ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Blue Jackets
Tulee jotenkin kuva fiksusta, johtamiskyvykkäästä tasaisesta suorittajasta jolla voi olla potentiaalia parempaankin. Ehkä joku Colorado kannattaja valaisee tätä tapausta enemmän.
Epätasaisuus on tosiaan Kerfootin suurimpia heikkouksia laukauksen lisäksi. Suoraan syötöstä Kerfoot ei lauo ikinä, rannari lähtee mutta sekin aivan liian harvoin. Usein siirtelee liikaa, kun pitäisi jo ratkaista. Ajoittain pystyy häikäiseviin suorituksiin, esimerkkinä viime kauden osuma Canucksia vastaan. Hyvien ketjukavereiden kanssa kerää varmasti 40 pistettä putkissa, todennäköisesti vielä enemmän. Pyörittää ihan hyvin kakkosylivoimaa, syöttövalikoima on hyvä ja Kerfoot on tosiaan nopea kuin mikä. Mielestäni hyvä pelaaja ketjuihin 2-3, kunhan ei joudu olemaan ketjunsa pelillinen johtaja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jotain spekulaatiota oli, että Kerfoot on jonkin sortin vakuutus Marnerin offer sheetin varalle ja mikäli Marnerin kanssa saadaan diili tehtyä niin Leafsilla ei todennäköisesti ole varaa pitää Kerfootia vaan jatkaa matkaansa muualle. En tiedä sitten kuinka paljon tällaisessa spekulaatiossa on järkeä.
Kyllähän tuossa järkeä on sillä 23 pelaajan rosterilla Leafsilla olisi tällä hetkellä $13.040301 miljoonaa tilaa Marnerin ja Kerfootin jatkosopimuksia varten (oletuksena Cecin saavan sen huhutun $4.5 miljoonaa yhdestä vuodesta). Tuossa muutamia valintakysymyksiä rosterissä (Hutchinson kakkosena ja Sparks farmiin; Holl seiskapakkina ja Marinicin farmiin; Shore ylhäällä ja Agostino farmiin; Mikheyev ylhäällä jne.) mutta kun sanoo että siellä on noin $13 miljoonaa tilaa Marneria ja Kerfootia varten niin ollaan aika tarkoissa lukemissa kuitenkin riippumatta niistä valinnoista.

Noissa luvuissa Horton on poissa kokonaan mutta kyllähän hänkin siellä capissa mukana on, menee vaan LTIR:ään ja laskut helpompia toimittaa kun ei operoi millään LTIR:llä tässä.

Jos Marner pitää kiinni siitä Matthews-tason sopimuksesta niin ei taida tosiaan Kerfoot sitten mahtua tuohon avoinna olevaan cap-tilaan. Joten saattaa hyvin tosiaan jatkaa vielä matkaansa kesän aikana.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Jos Marner pitää kiinni siitä Matthews-tason sopimuksesta niin ei taida tosiaan Kerfoot sitten mahtua tuohon avoinna olevaan cap-tilaan. Joten saattaa hyvin tosiaan jatkaa vielä matkaansa kesän aikana.
Eiköhän se pikku hiljaa ala valkenemaan Paul Marnerilel ja Ferrisillekin, ettei yhtään kukaan ole Mitchille maksamassa Matthews-rahoja. Reilu kymppi lienee maksimi, jollain 3-6 vuoden sopparilla. Ilmeisesti jotain neuvotteluja on taas eilen tai toissa päivänä käyty, että ehkä tuo tuosta edistyy.
 
"Espoo. Vitun rikkaat."

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Täältä nousee kyllä hattu Kyle Dubaksen suuntaan, sillä aika paljon on Toronton kohdalla puhuttu siitä, että kaudesta 2019-2020 tulee capin takia välikausi. Itsekin olin hyvin vahvasti sitä mieltä, että näin tulee väistämättä käymään. Keskustelua laajemminkin seuranneena aika harva uskoi, että Marleuasta päästäisiin eroon, mutta Dubas onnistui hävittämään sopimuksen ilman mitään vaikutuksia ensi tai seuraavien kausien cappiin. Ykköskierroksen varaukset ovat seuralle arvokkaita, mutta nyt se mielestäni käytettiin oikein. Zaitsevin sopimuksesta eroon pääseminen oli myös liike, joka yllätti hieman ja kauppa näyttää Maple Leafsin kannalta oikeinkin mainiolta. Ceci on lyöty maan rakoon joka puolella, mutta itse odotan mielenkiinnolla miten mies pärjää paremman joukkueen takana. Pelasi kuitenkin hyvin siihen asti, kun Ottawa pärjäsi edes kohtuullisesti. Viime kaudet ovat olleet melko toivottomat ja kaveri pelaa kuitenkin sopimuksestaan ensi talvena. Nyt rooli on nelos- tai vitosruudussa, jos vastassa on vastustajan ykköskenttä, niin edessä on todennäköisesti Tavaresin johtama koostumus ja vierellä todennäköisesti Rielly tai Muzzin. Sopimus ei ole kovin hyvä, mutta toisaalta antaa joustavuutta jatkoa ajatellen. Toronto olisi ollut Zaitsevin kanssa jumissa useita vuosia, mutta toki pidän venäläistä näistä kahdesta potentiaalisempana onnistujana.

Nazem Kadri oli pitkään se pelaaja, joka herätti edes jonkinlaista toivoa, kun organisaation pahimmat katovuodet olivat käsillä. Miehestä saatiin pätevä kakkosketjun keskushyökkääjä, mutta valitettavasti miehen kovuus näkyi enemmän tyhmyyksinä, kun sytytyslanka paloi loppuun. Taistelu yhdistettynä taitoelementtiin, kuitenkin voitti puolelleen ja olihan siinä tuhlaajapojan uran kääntymisessä hölmöilyjen jälkeen jotain sympaattista. Kadri meni valitettavasti hukkaan Torontossa ja tuntui, että identiteetti oli hukassa Tavaresin ja Matthewsin takana. Pelaaja ei ollut vielä urallaan siinä vaiheessa, että kannattaisi suosiolla soittaa kolmosviulua, mutta käytännössä keskikaistan laadukkuus pakotti siihen. Uskon että tämä oli oikea aika siirtyä eteenpäin, sekä seuralle että pelaajalle. Kadrin taso olisi todennäköisemmin laskenut Torontossa, kuin noussut ja sitä kautta myös kauppa-arvo. Coloradossa Kadri pääsee pelaamaan omimmassa roolissaan ja olemaan selkeästi joukkueen toiseksi tärkein keskushyökkääjä. Miehen sopimus oli loistava, mutta nyt se takasi sen, että ensi kaudeksi saatiin hyvä kakkopuolustaja ja Colorado oli valmis pitämään puolet Barrien palkasta itsellään.

Itse olen luottavainen puolustuksen suhteen, kun Rielly otti askeleen ykköspuolustajaksi ja on profiloitunut kahden suunnan puolustajana. Niin näen Barrien menevän hyvin kauden verran kakkosviulussa, tuskin pelaavat samassa parissa kuin ottelujen lopussa tasoitusta hakiessa, mutta täydentävät silti toisiaan. Ylivoimien rakentaminen helpottuu entisestään. Lisäksi Muzzin ja Ceci ovat lähtökohtaisesti puolustavia puolustajia, jotka täydentävät hyvin kaksikkoa. Nyt tämä mahdollistaa myös Dermottin järkevän sisäänajon, eli loukkaantumisen jälkeen voidaan edetä järkevästi ja Dermott ottaa kauden aikana pakistosta sen paikan, joka miehelle kuuluu. Itse näen joulun jälkeen tilanteen sellaisena, että Rielly pelaa ne isot minuutit ja mies vierellä vaihtelee tilanteesta riippuen. Dermott voi pelata oikealla tarvittaessa ja siitä voidaan hakea lisäminuutteja jos taso riittää. Ceci ei tule Riellyn kanssa pelaamaan samoja minuuttimääriä. Viisi miestä ovat kuitenkin sellaisia, että kutospakin tontilla voidaan kierrättää näitä uusia halpoja kavereita ja katsoa kenen taso riittää pelaamaan luotettavat 8-10min / ottelu.

Syvyyshankinnat menivät kyllä nappiin, eli nyt on paljon liigan minimipalkalla pelaavia roolipelaajia, joista valita sopiva koostumus tilanteen mukaan. Spezza oli sopimuksensa kanssa iloinen yllätys, ilmeisesti raha ei merkinnyt mitään, kun bonuksienkaan kanssa ei kikkailtu. Mies halusi Torontoon ja on esimerkki siitä, että Toronto alkaa kaupungissa kasvaneita veteraaneja kiinnostaa. Nick Shore oli mielenkiintoinen haku ja Agostino täyttänee Brownin jättämän ruudun. Hieman tuo kolmoskenttä heikkenee, mutta toisaalta Torontolla on heittää sitä sentteröimään, vaikka sellainen herra kuin William Nylander, jos hyökkäystä halutaan levittää. Leirille on tulossa kuitenkin Mikheyev ja Korshkov, joilta voi jotain odottaa. Rooleja on tarjolla Matthewsin ja Tavaresin laidalla, jos vain taso riittää. Lisäksi Bracco on kehittynyt farmissa, mutta toisaalta ei ole profiililtaan ihan sellainen pelaaja, jota nyt kaivattaisiin.

Puolustus menee täysin uusiksi ensi kauden jälkeen, mutta toisaalta silloin Marliesin junnupuolustajat ovat vuoden vanhempia ja heitä voi alkaa ajamaan sisään kolmospariin. Katon noustessa voidaan katsoa onko mahdollista kiinnittää Barrie tai Muzzin pitemmäksi aikaa, jos Ceci onnistuu Torontossa, niin Dubas voi koittaa sorvata lyhyttä jatkoa miehelle. Kaikki tärkeimmät hyökkäyspään palaset tulevaisuutta ajatellen on pystytty pitämään ja joukkueen syvyys kokonaisuudessaan on ihan eri tasolla, kuin draftin aikaan. Tulevaisuutta on annettu pois viimeisen puolen vuoden aikana, mutta tärkeimmät lupaukset on pystytty pitämään. Ensi kauden jälkeen voidaan katsoa, miten näitä kavereita aletaan ajamaan sisään. Toivotaan että esimerkiksi Kivihalme, Lindgren, Borgman tai Duszak pystyy yllättämään.

Katon kanssa on vielä haasteita riippuen Marnerin sopimuksesta, joka vaikuttaa eniten Kerfootin tilanteeseen. Dubas on kuitenkin näyttänyt, että rohkeutta löytyy ja luulen, että joku pieni syvyyssiirto saattaa olla vielä tulossa. Esimerkiksi Kerfoot tai Ceci saattaa jatkaa matkaa eteenpäin. Lisäksi kauden alussa Torontolta LTIR listalle menevät Dermott, Horton ja Hyman, eli tuokin vaikuttaa jonkin verran kun pelataan katon kanssa.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
@Bosco
Capfriendly näyttäis et 22 pelaajalla jäljelle jäävä cap olis 11.1m, siinä vissiinkin Horton mukana.

Siihen Sparks mukaan ni on 10.4 suunnilleen.
-Ceci 4,3/4,5
-Kerfoot ~3m(Avsissa halus kai 4m)
Capissa jäljellä ~3m

Jtn täytyy kyllä viel tapahtua ennenku Marnerin saa signattua.
 
"Winners never quit, Quitters never win" -Vince Lombardi-

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
@Bosco
Capfriendly näyttäis et 22 pelaajalla jäljelle jäävä cap olis 11.1m, siinä vissiinkin Horton mukana.

Siihen Sparks mukaan ni on 10.4 suunnilleen.
-Ceci 4,3/4,5
-Kerfoot ~3m(Avsissa halus kai 4m)
Capissa jäljellä ~3m

Jtn täytyy kyllä viel tapahtua ennenku Marnerin saa signattua.
CapFriendlyn lukemassa on tosiaan Horton mukana ja siinähän on muutenkin liikaa pelaajia. 22 pelaajaa + Horton + 3 RFA:ta (Marner, Kerfoot, Ceci). Eli siitä luvuista vaan osa pelaajia pois kun sieltä lähtee osa heistä AHL:ään. Ja sitten Mikheyev siellä on farmin puolella mutta pelannee varmasti NHL:ssä eli hän myös jonkun tilalle sinne.

Nuo lukuni ovat tarkat niillä mainitsemillani ehdoilla.
 

Burkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mielenkiintoista on nähdä minkälaisia muutoksia Dubas vielä joukkueeseen tekee ennen kauden avausta. Olettaen, että RFA:t (Marner, Ceci, Kerfoot) signataan, on rosterissa yhteensä 27 pelaajaa, joten neljän verran pitää tätä trimmata. Eiköhän siis jotain pientä treidiä ole vielä tuloillaan.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mielenkiintoista on nähdä minkälaisia muutoksia Dubas vielä joukkueeseen tekee ennen kauden avausta. Olettaen, että RFA:t (Marner, Ceci, Kerfoot) signataan, on rosterissa yhteensä 27 pelaajaa, joten neljän verran pitää tätä trimmata. Eiköhän siis jotain pientä treidiä ole vielä tuloillaan.
Noita ylimääräisiä jätkiä varten on Marlies. Ainut jonka voisin nähdä treidillä lähtevän on Gauthier, kun selkeästi nelosen paikka on häneltä viety. Mutta en näe että kovin kovaa kiinnostusta löytyy liigasta Goatille.
 
"Espoo. Vitun rikkaat."

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ippenator, Kimmo Stasi, Blackwolf
Nyt kun joukkue alkaa olemaan Marnerin sopimusta vaille valmis, niin jotain ajatuksia.

Ensimäiseksi se itselle tärkein asia, eli Jake Gardinerin ura Leafs nutussa on tullut päätökseen. Vielä muutama vuosi sitten elin lapsenuskossa, josko hänen puolustuspelaamisensa tuosta paranisi, mutta ei vaan mitään kehitystä sillä saralla tapahtunut. Ja etenkin seiskapelien (jokaisen kauden tärkein matsi) koomailut eivät unohdu. Itselle on aivan sama, vaikka joulukuussa tekisi 100 pistettä, mutta vuodesta toiseen kauden tärkeimmällä hetkellä kaverilta ihan järkyttäviä aivopieruja.

Kadrin menetys hieman kirpaisi, mutta nyt kun Kerfoot kiinnitettiin miljoonan halvemmalla, niin en valita. Varsinkin kun kaupassa saatiin myös se RHD, joka pystyy rakentamaan peliä.

Cody Ceci toisena rightin pakkina sisään. Jotenkin tuntuu, että Ceci pääsee vielä yllättämään. Kantoi isoa ruutua sysipaskassa Senatorsissa ja nyt ei tarvitse aivan samaan venyä.

Hyökkäyksessä on mielestäni hyvin syvyyttä ja bottom 6 paikoista tullaan käymään campilla todella kova kilpailu. KHL haku Mikheyev:n nostan tässä kohtaa mustaksi hevokseksi taistelemaan itsensä kauden avauskokoonpanoon, varsinkin kun Hyman lienee saikulla joulukuulle.

Kokonaisuudessaan Leafsin joukkue on tasapainoisempi, kuin vuosiin. Kärkiosaaminen on liigan huippua ja leveyttäkin löytyy. Fyysisyys lienee ainut suurempi kysymysmerkki, laituriosasto on aika kevyttä, mutta samalla todella hyvin liikkuvaa sorttia.

Marlieshan on nyt kolme kautta putkeen pelannut AHL:n konferenssifinaalissa ja kerran pyttyäkin nostellut, eli pikkuhiljaa oletan sen näkyvän myös shown puolella ensimmäistä kierrosta pidempänä keväänä.

Tässä nyt jotain ajatuksia. Rustaillaan niitä ketjuja sitten jossain välissä.

Ps. Joukkue lienee "Torontolaisin" joukkue vuosikymmeniin, kun pikkuhiljaa Tavaresin imussa on myös muita kotikaupungin poikia palannut Leafs nuttuun (Muzzin & Spezza etunenässä). Ens kesänä sitten Pietrangelo ufana sisään?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
KHL haku Mikheyev:n nostan tässä kohtaa mustaksi hevokseksi taistelemaan itsensä kauden avauskokoonpanoon, varsinkin kun Hyman lienee saikulla joulukuulle.
Pidän käytännössä varmana TOP9-hyökkääjänä. Veikkaan että aloittaa kauden Tavaresin rinnalla Hymania stuntaten, näkee sitten mihin päätyy kun Zach palaa. Mikheyev on jo valmiiksi kalakavereita Babcockin kanssa ja kaikki lausunnot viittaavat siihen että isohkoa roolia on suunniteltu..

Kerfootin jatko tosiaan tänään julki, 4 vuotta ja 14 miljoonaa, eli 3.5 milliä per kausi. Vähän turhan iso cap hit tähän tilanteeseen, mutta pitää luottaa Dubasiin, joku suunnitelma siellä on.
 
"Espoo. Vitun rikkaat."

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ippenator, Kimmo Stasi, Blackwolf
Pidän käytännössä varmana TOP9-hyökkääjänä. Veikkaan että aloittaa kauden Tavaresin rinnalla Hymania stuntaten, näkee sitten mihin päätyy kun Zach palaa. Mikheyev on jo valmiiksi kalakavereita Babcockin kanssa ja kaikki lausunnot viittaavat siihen että isohkoa roolia on suunniteltu..

Kerfootin jatko tosiaan tänään julki, 4 vuotta ja 14 miljoonaa, eli 3.5 milliä per kausi. Vähän turhan iso cap hit tähän tilanteeseen, mutta pitää luottaa Dubasiin, joku suunnitelma siellä on.
$500 000 mielestäni liikaa Kerfootilla, mutta samoin täällä, luotto Dubasiin on kova. Se jäi aikaisemmin laittamatta, että hienosti Dubs hoiti ennakolta vaikeaksi arvioidun Marleun sopimuksesta irtaantumisen. Toki ykköskiepin varaus on aina ykköskiepin varaus, mutta mielestäni prospekti allas on sen verran hyvissä kantimissa, että tämä kestetään.
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyman-Tavares-Marner
Johnsson-Matthews-Nylander
Mikheyev-Kerfoot-Kapanen
Moore-Shore-Spezza

Rielly-Dermott
Muzzin-Barrie
Harpur-Ceci

Eihän tuo puolustus edelleenkään mikään ideaalinen ole, mutta cap-maailmassa jostain on pakko tinkiä. Ceci voidaan tarvittaessa vaihtaa kesken kauden kasaan kiekkoja, kierrättää kolmosparissa Marliesin pakkilupauksia, ja sitten hankkia playoffeja varten jokin sopivanhintainen veteraanipakki deadlinellä.
Harpur-Ceci pakkipari! (huutonaurua!) Ottawaa seuranneena lähentelee kyllä paskinta pakkiparia ikinä! Onnea vaan ryöstösaaliista! Ehkä joku nykyvireinen Phaneuf-Borowiecki olis hyvä haastaja. Sori oli pakko tulla huuteleen.

Muuten kyllä joukkue näyttää hyvältä, ei sillä.
 
Viimeksi muokattu:

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ippenator, Kimmo Stasi, Blackwolf
Harpur-Ceci pakkipari! (huutonaurua!) Ottawaa seuranneena lähentelee kyllä paskinta pakkiparia ikinä! Onnea vaan ryöstösaaliista! Sori oli pakko tulla huutelee.

Muuten kyllä joukkue näyttää hyvältä, ei sillä.
Eiköhän Ceci pelaa joko Muzzinin taikka Riellyn parina. Purpur sitten taistelee paikasta kokoonpanossa ja camp antaa suunnan millainen on kokoonpano kauden avauksessa.
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eiköhän Ceci pelaa joko Muzzinin taikka Riellyn parina. Purpur sitten taistelee paikasta kokoonpanossa ja camp antaa suunnan millainen on kokoonpano kauden avauksessa.
Joo tuskin parina pelaavat, mutta kasan paskaa saitte. Tietenkin sitä kuuluisaa potentiaalia pitäisi olla, joka ehkä oikeissa olosuhteissa ja voittavassa joukkueessa saadaan kaivettua esiin, mutta uskon kun näen. Pisti vaan silmään pahasti.
 

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ippenator, Kimmo Stasi, Blackwolf
Joo tuskin parina pelaavat, mutta kasan paskaa saitte. Tietenkin sitä kuuluisaa potentiaalia pitäisi olla, joka ehkä oikeissa olosuhteissa ja voittavassa joukkueessa saadaan kaivettua esiin, mutta uskon kun näen. Pisti vaan silmään pahasti.
Kauden mittaan sen sitten näkee, eikä Harpurista itselläni ole muuta muistikuvaa, kuin nimi. Cecin kuitenkin uskon vielä yllättävän. Kuten Dubas julkistustilaisuuden jälkeisessä lehdistötilaisuudessa sanoikin, niin on Cody pelannut viimekaudella isoja ja tärkeitä minuutteja, jotka tulevat helpottamaan Leafsissa. Annan siis mahdollisuuden, Gardiner tyyliseen surffailuun ei kuitenkaan ole varaa.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Aikalailla odotetut sopimukset. Seuraavaksi katsotaan miten nuo on rakennettu, jos Cecin kohdalla palkka koostuu pääosin allekirjoitusbonuksesta, niin pelaajasta päässenee melko helpolla eroon. Harmi ettei tuolla QO summalla saatu nimeä lappuun, mutta toisaalta ei tarvitse lähteä välimiehen välityksellä keskustelemaan.

Kerfootin sopimusta pidän ihan hyvänä. Primevuodet kiinnitetty kohtuullisella palkalla. Kyseessä on myös keskushyökkääjä, joka pärjää myös aloitusympyrässä ja pelityyli soveltuu nyky NHL:n. Kadrin korvaajaahan tuossa kiinnitettiin ja miljoonan halvemmalla. Ennuste miehelle taisi lupailla tuolla pituudella n. neljän miljoonan ansioita.

Voisi olettaa että jonkunlainen käsitys Marnerin tulevasta sopimuksesta on tai ajatus siitä mitä tehdään, jos tulee joku 11 miljoonan tarjous.
 

Burkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Noita ylimääräisiä jätkiä varten on Marlies. Ainut jonka voisin nähdä treidillä lähtevän on Gauthier, kun selkeästi nelosen paikka on häneltä viety. Mutta en näe että kovin kovaa kiinnostusta löytyy liigasta Goatille.
Se vaan, että waivereiden kautta pitää kaikkien mukaan laskemieni rosterissa olevien kulkea, joten eiköhän Dubas mielummin ota esim. Petanista jonkun seiskakierroksen, jos vaan joku tämän suostuu maksamaan.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Alkaa kyllä mennä maku taas näistä sopimusneuvotteluista. Jos OIKEASTI Marnerille on tarjottu 11Mx7 ja herra on kieltäytynyt, niin en jaksa uskoa enää miehen pelaavan ensi kaudella vaahteranlehdissä. 11m vuodessa on kyllä räikeä ylihinta ja tosta ylöspäin ei vaan voi Toronto mennä. Marner vissiin haluaa 3 vuoden sopimuksen ja nimenomaan kolmannen vuoden palkka jotain 12 miljoonaa, että saa mahdollisimman suuren QO nelosvuodelle ja pääsee UFA-markkinoille sen jälkeen. Ilmeisesti vieläkin kiukutellaan rookie bonuksista mitä LOU LAMORIELLO ei suostunut maksamaan.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Dregerin avautuminen

Harvoin kuulee, että noin kokenut toimittaja noin epätoivoisesti ajaa jonkun pelaajan asiaa. Jos tosiaan haluaa isomman AAV kuin Matthews, niin saa hakea sen jostain muualta tai istua koko kauden. Kapanen ja Johnsson tekivät jo joukkueystävällisen sopimuksen, jotta Marnerille jäisi tilaa.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Dregerin avautuminen

Harvoin kuulee, että noin kokenut toimittaja noin epätoivoisesti ajaa jonkun pelaajan asiaa. Jos tosiaan haluaa isomman AAV kuin Matthews, niin saa hakea sen jostain muualta tai istua koko kauden. Kapanen ja Johnsson tekivät jo joukkueystävällisen sopimuksen, jotta Marnerille jäisi tilaa.
Mua on koko kesän naurattanut tämä Leafs-fanien suhtautuminen Dregeriin Marnerin äänitorvena ja sille naureskelu (thanks Paul), mutta kyllähän Bob McKenzie ja Athletickin Mirtle sanoivat tänään ihan samat jutut mitä Dreger.

Aika kovaa arvostusta Marner itselleen haluaa ison sopparin muodossa.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Mua on koko kesän naurattanut tämä Leafs-fanien suhtautuminen Dregeriin Marnerin äänitorvena ja sille naureskelu (thanks Paul), mutta kyllähän Bob McKenzie ja Athletickin Mirtle sanoivat tänään ihan samat jutut mitä Dreger.

Aika kovaa arvostusta Marner itselleen haluaa ison sopparin muodossa.
Viittasin lähinnä siihen, kuinka Dreger mediassa yrittää pönkittää epätoivoisesti Marnerin arvoa ja muuta vastaavaa. Kannattaa kuunnella toi radiopätkä. Olikohan muutama päivä sitten valitellut, että miksei Toronto voi vaan maksaa Marnerille saman verran kuin Matthewsille...
Mirtle ja McKenzie lähinnä ilmoitellut minkälaisia sopimuksia Marnerille on tarjottu ja mitä haluaa, eivätkä ottaneet mitenkään kantaa minkälainen soppari tulisi tarjota?
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Jos huhut pitävät paikkansa, että pöydällä on ollut 11 miljoonan dollarin paperi, johon Marnerin leiri ei ole allekirjoitusta saanut, niin ei tässä oikein helppoa ulospääsyä ole. Tuokin on jo naurettava ylihinta, vaikka vuosia olisi se seitsemän tai kahdeksan.

Seuran puolelta voitaisiin ilmoittaa, että tarjous putoaa maanantaina puolella miljoonalla ja todeta, että kuukauden päästä putoaa vielä puoli miljoonaa. Sen jälkeen on viikko miettimisaikaa ja sitten katsotaan kauppoja, jos ei sopivaa löydy niin Marner voi pelata Zurichissa.

Onneksi nämä ovat vain huhuja, mutta hieman sieppaa, jos Tavaresin sopparin tarjoaminen ei yhden piste / peli kauden pelanneelle laiturille kelpaisi. Aika moni varmaan mielellään toteuttaisi unelmansa 77 miljoonalla dollarilla. Oletettavasti nuorena poikana ja seuran fanina Torontossa pelaamisesta on haaveiltu.

Saa nähdä miten paljon mainehaittaa lopulta tulee pelaajalle. Nämä puheet tuollaisesta sopimuksesta kieltäytymisestä sataa tällä hetkellä täysillä Toronton laariin.
 
Seuran puolelta voitaisiin ilmoittaa, että tarjous putoaa maanantaina puolella miljoonalla ja todeta, että kuukauden päästä putoaa vielä puoli miljoonaa. Sen jälkeen on viikko miettimisaikaa ja sitten katsotaan kauppoja, jos ei sopivaa löydy niin Marner voi pelata Zurichissa.
Ja sietääkin pudota, sillä mitä pidemmälle kautta mennään, niin tämän kauden cap-rasitus on isompi. Torontolla ei ole edes capin puolesta varaa antaa mitään 11 miljoonan kausiliksaa jos sopimus tehdään joskus marraskuussa. Nylanderin viime kauden sopimus olkoon hyvänä esimerkkinä tästä. Nylanderin keskiarvoltaan 7,5 miljoonan sopimus rasitti cappia viime kaudella 10,28 miljoonan edestä. Tuosta luin muutenkin hyvän jutun Winnipegin tilanteesta. Siellä ollaan ihan kusessa jos Connorin ja Laineen sopimukset venyvät. Toki sitten ensi kaudesta alkaen cap-rasitus on jopa todellista alhaisempi.
 
RELEASE THE KRAKEN
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Patty Marleau
Olisiko aika lähettää poika aavikolle opettelemaan nöyryyttä ja hakea treidissä Phil takaisin remmiin kohtaamaan demoninsa ja tuomaan kannun Torontoon? Viiden vuoden päästä voidaan sitten vaihtaa päittäin Matthewsin kanssa, kun Auston saapuu Coyotesiin tekemään jälleen isomman sopimuksen kuin Marner.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy