaan vaikkapa nyt Suomen mestaruudesta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Itse ollut toistaiseksi tyytyväinen jatkoihin ja rekrytoihin. Vertauskohtana pahin uhkakuva siitä, että TPS teki lähtemättömän vaikutuksen kaikkia kiekkoa seuraaville.
Kokoonpanoonhan on vielä täydennettävää, ja eiköhän Heikkisen kanssa neuvotella tosissaan kun Heikkinen on kesän grillaillut Rauman suunnalla. Vaikea häntä on kuitenkaan täysin sivuuttaa mikäli keskisteluyhteys ja yhteinen suunta löytyy. Wirtanen olisi sentteriksi huikea haku. Itse arvostan hänessä eniten hänen ammatillista asennetta ja monipuolisuutta.
Lopuksi sanoisin sen kylmän faktan minkä kanssa elämme ainakin näillä näkymin ensi kauden. Tapaus Kaskinen. Minulle HIFKin vahva kevät ja Kärppien haasto tosissaan oli yllätys. Ei heidänkään joukkuetta voi sanoa ehdoin tahdoin nopeaksi. Sieltä kuulin pitkin kautta luotettavasta lähteestä kopin huonosta hengestä, mutta tämä oli Selinin päävalmentajuuden sekä ekojen lemppujen jälkeen. Sitten naksahti poksahti ja riksahti. On se todella paljon hengestä kiinni. Katsotaan riittääkö kummalla huomenna asenne pronssiin. Molemmat siijen kykenee.
 

Fremont

Jäsen
No kannattaa katsoa jollain muulla kuin mobiililaitteella, siellä on itse asiassa 24 x:ää, aina pelaajien välissä. Lyön vetoa mistä tahansa summasta, että noin montaa pelaajaa ei ole tulossa...

Nyt kannattaa myös toivoa, että huhutut ruotsalaiset eivät ole ne mahdollisesti kesällä tulossa olevat 2 - 3 pelaajaa, todellakin hyökkäykseen tarvitaan the sentteri ja puolustukseen Heikkinen, tai vielä mieluummin Järvinen. Vaikka jälkimmäinen vaihtoehto pudottaisikin puolustuksen tehoja, siinä tulisi paljon muuta tarpeellista.

Tällä hetkellä Sund, Salonen, Piskula ja Lukka voidaan laskea varmoiksi pelaavaan kokoonpanoon, neljä parikymppistä puolustajaa (Kaskinen, Anttalainen, Viitasalo, Isiguzo) kilpailee sitten kolmosparin paikoista ja Forre on numero seiska, eli kyllä tuonne yksi tekijämies tarvitaan eikä Windlert lähtökohtaisesti ole ihan sitä.

Hyökkäykseen riittää potentiaalia, paitsi tuo sentteri. Ja tänään pääseekin seuraamaan Pärssisen ja Intosen edesottamuksia, mikäs sen hienompaa.
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Välikaudelta tämä haisee. Toisaalta vittu kyllä mä mieluummin katson nykyvalmennuksella kyseistä rosteria, kuin että sinne lyötäisiin taas tuhoton määrä pelimerkkejä uusiin pelaajiin. Sentterin paikalle toivoisin silti oikeaa vahvistusta. Toiveissa olisi johtajuutta ja asennetta. Palvella oli taitoa ja muutenkin viihdyttävä pelaaja, mutta loppukauden esityksillä en jää miestä edes kaipaamaan. Kyseiset taiteilijat ja puuhastelevat valmentajat eivät ole se paras yhdistelmä.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kyllä tuolla rosterilla, etenkin parilla vahvistuksella kuuden sakkiin meneminen pitäisi olla itsestäänselvyys jos ja paino sanalla jos valmennus onnistuu ottamaan tuosta rosterista tarpeellisen irti. Se jää nähtäväksi, ja luotto ei varmaan kovin suuri monella ole. Mutta kuten yllä sanottiin niin ihan kelvolliselta näyttää. Ehkä tasapaksu rosteri on jopa hieman parempi.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katoin kalenteriin ja se näytti huhtikuuta. Ei uskoisi kun luin tämän keskustelun uusimmat viestit.

Niin, tiedotteen mukaan Niittymäki todennut jokseenkin että seuraavaksi "kesän aikana tulee mahdollisesti 2-3 uutta pelaajaa".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös