Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Tovereita muualla

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 22.02.2008 klo 10.27.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jasper taisi olla naapurin tehokkain pelaaja pitsissä. TuTon kannalta hivenen mielenkiintoista on myös nuo naapurin maalivahtikuviot. Pitsissä Kaarlehto voitti molemmat pelinsä, kun Tirronen hävisi yhden ja toisen pelasi tasan. Kähkösen ja Kaarlehdon kohtaamisessa Kaarlehto vei hieman pidemmän korren.
   
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Petteri Nummelin, tuo pitkän linjan TuTo-ikoni, jatkaa uraansa Iltalehden mukaan Japanissa.
   
 5. jonilaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Erikoinen veto. Ihmetyttää, että voiko tuolla saada edes palkkaa pelaamisesta. Youtube-videoiden perusteella vain kourallinen väkeä katsomossa.
   
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Joukkueella on liki 10 miljardin liikevaihtoa pyörittävä Furukawa Electric -niminen pörssiyhtiö takanaan, ollut jo 1920-luvulta asti. Eiköhän se pelaamisen syy piile siinä. Katsojatuloilla ei tuo seura varmaan palkkoja maksa, maksimikapasiteetti hallilla vain 2000.

  (Linkki vie wikipediaan.)
   
 7. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Mikko Laine Sportiin. Minkälainen pelimies kyseessä?
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Hyvä laukaus ja melko hyvä luistelija. Pelisilmässä suurimmat puutteet, vaikkakin siinäkin on kehitystä parin kauden aikana tapahtunut. Jostain syystä playoffeissa luotto on kuitenkin Elomolla Laineeseen vähentynyt. Ainakin edelliskauden playoffeissa peliajat jäivät Hokkia vastaan jopa alle kymmenen minuutin.
   
 9. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Laineen yhtenä tunnuspiirteenä myös hyvä asenne ja kova yrittäminen, joka tosiaan monesti näkyy sellaisena "laput silmillä" -pelaamisena.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itseltä tämä mennyt hieman ohi, mutta vastataan vielä. Omasta mielestä Laine sopisi Liigassa ns. energiakenttään juuri hyvän asenteensa ja luistelun ansiosta. Omaa myös kohtalaisen kudin ja hänen pelissään on snaipperin piirteitä.

  Tulipa tässä huomattua Iiro "moottorisaha" Junnilan kirjoitus "Vuosaaren Viikingeistä" tuolta Mestiksen sivuilta:

  Mestis - Vuosaaressa kytee kiekkokiima - "Edellytyksiä olisi vaikka Mestikseen"

  Näköjään Junnila vaikuttaa nykyään Mestiksen hallituksessa ja toimii Mestiksen viestinnästä vastaavan Viestintäliigan toimitusjohtajana.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tikka lähti KeupaHT riveihin, mutta nyt Kaarinassa. Teki TUTO:n paidassa ekan maalin Mestiksessä ja onnistui myös TUTO:a vastaan. Nyt Kaarinassa. Toivon että jatkaa tuohon malliin ja palaa meille.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTossa pelaavan Matias Lehtosen veli Mikko taitaa olla ainoita turkulaistaustaisia pelureita Olympilailaisten jääkiekkojoukkueessa. Mikko Lehtonenkin on vielä TuTo paidasta muistissa jokusen kauden takaa ja taisi niihin aikoihin voittaa myös U20 kultaa. Mikko Lehtoselle pelejä on kertynyt TuTo paidassa 92. Matias Lehtosella on tällä hetkellä TuTo paidassa pelejä 36. Pisteitä Mikko keräsi pakin paikalta noissa peleissä yhteensä 44. Matias on kerännyt nyt yhteensä 34 pinnaa. Saapa nähdä kumpi Lehtonen on TuTo pisteissä kauden jälkeen korkeammalla, heh.
   
 13. toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
  Kuka muistaa miehen liigavuosiltamme?
  Wikipedia: "surullisenkuuluisan huono kanadalaisvahvistus Craig Woodcroft, joka ei tehnyt 12 ottelussa pistettäkään"
  Hän on nyt yksi Kanadan miesten olympiajoukkueen valmentajista.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Muistan. Myös toisen polven tutolaisverta löytyy Jenkeistä. Ted Donaton poika Ryan edustamassa.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Vanhat tutolaiset ja tutolaisten pojat sitten vain vaikka päätyyn asti. Kunha eivät venäläiset olympiaurheilijat vie olympiakultaa jääkiekossa.

  Woodcroft oli todella heikko vahvistus, muistan hänen saamattomuutensa hyvin.
   
 16. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mestis-mestari Joni Lindlöfiä on joskus haikailtu tänne takaisin. Hän on näköjään laittanut hokkarit naulaan, ja jatkossa haikailijat ovat ihan joitain muita kuin Kupittaan yleisöä.

  https://www.is.fi/viihde/art-2000005585267.html
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eipä voittanut Lindlöf ikinä A-junnujen maalipörssiä, eikä ollut edes lähelläkään. Samaisella kaudella Tutonkin A-junnut pelasi Liigaa ja Tuton Markus Leppänen iski komiat 22 maalia silloin sijoittuen jaetulle kuudennelle sijalle. Harmittavan lyhyeksi jäi Lindlöfin visiitti Turussa ja olisin mielellään usemmankin kauden seurannut miehen esityksiä Kupittaan kaukalossa.
   
 18. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Muutaman vuoden takaa TuTossa pelannut U20 MM kultamitalisti Kaapo Kähkönen kolkuttelee tosissaan NHL:n portteja. Nykyisin 22 vuotias Kähkönen valittiin AHL:n viikonpelaajaksi. Kaapo teki myös Iowa Wildin seuraennätyksen pitämällä maalinsa puhtaana jo yli 207 minuuttia. 5 pelissä torjuntaprosentti on häikäisevä 97,2%.

  Taitaa olla hyvin lähellä, että Kaapo pääsee kohta ainakin kokeilemaan pelaamista NHL kaukalossa Mikko Koivun ja Mikael Granlundin seurana. Kaapolla jos jollain olisi mahdollisuus myös iskeä ensimmäisenä suomalaismaalivahtina maali NHL kaukalossa. Suoraan maalintekoon ei käsittääkseni kukaan suomalaismaalivahti ole koskaan pystynyt NHL kaukaloissa. Mika Noroselle on merkattu maali, mutta käytännössä se on ollut vastustajan oma maali. Maalinteossa on onnistunut NHL:ssä vain 6 maalivahtia.

  KAAPO KAHKONEN NAMED CCM/AHL PLAYER OF THE WEEK | Iowa Wild
   
 19. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jokusen vuoden takaisia TuTo tähtiä on saanut kutsuja eri Suomen maajoukkue tehtäviin. Esimerkiksi Anrei Hakulinen pääsee pukemaan maajoukkue paidan päälleen ilmeisesti ensimmäistä kertaa urallaan. Nykyisin KooKoossa pelaileva Hakulinen on Liigan pistepörsissä TOP-5 sakkia ja taisi olla hyvin lähellä lopettamistakin jossain vaiheessa. Ei sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan. A-nuorissa viime kaudella säväyttänyt Filip Lindberg tavoittelee myös paikkaa U20 kisakoneeseen Kanadaan. Muutama muukin peluri mahtuu vielä TuTon sivujen uutiseen:

  Anrei Hakulinen maajoukkueeseen - TUTO-taustaa omaavat Friman ja Ortio myös leijonapaitaan - TUTO Hockey
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo