Torino 2006: Curling

  • 165 486
  • 1 134
Tila
Viestiketju on suljettu.

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Olympialaiset suomeen ja niin iso kurlinkihalli, että kaikki suomalaiset mahtuu sinne huutamaan Uusipaavalniemi paidat päällä curling-jumalansa nimeä.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Aivan jäätävä ratkaisu. Ei voi olla totta, että on tuollaiset hermot. 9. päässä jätettiin pinna ottamatta, jotta viimeisen kiven etu säilyy ja sitten se viimeinen kivi. Vuoden urheilusuoritus!! M-15 on äijien äijä.
 

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uusis on uskomaton yli-ihminen jota britit katsovat anovasti ylöspäin. Hyvä Uusis! Hyvä Suomen Curling!
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Tämä loistava, jopa priliantti, peli profilisoitui Laukkasen hienojen valmennusmetodioiden vuoksi kaikessa fyysittömyydessään Suomen hienoon voittoon. Tämä on sitä oikeaa globanisoitumista sanon minä!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Eipä olisi uskonut että Venäjä-Kanadan katselu vaihtui kymmenennessä päässä curlingiin... Tässähän liittyy pian kulttiin, jäätävä lopetus!
 

Casey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puoliorganisoitu flow-jääkiekko
Määrämittasta etupesään ja suojakiveä nänniin.

Olihan matsi ! Tänään meni suomalaisilla jäällä lujaa, toivottavasti lentokelit jatkuu.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmaan olisi 99,9999 prosentilla suomalaisista joku hermo nytkähtänyt tossa viimeisessä heitossa, olihan se sen verran kova paikka tavisjampalle.
 

Nunuc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hrvatska
HN kirjoitti:
Ei tuollaisessa PIDÄ onnistua tuossa tilanteessa. Aivan käsittämätön heitto.

Juu, alan ihan oikeasti jo uskomaan siihen että Uusis on jostain toisesta ulottouvuudesta. Ei tämän ulottuvuuden suomalainen voi onnistua noin!
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Alkaa tuntumaan että UUSIS ei ole edes tästä aurinkokunnasta. Haastattelu vain vahvisti tuntemusta. Mäkelä oli ainut joka oli edes vähän täpinöissä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä täytyy myöntää, että ennen näitä kisoja kuuluin siihen pääluvultaan varmasti mittavaan joukkoon, joka piti curlingia jonkinlaisena outona harjanheilutteluna. Tällä hetkellä sormet syyhyää, että pääsisi itse joskus kokeilemaan (vaikka tuskin siitä mitään tulisi).

Onnittelut äijille mitalista, toivottavasti kultaisesta.
 

Afan

Jäsen
Mielikuvitushahmo kirjoitti:
Mitä sijaa tämä huimaa venymistä näyttävä curling- tiimi lähti näistä kisoista alunperin hakemaan?

Kaipa ne rohkeasti mitalia lähtivät hakemaan, mutta alkuasetelmassa suosikkeja olivat käsittääkseni Kanadan ohella Ruotsi, Norja ja Skotlanti eli Iso-Britannia. Haastajakategoriassa sitten USA, Suomi, Saksa ja Sveitsi.

Mutta on kyllä uskomattomat kisat suomalaisten jääjoukkueiden osalta! Leijonat ja Uusiksen seurakunta yhteenlaskettuna Suomella on jo 12 ottelun voittoputki.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Ei helvetti. Pulssi vieläkin 500. On se äijä. Tai ei. Se on enemmän. Mahtava heitto tiukassa paikassa. Erityisen mahtavaksi sen tekee epäonnistuminen edellisessä päässä heitossa, joka olisi siirtänyt Suomen kahden pisteen karkumatkalle ennen viimeistä päätä.

Uusis pelastaa koko kansakunnan maineen ja talvikisojen kultamitaliputken.

Jos haluaa.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Uusishan totesi, että pulssi ei juurikaan noussut. M-15 liukui siis The Heittoonsa sellaisella 25/minuutti sykkeellä.

Kylmä kaveri. Olisittepa kuulleet se karjaisun mikä meikäläisen kielenkannoista irtosi The Heiton pysähtyessä siististi nänniin. Tein sen sitäpaitsi kahdesti. Vain Uusis olisi pystynyt parempaan.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jätkät on kyllä jäätäviä ilman leijumisia. Ilman vouhottamisia.

Upea 4-3 -voitto kulminoitui Uusiksen määrämittaiseen, joka oli olosuhteisiin nähden suhteellisen tarkka hermoheitto. Onnittelut jo voitetusta mitalista, sillä kukapa olisi uskonut maailmanrankingin sijalla 7. olevalta Suomelta olympiafinaaliin oikeutettavaa paikkaa.

Perjantain Kanada-pelistä toivoisin voittoa lähinnä sen takia, koska yhtään yllätysmitalia ei kisoista vielä ole tullut. Perjantaina tulee - voitti Suomi tai ei.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipas se ilta! Pelastaa jo melkein yksinään koko olympialaiset. Pientä hapuilua oli havaittavissa joukkueelta, kun esim. Mäkelä sössi seiskassa kahden pisteen tahdin liian hiljaisella heitolla. Osoitti muuten hienosti minkälainen laji on, kun skottikapu ei halunnut mittauttaa aivan rajoilla olevaa kiveä, vaan antoi Suomen eduksi nollapään suosiolla.

Viimeisen pään skotit pelasivat vaikeassa asemassa upeasti. Viimeinen heitto oli todennäköisesti paras, mitä tilanteesta mitenkään olisi ollut mahdollista saada. No se ei riittänyt, kun Uusis näytti (taas kerran), että kaikki hänestä täälläkin sanottu on totta. Niissä paineissa määris aivan nännille. LO-IS-TA-VAA!


PS. Se ysipään yhden pisteen anto skoteille ei ollut tarkoitus.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Parin mitalibissen jälkeen pakko ehdottaa Uusiksen omaksi tunnusbiisiksi Jay-Z:n "I Know What Girls Like". Uusis saa eniten pesää, missään, ikinä.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
kimmo kirjoitti:
Ja kattokaa kaverin fiilistä. Just olympiafinaalipaikka varmistunut ja Uusis juttelee kuin ruokakaupan kassalla.

Äh, kivi vain näyttää tunteensa hitaasti. Kun M-15 lopulta parin vuoden kuluttua saa yhtäkkiä sarjan järjettömiä hihkumiskohtauksia, siinä on lääkäreillä rutkasti ihmettelemistä.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nunuc kirjoitti:
No mikä se sitten oli?
Silläkin uhalla, että Uusis ei erehdy koskaan: puolittainen ohiheitto. Syy toki oli, että halusi pistää pelin jännäksi.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Kuten edellä mainittiin, curling-joukkue on pelastanut Torinon kisat.

Upea suoritus joukkueelta, uskoin joukkueen olevan mitaliainesta, mutta finaali on jo jotain uskomatonta
 

Nunuc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hrvatska
Swift kirjoitti:
Parin mitalibissen jälkeen pakko ehdottaa Uusiksen omaksi tunnusbiisiksi Jay-Z:n "I Know What Girls Like". Uusis saa eniten pesää, missään, ikinä.

Aah, Rainbown "Stone Cold" oli kyllä kuin luotu tuota viimeistä heittoa varten. Ai nii juu, sehän luotiinkin sitä varten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös