Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Tovereita muualla

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 22.02.2008 klo 10.27.

 1. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tällainen tuli mieleen Tapio Laakson paukutettua eilen 2+1 KalPan paidassa Tapparaa vastaan ollen mukana joukkueen kaikissa maaleissa. Eiköhän Tapsa ala vakiinnuttamaan paikkansa liigapelaajana pikkuhiljaa. Kyllä 48 8+10=18 45min tilastoilla pitäisi soppari jatkossakin saada. Harmi, että Timo Salon tulokaskausi samassa joukkueessa on mennyt loukkaantumisten parissa. Siltikään 23 4+2=6 12min ei ole mikään huono saavutus. Että tällainen. Tässä ketjussa voisi tosiaan seurailla hiukan ex-TuTolaisten edesottamuksia ja urakehitystä muissa joukkueissa. Lähinnä siis TuTon kasvattien, mutta myös muiden TuTossa pidempään pelanneiden. Niitähän on jatkossa tulossa yhä enenevissä määrin (Syväsalmi varmasti ensimmäisenä) ja tiedä vaikka joku päivä kasattaisiin TuTon liigaporukkaa kyseisten kavereiden ympärille ;) Tai kai tässä voi listata keitä vaan joskus TuTossa käyneitä. Faktahan on, että kerran Toveri on aina Toveri :)

  Laitetaan pohjaksi nyt muutamia TuTon kasvattien tämän hetken (22.02.2008) tilastoja liigasta.

  Tapio Laakso, KalPa 48 8+10=18 45min
  Timo Salo, KalPa 23 4+2=6 12min
  Miikka Tuomainen, Lukko 48 1+2=3 65min
  Mikko Rautee, TPS 50 8+17=25 61min
  Antti Virtanen, JYP 48 11+27=38 18min
  Aki Uusikartano, HPK/TPS 23 3+8=11 16min

  Noi nyt äkkiseltään tuli mieleen. Lisäksi löytyisi tietty iso liuta TuTossa läpilyönnin tehneitä ja useampia kausia pelanneita, mutta niitä voidaan lisäillä joskus myöhemmin.
   
 2. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Ja taas oli Tapsan tahdit Kuopiossa kun Kalpa voitti tänään Ässät 2-1. Laakso syötti molemmat Kalpan osumat ja nousi näin 20 pisteeseen. Viimeinen TuTo -kausi ei Laaksolta (eikä Salolta) ollut ihan sellainen läpimurto kuin olisi odottanut, mutta nyt varsinkin Laakso on osoittanut olevansa liigakamaa. Luottoa löytyy myös Salon suuntaan. Asenne on Timollakin kohdillaan, loukkantumisia on vaan tullut harmittavan paljon. Toisaalta kun pelaa suurella sydämellä, kolhujakin tulee. Toivottavasti ihmekaksoset vielä jonain päivänä tekevät paluun Kupittaalle, mielellään kotijoukkueen paidassa.
   
 3. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllähän Tapio "Laakson Tapsa" Laakso on viime aikoina osoittanut olevansa liigapelaaja. Yhtään Laakson suoritusta väheksymättä on kuitenkin muistettava, että KalPasta on kauden aikana tavalla tai toisella poistunut joukko ykkös-kakkosketjun miehiä, eli peliaikaa on tullut lisää pitkälti tästä syystä. Ei sekään tietenkään pelkästään tuota parantunutta pistetahtia selitä, eli kyllä Laakso on selvästi oikealla tiellä.

  Miten mahtaa Laaksolle ja Salolle käydä ensi kaudella? KalPa on ilmoittanut kasvattavansa pelaajabudjettiaan 40%, ja Pexi Virran mukaan hakusessa on 5-7 ykkös-kakkosketju tason vahvistusta. Suunnitelman mukaan kolmosessa ja nelosessa peluutetaan omia lupauksia. Mihin väliin siis ihmekaksoset mahtuvat? Laaksolle sieltä varmaan jokin rooli löytyy, mutta Salolla voi olla vaikeampaa. Jotenkin tulee mieleen, että Salolle tekisi näiden useiden loukkaantumisten jälkeen sittenkin hyvää pelata yksi ehjä kausi suuressa roolissa Mestiksessä, ja sen jälkeen yrittää liigassa uudestaan. Sopimuksethan pojilla on KalPaan ensi kaudeksikin, mutta kai kaikki asiat ovat neuvoteltavissa.

  Koska tämän ketjun tarkoituksena on seurata ex-tutolaisten edesottamuksia, niin kerrottakoon, että Aki Uusikartano on viime aikoina ollut tuttu näky Kupittaalla TuTon matsien katsomossa. Akillahan on Tepsin kanssa sopimus myös ensi kaudesta, mutta sydän taitaa kuitenkin sykkiä TuTolle. Viime elokuun paikallismatsissa Uusikartanon perhe oli katsomossa edustettuna vähintään kolmen sukupolven voimin. Koko porukka taputti TuTolle ja perheen lapsilla oli oikein TuTo-liputkin mukana. Eiköhän Akikin vielä joskus "Rangers-paidassa" nähdä. Toivotaan ainakin niin.
   
 4. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tapsalle vielä viimeisessäkin pelissä pari syöttöpistettä lisää ja näin kauden kokonaissaldoksi muodostui 53 8+15=23 47 min. Ja lisäksi kauden kuudessa viimeisessä pelissä Laakso oli joukkueen tehoikkain pelaaja. Ei huonosti "Mestis-mieheltä"...
   
 5. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Lapin lahjakkain 24 vs. Mestis-Tapsa 23. Eli ei huonosti vertailussa kovasti hypetetyn E-juntin kanssa. Asiat alkavat saada hiljalleen oikean perspektiivin tätä kautta.
   
 6. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Henri Launonen

  Hep! Tämäkin kaveri pelaa vielä...(?) Nykyisin jopa ihan kohtuullisilla prosenteilla Ruotsin alasarjoissa. Ainakin tilastojen mukaan.

  http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=4241

  Sattumalta törmäsin nimeen, kun selailin eurohockey.netin siirtoja ja kyseinen jamppa oli vaihtanut seuraa Ruotsissa. Hetken aikaa meni pähkäillessä, että missä olen nimeen törmännyt...
   
 7. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Seurattavaa 2008-2009

  Erityisen mielenkiintoisia ex-TuTolaisia seurattavaksi ensi kaudeksi:
  Laakso
  Salo
  Syväsalmi
  Potila

  Sitten on tietty tämä oma-lehmä-ojassa-osasto, eli näiden pelaajien otteita täytyy seurata ihan sillä mielellä, että jos vaikka olisi mahdollista saada pojat takaisin TuToon jossain vaiheessa kautta, jos jostain syystä paikka liigasta ei vielä ensi kaudella kunnolla aukeaisi:
  Järvinen
  Keinänen
  Lindlöf
  Muhonen
  Virpiö

  Ja osasto muut vielä:
  Virtanen
  Pärssinen
  Tuomainen
  Uusikartano
  Rautee
  Essen

  Tähän saapi lisäillä nimiä, jos tulee mieleen.
   
 8. Zigismund Jäsen

  Lainaus:
  Taisi Pablon kausi päättyä lyhyeen. Polvesta taisi mennä kaikki mahdollinen paskaks ja toipuminen vie arviolta koko kauden. Ainakin mitä jatkoaikaan on luottaminen: "Loukkaantui harjoitusottelussa ja kausi 08-09 on hyvin pitkälti ohi."

  Kyllä osaakin harmittaa, mielelläni olisin Pablon liigassa nähnyt...
   
 9. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Potila

  Etsiskelin tuolta Hermeksen kausiketjusta kommentteja Potilan aloituksesta joukkueen paidassa ja ilmeisesti on ollut suhteellisen nihkeä startti. Kahdeksassa treenipelissä kolme pistettä (2+1) ja kolmosketjun paikkaa kaverille sovitellaan. Saapa nähdä. Pojalla on kuitenkin ensimmäinen kokonainen kausi miesten sarjoissa, joten saattaapi mennä tovi tai toinenkin ennen kuin homma lähtee kulkemaan. Jos on lähteäkseen.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Off-topic, mutta hauska huomio. Lukon A-junnuissa hyökkää tälläkin kaudella Iiro Junnila. On tosin kolme vuotta TuTon Iiroa nuorempi, right ja syntynyt Eurajoella. Mutta kuitenkin: hassu sattuma, kun kyseessä ei mikään kaikkein yleisin etu- tai sukunimikään ole.

  Heikki Pusa on puolestaan Joni Ortion tavoin TPS:n A:ssa kirjoilla. Mutta tämä varmaan jo tiedettiinkin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2008 klo 17.31
 11. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Muhis meni sitten Savonlinnaan ottelukohtaisella sopimuksella. Eikä siinä mitään, kaverille olisi taas ollut TuTossa tarjolla lähinnä kolmosvitjan laiturin rooli Peltosuon vierellä. Siinä roolissa Muhosen kyvyt menevät hukkaan. TuTolla on nyt kaikkien ollessa terveenä 15 hyökkääjää rosterissa, ja siitä joukosta löytyy ihan riittävästi niin taitureita, tsemppareita kuin rouhijoitakin.

  Pakille sen sijaan olisi yhä tilausta ja katse kääntyy Bluesin Mikael Kurkeen. Kurkihan on myös entinen toveri, joten ympäristö olisi jo ennestään tuttu, ja Bluesin kivikovassa puolustuksessa ei peliaikaa välttämättä ole paljon luvassa.
   
 12. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ettei nyt vaan olisi keneltäkään unohtunut Ex-TuTo maalivahti Petri Koivisto. Kaverihan jatkaa aivan samassa roolissa Kärpissä mihin TuTossa jäi, kärkijoukkueen maalivahtina, missä pakisto pelaa... Ikan Jokereita vastaan tänään ensimmäinen nollapeli. Tästä on Koiviston hyvä jatkaa. Seuraavaksi tavoiteena maajoukkue...
   
 13. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Lainaus:
  Koivistolta tosiaan loistava peli ja näytti, että pystyy pelaamaan liigavahtina. Myös kaksi muuta ex-TuTolaista kohtasivat tänään, kun Aki Keinänen heilutti verkkoa Juha Kuokkasen takana kertaalleen
   
 14. Everio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuto
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 16. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Veikkaan, että äitiä ja makaronilaatikkoa tulee aika nopeasti ikävä tuollakin. No, jos joku tarpeeksi passaa ja paapoo sekä tekee suurinpiirtein takapuolen pyyhkimisestä lähtien kaiken, niin ehkä pikku-Antti viihtyykin tuolla.
   
 17. jesse72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
  Tuomas Muhonen on tehnyt vahvan sisääntulon Jukureissa. Kantaa kultakypärää tehoilla (3+5), joista 1+1 SaPKossa. Taitava pelaaja josta tulee olemaan paljon iloa sarvipäille, mikäli saa vetää tällä kauden loppuun.

  Ari Reunanen on ollut maalilla joukkueen kantavia voimia ja tappioista ei voi miestä syyttää. On muuten SDP:n ehdokkaana kunnalisvaaleissa.
   
 18. 1922 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + Maajoukkue + NHL
  Kesselin Matti

  osaako kukaan kertoa, mitä kaverille tapahtui?
  kauden 07 päätteeksi hän hävisi kuvioista, vaikka esitykset pelikentillä olivat
  ihan kohtuulliset.
   
 19. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kessu

  Lainaus:
  Kessu lähti kuulemma Afrikkaan(?) töihin (tai opiskelemaan?) silloin kesällä ja sen jälkeen ei tosiaan ole kuulunut mitään. Ilmeisesti peliura on jäänyt siis taka-alalle.
   
 20. Musashi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kesseli on töissä samassa paikassa kuin minäkin. Opiskelee insinörtiksi ja tekee duunia samalla. Tupakkipaikalla heitellään sen kanssa läppää ja soitetaan suuta toisillemme:)
   
 21. jesse72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
  Tuomas Muhosen kuulumisia www.jukurit.fi Ismo Lehkonen ainankin tehnyt mieheen vaikutuksen.
   
 22. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Ehdota Kesselille, että "Vekon Eccot"-joukkue siirtyy vahvistamaan nykyjoukkuettakin, Kesselille, Saunamäelle ja Forsellillekin olisi varmasti vielä tilaa! :-)
   
 23. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tilastoja, SM-runkosarja 2008-2009

  Virtanen, Jyp 56 22+31=53 26
  Uusikartano, TPS 57 11+20=31 53
  Laakso, KalPa 58 10+14=24 32
  Tuomainen, Lukko 58 5+10=15 16
  Syväsalmi, HPK 55 3+10=13 42
  Salo, KalPa 40 3+3=6 68
   
 24. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Antti Virtanen siis pääsi nostelemaan pokaalia kauden päätteeksi, ja KalPan ihmekaksoset päättivät kautensa pronssimitaleihin. Hienot suoritukset kyseiseltä kolmikolta.

  Ei noita Kanada-maljan kylkeen nimensä saaneita TuTo-kasvatteja kovinkaan montaa taida olla. Tietysti kevään 76 mestareissa oli paljon tutolaisia, ja sen lisäksi Jukka Vilanderin neljä kultaa tulee nopeasti mieleen. Henry Leppä voitti Jokereissa 73, ja Spede Hasanen taisi pokata kultamitalin Tapparassa 70-luvun lopulla. Heidän lisäkseen vielä Kai Ortio -89 Tepsissä. Siinäkö kaikki?
   
 25. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eikö Mikko Rautee lasketa kanssa TuTo-kasvatiksi, vaikka jossain muualla kai on hokkarit ekaa kertaa jalkaansa laittanutkin.