TPS CHL:ssa 2015–2016

  • 73 598
  • 286

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näistä Linziä vastaan käydyistä otteluista ei voi tehdä suuria johtopäätöksiä koska vastustaja ei ollut Euroopan kovimmasta päästä. Kaksi voittoa on tietysti hienoa ja erityisesti se että myös vierasottelusta TPS pystyi voiton ottamaan. DEG on vastustajana paljon kovempi ja ottelut sitä vastaan kertovat paljon enemmän missä TPS:n pelillinen taso on. TPS:n rosteri on joka tapauksessa tasapainoisempi kuin pitkään aikaan puolustuksen pieniä epävarmuustekijöitä lukuun ottamatta. Jos DEG kaatuu seuraavissa kahdessa ottelussa, lähtökohta liigakauden aloittamiseen on suotuisa.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Näistä Linziä vastaan käydyistä otteluista ei voi tehdä suuria johtopäätöksiä koska vastustaja ei ollut Euroopan kovimmasta päästä. Kaksi voittoa on tietysti hienoa ja erityisesti se että myös vierasottelusta TPS pystyi voiton ottamaan. DEG on vastustajana paljon kovempi ja ottelut sitä vastaan kertovat paljon enemmän missä TPS:n pelillinen taso on.

Mun piti jo eilen kirjoittaa näistä parista matsista, mutta tässä on asian ydin. Tepsi on nyt pelannut 3 täyspitkää matsia, jotka kaikki voitettu, mutta vastustajat todella heikkoja (KooKoo & Linz). Nämä matsit eivät vielä kerro juurikaan mitään. Tällaiset joukkueet pitää meidän uudella rosterilla voittaakin, vieläpä aika selvästi. Enemmänkin on syytä huolestua, jos nyt alkaa näkymään selvästi jotain puutteita.. Puutteena kaikki varmaan näkeekin ton pakiston rakenteen. On paljon mahdollista, että pöytälaatikossa on artistisopimus syksystä alkaen ja siihen asti mennään näillä. Toinen vaihtoehto on se, että katsotaan kauden alusta esim. 10 matsia + CHL matsit ja vedetään sitten johtopäätökset. Tässä on kuitenkin nyt nuorilla tonttia näyttää osaamistaa, jos vaan pääsevät kentälle.

Tämä alkukausi näyttää erehdyttävästi Suomen joukkuetta MM-kisoissa. Pariin ekaan matsiin vastaan tulee jotain Ranskaa, Italiaa ja Kazakstania, mutta viimeissä matsissa sitten Kanadaa ja Venäjää. Ilo on katossa kun ollaan voittoputkessa ja kaikki näyttää suvereenilta, kunnes otetaan turpaan 5-1 ainoalta kunnon vastustajalta. Sen jälkeen avataan kaikki kriisiketjut ja alkaa kova loanheitto joka suuntaan. Vasta kova matsi näyttää todelliset puutteet ja antaa jotain viitteitä, missä mennään. Joten tähän perustuen mä odotan tolta Düsseldorfilta paljon. Pitäisin Tepsin voittoa kovana, mutta kallistun saksalaisten voiton kannalle. Mun mielestä 1. todellinen vastustaja kovassa paikassa vieraissa.

Kiva nähdä viimein kaikki pelaajat rosterissa ja pelaamassa. Nyt toivotaan ettei tule loukkaantumisia, ainakaan pakistoon. Todella monella kaverilla on nyt jo ison tasonnoston paikka, mutta ei kannata rikkoa itseään ennen kautta. Eiköhän Selin peluuta nyt paremmin kuin nämä taannoiset "rautaiset" osaajamme....
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Dusseldorfer EG on kuitenkin lähtökohtaisesti myös joukkue joka tulisi kaataa olosuhteissa kuin olosuhteissa. Liigojen välinen standardi-ero on kuitenkin jonkinmoinen.

Itse en tosin usko TPS:n vierasvoittoon tänään sillä vastustajalla panos, Tepsillä ei, ja muutenkin vierasottelu. Ihan täysin mahdollista on että siellä vedetään vähän käsijarru päällä ettei a) tule loukkaantumisia ja b) haetaan kokeiluilla kuvioita ja systeemeitä liigakautta ajatellen. Jälkimmäinen fiksua, loukkaantumisia tosin tulee ihan suunnittelemattomana yleensä joten paska tekosyyhän tuo olisi hiihdellä kananmunat kainalossa.

E: Vastustajaan tutustuttuani otan ehkä ylläolevaa vähän takaisin. DEL:in mittapuulla hyvänoloinen pakisto, siellä on pistetilit ja plusmiinukset ihan ok mallilla ollut monella. Myös KHL-kokemusta ja realisoitunutta pistepotentiaalia ulkomaalaishyökkääjillään. Ei mikään piece of cake missään tapauksessa ja hyvä niin. Uskon silti että TPS paineettomana lähtee vähän eri kulmalla otteluun kuin vastustaja, pidän pienen vitutusvakuutuksen asettamista järkevänä. Eli kymppi jos toinenkin DEG:in voitolle pitkävetoon.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katkaistaan huhuilta siivet: Friman ei ole loukkaantunut, pelaa 7. pakkina. Kojo saa mahdollisuuden näyttää Erosen kanssa kolmosparissa. Moisio nelosessa ja Vähätalo 13. hyökkääjä. Georgiev aloittaa maalissa.

Linkki tämän päivän kokoonpanoon: Perrin jatkaa Spinan ja Ahtolan kanssa | TS Kiekko
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mun piti jo eilen kirjoittaa näistä parista matsista, mutta tässä on asian ydin. Tepsi on nyt pelannut 3 täyspitkää matsia, jotka kaikki voitettu, mutta vastustajat todella heikkoja (KooKoo & Linz). Nämä matsit eivät vielä kerro juurikaan mitään. Tällaiset joukkueet pitää meidän uudella rosterilla voittaakin, vieläpä aika selvästi. Enemmänkin on syytä huolestua, jos nyt alkaa näkymään selvästi jotain puutteita.. Puutteena kaikki varmaan näkeekin ton pakiston rakenteen...

Ensinnäkin, TPS on pelannut viisi täyspitkää matsia ja niistä ainoille koville vastuksille hävittiin 4-0 ja 5-1.

Muuten en ymmärrä pointtiasi. Onko joku täällä hehkuttanut että nyt mennään päätyyn ja tori varaukseen näiden voittojen jälkeen? Omien havaintojen mukaan täällä on lähinnä keskusteltu siitä että kehittämistä riittää ja puolustus on huolestuttavassa jamassa.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Ensinnäkin, TPS on pelannut viisi täyspitkää matsia ja niistä ainoille koville vastuksille hävittiin 4-0 ja 5-1.

Muuten en ymmärrä pointtiasi. Onko joku täällä hehkuttanut että nyt mennään päätyyn ja tori varaukseen näiden voittojen jälkeen? Omien havaintojen mukaan täällä on lähinnä keskusteltu siitä että kehittämistä riittää ja puolustus on huolestuttavassa jamassa.

No mutta nythän sä alleviivasit mun pointin! Unohdin noi Tapparat ja Hifkit, kuokkaan tuli että heilahti.

Ei kukaan ole mitään torien varaamisista puhunutkaan. Mulla on oma näkemys tapahtumien kulusta, niinkun on varmaan monella muullakin. Sikshän lainasin edellä olevalta kaverilta pätkän näkemystä, jotka allekirjoitan itsekin. Täydensin samalla mitä mieltä olen itse tilanteesta. Lopputulemana tässä on iso savotta ennen kauden alkua, mutta löytyy luottoa Seliniin. Koska pakisto on niin toispuolinen, niin tavoite on mulla sijoille 7.-10. Siitä ylemmäs plussaa. Kaikki täyspitkät matkit kuitenkin ovat olleet suht heikolla esityksellä, vaikka numeroina onkin tullut 3 voittoa.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Toimiko jollain striimi Linz-pelissä niin, että sen sai myös suurennettua? Unibetin striimi muuten hyvä mutta vähän tihrustamiseksi menee.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tuomarit on tänään todella herkällä päällä. Kokonaisuudessaan erittäin sekavaa ja epätasaista pelaamista. Alivoima näytti äkkiseltään yhtä passiiviselta kuin viime kaudellakin...
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tosiaan torstaina 3.9. jatkuu taas CHL Dusseldorfia vastaan. Liigakausikin lähestyy pikkuhiljaa. Tukonen taisi loukkaantua ja Tadas on taas käytettävissä. Keskitalo vissiin vapautui sieltä junnujen turnauksesta?

Tähän asti jäänyt mieleen:
-Kojo pelannut todella varmasti
-Perrinin ketju pelannut pirteästi
-Spina viime ottelun kolmella syötöllään CHL:n sisäisen pistepörssin kärkeen (jaettu)
-Mojziksen plusmiinus +7 eli CHL:n paras
-Friman luokattoman huono
-Georgiev on tulevaisuudessa huippuveska
-Eronen tehnyt liian paljon virheitä
-Moisiolta ihan kelpo peli eilen

Eli seuraavaan otteluun lähtisin tällä kokoonpanolla:
Spina - Perrin - Vähätalo
Kallio - Kumeliauskas - Ahtola
Pikkarainen - Vainiola - Koskiranta
Salo - Virtanen - Moisio
Karvonen

Tallinder - Keskitalo
Forsström - Mojzis
Tikkanen - Kojo
Nummelin

Lassila
Georgiev

Pois kokoonpanosta siis: Tukonen (loukkaantuminen), Eronen (ei riitä), Friman (ei riitä) ja Setänen (ei riitä).
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Pois kokoonpanosta siis: Tukonen (loukkaantuminen), Eronen (ei riitä), Friman (ei riitä) ja Setänen (ei riitä).
Aika kovat arviot näiden parin pelin jälkeen. Eilen ja torstaina oli sellaiset pelit, että ei tuollaisia enää tällä kaudella ole tulossa. Linz ja DEG molemmat pelaavat melko erilaista lätkää kuin mitä täällä pelataan, joten eipä tuosta oikein voi ketään lähteä kehumaan jumalaiseksi tai dissaamaan alimpaan helvettiin.

Ainut josta olen samaa mieltä on se, että Friman kyllä täytyy pitää poissa jäältä. Eroselle ei saa tunkea liian isoja minuutteja tai liian suuria odotuksia. Setänen viimeksi pelannut kaksi viikkoa sitten, joten tuota ei nyt voida arvioida ollenkaan. Toivottavasti pelaa torstaina.

Noin muuten torstaina voitaisiin kyllä lepuuttaa näitä kärkiukkoja, mutta toisaalta A-nuoret avaavat kautensa perjantaina, joten ei ihan kaikkia voi korvata junnuilla, että saavat keskittyä omiin peleihinsä. Pelillä sinänsä ei hirveää merkitystä ole, mutta kuitenkin kyseessä viimeinen peli ennen liigan alkua, joten olisihan se mukava saada sitä omaa peliä parempaan suuntaan. Ja loukkaantumiset saisivat jäädä väliin.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Ehdottomasti samaa mieltä Jalasvaaran kanssa, että Setänen maaliin torstaina. Viimeinen peli ennen kautta ja ansaitsee vielä näytöpaikan ennen tosipelejä ja uskon että sen tulee saamaan varsinkin, kun pelillä ei kauheaa panosta ole. Parin pelin perusteella on paha tehdä johtopäätöksiä, mutta aikamoinen positiivinen ongelma näistä molareista tulee, kun kaikille ei ole vastuuta antaa kun tosipelit alkavat.

Sitten kaveri, josta ei ole kauheasti vielä ollut mainintaa; Niklas Salo. Aivan mahtava kaveri, jolta ei asennetta tai vauhtia puutu. Kaveri on ehkä kolme päätä lyhyempi muita, mutta ei anna sen haitata vaan menee täysillä joka tilanteeseen eikä kumartele tai väistele. Kaveri on loistava lisä Virtasen neloseen tuomaan vauhtia ja juonikkuutta, mutta menee myös ylemmissä kentissä tarvittaessa. Pakko tykätä.

Positiivista on myös huomata, että joukkueesta paistaa loistava henki. Linz-pelissä seitsemässä sekunnissa kuitti pienestä takaiskusta (yleensä viimevuosina tämä on ollut tavaramerkki tepsille, mutta toisinpäin). Ja eilinen vasta komeaa olikin, kun toinen erä meni täysin perseelleen aivan käsittämättömän paskojen tuomareiden takia ja kaveri nousi 0-2 tilanteesta 3-2 johtoon. Ei annettu tuomareiden häiritä tai vitutuksen näkyä vaan rinnalle ja ohi. Ratkaisijoita laajalla rintamalla ja pää pysyi kylmänä aika tiukoissa vierashalleissa. Ei näistä vielä mittaria saa Liigaan, mutta ei noista ainakaan haittaa ole.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Sitten kaveri, josta ei ole kauheasti vielä ollut mainintaa; Niklas Salo. Aivan mahtava kaveri, jolta ei asennetta tai vauhtia puutu. Kaveri on ehkä kolme päätä lyhyempi muita, mutta ei anna sen haitata vaan menee täysillä joka tilanteeseen eikä kumartele tai väistele. Kaveri on loistava lisä Virtasen neloseen tuomaan vauhtia ja juonikkuutta, mutta menee myös ylemmissä kentissä tarvittaessa. Pakko tykätä.

Totta, mutta toisaalta harmittaa ettei siellä vedä Kulmala. Joka on saman ikäinen ja about kaikin puolin mielestäni parempi pelaaja. Toivottavasti kasvaa Tutossa korkoa ja palaa vielä TPS:ään.
 
Suosikkijoukkue
HC TPS, Lauri Tukonen
Totta, mutta toisaalta harmittaa ettei siellä vedä Kulmala. Joka on saman ikäinen ja about kaikin puolin mielestäni parempi pelaaja. Toivottavasti kasvaa Tutossa korkoa ja palaa vielä TPS:ään.

Niin, enpä nyt osaa kovin tarkkaan verrata suoraan kavereiden nykykuntoa/-tasoa, mutta minulla on Salosta enemmänkin sellainen Philström-tyylinen kuva, joka soveltuu paremmin myös tuonne alaketjujen raastajiin, kun taas Kulmala omaa ja tarvitsee ainakin tällä hetkellä sellaisen ylempien ketjujen pelaajan roolin, jota TPS:ssä ei ole tarjota. Sitä en kuitenkaan tiedä, että tarjosiko TPS Salolle ensin sopimusta, jonka jälkeen Kulmalalle ei ole tarjottu mitään, vai onko Kulmala itse valinnut mieluummin TUTO:n paremman roolin ja oman kehityksen kannalta.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika kovat arviot näiden parin pelin jälkeen. Eilen ja torstaina oli sellaiset pelit, että ei tuollaisia enää tällä kaudella ole tulossa. Linz ja DEG molemmat pelaavat melko erilaista lätkää kuin mitä täällä pelataan, joten eipä tuosta oikein voi ketään lähteä kehumaan jumalaiseksi tai dissaamaan alimpaan helvettiin.

Ainut josta olen samaa mieltä on se, että Friman kyllä täytyy pitää poissa jäältä. Eroselle ei saa tunkea liian isoja minuutteja tai liian suuria odotuksia. Setänen viimeksi pelannut kaksi viikkoa sitten, joten tuota ei nyt voida arvioida ollenkaan. Toivottavasti pelaa torstaina.

Peli on raakaa ja kilpailu pelipaikoista kovaa. Kuitenkin nämä Linz ja DEG -ottelut ovat ainoat ottelut ennen Liigan alkua, joten mielestäni aika eriskummallinen perustelu jonkin pelaajan huonoille otteille ettei "näitä pelejä tule Liigassa". Lisäksi käytin arvioinnissani apuna myös niitä kolmea liigajoukkueita vastaan pelattuja pelejä (Tappara, HIFK ja KooKoo) sekä myös osittain Pitsiturnausta. Toi "ei riitä" meinaa lähinnä sitä, että parempia pelaajia on tarjolla.

Friman menee mielestäni ihan hyvin seiskapakkina, mutta tossa listaamassani puolustuksessa ei Friman mahdu edes seitsemän puolustajan joukkoon. Niinhän se kuuluisikin olla, kyseessä Liigaan riittämätön puolustaja. Tosin voihan se max. 5 minuuttia pelata yhdessä pelissä jos tilanne sitä vaatii. Eronen on lupaava, mutta yksi kausi Mestistä ja uusi yritys. Se on minun mielestäni ainut keino, jolla saadaan yhtälö: Eronen = Liigapuolustaja. Setänen on vähän harmillinen tapaus, sillä Georgiev on vain yksinkertaisesti pelannut paremmin, joten minun päässäni se tietää enemmän peliaikaa. Parhaat pelaajat pelaa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin, miksi se Mestis on parempi vaihtoehto kuin Liiga jos kyseessä on kuitenkin pelaaja joka nyky-TPS:n raameissa mahtuu pelaamaan aivan hyvin myös edustuksessa? En ymmärrä. Ei se Mestis koulimisympäristönä todellakaan ole mikään ykkösjuttu, vaan sinne tungetaan pelaajia kehittymään jos eivät mahdu pelaamaan Liigassa. TPS:ssä mahtuu.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin, miksi se Mestis on parempi vaihtoehto kuin Liiga jos kyseessä on kuitenkin pelaaja joka nyky-TPS:n raameissa mahtuu pelaamaan aivan hyvin myös edustuksessa? En ymmärrä. Ei se Mestis koulimisympäristönä todellakaan ole mikään ykkösjuttu, vaan sinne tungetaan pelaajia kehittymään jos eivät mahdu pelaamaan Liigassa. TPS:ssä mahtuu.

Eronen ei mene kenenkään tässä puolustuksessa olevan pelaajan edelle:

Tallinder - Keskitalo
Forsström - Mojzis
Tikkanen - Kojo
Nummelin

Ja se on kylmä fakta. Harmi jos itkettää.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Ja se on kylmä fakta. Harmi jos itkettää.

Vai, että yhtäkkiä Keskitalosta on muodostunut ykköskorin pakki liigaan? Mun muistaakseni vielä pari viikkoa sitten sun mielestä Eronen oli se ykköskorin pakki? Ehkä parin viikon päästä se onkin Reunanen? Tai kenties Niko Karhu? Arpakoneestako nämä revit vai huuteletko huviksesi?

Katellaan nyt rauhassa ja hankitaan sitten lisävahvistusta jos vielä vaikka 1,5kk:n päästä näyttää olevan tarvetta.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vai, että yhtäkkiä Keskitalosta on muodostunut ykköskorin pakki liigaan? Mun muistaakseni vielä pari viikkoa sitten sun mielestä Eronen oli se ykköskorin pakki? Ehkä parin viikon päästä se onkin Reunanen? Tai kenties Niko Karhu? Arpakoneestako nämä revit vai huuteletko huviksesi?

Katellaan nyt rauhassa ja hankitaan sitten lisävahvistusta jos vielä vaikka 1,5kk:n päästä näyttää olevan tarvetta.

Missä vaiheessa sanoin että on? Se että on ykkösparissa, ei tarkoita, että on ykköskorin pakki Liigaan. Mikä helvetin ykköskorin pakki? Minä haluan kokemattomimman puolustajan, eli tässä tapauksessa Keskitalon, kokeneimman puolustajan, eli Tallinderin kanssa samaan pariin, eikö se ole aika loogista? Kokematon tekee virheen => kokenut paikkaa virheen. Yksinkertaista matikkaa josta ei näemmä kansakoulun keskeyttäneillä ole mitään hajua. Ehkä Tare, jos osoittaa olevansa sen arvoinen. Keskitalo on kuitenkin tähän mennessä osoittanut olevansa varmin kortti tohon hommaan. Voidaan siihen toki Numppakin pistää ja parin pelin jälkeen itketään kun mies on niin paskana ettei pelaa kuin ehkä viimiset kolme peliä runkosarjasta. Sinä ilmeisesti huutelet tai olet jollain tapaa päästäsi vialla. Toivottavasti tämä oli joku trolli, johon sokeasti tartuin. Muuten aika surullinen tapaus.

Mun mielestä ei kannata ottaa mitään riskejä, vaan hoitaa joukkue kuntoon kerralla. Tossa 1,5kk:n jälkeen onkin kiva alkaa pohjassa olevaa laivaa korjaamaan.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Keskitalo on kuitenkin tähän mennessä osoittanut olevansa varmin kortti tohon hommaan.

Perustele nyt edes vähän tätä väitettä? Miten Keskitalo on osoittanut olevansa parempi kuin Eronen, Friman tai joku muu? Vähän mutulla tunnut näiden nuorten keskinäisiä voimasuhteita heittelevän. Eipä noista nyt kukaan täällä osanne mitään varmaa sanoa, ainoastaan Frimanista on näkemystä pidemmältä ajalta.

Kojoa tunget nyt omaan fantasiarosteriisi, mutta lähtökohtaisesti mies on edelleen TuTon pakki. Nummelin ei todellakaan tule olemaan meidän seiskapakki, vaikka ehkä pelillisesti pitäisikin. Ehkäpä meidän valmennus osaa valita tuohon ne parhaiten pelitapaan sopivat ja Liigaan valmiit pelaajat. Sinänsä melko turha vääntää täällä sopiiko Keskitalo vai Eronen paremmin meidän pelaavaan pakistoon.

Älä käsitä väärin, olen ihan yhtä huolestunut kuin sinäkin pakiston tilanteesta ja mielestäni tuossa on edelleen suurimmat riskit Tepsin karille ajoon jos puhutaan pelkästään pelaajista. Joka parissa on joku perässä vedettävä ja kolmen kärkipakin pitää pysyä pois sairastuvalta tai ollaan nesteessä.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Missä vaiheessa sanoin että on? Se että on ykkösparissa, ei tarkoita, että on ykköskorin pakki Liigaan. Mikä helvetin ykköskorin pakki? Minä haluan kokemattomimman puolustajan, eli tässä tapauksessa Keskitalon, kokeneimman puolustajan, eli Tallinderin kanssa samaan pariin, eikö se ole aika loogista? Kokematon tekee virheen => kokenut paikkaa virheen. Yksinkertaista matikkaa josta ei näemmä kansakoulun keskeyttäneillä ole mitään hajua. Ehkä Tare, jos osoittaa olevansa sen arvoinen. Keskitalo on kuitenkin tähän mennessä osoittanut olevansa varmin kortti tohon hommaan. Voidaan siihen toki Numppakin pistää ja parin pelin jälkeen itketään kun mies on niin paskana ettei pelaa kuin ehkä viimiset kolme peliä runkosarjasta. Sinä ilmeisesti huutelet tai olet jollain tapaa päästäsi vialla. Toivottavasti tämä oli joku trolli, johon sokeasti tartuin. Muuten aika surullinen tapaus.

Mun mielestä ei kannata ottaa mitään riskejä, vaan hoitaa joukkue kuntoon kerralla. Tossa 1,5kk:n jälkeen onkin kiva alkaa pohjassa olevaa laivaa korjaamaan.

Haavemaailmassa asiat toimii tuolla sun mainitsemalla yksinkertaisella matikalla. Ei Tallinder voi ihan kaikkea paikata (yllätys), kuten nytkin ollaan jo huomattu. Tottakai Keskitaloa voidaan kokeilla siinä, mutta onhan se nyt ihan vitun naurettavaa että vauhkoat siinä, että Erosella tai Frimanilla ei ole enää mitään asiaa kokoonpanoon, mutta 0 peliä harjoituskaudella TPS:n paidassa pelannut Keskitalo on yhtäkkiä ykkösparin (suuret pahoittelut siitä, että sanoin viimeksi ykköskorin) puolustaja.

Ja niin joo. Keskitalo tai jokuvitunbruun yhtäkkiä "hoitaa joukkueen kuntoon kerralla". Jeah!

(Ja noihin henkilökohtauksiin en nyt just jaksais lähteä, joten jätetään ne)
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
21.8 Boldaukset omia
Tallinder - Eronen
Tikkanen - Mojzis
Nummelin - Forsström
Friman

31.8
Pois kokoonpanosta siis: Tukonen (loukkaantuminen), Eronen (ei riitä), Friman (ei riitä) ja Setänen (ei riitä).

Tällä välillä (10pv) Eronen pelasi yhden kokonaisen ottelun CHLää(+muutaman hajavaihdon toisessa), tätä ennen kolme täyspitkää peliä Liigajengejä vastaan. Eli Liigajengejä vastaan pelattujen otteluiden jälkeen hän oli ykkösparin pakki (kääntele miten vain kokenut-kokemattomin, niin tasakentällisin pelaa kuitenkin yhtäpaljon kuin ykköspakki). Ja yhden CHL matsin jälkeen "ei riitä".

Siirretty puolustus -ketjusta. Boldaukset omia, kirjoitettu 28.8.

Itseäkin alkoi mietityttämään Eronen näiden @Jalasvaara :n perustelujen myötä. Hyvät perustelut, mutta vituttaa, kun luulin muualta kuullun tiedon perusteella, että tässä olisi meille lähitulevaisuuden Seigo. Keskitalosta tiedän, että on varma puolustaja, mutta puuttuu sitä jotain. Olen tosin aika amatööri ja muualta luetun tiedon perusteella heitän arvioita näistä junnuista.


31.8
Keskitalo on kuitenkin tähän mennessä osoittanut olevansa varmin kortti tohon hommaan.

Mietippä nyt ihan rauhassa mitä mieltä oikeasti olet, sen sijaan että peilaat näitä mielipiteitäsi muilta kirjoittajilta.

Ja tuollaiset henkilökohtaisuuksiin menemiset kuin ElManazeria kohtaan vievät kaiken pohjan kirjoituksiltasi. Pitää olla valmis ottamaan myös kritiikkiä vastaan ilman itkupotkuraivareita.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Perustele nyt edes vähän tätä väitettä? Miten Keskitalo on osoittanut olevansa parempi kuin Eronen, Friman tai joku muu?

Kojoa tunget nyt omaan fantasiarosteriisi, mutta lähtökohtaisesti mies on edelleen TuTon pakki. Nummelin ei todellakaan tule olemaan meidän seiskapakki, vaikka ehkä pelillisesti pitäisikin. Ehkäpä meidän valmennus osaa valita tuohon ne parhaiten pelitapaan sopivat ja Liigaan valmiit pelaajat. Sinänsä melko turha vääntää täällä sopiiko Keskitalo vai Eronen paremmin meidän pelaavaan pakistoon.

Älä käsitä väärin, olen ihan yhtä huolestunut kuin sinäkin pakiston tilanteesta ja mielestäni tuossa on edelleen suurimmat riskit Tepsin karille ajoon jos puhutaan pelkästään pelaajista. Joka parissa on joku perässä vedettävä ja kolmen kärkipakin pitää pysyä pois sairastuvalta tai ollaan nesteessä.

Ensimmäiseen: Keskitalo on osoittanut olevansa varmin kortti puhtaasti tilastojen perusteella. Kyllä, otan neuvoa kokeneimmilta kirjoittajilta, jotka tietävät minua enemmän. Esimerkiksi @Jalasvaara tietää varsin paljon junioripuolesta.

Kojo on toistaiseksi TuTo:n pakki, mutta pelaa TPS:n paidassa CHL:ää? Loogista, loogista... Numppa voisi hyvin pelata pari minuuttia tasaviisikoilla ja kaikki ylivoimat. Miksi tämä hiertäisi häntä tai valmennusta en ymmärrä.

Minullahan on täysi luotto tohon listaamaani puolustukseen. Sen sijaan en luota pätkääkään Kissaan tai Vapaamieheen. Virheitä tulee liikaa.

Haavemaailmassa asiat toimii tuolla sun mainitsemalla yksinkertaisella matikalla. Ei Tallinder voi ihan kaikkea paikata (yllätys), kuten nytkin ollaan jo huomattu. Tottakai Keskitaloa voidaan kokeilla siinä, mutta onhan se nyt ihan vitun naurettavaa että vauhkoat siinä, että Erosella tai Frimanilla ei ole enää mitään asiaa kokoonpanoon, mutta 0 peliä harjoituskaudella TPS:n paidassa pelannut Keskitalo on yhtäkkiä ykkösparin (suuret pahoittelut siitä, että sanoin viimeksi ykköskorin) puolustaja.

Ja niin joo. Keskitalo tai jokuvitunbruun yhtäkkiä "hoitaa joukkueen kuntoon kerralla". Jeah!

(Ja noihin henkilökohtauksiin en nyt just jaksais lähteä, joten jätetään ne)

Ensinnäkään en edes tunne sinua, joten paha heittää mitään henkilökohtaista. Vitsejä ja piikkejä täytyy mahduttaa viestiin, kun itsekkin haukuit kirjoituksiani "arpakoneesta vedetyiksi". Ei siinä, suht hauska tsoukki.

Ei Tallinder voi kaikkea paikata, mutta Numppa tekee koko ajan virheitä eikä osaa puolustaa yhtään. Keskitalo olisi siis parempi vaihtoehto. Pahoittelusi ovat turhat, sillä et vieläkään ymmärtänyt mitä ajan takaa.

Kyllä olet oikeassa, Antti Bruun vai Niklas Friman seiskapakiksi. Bruun anytime.

21.8 Boldaukset omia


31.8

Tällä välillä (10pv) Eronen pelasi yhden kokonaisen ottelun CHLää(+muutaman hajavaihdon toisessa), tätä ennen kolme täyspitkää peliä Liigajengejä vastaan. Eli Liigajengejä vastaan pelattujen otteluiden jälkeen hän oli ykkösparin pakki (kääntele miten vain kokenut-kokemattomin, niin tasakentällisin pelaa kuitenkin yhtäpaljon kuin ykköspakki). Ja yhden CHL matsin jälkeen "ei riitä".

Siirretty puolustus -ketjusta. Boldaukset omia, kirjoitettu 28.8.




31.8


Mietippä nyt ihan rauhassa mitä mieltä oikeasti olet, sen sijaan että peilaat näitä mielipiteitäsi muilta kirjoittajilta.

Ja tuollaiset henkilökohtaisuuksiin menemiset kuin ElManazeria kohtaan vievät kaiken pohjan kirjoituksiltasi. Pitää olla valmis ottamaan myös kritiikkiä vastaan ilman itkupotkuraivareita.

Kappas supersankari tuli paikalle. Tästä alkaa varmasti hauska osuus. Ensinnäkin mitä se sinun persettäsi kutittaa mitä heitän omaan fantasiarosteriini? Tee vaikka oma siihen vierelle ja perustele miksi omasi on parempi. Hyvä kun joku tänne joskus kirjoittelee muutakin kun ihmettelee nakkimukin hintaa tai Tukosen lasisuutta.

Case-Keskitalon olen perustellut yläpuolelle, lue sieltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös