Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Tovereita muualla

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 22.02.2008 klo 10.27.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jasper taisi olla naapurin tehokkain pelaaja pitsissä. TuTon kannalta hivenen mielenkiintoista on myös nuo naapurin maalivahtikuviot. Pitsissä Kaarlehto voitti molemmat pelinsä, kun Tirronen hävisi yhden ja toisen pelasi tasan. Kähkösen ja Kaarlehdon kohtaamisessa Kaarlehto vei hieman pidemmän korren.
   
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Petteri Nummelin, tuo pitkän linjan TuTo-ikoni, jatkaa uraansa Iltalehden mukaan Japanissa.
   
 5. jonilaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Erikoinen veto. Ihmetyttää, että voiko tuolla saada edes palkkaa pelaamisesta. Youtube-videoiden perusteella vain kourallinen väkeä katsomossa.
   
 6. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Joukkueella on liki 10 miljardin liikevaihtoa pyörittävä Furukawa Electric -niminen pörssiyhtiö takanaan, ollut jo 1920-luvulta asti. Eiköhän se pelaamisen syy piile siinä. Katsojatuloilla ei tuo seura varmaan palkkoja maksa, maksimikapasiteetti hallilla vain 2000.

  (Linkki vie wikipediaan.)
   
 7. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Mikko Laine Sportiin. Minkälainen pelimies kyseessä?
   
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Hyvä laukaus ja melko hyvä luistelija. Pelisilmässä suurimmat puutteet, vaikkakin siinäkin on kehitystä parin kauden aikana tapahtunut. Jostain syystä playoffeissa luotto on kuitenkin Elomolla Laineeseen vähentynyt. Ainakin edelliskauden playoffeissa peliajat jäivät Hokkia vastaan jopa alle kymmenen minuutin.
   
 9. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Laineen yhtenä tunnuspiirteenä myös hyvä asenne ja kova yrittäminen, joka tosiaan monesti näkyy sellaisena "laput silmillä" -pelaamisena.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itseltä tämä mennyt hieman ohi, mutta vastataan vielä. Omasta mielestä Laine sopisi Liigassa ns. energiakenttään juuri hyvän asenteensa ja luistelun ansiosta. Omaa myös kohtalaisen kudin ja hänen pelissään on snaipperin piirteitä.

  Tulipa tässä huomattua Iiro "moottorisaha" Junnilan kirjoitus "Vuosaaren Viikingeistä" tuolta Mestiksen sivuilta:

  Mestis - Vuosaaressa kytee kiekkokiima - "Edellytyksiä olisi vaikka Mestikseen"

  Näköjään Junnila vaikuttaa nykyään Mestiksen hallituksessa ja toimii Mestiksen viestinnästä vastaavan Viestintäliigan toimitusjohtajana.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tikka lähti KeupaHT riveihin, mutta nyt Kaarinassa. Teki TUTO:n paidassa ekan maalin Mestiksessä ja onnistui myös TUTO:a vastaan. Nyt Kaarinassa. Toivon että jatkaa tuohon malliin ja palaa meille.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTossa pelaavan Matias Lehtosen veli Mikko taitaa olla ainoita turkulaistaustaisia pelureita Olympilailaisten jääkiekkojoukkueessa. Mikko Lehtonenkin on vielä TuTo paidasta muistissa jokusen kauden takaa ja taisi niihin aikoihin voittaa myös U20 kultaa. Mikko Lehtoselle pelejä on kertynyt TuTo paidassa 92. Matias Lehtosella on tällä hetkellä TuTo paidassa pelejä 36. Pisteitä Mikko keräsi pakin paikalta noissa peleissä yhteensä 44. Matias on kerännyt nyt yhteensä 34 pinnaa. Saapa nähdä kumpi Lehtonen on TuTo pisteissä kauden jälkeen korkeammalla, heh.
   
 13. toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors
  Kuka muistaa miehen liigavuosiltamme?
  Wikipedia: "surullisenkuuluisan huono kanadalaisvahvistus Craig Woodcroft, joka ei tehnyt 12 ottelussa pistettäkään"
  Hän on nyt yksi Kanadan miesten olympiajoukkueen valmentajista.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Muistan. Myös toisen polven tutolaisverta löytyy Jenkeistä. Ted Donaton poika Ryan edustamassa.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Vanhat tutolaiset ja tutolaisten pojat sitten vain vaikka päätyyn asti. Kunha eivät venäläiset olympiaurheilijat vie olympiakultaa jääkiekossa.

  Woodcroft oli todella heikko vahvistus, muistan hänen saamattomuutensa hyvin.
   
 16. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mestis-mestari Joni Lindlöfiä on joskus haikailtu tänne takaisin. Hän on näköjään laittanut hokkarit naulaan, ja jatkossa haikailijat ovat ihan joitain muita kuin Kupittaan yleisöä.

  https://www.is.fi/viihde/art-2000005585267.html
   
 17. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Eipä voittanut Lindlöf ikinä A-junnujen maalipörssiä, eikä ollut edes lähelläkään. Samaisella kaudella Tutonkin A-junnut pelasi Liigaa ja Tuton Markus Leppänen iski komiat 22 maalia silloin sijoittuen jaetulle kuudennelle sijalle. Harmittavan lyhyeksi jäi Lindlöfin visiitti Turussa ja olisin mielellään usemmankin kauden seurannut miehen esityksiä Kupittaan kaukalossa.
   
 18. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Muutaman vuoden takaa TuTossa pelannut U20 MM kultamitalisti Kaapo Kähkönen kolkuttelee tosissaan NHL:n portteja. Nykyisin 22 vuotias Kähkönen valittiin AHL:n viikonpelaajaksi. Kaapo teki myös Iowa Wildin seuraennätyksen pitämällä maalinsa puhtaana jo yli 207 minuuttia. 5 pelissä torjuntaprosentti on häikäisevä 97,2%.

  Taitaa olla hyvin lähellä, että Kaapo pääsee kohta ainakin kokeilemaan pelaamista NHL kaukalossa Mikko Koivun ja Mikael Granlundin seurana. Kaapolla jos jollain olisi mahdollisuus myös iskeä ensimmäisenä suomalaismaalivahtina maali NHL kaukalossa. Suoraan maalintekoon ei käsittääkseni kukaan suomalaismaalivahti ole koskaan pystynyt NHL kaukaloissa. Mika Noroselle on merkattu maali, mutta käytännössä se on ollut vastustajan oma maali. Maalinteossa on onnistunut NHL:ssä vain 6 maalivahtia.

  KAAPO KAHKONEN NAMED CCM/AHL PLAYER OF THE WEEK | Iowa Wild
   
 19. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jokusen vuoden takaisia TuTo tähtiä on saanut kutsuja eri Suomen maajoukkue tehtäviin. Esimerkiksi Anrei Hakulinen pääsee pukemaan maajoukkue paidan päälleen ilmeisesti ensimmäistä kertaa urallaan. Nykyisin KooKoossa pelaileva Hakulinen on Liigan pistepörsissä TOP-5 sakkia ja taisi olla hyvin lähellä lopettamistakin jossain vaiheessa. Ei sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan. A-nuorissa viime kaudella säväyttänyt Filip Lindberg tavoittelee myös paikkaa U20 kisakoneeseen Kanadaan. Muutama muukin peluri mahtuu vielä TuTon sivujen uutiseen:

  Anrei Hakulinen maajoukkueeseen - TUTO-taustaa omaavat Friman ja Ortio myös leijonapaitaan - TUTO Hockey
   
 20. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 21. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Viime kaudela TuTossa kiekkoillut Niclas Lucenius on tehnyt hyvää jälkeä HPK:n riveissä liigassa. Nyt 22 pelissä on syntynyt tehot 8+12=20, mikä on nyky Liigassa PPG mittarilla ihan sarjan kärkipelaajien tahtia. Jollain tapaa Lucenius on mennyt koko ajan määrätietoisesti eteenpäin ja pystynyt kehittymään pelaajana myös hieman varttuneemmalla iällä.

  SM-liigatähti Niclas Lucenius kertoo, mikä mahdollisti paluun parrasvaloihin - kuittasi kohutapahtumat viileästi: ”Keskityn tulevaan”
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vai pitäisikö jopa sanoa, että "potkinut itseään eteenpäin"...

  Luceniuksen ura on kyllä ollut varsin erikoinen. Lahjojahan hänellä on ollut aina, eikä voi sanoa, että olisi niitä täysin hukannutkaan. On kuitenkin ollut jo aiemminkin liigan kärkipään pelaajia ja päässyt KHL:ään. Suurin osa suomalaisista ammattikiekkolijoista ei voi sanoa samaa. Luonne ja asennoituminen ei vaan ehkä sitten kuitenkaan ole ollut ihan sillä tasolla, mitä ammattimaiselta huippu-urheilijalta vaadittaisiin. Ehkäpä viime kaudet sekalaisissa Keski-Euroopan kakkoskategorian sarjoissa ja Mestiksessä tosiaan toivat tarvittavaa nöyryyttä.
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Virheistäänkin voi ottaa opiksi ja vaikeuksien kautta voi hioutua joskus entistä paremmaksi. Nuorempana saattaa olla, että fokus ei ole aina niin asian ytimessä ja kiinnostuksen kohteita riittää monessa muussakin suunnassa. Sitten jos asiat eivät menekkään ihan niin kuin on ajatellut joutunee jossan vaiheessa puntaroimaan sitä mitä ihan oikeasti haluaa. Asioiden selkeytyessä löytyy usein myös uutta motivaatiota ja halua päästä eteenpäin. Lucenius on vasta 29 vuotias ja hänellä voi olla vielä useita kausia peliuraa jäljellä ihan huippusarjoissa ja merkittävässä roolissa.
   
 24. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Niclas Luceniuksen HPK selvitti tiensä Liiga finaaleihin, jotka alkavat tänään. Luceniukselta taitaa vielä puutua vielä tällainen isompi mestaruus ja nyt voisi olla paikka napata se, joskin vastus on ehkä maan kovin. Tappara sarjassa Lucenius oli myös isossa roolissa, kun katkaisupelissä hänen lavastaan lähti pelin voittomaali.

  Filip Lindberg pelasi loistavan kauden NCAA sarjassa ja johdatti joukkueensa aina finaaleihin asti. Finaalissa vastus oli kuitenkin liian kova ja kausi sai hopeisen päätöksen. Tilastollisesti Lindberg pelasi myös loistokauden sarjassa ollen koko sarjan tilastoissa toisena 93,4% torjuntavarmuudella ja 1,6 päästettyjen maalien keskiarvolla. Tilastoissa taakse jäi mm. Canadan maalilla edellisissä U20 kisoissa suomea vastaan pelannut Cayden Primeau. Jotain kertonee myös se, että tilastollisesti kukaan muu suomalainen maalivahti ei ole koskaan tällaisiin lukemiin sarjassa kausi kohtaisesti yltänyt (jos unohdetaan muutaman pelin pelanneet).