Toronto Maple Leafs 2008-09: Tank for the right reason, it's John Tavares season!

  • 153 680
  • 583

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Harmittaa vain, jos joku Jeremyn poimii, koska kuitenkin kyseessä kulttipelaaja ja oma suosikki Wellwoodin lähdön jälkeen.

Jos meidän Jerekin vielä lähtee, niin minulla alkavat vitsit olla aika vähissä. En ole ollut Burken seurakunnan miehiä koskaan, joten BB:n tulo ei automaattisesti sytytä paloa. Pelkään, että nyky-Leafsista ei enää löydy ankkuripaikkaa, vaan ajaudun muistelemaan entistä taajemmin 1992-93 jengiä, McCauley-Roberts-kaksikon ikimuistoista kevättä tai Some Fuckin' Baby Leafsin työsulkukautta.

Nyt tarvittaisiin Omia Poikia.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Nyt tarvittaisiin Omia Poikia.

Annetaan Brianille vaikkapa deadlineen asti aikaa tyhjentää Kubina-Kaberle-Antropov-pajatso. Tilalle nuoria lätkäcowboytä Kanadasta niin että Brokeback Mountainin tunnari soi kun syksyllä kauteen lähdetään Luke Schenn kapteenina ja muutama oikea huippulupaus lisää rosterissa. Sitten tulevaa nousua ei pysäytä edes Wayne Gretzkyn korkea maila kasvoihin.

PS. Onko Gilmourilla poikaa?
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Tilalle nuoria lätkäcowboytä Kanadasta niin että Brokeback Mountainin tunnari soi kun syksyllä kauteen lähdetään Luke Schenn kapteenina ja muutama oikea huippulupaus lisää rosterissa.

Pitäisi faksata Burkelle neuvo, että seuraavalle Leafsin leirille pääsisivät vain sellaiset pelaajat, jotka saapuvat paikalle traktorilla, leikkuupuimurilla, hepoisella tai karhulla.
 

TML

Jäsen
Kahteen peliin kahdeksan maalia! Siinä etelän pelien hyvät uutiset. Negana taas se että omiin upposi 11 ja puolustuspeli oli sekisin kun Haminan kaupunki. Toskalakin voisi keskittyä ottamaan koppeja eikä puhelemaan Hervannan valtaväylästä. Noh ei siinä, hauska juttuhan se oli.


Elikkäs Bolts vei pelin 6-4, kiitos heidän avauserän 4 minuutin huippujakson. Joka veto upposi ja peli oli aikalailla taputeltu tuossa vaiheessa. CuJo tuli Veskun tilalle tuon neljännen byyrin jälkeen.

Stempniak vei ensin Leafsin johtoon tekemällä hyvän kiekon riiston ja ampumalla kiekon nätisti verkkoon. Tämän jälkeen nähtiinkin sitten musta surma. Ensin Malonen tempaisi pari pönttöä, sen jälkeen Whiten ja Kubinan otettua kakkoset, iski Bolts pari yv-maalia. Ensimmäisen 5-3 vastaan. Toskalan piikkiin ei kyllä maaleja voi juuri laittaa, ehkä viimeisimmässä ei olisi tarvinnut tulla vastaan niin paljoa. Stempniak tasoitti tilejä lahjoittamalla kiekon St.Louisille tuossa toisessa maalissa.

Toisessa erässä nähtiin aika vaisua peliä eikä paikkoja liiemmin syntynyt. Stempniak vetäisi ylivoimalla 4-2 kavennuksen ja reilu minuutti tästä Leafs oli jo maalin päässä, kiitos Hagmanin kauden 17 maalin. On se kyllä ihan pätevä, myönnetään.

Kolmannen erän alussa Leafs loi muutaman paikan, mutta viimeistään Stamkosin osuma puristi kirimehut pois Leafsista. Lecavalier iski 6-3 ja loppupuolella Kulemin kaunisteli lukuja kertaalleen.


Eipä hirveästi kerrottavaa etelän reissusta. Maaleja tuli, maaleja meni. Pinnoja tuli se 1. Lauantaina vastassa jälleen Pens, joka on ollut melko mukava vastustaja tällä kaudella. Schenn ownaa Malkinia taas?
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Kyllä itse ainakin olen jo viimeiset 10 kierrosta toivonut, että hävitään vaan mahdollisimman paljon. Tämän hetken sijoitus jo oikeuttaisi arvontaan ykköspickistä (koko liigassa 26.), mutta toivottavasti nyt ainakin Tampa ja Ottawa päästetään ohi vielä. Atlanta ja Islanders ovatkin olleet jo niin huonoja, että tuskin niiden taakse pudotaan vaikka se hyvä olisikin. Kunhan nyt vaan ei aleta voittaa näitä pelejä ja lopulta sijoitus on jälleen joku konferenssin 9-10, jolla saadaan suht huono varausvuoro ja play-offit jää vain haaveeksi.
 

Owen Pool

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wigan ja Bolton
Kiitos mielipiteestäsi Kaberle. Olen täysin samaa mieltä kanssasi siitä, ettei kannata tavoitella konferenssin sijoja 9 - 11. Mielummin ollaan perusteellisen huonoja niin viimeisen päälle. Olisihan se hienoa päästä varaamaan joku huippu "lahjakas" hemmo kolmen ekan joukossa ensi kesän lotterissa.
Toisaalta olen iloinen jokaisesta voitosta ja pisteestä, mutta mutta... Ymmärän kyllä niitä faneja ja pelaajia, jotka inhoavat häviämistä henkeen ja vereen. Vain voitosta pelataan.
 

TML

Jäsen
Tätähän arpomista se tämän vuoden puolelle oli. Jos pärjää hyvin niin tottakai se kelpaa ja pleijarit ovat aina uskomattoman hienoa aikaa, mutta kyllähän parin kauden jälkeen kokemuksesta voi sanoa että mieluummin vaikka konfrenssin viimeinen kuin yhdeksäs.

Reilu kuukausi sitten taisin sanoa (kun pleijaripaikka oli kantomatkan ulkopuolella) että nyt vain häviämään. Leafs on edelleen kuitenkin joukkue joka voittaa pari putkeen, sen jälkeen häviää kolme putkeen, sen jälkeen voittaa pari putkeen... Vituttavaa kieltämättä ja näyttää siltä että jossain 10 paikkeilla ollaan ja voidaankin sitten napata varausvuorolla 9. Nikolai Borchevski tai Jason Bonsignore.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Reilu kuukausi sitten taisin sanoa (kun pleijaripaikka oli kantomatkan ulkopuolella) että nyt vain häviämään. Leafs on edelleen kuitenkin joukkue joka voittaa pari putkeen, sen jälkeen häviää kolme putkeen, sen jälkeen voittaa pari putkeen... Vituttavaa kieltämättä ja näyttää siltä että jossain 10 paikkeilla ollaan ja voidaankin sitten napata varausvuorolla 9. Nikolai Borchevski tai Jason Bonsignore.

Älä nyt, voi olla, että tässä joudutaan vielä häpeämään silmät päästä, kun Leafs konttaa kunnolla siirtotakarajan jälkeen. Jos nyt ajatellaan, että kolmikosta Antro, Kaberle ja Kubina ainakin Antro lähtee ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös toinen tsekeistä. Eikä kokonaan pois suljettu ole sekään mahdollisuus, että kaikki kolme pistetään lihoiksi. Myös Moore saattaa olla liipaisimella, vaikka hyvin on pelannutkin.

Burkehan on sanonut, että sekä Kaberlen että Kubinan NTC:ssä on porsaanreikä, joka antaa Leafseille kesällä noin 60 päivän ikkunan alkaen draftistä treidata kaksikon, jos Leafs ei selviydy pudotuspeleihin tällä kaudella. Ilmeisesti JFJ:lle annettava krediittiä edes jostain, kun moisen klausuulin oli soppareihin neuvotellut. Eli Burke voi käyttää vanhaa kunnon "anna meille lista joukkueista, joihin olisit halukas siirtymään dead-linena tai ota riski joutumisesta treidatuksi kesällä seuraan, johon et todellakaan halua"- taktiikkaa.

Halutessaan Brian voi käynnistää vielä siirtokarusellin, jonka jälkimainingeissa täydellinen mahalasku kauden 2006-07 Oilersin tyyliin Smyth-kaupan jälkeen saattaa olla jopa todennäköinen.

Ja tosiaan, ennen draftiä voisi oikein listailla noita Toronton "parhaita" pickejä vuosien varrelta. Otetaan nyt yksi makupala: 1999, 1st round, 24th overall, The Toronto Maple Leafs select Luca Cerada from Switzeland - 0 ottelua NHL:ssä. Täytyy ihan koputtaa puuta, että vastaavilta vältyttäisiin.
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
Olipas mahtava peli kaiken kaikkiaan Leafsilta. Voitto tuli jälleen Pensistä, nyt maalein 6-2.

Avauserä alkoi murheellisesti kun Matt Cooke pääsi survomaan maalin edestä Pensin johtoon. Hieman myöhemmin Pens siirtyi alivoimalla jo 2-0 johtoo, tekijänä Thomas komealla vedolla. Maalissa Toskala sijoittui heikosti ja kaiken lisäksi Stempniak ja Kubina pelasivat 2-2 hyökkäyksen todella heikosti. Kubina ei pitänyt omaa miestään ja Stempniak lähti turhaan juoksentelemaan Staalin perässä.

Toskala saikin palautteen faneilta, jotka rupesivat hurraamaan joka kerta Toskalan torjuessa. Ilmeisesti Toskalaa pitää sättiä ennen kuin hän rupeaa pelaamaan hyvin, sillä 2-0 maalin jälkeen Toskala kokosi itsensä ja oli erittäin hyvä.

Toinen erä oli Leafsilta tuskainen. Pensiä vietiin kuin litran mittaa mutta huono maalintekotaito sekä M-A Fleuryn huippupelastukset pitivät Leafsin nollilla. Lopulta voitetun aloituksen jälkeen Antro pääsi maalin edestä ilmasta iskemään kiekon verkkoon. Jotenkin vielä 0-2 tilanteessa oli hyvä fiilis päällä että vielä tämä hoidetaan. Pens oli niin vastaantulija että maalien tulo oli vain ajan kysymys.

Ja kolmannessa erässähän niitä alkoi vasta tulemaan. Taisi olla alta puolen minuutin sisään kun liigan tämän hetken kuumin pelaaja (yhdessä Greenin ja Datsunin) osui kahdesti. Ensimmäinen maali syntyi jälleen voitetun aloituksen jälkeen. Leafs vei aloitukset silmämääräisesti aika kirkkaasti. Tosiaan parikymmentä sekuntia tasoituksen jälkeen riisti Moore kiekon Pens-alueella, löysi maalilta Blaken joka viimeisteli upealla soololla.

Leafs ei löysistynyt tämän jälkeen vaan sama meno jatkui. Ensin iski erittäin pirteän ottelun pelannut Mitchell Kuleminin nappisyötöstä. Sitten tuli kuvioihin ykköskenttä joka teki kaksi viimeistä maalia. Ensin 3-2 hyökkäyksestä survoi Poni sisään ja lopulta myöskin ylivoimahyökkäyksestä iski Stajan. Stajan ja Antro taisivat pamauttaa kolme pinnaa mieheen, Moorelle ja Blakelle pari pinnaa. Grabo pelasi vaihteeksi ihan hyvän pelin, harmi vaan ettei pisteitä tullut tänäänkään.

Pens on kyllä mukava vastus ollut ja laskeskelin tuossa että Leafs on tainnut tehdä kauden kolmessa voitollisessa Pens ottelussa peräti 18 maalia. Helppoa kun sen osaa.
Luke Schenn ei Malkinia tänään opastanut, sen sijaan tulilinjalle osui flunssainen Sidney Crosby. Meet Luke Schenn, human eraser.

Ne jotka Kanadassa tai no vaikka Suomessa ovat nähneet Leafsilta tällä kaudella ainoastaan CBC:n lauantaiset HNIC -pelit, saattavat kyllä ihmetellä miten Leafs voi olla noin alhaalla sarjataulukossa. Lauantai-pelit ovat olleet tällä kaudella melko hyviä ja kauden parhaat pelit ovat osuneet aina lauantaille. Tämä peli taistelee kyllä paikasta kauden parhaimpana esityksenä, yhdessä marraskuisen Rangers -pelin.

Ensi viikolla kolme kotimatsia, joista odotetuin on tietenkin lauantainen Canuks-matsi jossa messias saapuu kotiin vuoden tauon jälkeen. Luvassa varmasti tunteikas ilta.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tämä peli taistelee kyllä paikasta kauden parhaimpana esityksenä, yhdessä marraskuisen Rangers -pelin.

Kyllä. Ehkäpä siinä Rangers-pelissä tunnelatauksen purkautuminen ja momenttumin täydellinen kaappaaminen teki ottelusta ikimuistoisen mutta tämä ottelu oli varmasti Wilsonin mieleen. Leafs teki kaikki pienet asiat hyvin. Puolusti joukkueena, fiksuja pikku tekoja siellä sun täällä (varmoja purkuja, helppoja syöttöjä omalla alueella jne.), luisteli hyvin, voitti aloitukset ja kaksinkamppailut lähes jatkuvasti. Tähän päälle onnistumisia hyökkäyspäässä niin pelaajatkin luottavat itseensä ja pelisysteemiin, joka lopulta kantaa hedelmää.

Toisaalta Pens oli melko vaisu ja Leafsin latomat maalit kaatoi joukkueen peli-ilon totaalisesti. Kun flunssainen Crosbykään ei pystynyt itse joukkuetta nostamaan niin tuossa oli tulos.

Ainoa harmittava seikka oli Blaken hattutempun jääminen senteistä kiinni. Olipahan mahtava torjunta Fleuryltä. Hughson jo hehkutti hat trickiä, spottivalo syttyi ja yleisökin tuuletteli. Olisihan siinä ollut saumoja pariin muuhunkin maaliin mm. Hagmanilla oli hyvä paikka nostaa maalinedustalta kiekko maaliin. Myös Grabolle olisi suonut maalin esim. siitä toisen erän ylärimasta. Olisi tärkeää, että hänkin saisi pikkuhiljaa onnistumisia niin Leafsillä alkaisi olemaan jo kolme hyvin pelaavaa hyökkäyskenttää.

Perjantaina 13.2 tuli muuten 10 vuotta siitä kun legendaarisessa Maple Leaf Gardenissa pelattiin viimeinen ottelu. Taisi Chicago viedä tuon ottelun ja Bob Probert tehdä viimeisen maalin Leafsin pitkäaikaisessa kotiluolassa.
 

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
1999, 1st round, 24th overall, The Toronto Maple Leafs select Luca Cerada from Switzeland - 0 ottelua NHL:ssä. Täytyy ihan koputtaa puuta, että vastaavilta vältyttäisiin.

Cerada oli todella lupaava pelaaja, mutta kärsi sydänvaivoista, minkä takia NHL jäi haaveeksi.

1999 1. kierroksella varatuista löytyy toinenkin pelaaja, joka ei ole pelannut otteluakaan NHL:ssä: Scott Kelman.
 
Viimeksi muokattu:

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Cerada oli todella lupaava pelaaja, mutta kärsi sydänvaivoista, minkä takia NHL jäi haaveeksi.

1999 1. kierroksella varatuista löytyy toinenkin pelaaja, joka ei ole pelannut otteluakaan NHL:ssä: Scott Kelman.

Rehellisyyden nimissä "The Swiss Miss" ei tehnyt mitään Pohjois-Amerikassa, mikä olisi oikeuttanut korkeaan varaukseen. Toki missasi vuosi ennen kolmen vuoden farmireissua ilmenneiden sydänvaivojen takia kokonaisen kauden, mutta silloin vakuuteltiin vaivojen tulleen korjatuksi eikä niiden pitäisi vaivata miehen uraa. No, totuushan selvisi, kun Cereda lopulta joutui niiden takia uransa lopettamaan; tosin vasta pari vuotta sitten, mitä ennen mies oli jo ehtinyt palata maitojunalla Sveitsiin frangeja keräämään.

Koskaan ei taida selvitä, miten paljon vaivat lopulta vaikuttivat Ceredan kehitykseen, vai oliko kyseessä vain yksi junnukisoissa loistanut pelaaja. Traagisuudessaan tapaus on kuin kirsikka kakun päällä Leafsin viimeisen 15 vuoden varaustoiminnassa. Sokea kana ei tässä tapauksessa juuri munia ole löytänyt.
 

Gilly93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kaberle

Defenceman Tomas Kaberle will provide the Toronto Maple Leafs a list of ten NHL teams he would agree to be traded to, reports the Globe and Mail.

Toivottavasti saadaan jotai järkevää vaihdossa..
 

Fakap

Jäsen
Defenceman Tomas Kaberle will provide the Toronto Maple Leafs a list of ten NHL teams he would agree to be traded to, reports the Globe and Mail.

TSN:n mukaan Kaberle haluaa pysyä Idässä: http://www.tsn.ca/story/?id=267395

En kyllä näe montaakaan joukkuetta Idässä, jotka tarvitsisivat kipeästi laadukasta ja kovahintaista (siirtokorvaus) kiekollista pakkia ja johon Kaberle voisi haluta. Itse pistäisin rahani New Jerseyn tai Bostonin puolesta likoon. Ehkä jopa Floridan jos aikovat treidata Bouwmeesterin pois. Muilla taitaa olla puolustus kiekollisesti kunnossa tai capin kanssa vaikeuksia.
 

Gilly93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Lähde toronto sun:

"It's going to be a chaotic two weeks, definitely," centre Matt Stajan said. "We'll see what happens ... it's up to management. As players, we can just come to the rink and be prepared. You have friends and family -- someone is always asking what the rumours are.

"The only thing you can worry about is when you get that phone call."

Pelaajilla vaikeat ajat henkisesti menossa. Aikamoisia pelinappuloita ne tosiaan on. Faneilla taasen on mielenkiintoiset ajat. Mitä saadaan tilalle jos esim Antro, Toskala ja Kaberle lähtee? Jos tilalle tulee pelkkiä varausnumeroita niin rebuildingin kesto pompsahtaa samantien viiteen vuoteen ennen kun voi edes alkaa kuvittelemaan mielessään miltä kannu näyttää. No ei kai tässä muuta voi kuin pistää kihtimet ristiin ja toivoa, että Hra Burke tekee ainoastaan oikeita ratkaisuja.
 

Ferris

Jäsen
TSN:n mukaan Kaberle haluaa pysyä Idässä: http://www.tsn.ca/story/?id=267395

En kyllä näe montaakaan joukkuetta Idässä, jotka tarvitsisivat kipeästi laadukasta ja kovahintaista (siirtokorvaus) kiekollista pakkia ja johon Kaberle voisi haluta. Itse pistäisin rahani New Jerseyn tai Bostonin puolesta likoon. Ehkä jopa Floridan jos aikovat treidata Bouwmeesterin pois. Muilla taitaa olla puolustus kiekollisesti kunnossa tai capin kanssa vaikeuksia.

Capseilla on käyttöä kyllä kummalle vaan, Kaberlelle tai Kubinalle. VAihdossa saatte jotain yhdistelmää seuraavista vaihtoehdoista: Nylander/Morrisonnin + lähes kenet vaan prospekteista (Varlamov, Neuvirth, Carlson ja Osala poislukien) + varausvuoroja.
 

Fakap

Jäsen
Capseilla on käyttöä kyllä kummalle vaan, Kaberlelle tai Kubinalle. VAihdossa saatte jotain yhdistelmää seuraavista vaihtoehdoista: Nylander/Morrisonnin + lähes kenet vaan prospekteista (Varlamov, Neuvirth, Carlson ja Osala poislukien) + varausvuoroja.

Nylander ja Morrisonn nyt ei hirveästi riemunkiljahduksia Burkella varmasti aiheuta.Tosin voihan se olla mahdollista, että Burke ottaa jonkun ylipalkatun pelaajan muutaman vuoden sopimuksella takaisin jos vastapuolen GM maksaa "ylihintaa" varausvuoroilla ja junnuilla.
 

TML

Jäsen
Kotiotteluiden sarja jatkui tappiolla paikallisvastustaja Sabresille. Melko tasainen ottelu pelillisesti, Sabres kuitenkin vei pelin melko selkeästi numeroin 4-1.

Avauserässä Leafs oli parempi mutta Sabres teki kolme maalia. Maalit syntyivät noin 5 minuutin kuluessa, joten jälleen paha slumppi Leafsille ottelun avauserän puolenvälin jälkeen. Sama nähtiin 4 maalin toimesta Tampassa.

Toisessa erässä osat vaihtuivat Sabresin painostaessa ja Leafsin tehdessä kaikki maalit. Ainoa vaan että Leafs teki vain yhden maalin joten kovaa taistelua ei kolmannesta erästä saatu. Staffordin tehtyä yv-maalin Sabresille noin 7 minuutin pelin jälkeen kolmannessa erässä, oli peli sitä myöten selvä.

Leafsin ainokaisen teki Kubina yv:llä näyttävän kuvion päätteeksi. Pinnoilla vaihteeksi Blake sekä Hagman. Kuumia ovat molemmat ja tällä hetkellä suuri ilo silmälle.

Leafsin maalivahtina torjui Justin Pogge, jolla ei ole kyllä helppoa änäripeliä vielä ollut. Tänäänkin Pogge jäi ilman avustusta maaleissa. Ensimmäisessä Sifers ja Mitchell(?) taisivat sählätä kiekon Pominvillelle joka pääsi läheltä ampumaan osuman. Toisessa maalissa Connolly antoi näyttävän passin Paillelle joka viimeisteli helposti. Avauserän viimeisessä maalissa nähtiin tuttua ”kaksnelosta”, kun McCaben käsillä pelannut Frogren ei saanut kiekkoa pois alueelta. Ellis yllätti hieman helpohkosti pienestä kulmasta Poggen. Viimeisessä maalissa sudittiin kiekko väkisin maalinedus ruuhkasta sisään.

Ensimmäisen änäripelin (voitto Thrashersista) jälkeen kyyti on ollut aika kylmää nuorukaiselle ja torjunta % on todella heikko.

Pari myllyäkin pelissä nähtiin. Sabresin kolmannen osuman jälkeen ottivat yhteen Mair ja Mayers. Iskuja ei kerennyt juurikaan satelemaan ja aika selkeä tasurihan tuo oli. Toisessa erässä Kaleta ja Sifers ottivat yhteen, Sifersin viedessä matsin nopeasti nimiinsä. Kaleta jatkaa ensimmäisen änäritappeluvoiton hakemista edelleen, plakkarissa on kuitenkin tappeluvoitto Matt Nickersonista (meriitti??) AHL -vuosina.

Nyt yksi päivä taukoa, sitten kolme peliä alta neljään päivään.
 

Gilly93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Former Leafs captain Mats Sundin will be the focal point when Toronto plays play the Canucks at the Air Canada Centre.

But keep an eye on the Sedin twins, Daniel and Henrik, and defenceman Mattias Ohlund.

The trio just might join the Leafs as free agents this summer

Linkki torontosuniin: http://www.torontosun.com/sports/hockey/2009/02/18/8440261.html
 

TML

Jäsen
Takkiin sinitakeilta rankkujen jälkeen, joista nyt on aivan turha pinnoja odottaa.

Ihan kelpo esitys Leafsilta jossa pienet virheet kostautuivat pahasti. Schenn-Finger pakkipari oli aikalailla hukassa ja taisivat olla jokaisen CBJ:n maalin aikana jäällä. Ensimmäisessä maalissa kiekko menetettiin keskialueella 2-1 hyökkäykseen, jonka Nash päätti maalilla aivan erän viimeisellä sadasosasekunnilla. Ei näin.

Pogge pelasi maalissa ja pelasikin tämän pelin ihan hyvin. Toisessa maalissa Umbergerin ranne upposi kaukaa, mutta jonkin verran maskia näytti tilanteessa olevan. Viimeisessä maalissa Nash pääsi vapaasti vetämään puolityhjään maaliin.

Leafsin osumista vastasi kahdesti Antro, sekä Mayers. Antro piristää kevättä kohti ja oli taas pirteimpiä. Viisaita ratkaisuja jatkuvasti. Jason Blake jatkoi pinnatehtailua syöttämällä Mayersin osuman toisessa erässä. Paikkoja Blakella oli maaleihinkin, mutta Mason nappasi hyvin pari tilannetta.

Luke Schenn otti niukan voiton Jared Bollista lyhyessä tappelussa. Hyvä että puolusti maalivahtiaan joka joutui Bollin estämäksi.
 

TML

Jäsen
Tunteikasta tunteikasta. Rivalry päivä Kanadassa ja 1-0 johto Leafsilla Canucksia vastaan.

Sundin ei kovin lämmintä vastaanottoa saanut. Joka kerta kun hän kiekkoon koski, buuauksia sateli. Erän puolenvälin jälkeen vielä enemmän Matsin aloitettua pienen scrumin. Hyvä että aloitti, Leafs sai tilanteesta ylivoiman jonka aikana Blake osui jälleen hänen ohjatessa Kubinan vedon uumeniin.

Suddenia hurrattiin muutaman minuutin pelin jälkeen ottelun ollessa katkolla. Tunteikas pätkä näytettiin eetteriin ja yleisö antoi ansaitut standig avationit. Sen jälkeen yleisö palautui normaalin "ei kredittiä vastustajalle" -tilaan. En ole koskaan nähnyt Matsia yhtä vakavana, mitä hän oli ollessaan vaihtoaitiossa tuon taululla näytetyn pätkän jälkeen.

Peli on ollut todella fyysistä ja kovia taklauksia on nähty puolin ja toisin. Alussa paremmat pommit viljeli Canucks, lopussa Leafs. Aika hyvää rivalrya on nähty toistaiseksi ja toivottavasti peli kuumenee entisestään.

- Toskala ollut vaihteeksi hyvä
- Devo on otettu taas mukaan (pelasi jo CBJ pelin) ja hän pelaa Kuleminin paikalla
- Grabo herätys ja maali!
- Finger&Schenn... hmmm.. Ehkä vähän tarkkuutta kaipaisin
- Blake jälleen erittäin pirteä. Liigan kuumin pelaaja tällä hetkellä?

Katotaan mitä kirsikka jauhaa nyt ja palataan toisen erän jälkeen. Listen kids!
 

TML

Jäsen
Edelleen maalin johto Leafsilla kun kaksi erää on takana.

Toinen erä alkoi Canucksin merkeissä, kunnes Leafs alkoi saada otetta ja pari kertaa pojjaat veti todella hyvän päätyväännön Canucks-alueella. Juuri kun ote oli siirtymässä Leafsille, otti Moore tyhmän jäähyn törkättyään Bieksaa päähän. En nyt sitten tiedä onko tuollainen ihan boksin arvoinen tällaisessa pelissä missä vääntö on koko ajan kovaa ja kamppailuja nähdään jatkuvasti. Noh enivei jäähy tuli ja Canucks rokotti Sami Salon osumalla. Salon viivakuti osu matkalla vielä Hagmaniin ja upposi vasta sen jälkeen ohi Toskalan. Suomalaisuutta kerrakseen.

Leafs iski pian takaisin ja pääsikin ylivoimalle Antropovin joutuessa koukatuksi. Leafsin yv ei kuitenkaan kauaa ehtinyt pyörimään kun Hagman otti jäähyn estämisestä. Tämäkin tuomio... Jaa-a, en tiedä mitä sanois...
No jos jotain huonoa, jotain hyvääkin. Canucks jäähyn päätyttä Matt Stajan nousi hyvin, pelasi siniviivan päälle hienosti kun huomasi olevansa yksin kahta nucks-äijää vastaan ja lopulta veti kiekon helposti Luongon ohitse. Luongon piikkiin ja Leafs johtoon alivoimalla.

Alivoiman jatkuessa Leafs sai läpiajon Mooren blokattua vedon. Ainoa haittapuoli läpiajossa vaan oli, että Moore rikkoi mailansa blokattuaan vedon. Eipä siinä mitään, Moore jatkoi luistelua liikuttaessa samalla kiekkoa luistimillaan, kunnes Blake pääsi myös rinnalle ja Leafs sai 2-0 hyökkäyksen alivoimalla. Blake pääsi vasta viiksien jälkeen reilusti Canucks-pakkien ohitse ja ratkaisuun ei jäänyt juurikaan aikaa. Hauska tilanne kaiken kaikkiaan.

Erän loppuun Leafs sai vielä ylivoiman kun O´Brien esti Mayersia. Ylivoima ei kuitenkaan toiminut (Hagman ykkösylivoimassa pyörittäjänä) ja kolmanteen erään lähdetään Leafsin 2-1 johdossa. Taitaa erä alkaa Leafsin lyhyellä yv:llä.
 

TML

Jäsen
Olipa yllättävää ettei rankkuja voitettu...

Paska maku jäi kun vaan pinna tuli plakkariin matsista Canucksia vastaan. Rankuissa Luongo kyykytti Hakkia ja Blakea ja toisessa päässä Sudden teki ratkaisun patentti-rystyllään Toskalaa vastaan.

Ei jaksa analysoida nyt sen kummemmin kolmatta erää. Tasainen ja viihdyttävä matsi jossa melko oikeutetusti pinnat jakautuivat. Voittaja olisi tosin voinut olla ihan kumpi vain, mutta tasainen peli ja molemmilla piti tuosta pelistä pinna tulla.

Kohti uusia pettymyksiä!
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Olipas se tunteikas ottelu. Videokooste mainoskatkolle ja lopun ykköstähden valinta saattoi tuoda roskia silmään joillekin. Noniin, muutama hajamiete ottelusta:

- Vesku vs. Luongo. Taas Canucks-pelissä loistava goalie match up. Ei niin hieno kuin Kipperiä vastaan mutta todella hyvä ottelu molemmilta. Lllllluluongo vähän imaisi Stajanin vedon mutta muuten jäi Leafs-pelaajille mustapekka vetopaikoista. Veskulta hyvä peli, ei noille maaleille voinut mitään (molemmat muuttivat suuntaa mailoista) ja rankitkin oli todella vaikeita. Hienosti haastoi laukojat ulostuloillaan ja poimi vetoja varmasti. Pikkusen kun vielä terästää reboundien hallintaa niin hyvä tulee.
- Wilson laittoi hienosti jatkoajan loppupuolella oman pään aloitukseen vikkelät hyökkääjät eli Blaken ja Grabovskin. Varmasti tarkoitus oli kokeilla vastaiskua ehkä hieman kankeita Canucks-pakkeja vastaan eli voittoa haettiin tosissaan kuten kuuluukin. Grabolle olisi muutenkin voinut pelata kiekkoa enemmän jatkoajalla ja olisi voinut käyttää nopeuttaan paremmin. Nyt kiekkoa kuljeteltiin pakkien toimesta ja lopulta dumpattiin päätyyn.
- Leafsin ylivoiman surkeus huipentui kolmannen erän lopun ja jatkoajan tupeksimiseen. Kukaan ei oikein halunnut ottaa vastuuta, ei saatu vetoja aikaan, miehet seisoivat ja Canucks sai helposti blokattua vetopaikat ja syöttölinjat. Kyllä taas nähtiin miksi on surkeinta yyveetä liigassa. Kyllä tuli ikävä Kaberle, Sundinia jne.
- Devereaux jyrättiin heti alussa pariin kertaan. Muutenkin sopivan fyysinen ottelu ja hyvin toi tunnelmaa myös halliin kun miestä ajettiin.
- Schenniltä taas ihan hyvää peliä. Näytti pelaavan Sedinejä vastaan pääsääntöisesti. Malttoi olla sulkematta kiekkoa maalialueella siinä yhdessä hässäkässä ja ujutti kiekon Veskun alle.
- Kaikkiaan viihdyttävä ottelu ja paikoitellen oli hyvää coast to coast -menoa. Harmittavasti kuitenkin voitto meni taas rl-kisassa. Aina se kulminoituu tuohon yksilötasolle ja siinä ei vaan pärjätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös