TPS kaudella 2018–2019

  • 472 640
  • 1 740

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Siellä on nyt pakeista sopparin alla: Ekeståhl-Jonsson, Heikkinen, Eronen, Forsström. Tulopuolella?: Lukka, Iziguzo, Piskula? Kai joku ässä pitää vielä jostain repiä, sillä olisihan Berger nyt tuohon mennyt. Mahtuuko Forsström todellakin kuuden joukkoon ennen Böögöriä?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Bergerin edelle menisi lähtökohtaisesti Heikkinen, EJ, Eronen, huhutut Piskula ja Lukka. Eiköhän Berger ole vetänyt ihan itse johtopäätökset ja halunnut lähteä suuremman vastuun perään muualle. Forström taistelee paikastaan pelaavassa kokoonpanossa. Hyvä taistelija, mutta taidot ei aina tahdo riittää.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Bergerin lähtö kirvelee pikkuisen. Kovalla asenteella pelaava terrieri joka pystyi kiekonkin kanssa muuhun kuin sen syöntiin. Toivon mukaan onnistuu Kouvolassa siinä määrin että olisi rutinoituneempi jonkun vuoden päästä meille palatessaan (toivottavasti).

Papat pitäisin tällä hetkellä suosiolla sivussa joukkueen rakentamisesta. Eli muovataan joukkue olettaen ettei heistä kukaan ole mukana elokuussa. Jos jonkun kanssa päätetään vielä jatkaa niin se olkoon kirsikkana kakun päälle. Henkilökohtainen suosikkini tästä triosta on Perrin, vain ja ainoastaan asenteensa sekä karismansa takia. Tompalla en usko riittävän nälkää jälleen uuteen raskaaseen kauteen.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kaksissa viimeisissä pleijareissa Kallio 0 maalia. Okei oli nyt puolikuntoinen, mutta ei oikein riitä ykkösketjun laiturin tehoiksi.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Sanokaa mitä sanotte, mutta on sellainen fiilis, ettei Korpikoski yllä lähellekään Kallion runkosarjatehoja. Toivottavasti kuitenkin tekee tulosta pudotuspeleissä, mikä olisi merkittävämpää.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Sanokaa mitä sanotte, mutta on sellainen fiilis, ettei Korpikoski yllä lähellekään Kallion runkosarjatehoja. Toivottavasti kuitenkin tekee tulosta pudotuspeleissä, mikä olisi merkittävämpää.

NHL:n työsulkukaudella Korpikoski oli täysin dominoiva pelaaja Liigassa. Teki käytännössä mitä tahtoi. Jos siitä Korpedosta on edes hitunen jäljellä ja mies on kunnossa, niin nykyisen tasoisessa Liigassa ei pärjääminen ole ongelma. Tehoja toki odotetaan ja eiköhän niitä tule Filppulan / Palveen ruokkiessa.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
NHL:n työsulkukaudella Korpikoski oli täysin dominoiva pelaaja Liigassa. Teki käytännössä mitä tahtoi. Jos siitä Korpedosta on edes hitunen jäljellä ja mies on kunnossa, niin nykyisen tasoisessa Liigassa ei pärjääminen ole ongelma. Tehoja toki odotetaan ja eiköhän niitä tule Filppulan / Palveen ruokkiessa.
Se miksi Korpikoski oli viimeksi niin hyvä, johtui hänen ylivertaisesta fysiikasta. Selvää on ettei Lauri ole niin kova kuin tuolla kaudella, sillä tuolloin hän pelasi uransa parasta kiekkoa. Uskon että näissä ominaisuuksissa mies on kuitenkin edelleen liigan paras pelaaja. Kuinka pitkälle se sitten realisoituu pisteisiin, mene ja tiedä. Suoranta-Palve-Korpikoski on kuitenkin sellainen kolmikko jonka liike on todella kovalla tasolla. Tuohon kaveriksi Palmu-Filppula-Pajuniemi/Kakko niin yksi vähän hitaampikin Ilari saa siinä olla eikä haittaa. Aivan erilainen jalkavuus kun kuusikolla Perrin-Palve-Kallio ja Palmu-Filppula-Budish. Tuossa ei jalkoja ollut kuin kahdella. Hyvän fyysisen kahden suunnan pelin kautta uskon Korpikosken yltävän myös pisteisiin, eikä hän maalipaikoissakaan nyt ihan onneton ole.
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Itse odotan Korpikoskelta, Lennart Petrellin tyyppistä pelaamista kuin myös samantasoista pistetehtailua.
 

Negapetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kukkos-Lassen kaltaista johtavaa pelaajaa, joka on parhaassa tuloskunnossa tärkeimmillä hetkillä keväällä mekin tarvittaisiin. Korpedolla uraa jäljellä vielä vuosia, olisko tässä useammaksi kaudeksi kaveri, joka kantaa palloseuran pitkälle?
 

MalTitov69

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Dissataan ny heti Korppari, tässä on nyt peluri mitä TPS tarvii, yksin ei vaan pysty joukkuetta kantamaan. Suoranta ja kumppanit antavat tukea mukavasti, ja loytyyhän niitä muitakin.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Näkisin että Simon Suoranta voi hyvinkin olla TPS:n paras pelaaja kaikki pelit mitä näin tällä kaudella oli koko ajan vaarallinen ja todella luisteluvoimainen ja Väyrysen kanssa tekee sen 10 av-maalia ensi kaudella.
Pitää muistaa että Korpikoski oli työsulku kaudella NHL pelaaja mitä nykyään ei ole mutta usko että huhun toteutuessaan paljon iloa tepsille
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Maalivahtiosasto on sellainen, johon mielestäni pitäisi panostaa ensi kautta ja tulevia kausia silmällä pitäen kunnolla. Kyllä jokainen joukkue tarvitsee voittavan maalivahdin ja tasaisen varman 2.maalivahdin. Jos mestaruudesta halutaan taistella niin ei riitä, että maalivahdit pelaavat yhden hyvän pelin tai jopa erinomaisen pelin ja sitten heti seuraavassa pelissä menee 1-3 helppoa omiin. Jokaiselle maalivahdille menee kauden mittaan helppoja ja tulee huonoja pelejä. Kyllä Pekka Rinteelle tai Tuukka Raskillekin jokunen helppo menee kauden mittaan ja tulee niitä huonoja pelejä. Nyt Tepsillä ei ole ollut voittavaa maalivahtia. Setänen ja Tirrosen tekivät välillä huippupelastuksia, mutta välillä tuntui varsinkin Setäselle menevän jatkuvasti helppoja maaleja ja pelaaminen oli yhtä haparointia. Jos marraskuisena tiistai-iltana KooKoota vastaan menee yksi helppo, niin ei siinä mitään. Pleijareissa ei vaan saa mennä lähes joka pelissä 1-2 helppoa omiin. Tosiasia on myös, että epävarmat maalivahdit luovat kenttäpelaajiin epävarmuutta. Maalivahtien pitäisi olla sellaisia, jotka pystyvät kannattelemaan joukkuetta vaikeina hetkinä. Setäsestä ja Tirrosesta ei siihen ole. Minulle tämä Haukeland on täysi kysymysmerkki, mutta toivotaan, että hänestä olisi selkeäksi ykkösmaalivahdiksi, joka pystyy tasaisen varmaan suorittamiseen ja välillä kannattelemaan joukkuetta. Tirronen voisi ehkä mennä ihan kohtuullisesta 2.maalivahdista. Jotkut palstalla ovat puhuneet, että Haukelandissa on paljon potentiaalia ja kysymyksessä on hyvä maalivahti, joten toivottavasti hän suoriutuu tehtävästään. En kyllä mieltäni pahoittaisi, jos Tepsin maalivahdiksi hankittaisiin joku vahvistus, joka olisi varmasti tasoa Engren ja Lankinen. HIFK:sta en pidä, mutta maalivahtiosastosta olen heille kateellinen.

Puolustuksen osalta on vähän epävarma fiilis. Juolevi kehittyi kauden aikana paljon ja oli loppukaudesta jopa Tepsin paras puolustaja. Häntä tuskin ensi kaudella nähdään. Jollei mahdu Vancouverin miehistöön, niin voi olla, että hänet laitetaan AHL-joukkueeseen kehittymään toisenlaisessa ympäristössä kuin, mitä SM-liiga tarjoaa. En ihan usko, että Juolevi vielä ensi kaudella on tarpeeksi hyvä pelaamaan vakituisesti NHL:ssä. Toki Vancouveria rakennetaan uusiksi. Minusta Fraser on oikealla tavalla roolitettuna hyödyllinen ja tärkeä palanen Tepsin puolustuksessa. Fraser tarvitsee rinnalleen hyvin ja varmasti kiekolla pelaavan puolustajan, jolta löytyy myös nopeutta. Fraserin pakkiparin pitää olla taitava ja kykenevä avaamaan peliä myös paineen alla. Näin Fraser voisi keskittyä omien vahvuuksiensa kautta pelaamiseen eli siihen puolustamiseen ja oman maalinedustan siivoamiseen. Loppukaudesta Fraser joutui liian suureen kiekolliseen vastuuseen ja pelaamaan liian isoja minuutteja, joten pelaamien kärsi. Tepsi tarvitsee minusta Fraserin fyysiyyttä ja puolustuspään osaamista. Hänellä on kyllä selkeät puutteet, mutta uskoisin, että oikealla roolituksella hyödyt ovat isommat kuin haitat. Liigan tuomarilinja on Fraserin kannalta huono, kun täällä ei saa pelata samalla tavalla kuin NHL:ssä, joten Fraser ei pysty hyödyntämään täysin fyysisyyttään. Tämä on sikäli valitettavaa, kun Fraser osaa pelata ja taklata kovaa, mutta hän tekee sen puhtaasti. En yhtään sikailua muista häneltä nähneeni. Tepsin joukkueessa ei ole liikaa fyysisiä pelaajia ja kyllä niitäkin vielä tarvitaan, joten kyllä sinne yksi Fraser mahtuu. En ole kuitenkaan ihan mitä vaan valmis maksamaan hänelle, joten palkan pitää olla kohtuullinen.

Erosesta ei tarvitse murehtia. Uskon hänen kehittyvän edelleen ja olevan ensi kaudella liigan johtavia yleispuolustajia. Ekeståhl-Jonsson kehittyi kauden mittaan ja uskon hänestä olevan iloa ensi kaudella. Pelaa kiekolla hyvin ja avaa hyvin peliä, vaikkakin välillä pelaa vähän uhkarohkeasti. Puolustuspään pelaamista täytyy kehittää, kun tuntui puolustusalueella olevan joskus vähän pulassa. Salo voisi pitää kesällä laukaisukoulua hänelle.

Heikkinen on tärkeä palanen ensi kaudella. Ilmeisesti se Lukka nyt on tulossa ja hän on käsittääkseni hyvä pelaamaan kiekolla, omaa hyvän laukaisun ja osaa myös puolustaa. Tallinder ei ollut enää tällä kaudella aikaisempien vuosiensa tasolla ja kyllä se ikä vaan alkaa painaa, mutta pappaosaston pelaajista (Kallio, Perrin, Tallinder) minä melkein pitäisin mieluiten Tallinderin. Hänen rooliaan ja peliaikaansa täytyisi kyllä pienentää. Nyt joutui pelaamaan vähän liikaa. Jos haluaa pelata ja suostuu palkan alennukseen, niin jatkoa ensi vuodeksi. Tallinder ja Fraser toisivat kamppailuvoimaa oman maalin eteen, jota esim. Ekeståhl-Jonssonilta puuttuu. Sitä en ymmärrä, miksi Berger päästettiin menemään. Hänestä olisi kannattanut pitää kiinni ja katsoa vielä vuosi tai kaksi. Ajoittain hän pelasi oikeinkin hyvin ja minun mielestäni on selkeästi parempi pelaaja kuin Forsström. Forrströmille en näe enää käyttöä, mutta hänellä on kaksi vuotta sopimusta jäljellä. En oikein ymmärrä valmennuksen aivoituksia tässä Forrströmin tapauksessa. Tuntui, että hän oli jatkuvasti pulassa ja vähän väliä hän seurasi aitiopaikalta, kun vastustaja teki maalin. Hyökkäyspään anti on olematon, joten puolustuspäässä pitäisi sitten olla tosi hyvä, jotta pelipaikka olisi ansaittu. Forrströmin nopeus ja pelinluku sekä ennakointi ei täytä vaatimuksia. En ymmärrä, miksi valmennuksen hierarkiassa Berger jäi Forsströmin taakse. Ei Berger nyt mikään huippu ollut, mutta sentään nuori ja mahdollisesti vielä kehittyvä pelaaja. Minusta Tepsin puolustus kaipaisi Juolevin tilalle yhden oikein hyvän ja nopean kiekollisen puolustajan. Myös yksi hyvä puolustava puolustaja olisi hyvä löytää ja joka osaa myös kiekolla pelata varmasti ja antaa sen ensimmäisen avaavan syötön. Täytyy odotella, että ensi kauden joukkue julkistetaan, mutta on tuossa puolustuksessa mielestäni pari kysymysmerkkiä. Sitten tarvittaisiin myös pari hyvää rotaatiopelaajaa. Nyt minulla ei ole käsitystä, että olisiko omissa junnuissa sellainen pelaaja, jolle voisi rohkeasti antaa vastuuta ja pystyisi pelaamaan ihan kohtuudella liigatasolla. Kaskiselle voisi myös antaa lisää vastuuta ensi kaudella.



Tepsin sentteriosaston ollessa Filppula, Palve, Kuru, Virtanen ja Karvonen, niin ei pitäisi olla mitään hätää. Virtanen ilmeisesti pelasi suurimman osan tästä kaudesta enemmän tai vähemmän vaivaisena, mikä ainakin osittain selittää vaisut otteet. Kuru, Virtanen ja Karvonen pystyvät hoitamaan 3.kentän ja 4.kentän roolin pätevästi. Ainakin niin uskon. Filppula ja Palve ovat liigan parhaimmistoa, joten ei hätää. Filppulan suoritutaso voisi olla ehkä vähän tasaisempi ja puolustussuuntaan voisi ajoittain pelata paremmin. Se, mikä vähän huolettaa on se, että Palve tai Filppula loukkaantuu. Näistä muista senttereistä ei ole korvaamaan Palvetta ja Filppulaa. Tähän asti Virta on ollut mm. siitä hyvä, että hän voi pelata sekä laidalla että keskellä. Onhan se vielä mahdollista, jos Virralle ei NHL:stä pelipaikkaa irtoa, niin hän tulee takaisin Tepsiin, kun sopimusta on kuitenkin vielä vuosi jäljellä. Jos Virta olisi mukana ensi kaudella Tepsissä, niin hän voisi pelata lähtökohtaisesti laidassa ja olla tarvittaessa Filppulan ja Palveen tuuraaja keskellä. Tepsi tarvitsisi minusta sellaisen nousevan kyvyn tai jo kykynsä näyttäneen pelaajan, joka tarvittaessa pystyisi paikkaamaan Filppulaa ja Palvetta. Aika harvassa ovat ne pelaajat, jotka pystyvät pelaamaan hyvin sekä laidalla, että keskellä, mutta jokin ratkaisu tähän pitäisi kehittää. Perrinille en antaisi enää jatkoa varsinkaan, jos Iltalehden juttu piti paikkaansa, jossa agentti esitti, että Perrinille pitäisi maksaa edelleen keskimääräistä parempaa palkkaa. Arvostan ja kunnioitan Perriniä suuresti. Hieno ura ja tehnyt paljon Tepsin eteen. Hän on ollut Tallinderin ja Kallion kanssa tärkeä osa tätä Tepsin uutta tulemista. Hän pelasi edelleen hyvällä tasolla, mutta pleijareissa, kauden tärkeimmissä peleissä hyytyi aika pahasti. Jos Perrin suostuisi pelaamaan vähän alemmalla palkalla, niin voisin harkita häntä 3.sentterin rooliin, mutta hänestä ei kuitenkaan taida siihen olla. 3.ketjun kaikkien hyökkääjien täytyy minusta pystyä pelaamaan hyvin molempiin suuntiin. 3.ketjun pitää pystyä hyökkäämään, mutta myös puolustamaan hyvin. Tässä ketjussa tarvitaan jalkoja ja nopeutta. Tosiasia on, että Perrinillä alkaa ikä painaa, eikä nopeus enää riitä. Puolustussuuntaan pelaaminen on myös puutteellista ja vähän heikkoa. Pleijareissa ja runkosarjassa Perrin seuraili yhdessä Kallion kanssa aika monta kertaa vastustajan maalintekoa aitiopaikalta. Viimeisessä Saipa pelissä Perrin katsoi vierestä, kun Saipan pelaaja tasoitti. 15 minuutin peliajalla Perrin voisi olla hyödyllinen. Tähän voisi todeta, että kaikki hyvä loppuu aikanaan ja ehkä nyt on hyvä hetki sanoa kiitos ja näkemiin!
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sentteriosasto kaipaisi yhtä hyvää sentteriä nimenomaan hyökkäyssuuntaan. Karvonen on vähän kysymysmerkki ensi kautta ajatellen. Aloitti hyvin päättyneen kauden, mutta kausi loppui lyhyeen. En tiedä, mitä kehitykselle tekee se, että lähes koko kausi menee loukkaantumisen takia pilalle, mutta ei se nyt ainakaan vie eteenpäin.

Tepsin laituriosastostakin voisi puhua, vaikka kuinka paljon. Kalliosta voisin sanoa samat asiat kuin Perrinistä. Hieno ura ja eikä voi muuta kuin arvostaa Kalliota, mutta valitettavasti ikä tekee tehtävänsä ja kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kallion puolustussuuntaan pelaaminen oli välillä aika heikkoa ja löysää. Sellaista Ovechkin tyylistä selkä suorana surffailua ja hän Perrinin tavoin seuraili välillä aitiopaikalta vastustajan maalintekoa. Siitä ei pääse mihinkään, että Kallio on ollut Tepsin uuden nousun keulakuva ja merkittävä tekijä tässä. Voisin tarjota Kalliolle kolmosketjun laiturin paikkaa nykyistä pienemmällä peliajalla ja vastuulla, jos hän siihen suostuisi. Mutta ei hän taida siihen suostua. Palkkaakin olisi syytä tarkistaa vähän alaspäin. Kallioon pätee myös sama kuin Perriniin, että kolmosketju on vähän väärä paikka, kun pitäisi myös puolustaa hyvin ja laadukkaasti ja se ei ole Kallion vahvuuksia. Tosiasia on se, että ei Tallinderia, Kalliota ja Perriniä pysty millään korvaamaan ja paikkaamaan. Heidän lopettamisensa myötä katoaa paljon johtajuutta ja ammattimaisuutta, mutta ei sille voi mitään. Tepsin on vain opittava pärjäämään ilman. Muiden pelaajien on otettava roolia. Kallio ei minusta ole enää sillä tasolla, että hän olisi ykkösketjussa. 2.ketju on vähän siinä ja siinä. Minusta Tepsin joukkue tarvitsisi lisää nopeutta ja jalkoja ja Kallio ei vain ole enää niin nopea, kuin mitä joskus on ollut.


Pikkarainen on minusta sellainen pelaaja, että tulee ristiriitainen fiilis. Toisaalta joukkueessa pitää olla myös fyysisyyttä, eikä sitä Tepsissä hirveästi ole. Joukkue tarvitsee myös niitä pelaajia, jotka taklaavat ja pystyvät kaksinkamppailuissa vääntämään. Joukkue tarvitsee myös pelaajia, jotka pystyvät vastaamaan vastustajan fyysisyyteen ja mahdolliseen rottailuun. Tällä kaudella Pikkarainen oli minusta kaukana siitä tasosta, kuin mitä oli joskus. Tosin roolikin oli erilainen ja en tiedä, miten valmennus on Pikkaraista ohjeistanut. Parhaimmillaan Pikkarainen oli hyvä maalintekijäkin, mutta ei enää. Tosin roolikin oli erilainen. Kallistun siihen suuntaan, että en antaisi hänelle jatkoa ja ilmeisesti hän onkin suuntaamassa muualle. Pikkarainen on sellainen Jarkko Ruutu tyylinen agitaattori, jotka ovat vähän mennyttä aikaa. Ajattelisin kyllä, että on joukkueessa hyvä olla sellainenkin pelaaja, joka vähän pystyy sekoittamaan vastustajan pakkaa. Pikkaraisen anti puolustuspäässä ja fyysisessä pelissä jäi aika heikoksi, eikä hän oikein agitaattorinkaan roolissa onnistunut. Hämmentäjiä ja fyysisia pelaajia on hyvä olla, mutta Pikkarainen ei vaan onnistunut tässä. Tämän lisäksi hän on kyllä liian hidas nykykiekon vaatimuksiin. Turhan raskasjalkainen. Jos se Simon Suoranta tulee, niin hän on hyvä korvaaja Pikkaraiselle. Pystyy pelaamaan fyysisesti, pelaa hyvin molempiin suuntiin, pystyy viimeistelemään sekä on kohtuullisen nopea.

Toivottavasti Markus Nurmi pystyy taas ottamaan kesän aikana askeleita eteenpäin kehityksessään. On oikein hyvä pelaaja, mutta toivoisin, että hän pystyisi tekemään vieläkin enemmän tehoja hyökkäyspäässä. Varmasti hyödyllinen pelaaja. Vähän olen miettinyt, että onko hän kuitenkin enemmän hyvä 3.kentän kahdensuunnan pelaaja kuin ykkös- ja kakkoskentän tuloksentekijä ja ratkaisija. 3.kenttä ja 4.kenttä ovat ihan hyvällä mallilla laitureidenkin osalta. Vähän kaipaisin sellaista fyysiseen peliin pystyvää voimahyökkääjää, jolta löytyisi myös jalkoja. Pajuniemen kohdalla tilanne on se, että valmennuksen pitää uskaltaa antaa hänelle kunnon rooli ja peliaikaa enemmän kuin 6 tai 10 minuuttia per peli. Näkisin, että Pajuniemessä on tosi paljon potentiaalia nimenomaan hyökkäyspäässä. Muutamia välähdyksiä nähtiinkin, kun Pajuniemi ratkaisi pelejä henkilökohtaisella osaamisellaan ja halullaan ratkaista. Pajuniemelle pitää antaa paikka vähintään 3.kentästä ja 2.ketjuunkin hänet voisi välillä ihan hyvin laittaa. Pajuniemi kykenee ratkaisuihin ja hän viimeistelee hyvin. Ei tietenkään voi olettaa, että junnu ottaa joukkueen reppuselkään ja yksinään vie Tepsin mestaruuteen ensi kaudella. Myös Kakolle pitää antaa reilusti peliaikaa ja vastuuta ensi kaudella.

Lindstenin kausi alkoi tosi hyvin, mutta sitten lähti menemään huonompaan suuntaan ja kausi olikin sitten lopulta pannukakku. En kuitenkaan ymmärrä, miksi hänet päästettiin menemään. Lindsten oli kuitenkin parhaimmillaan tosi hyvä. Nopeutta löytyy, taitoa löytyy ja pelaa hyvin molempiin suuntiin. En nyt mitään älyttömiä olisi ollut hänelle valmis maksamaan, mutta toivon, että hänelle on Tepsin puolelta tarjottu jatkosopimukseen palkaksi jotain muuta kuin pari pakettia HK:n sinistä ja muutama maila. En sitten tiedä, mitä Kärpät on tarjonnut. Voi olla, että ovat tarjonneet jotain älyttömiä summia, eikä tietenkään hinnalla millä hyvänsä kannata pitää kiinni yhdestä pelaajasta, mutta harmittaa hänen lähtönsä. No ei voi mitään

Korpikosken tuleminen on varma asia. Ei hän Sveitsissä mitään isoja tehoja ole tehnyt, mutta varmasti SM-liigan huippuja tulee olemaan, jos kunnossa pysyy. Muuten 1.kentän ja 2.kentän laiturien osalta tilanne on aika iso kysymysmerkki. Palmu on lähdössä samoin Virta. Onhan se tietty mahdollista, että molemmat pelaavat Tepsissä ensi kaudella, jos paikkaa Vancouverin tai Rangersin joukkueesta ei irtoa, mutta heidän varaansa ei voi laskea. Kauden alkaessa on vähän myöhäistä reagoida, jos nämä eivät palaa ja sitten huomataan, että meiltä puuttuu kaksi kärkiketjujen laituria. Tässä pitää huomoida myös, että Lindsten lähtee. Minusta Tepsiltä puuttui tällä kaudella ja näyttäisi tällä hetkellä puuttuvan myös ensi kaudella niitä ratkaisuihin pystyviä pelaajia tyyliin Kristian Kuusela, Charles Bertrand ja Juuso Puustinen. Tepsillä ei ehkä sitten kuitenkaan ollut niitä pelaajia, jotka pystyvät tarvittaessa ottamaan joukkueen reppuselkään ja ratkomaan pelejä yksinään omalla henkilökohtaisella osaamisellaan. Joku Dany Heatley huipulla ollessaan oli vähän sellainen pelaaja, joka saattoi suurimman osan pelistä olla näkymättömissä, mutta sitten teki ne ratkaisevat maalit. Tuloksentekijöitä ja ratkaisupelaajia Tepsi tarvitsisi ainakin kaksi kappaletta 1. ja 2.kenttiin. Kun Zach Budish tuli, niin ajattelin, että siinä on sellainen hyvin viimeistelevä voimahyökkääjä, joka tekee myös niitä vähän vähemmän kauniita maaleja. Lopulta hän oli vaisu, eikä pystynyt ottamaan sitä ratkaisijan roolia. En yhtään tiedä, onko Tepsillä suunnitelmia hänen varalleen, mutta itse olen vähän kahdenvaiheilla. Ei nyt ehkä ensisijainen vaihtoehto Tepsin kärkikenttiin. Näkisin ykkösketjun ja kakkosketjun tällä hetkellä suurimpana ongelmana. Sinne tarvittaisiin niitä ratkaisuihin kykeneviä pelaajia ja tuloksentekijöitä. Tähän pitää löytyä ratkaisu. Tietenkin olisi hyvä, jos ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla, eikä kaikki ole vain yhden tai kahden pelaajan varassa.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Perrinille en antaisi enää jatkoa varsinkaan, jos Iltalehden juttu piti paikkaansa, jossa agentti esitti, että Perrinille pitäisi maksaa edelleen keskimääräistä parempaa palkkaa.

Laadukas ja leveä keskikaista on niin harvinaista herkkua viime vuosina Palloseurassa, että itse kyllä maksaisin Ekille "vähän keskivertopelaajaa parempaa palkkaa" jos sillä saadaan varmistettua edes kaksi pelaavaa sentteriä ensi kaudeksi. Palveen lähtö on varmasti lähellä. Ekistä tiedetään mitä saadaan, pelaa logolle ja joka ilta asenteella. Omaan silmään oli pleijareissakin meidän parhaimmistoa ennen Kallion paluuta. Low risk, low reward -tyyppinen sainaus, vaihtoehtoinen skenaario voi oikeasti olla yllättävän perseestä.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Eipä ne sopimukset paljon merkkaa jos idästä tullaan setelitukkoa heiluttelemaan.
Veikkaan, että sitä setelitukkoa pitää sitten heiluttaa Antsan edessä. Kyllä noihin sopimuksiin tehdään aika paljon rajoituksiakin seuran puolelta.
Joku KHL saattaa olla kokonaan suljettu pois ja mahdollisuus purkaa sopimus vasta toisella kaudella jne... Toki toivotaan nyt, ettei pakka leviä
kokonaan käsiin.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tami luotaa Turkulaisessa ensi kautta: "Keskushyökkääjissä Oula Palve on jo loistava pelinrakentaja, mutta vähintään toinen samanlainen tarvitaan."

Ilari Filppula, onko tuttu nimi?

Tami on aivan loistava kommentaattori Auran Aalloilla ja viihdyttävä hahmo muutenkin, osuu usein aivan ytimeen. Mutta. Joskus kirjoituskiimassaan/kiireessään voisi edes vilkaista Palloseuran sopimustilannetta tai vaikka muistella ihan pinnistäen, että ketä siellä nyt oikein pelasikaan. Vai onko Tamilla kenties päällä joku anti-Filari-kampanja? Onko Tamilla sittenkin sisäpiirin tietoa, että Filari ei pelaakaan Tepsissä ensi kaudella?
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miksi Tammiselta edes kysytään enää mitään? Äijä on täysin ulkona aivan kaikesta. Paitsi omasta urastaan...
 

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Pajuniemi-Filppula-Korpikoski
Suoranta-Palve-Palmu
Nurmi-Karvonen-Kakko
Väyrynen-Virtanen-Nieminen
(Kuru oli loistohankinta ja saa varmasti myös paljon pelejä alle).

Lukka-Piskula
Eronen-Heikkinen
Forre-Juunssoni

En minä tiiä, oonko kännissä vielä vapun jäljiltä, mutta minusta tuolla jengillä voisi lähteä hyvillä mielin sarjaan. Pakistoon kaivataan Juolevimaista vahvistusta ja ilmeisesti Antsa jotain sinne kalastelee? Palmu utopistisena tuolla.. Haaveilen silti. Palmun lähtiessä näkisin mielelläni Ekin kolmosessa laiturin paikalla. Jokatapapauksessa Kaskinen saa ensi kaudella jalkavamman rungon ja valmennuksella on iso näytön paikka. Tuntuu omituiselta, kun ei ole Pikun nimeä tuolla, mutta oikea ratkaisu oli jättää ilman sopimusta.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Maalivahti Kaarlehto ilmeisesti purkanut sopimuksensa ja on siirtymässä Saipaan. Tällaista kertoo Kiekkoareeena ja asiasta puhutaan Saipan osiossa.
 
Tami luotaa Turkulaisessa ensi kautta: "Keskushyökkääjissä Oula Palve on jo loistava pelinrakentaja, mutta vähintään toinen samanlainen tarvitaan."

Ilari Filppula, onko tuttu nimi?

Tami on aivan loistava kommentaattori Auran Aalloilla ja viihdyttävä hahmo muutenkin, osuu usein aivan ytimeen. Mutta. Joskus kirjoituskiimassaan/kiireessään voisi edes vilkaista Palloseuran sopimustilannetta tai vaikka muistella ihan pinnistäen, että ketä siellä nyt oikein pelasikaan. Vai onko Tamilla kenties päällä joku anti-Filari-kampanja? Onko Tamilla sittenkin sisäpiirin tietoa, että Filari ei pelaakaan Tepsissä ensi kaudella?

Ja kaiken mitä Juhani Tamminen tuossa "analyysissa" kertoi, jokainen Jatkoajankin tepsiläinen olisi osannut kertoa. Täällä on asiaa puitu sivukaupalla. Onkohan Kuusamakujan Jaguaari käynytkin Jatkiksessa?
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Saman haluaisin tietää. Kaikista muista kuuluu sopimusuutisia muttei Tepsistä. Esim paljon puhuttu Korpikoski. Missä sopimuksen julkistaminen viipyy. Kyllä on hidasta toimintaa. Toivottavasti on edes hyviä hankintoja mikäli noi huhutut ei pidä paikkaansa.

Korpikoski, Palmu, Palve, Kakko ja Pajuniemi.

Tosin Tepsin sivujen mukaan Korpikoski on noista ainoa jolla ei ole sopimusta. Joten muista neljästä ei tarvi olla huolissaan. Toivottavasti ainakaan. Mutta kyllä TPS silti vaatii täydennyksiä jokaisella alueelle, Varsinkin puolustukseen ja maalivahtiosastolle. Joten sopimusuutisia odotellessa.


Edit: No sieltä se sitten tulikin. Eli ei sitä kauaa tarvitse odottaa :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös