Tommi Taimi

  • 202 041
  • 1 025

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En oikein tiedä. Jostain syystä en osaa tästä innostua lainkaan. Kärki ja Salminen kovia juttuja mutta Tommista jäänyt vähän huonot fiilikset. No toivottavasti nyt edes pysyy vemppaajien osastolta pois.

Taimen toiminta sopimusten suhteen on ollut perseestä, mutta pelaajana hän on selkeä ykköspakki Ässissä, Salmisen veroinen hankinta. Ässät ja Korpisalo tekee kovaa tulosta, toivottavasti katsoja myös ymmärtävät tämän.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tervetuloa takaisin! Menneitä on turha muistella, sillä se ei hyödytä mitään tai ketään, tässä tulosvastuullisessa urheilussa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
En oikein tiedä. Jostain syystä en osaa tästä innostua lainkaan. Kärki ja Salminen kovia juttuja mutta Tommista jäänyt vähän huonot fiilikset. No toivottavasti nyt edes pysyy vemppaajien osastolta pois.

No tietysti Taimen historia on aikalailla paskamaisuuden tahrima, rooli mestaruusjoukkueessakin on hukkunut sen alle. Mutta jos nyt vilpittömällä asenteella palaa takaisin kotiin, niin on erittäin tervetullut. Etenkin tässä akuutissa tilanteessa, missä nyt tämän kevään osalta tällä hetkellä ollaan. Kahden vuoden sopimus toki ihan luonteva pituus..
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Ei värähtänyt mikään kun aluksi tämän kuuli, mutta tarpeeksi pureskeltuna biznez-tomppa voi olla kovin hankinta tästä troikasta. Alakerta eniten on kaivannut vahvistusta ettei poikien tarvitse illasta toiseen vääntää liian isoissa ruuduissa.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Hieno soppari. Mikä mahtaa olla pelikunto eli muutama peli varmasti hakemista, mutta keväällä varmasti jo vireessä, kuten toivottavasti muutkin...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tervetuloa takaisin! Menneitä on turha muistella, sillä se ei hyödytä mitään tai ketään, tässä tulosvastuullisessa urheilussa.

Tästä ihan samaa mieltä, elämä ja etenkin pelaajaura on ihan liian lyhyt kärvistellä ja katkeroitua näissä jutuissa. Tommin terveys herättää tosin isoja kysymysmerkkejä, pahoja vammoja jo kovin nuorena, aina leijuu se uhka päällä että kausi jää kovin lyhyeksi. Mystisiä nämä jutut, kun miettii millainen atleetti Taimikin ollut nuoresta saakka.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Josko Taimesta saatas toinen kiekollinen ase hyökkäyssuuntaan, laadukas ja pelirohkea viivapelaaja. Kenties ottais Matushkinin harteilta vastuuta, tuntuu just nyt vetävän paineissaan liikaa omalla pelikirjallaan.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän tuollainen pelaaja on vahvistus, joka tulee kieltämättä tarpeeseen! Pelituntuman kanssa on varmasti alkuun vähän niin ja näin, mutta eiköhän mies ole kevään peleissä jo alakerran johtomiehiä.

Pyydän etukäteen anteeksi jos jotakuta nämä mietiskelyni loukkaavat, mutta minä ihan oikeasti haluaisin tietää että mikä mahtaa olla miehen sitoutumisen taso joukkueeseen? Olisi mukava tietää että tuliko hän tänne sillä mielellä että pelataan seuraavat kaksi ja puoli kautta täällä ja otetaan seuraava mestaruus? Vai tuliko hän tänne pelailemaan siksi aikaa, että pian taas joku naapuriseura tarjoaa vähän isompaa tilinauhaa ja sitten sanotaankin että "ei mua nyt oikeen enää huvita olla täällä, kyllä kai te ymmärrätte, tää ny on vaan bisnestä, mul on jo reppu pakattu ja kyyti lähtee nyt, moikkamoi!"?

Sitoutuminen kun on aikalailla tärkeimpiä juttuja mitä olla voi, niin pelaajan esitysten kuin joukkuehengenkin takia. On kanssapelaajalle aika perseestä olla sellaisen vieressä, jonka elekieli kertoo, että eipä tämä nyt niin vakavaa ole. Vedä siinä sitten täysillä ilman että vituttaa. Faneista nyt puhumattakaan, varmasti moni muukin Ässäkannattaja minun lisäkseni mietiskelee juuri samoja juttuja. Eikä ole mikään selitys että "Nää on kato ammattilaisia, kyl ne vetää täysillä aina ja joka paikassa". Pelaaja on itse omalla käytöksellään osoittanut nuo jutut omalta kohdaltaan paikkansa pitämättömiksi.

Onkohan sopimuksessa siis pykälää muuhun joukkueeseen siirtymisestä ja korvaussummaa kirjattuna siitä jos tälläinen tapahtuu?

No, hyvä pelaaja Taimi kyllä on. On hänestä itsestään kiinni että millaisena miehenä hänet kotikylässään tullaan muistamaan. Toivon tosiaan että mies vetää seuraavat kaudet Ässäpakiston liiderinä ja minun seinälle maalaamani pirut ovat pelkkää sananhelinää.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tervetuloa takaisin kotiin! Eipä olisi uskonut kesällä 2017, minkälainen joukkue täällä on alkuvuodesta 2018 ja yleensäkin, ketkä tänne on kiinnitetty pidemmillä sopimuksilla. Hyvä, että pelaa jo huomenna ja toivotaan, että pysyy ehjänä ja tulee johtamaan puolustusta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Hemmetin hienoa saada Taimi vahvistamaan Ässiä ja vielä pitkällä sopimuksella!!! Itseni on vaikea uskoa palstapäätelmiä siitä, että Tommi olisi pahastikin kussut Ässien muroihin silloin HIFKiin siirtyessään. Eiköhän Ässät ollut tuolloin aika lailla tietoinen mahdollisesta siirtymisestä jo sinä päivänä, kun Tommi Ässiin palkattiin.

Käsitykseni mukaan tuo siirto meni loppujan lopuksi ihan nätisti....
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä Taimi on niin kovan luokan vahvistus kesken kauden, että käytännössä parempaa puolustajaa ei olisi ollut saatavilla. Liigan top3 kiekollinen pakki. Mestarijoukkueen kulmakiviä ja oman kylän poika. Kaikenlaiset Bisnes-Tommi-jutut menevät harmittomana läppänä, mutta jos joku pitää Taimia tosissaan jonain takinkääntäjänä tai rahastajana, voi työntää päänsä syvälle takaisin omaan hanuriinsa. Liigapelaajat ovat ammattiurheilijoita, ja halu jämähtää paikoilleen osoittaa nykypäivänä pelkkää kunnianhimottomuutta omaa työtä kohtaan. Haiskahtaa siltä, että Porissa halutaan nostella kannua viimeistään keväällä 2020. Tervetuloa kotiin Tommi!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Varmasti on jäänyt vääränläinen kuva monelle Tommi Taimi -nimisestä pelaajasta. Se tässä kuitenkin on, että agenttinsa tähden suhtaudun hymähtäen pitkään sopimukseen. Ei ole ennenkään merkinnyt mitään.

Paitsi nyt toki sen, että tästä ei pääse ulos ilman kunnollista korvausta. Mutta hyvä juttu on Taimen paluu, enkä muista, milloin esimerkiksi HIFK olisi jäänyt "rannalle ruikuttamaan" tilanteessa, jossa heilläkin olisi tarvetta tällaiselle hankinnalle. Toki tässä tullaan siihen, että ehkä taustajoukkojen kanssa kaikki ei suju niin kuin pitäisi.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
IFK ei nyt ole kauhean hyvä esimerkki Taimen paluun kanssa, sopimuksista irtautuminen voi sujua aidosti yhteisymmärryksessä tai sitten ei...
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Melkein yhtä heikko startti kuin muuan Danny Groulxilla aikanaan.
Pelasi heikon pelin ja kruunasi iltansa järkyttävällä mokalla.

Toivottavasti ei mene kauaa että saa pelistä kiinni. Hyvää oli tuo poikittaissyöttely sinisen päällä ja pari hyvää kutia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vähintään piste meni Taimen ylimieliseen pelaamiseen. Katse ylös ja sutaisu sinnepäin kiekon päältä, näitä ei saisi pelin ratkaisuhetkillä tulla.

Onneksi näytti sentään itseäkin harmittavan kun huitoi mailansa poikki eikä alkanut syyttelemään jäätä/kiekkoa/kuun asentoa
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Olisin laittanut Taimen Peltolan pariksi, Matushkin ei ole omissa vakuuttanut viime peleissä. Peltola pystyy viivasyötönkin tarpeen tulleen antamaan ja kätisyydet natsaa, Peltola taas antaa Taimelle omissa armoa.
Vähän ihmetyttää, kuten myös Matushkin Vuorisalo aiemmin.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitkä tauko, ei käytännössä yhteistä harjoittelua joukkueen kanssa + peli sellainen, jossa Taimen vahvuudet eivät pääse esille. Ei nyt tuomita.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olihan se kiusallinen virhe, mutta mielestäni ihan inhimillistä tuo on. Ei ole pelannut pitkään aikaan ja varmaan vielä vähän kuntokin hakusessa, niin nyt sattui pahaan paikkaan tuollainen lapsus. Eiköhän Taimi esitä vielä niitä parempiakin otteita, joilla ratkaistaan voittoja Ässille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös