Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Tovereita muualla

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 22.02.2008 klo 10.27.

 1. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Franssilan maalit viiemekaudella taisivat tulla vasta pudotuspelien aikana. Alkukausi silloin ja tälläkin kaudella ollut saman laista. Mutta tuosta voi siis olettaa, että jos Heinolassa päästtään pudotuspelehin, niin toivoa on. Ja tiedä sitten, jos peliaikaa runsaasti saisi, niin löytyisikö kaverista enemmän. Pientä riskiä ja luottamusta siis valmennukselta vaaditaan.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Yhden maalin teki pudotuspeleissä ja olen kyllä oikeastaan täysin eri mieltä tekstisi kanssa. Tuli aluksi lyhyen lainajakson sopimuksella TUTOon ja pelasi erinomaisesti ja teki maaleja. Lehkonenkin ilmoitti silloin että koitetaan saada loppukauden soppari kasaan ja niin tehtiin. Kevättä kohden Miikan peli meni jatkuvasti huonompaan suuntaan ja Poffeissa oli omasta mielestäni TUTOn heikoin. Sama trendi vielä jatkui tällä kaudella.
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pahoittelut. Muistini ei riittänyt. Toisiaan 1 maali ja pari syöttöä -3 pudotuspeleissä. Runkosarjassa teki 4+4 +7.
   
 4. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Ok. Kiitokset näistä. Kuulostaa siltä (ainakin KeuPa -pelin jälkeen), juuri vahvistuksena Franssila on nähtävä. hymiö.
   
 5. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tommi Virtasen pesti Lustenaussa päättynyt ilmeisesti rikkimenoon 20.1.2015. Ehti pelata 18 peliä "kohtuullisella" 93.3 prosentilla.
  E. Lustenaun kotisivujen mukaan kyseessä polvivamma, ja loppukausi ohi ( aiheesta julkaistu tietoa 14.1. )
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2015 klo 08.06
 6. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Lainaus:
  Voihan muna, ei kaverin ura ole kulkenut mitenkään erityisen hyvin. Operoinut runkosarjassa aina kovalla prosentilla (viimeiset kolme kautta TuTossa torjuntaprosentilla .934 .92 .935), mutta sitten pleijareissa kasetti ei kestä. Tähän vielä päälle epäonnistunut Itävallan matka, ei käy kateeksi. Noh, onneksi melko rento kaveri, osaa varmaan pitää huumorilla itsensä kasassa.
   
 7. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ja Ville- Vesa Vainiola naapuriin. Toivotaan, että onnistuu siellä jotenkin. Taitaa olla kuitenkin niitä viimeisiä paikkoja näyttää osaamistaan tuolla liigan puolella. Sitten varmaan ulkomaat seuraava.
   
 9. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Lainaus:
  Tänään on näytönpaikkaa tarjolla, kun Vainiola operoi 2. ketjussa tulevan NHL-tähden, Mikko Rantasen, sekä tulevan Suomi-sarjatähden, Ilkka Pikkaraisen, välissä. Vilsu itse Mestis-tasoa, joten tuosta ketjusta kukaan ei kuulu Liigaan.

  Vastustajan ekassa pakkiparissa Latvala-nimisen nobodyn vierellä operoi muuten TuTo-legenda Nico Manelius.

  (Mainittakoon, että viesti saattaa sisältää kärjistävää provosointia, enkä oikeasti välttämättä ole näin pölö jätkä.)
   
 10. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Tuo pitää ihan kutinsa, VVV:n liike on jo melko kankeaan kun verrataan joidenkin vuosien takaiseen, en usko että tulee enää vauhti riittämään liigassa. Tosin tuossa Palloseuran rosterissa ei erotu negatiivisesti, kun taso ei muutenkaan päätä huimaa.
   
 11. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Aika huonosti mestis Vainola ja Suomi-sarjatähti pysyivät mukana blues pelissä......saivat vain reilu 20min peliaikaa ja pyörittivät ihan vakuuttavasti peliä blues päädyssä toki mukana oli NHL:n tuleva tähti, joten tuossa varmaan se syy?? ;)
   
 12. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Tuohan on hieno uutinen jos Vilsu pärjää Tepsissä. Miehelle on toivonut onnistumisia sen verran vaikutuksen teki sillä yhdellä kaudella Virrun kanssa. Tosin tämän hetken TUTO:ssa VVV:lle tarjolla olisi vasta kolmossentterin rooli, mutta tosiaan hienoa että naapuriin mahtuu runsaalla peliajalla. Ehkäpä sarjojen tasoero tuolla perusteella on aika olematon. Eihän Kenikään viitsinyt lähteä edes kokeilemaan. Toivotaan Vilsulle lisää onnistumisia ja jopa jatkosopparia.
   
 13. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Tai sitten yksinkertaisesti kaveri on kehittynyt tai näytönpaikasta johtuva suonenveto kyseessä??
  Tasoerosta en tiedä, mutta hirveän moni mestis seura ei pelaamalla ole liigaan päässyt. Itse toivon, että tuto nousee liigaan tavalla tai toisella jotta nähdään paikallisvääntöjä joita turku ja liiga mielestäni tarvitsee.
   
 14. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Lainaus:
  Juu siis viestini oli tarkoitus olla provosointia, itselleni kyseiset kaverit ovat lempipelaajiani Tepsissä. Vainiola loistavien TuTo-kausien vuoksi, Rantanen asenteen ja tulevan taalaliiga-uran vuoksi sekä Pikkarainen sen takia, että rakastan agitaattoreita ja Liigassa ei niitä erityisen paljon ole. Pikkarainen osaa myös jonkinverran pelailla, eikä ole sellainen Pati Moisio, mikä on pelillisesti aivan turhake. Tällä hetkellähän Pikkarainen joutuu kantamaan "Jarkko Ruudun legacyä", koska molemmathan ovat agitaattoreita, jotka osaavat myös pelata. Samanlaisia kavereita ovat myös Jonne Virtanen ja Siim Liivik, mutta Pikkaraista pystyy stunttaamaan kärkiketjuissa. Tosin ei omaa yli 600 ottelun NHL-uraa, eikä ole niin hyvä rankkareissa.

  *****

  Kuten yllä mainitaan, Kenille tarjottiin try-outtia, mutta mies oli viisas ja pysyi TuTossa. Hieno mies, vaikka ilman Tukea onkin hankalaa kannatella joukkuetta. Märkä uni on kuitenkin se, kun Pärä ja Tuke palaa ja tän hetkisestä pelaavasta kokoonpanosta on löydetty ratkaisijoita, niin sitten olisi kaksi Mestistason ratkaisija-ketjua ja yksi Liiga-tason ketju. Ei tarvitsisi enää peluuttaa PäräTukeKeniä joka toisessa vaihdossa, vaan miehillä jää mehua jäljelle keventyneen peliajan vuoksi ja saavat tehdä tuhoisaa jälkeä pleijareissa.
   
 15. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Hirveään kehittymiseen en enää usko, mutta suonenveto ja lähinnä tuo että saa roolia paljon etenkin erikoistilanteissa on Vainiolan etu. Ja tarkoitus ei ollut kenkkuilla, mutta kaveri tuli LeKi:stä kohtuullisella esityksellä Tapparaan ei mitään asiaa. Ja tosiaan Kupittaalla olisi Pulliaisen ja Jalon takana senttereissä ainakin ennen kuin toisin todistetaan. Toivotaan toki että VVV nostaa Tepsiä edes hiukan suosta ja omalle uralle jatkoa Liigan puolella.
   
 16. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Mun on vaikea sanoa mitään Vainiolan otteista muissa seuroissa koska en ole miestä muistaakseni ikinä pelaamassa nähnyt. Pelicans pelissä kaivoi vissiin 60% aloituksista ja blues pelissä napsui syötöt muutaman kerran kohdilleen paremmin kuin Koskirannalla koko kautena. Sanon nyt vielä, että kaveri saattaa olla hyödytön seuraavissa peleissä, koska 2 peliä ei vielä kerro juurikaan mitään siitä millaista tasoa hän pystyy pitämään pitkässä juoksussa, mutta omiin odotuksiin nähden selkeä vahvistus tähän asti.
  Odotellaan rauhassa ja annetaan nyt näyttää taitonsa kun loppukausi on jo menetetty.
   
 17. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Oskari Lehtinen lähti Ruotsiin.

  Vähintään semilupaava tulokaskausi, eli itse olisin ihan mielelläni katsellut mihin rahkeet jatkossa riittää Mestiksessä.
   
 18. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Onko Syväsalmen Kai lyönyt hokkarit naulaan? Eliteprospect näyttää että ilmeisesti vielä 13-14 olisi pelannut Ranskassa ja Romaniassa, mutta viime kaudella on näköjään ollut ilman sopimusta.
   
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eikös se alkanut junnuvalmentajaksi TuTossa. Viisaammat korjatkoon, jos muistan väärin.
   
 20. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kah, näköjään on C-jununjen apuvalmentajana: Eliteprospects.com - Kai Syväsalmi
  No mutta. Itse kyllä ajattelin että Syvis olisi vähän pidempään pelaillut vaikka TuTossakin vielä, mutta hyvä ettei ole tullut maan nielaisemaksi tms.
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Mitä tekee Aleksi Rutanen? Vielä ei ole sopimusta mihinkään? Tässä olisi sauma saada kärkikenttiin hyvä kahden suunnan pelaaja.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kohta varmaan uutisoidaan Anton Kokkosen pesti inkkareihin. Vähän rooli jäi vähäiseksi täällä, mutta eiköhän tuolla muiden tuttujen kanssa pisteitä tule,
   
 23. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Jääkiekkoliiton siirtolistalle on ilmestynyt jo uransa lopettamaan ehtineen Marco Tuokon nimi ja suuntana olisi Ruotsi. Lieneekö tässä jokin kämmi vai onko Tuokko sitten kaivanut luistimet naftaliinista?
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Samaan aikaan, kun Tuto kasvatti Lehkonen dominoi nahilassa, niin alle 18v-mm kisoissa dominoi eilen jatkoajalla voittomaalin tehnyt Santeri Virtanen, joka on myöskin virallisesti Tuton kasvatti. Voisikohan sopimukseton Virtanen olla ensi kaudella Tuton paidassa?
   
 25. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hienoa olisi, jos näitä naapuriin siirtytyneitä pystyttäisiin kotiuttamaan. Siellä olisi muutamia muitakin ja ensin ne voisi saada isompaa roolia A-nuorten mukana ja sitten edustuksen vuoden tai pari päästä. Siitä sitten kyllä seuraava askel onkin taas naapuri.