Tomi Lämsälle kenkää

  • 281 885
  • 785

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ja jos kerran Lämsä painosti senttereitä hankkimaan niin miksei niitä hankittu? Ihan satavarmasti Lämsä sai juuri sellaisia palasia palapeliinsä kuin halusikin, koska Hjallis ei tajunnut hommasta mitään. Ei Hjalliskaan niin tyhmä joukkueenrakentaja ole etteikö konsultoisi muita. Totuus on se että valmennusjohto (ja koko Jokerijohto) luotti hirmutsägällä Eavesiin, Teräväisen tasonnostoon ja siihen että Jullesta saadaan laatusentteri. No Eaves ei pelaa enää, Teräväinen ei pärjää liigassa keskellä ja Tyrväinen pelaa Rekusen laiturina. Hyvin valmennusjohto on selkeästi Hjallista painostanut...

Suora vastaus: Hjallis piti vallan ja lopullisen päätöksen pelaajahankinnoista täysin itsellään. Kysykää vaikka Säilynojalta. Hjallis toi jossain haastattelussa julkisuudessakin esiin sen, että Ilari Filppulaa ei tarvitse korvata koska Filppula pelasi niin heikosti loppukauden eikä hänen menetyksensä ole sen takia todellinen menetys Jokereille. Hjallis veti linjat ja koska Hjallis on Hjallis, hän halusi Jokereihin nimekkään ja otsikoita nostavan vahvistuksen. Karalahti täyttää hallit niin kotona kuin maakunnissa.

Tomek puolestaan luotti yli kaiken JTyrväiseen josta oli Tomekin mukaan tulossa eräs Liigakauden isoista yllätyksistä. Tämä riitti Hjallikselle ja hän uskoi JTyrväisen korvaavan ainakin kaksi Filppulaa ja Eavesin sekä Teräväisen olevan TOP-5 tontillaan.

Lämsää ei näissä kinkereissä kuunneltu. Suuri vika Lämsässä on se että hän on liian kiltti ja sopeutuvainen. Kertaakaan Lämsä ei julkisuudessa vaatinut vahvistuksia keskustaan vaan tyytyi siihen mitä sai. Hjalliksen kanssa toimien silloin ei saa mitään. Lämsän olisi pitänyt laittaa Jortikkamaiseen tapaan joukkueen todellinen rakentaja tilille työstään. Mutta se ei ole Lämsän tapa toimia. Siinä tärkein syy miksi häntä ei kuunneltu. Toinen syy oli se että viestiä Hjalliksen suuntaan kulki myös niin että senttereillä Eaves-Teräväinen-JTyrväinen-Hahl pärjätään ja helposti. Jos Tomek joka osaa myös olla kova olisi ollut tässä sentteriasiassa kova, jotain olisi myös tapahtunut. Mutta Tomek luotti myös tuohon nelikkoon ja erityisesti JTyrväiseen.

Toisaalta ymmärrän näkemyksen jonka mukaan Eaves-Teräväinen-JTyrväinen-Hahl riittää ainakin niin kauan kun nähdään tilanne. Eihän - paperilla - juuri yhdelläkään joukkueella ollut parempaa sentterinelikkoa. Virhe oli siinä että tuosta nelikosta kaksi oli jo osittain ongelmissa terveystilanteensa kanssa, kolmas aika kokematon sentterinä ja neljäs todellisuudessa suhteellisen puukäsi. Todellisuudessa kaikki tekijät huomioiden nelikko oli kaukana Liigan TOP-5 senttereistä... Siksi on jo vaikea ymmärtää, miksi Eavesia ei heti korvattu ison rahan sentterillä kuten sitäkin, että kun tiedettiin myös Hahlin terveystilanne ja Teräväisen NHL-leiri niin jotain muuta olisi pitänyt tehdä kuin hankkia DeSimone try-outille, jatkaa sitä ja pistää lopuksi DeSimone ulos.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
tekstiä...
Erinomainen kirjoitus Cobolilta. Mä olen kuullut hyvin monesta eri lähteestä aivan identtistä tarinaa. Pienenä lisäyksenä se, että pelaaja-agentit tarjoamalla tarjosivat Jokereille ja Harkimolle senttereitä, mutta ne kalat uivat muihin verkkoihin johtuen siitä, että asia ei ollut Hjalliksen asialistalla ihan ykkösasia. KHL:ään liittyminen kaikkine sivujuonineen vei focuksen tämän kauden Jokereista ja herpaantuminen näkyy siinä miksi keskikaistan rosteri on parhaimmillaan liigan keskitasoa. Nyt Kurri ja Vuorinen ovat kuulemani mukaan paiskineet ympäripyöreitä päiviä tämän epäkohdan korjaamiseksi ja ilmassa on sen suuntaista toivetta, että KHL:stä vapautuisi jostain joukkueesta sellainen sentteri ennen siirtorajan umpeutumista, joka istuisi sekä tämän että ensikauden Jokereihin. Pelaaja-agenttien sentterivarastot ovat aivan kuivat tällähetkellä ja Jokereiden tämän kauden pelastaa mahdollisesti se vapautuuko KHL:stä sopiva sentteri vai ei. Melkoista uhkapeliä Hjallis pelasi ja tällähetkellä käteen on jäämässä mustapekka.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Suuri vika Lämsässä on se että hän on liian kiltti ja sopeutuvainen. Kertaakaan Lämsä ei julkisuudessa vaatinut vahvistuksia keskustaan vaan tyytyi siihen mitä sai...

Mielenkiintoinen jan hyvä kirjoitus Cobolilta kokonaisuudessaan, kiitos siitä.

Tuli mieleen, että Tomi Lämsän tullessa Jokerien päävalmentajaksi, ihmetteli moni kiekkofani tälläkin palstalla, että on varsin kiltin ja mitäänsanomattoman oloinen tyyppi..että tuleekohan tuosta mitään?

Lämsän tuntevat vakuuttivat hänen olevan hieno valmentaja ja muistuttivat myös Tomekin kuuluvan pakettiin.

Kuitenkin Jokeri-aikansa kriittisinä hetkinä - joukkueen kasaaminen, kevään ratkaisupelit - Lämsä on toiminut tismalleen siten, mitä hänen habituksestaan voisi päätellä, eli hajuttomasti, värittömästi ja myös munattomasti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pelaaja-agenttien sentterivarastot ovat aivan kuivat tällähetkellä ja Jokereiden tämän kauden pelastaa mahdollisesti se vapautuuko KHL:stä sopiva sentteri vai ei. Melkoista uhkapeliä Hjallis pelasi ja tällähetkellä käteen on jäämässä mustapekka.

Eikös TPS ole esimerkiksi kauppaamassa pelaajiaan? Sieltä ainakin Pare olisi ihan kohtalainen vahvistus sentteriosastolle vaikkei halua tai osaa puolustaa. Ei se Pare ainakaan kädettömämpi olisi kuin Teräväinen-Koivisto-Hahl-Tyrväinen-Rekonen-Salminen osasto ja todistettavasti myös Tepsissä mies on saanut tehoja aikaiseksi, puolustusasennetta tosin on kritisoitu, meidän rosteriin kyllä mahtuisi yksi jos toinenkin taitava pelaaja vaikka kahdensuunnan peli ei tällaisen pelaajan vahvuus olisikaan.

Se on myös päävalmentajan omaa huonoutta jos ei osaa vaatia omalle pelitavalleen tarvittavia pelaajia rakennuspalikoiksi. Ei Lämsä sillä synninpäästöä tämän hetken tilanteesta saa.
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suora vastaus: *tekstiä*

Hieno ja avartava kirjoitus. Vaikka Hjallis on monellakin tavalla suurin syyllinen nykytilanteeseen niin kyllä Liigajoukkueen päävalmentajalla täytyy olla munaa vaatia tarvittavat palaset kokonaisuuteen.

Positiivista on että Hjalliksella on myös avaimet mogansa paikkaamiseen. Pare Tepsistä isolla rahalla ja vuodenvaihteen jälkeen vielä Filppula päälle. Nyt Harkimo sitä kukkaronnyöriä auki!
 

ludvig

Jäsen
Kuitenkin Jokeri-aikansa kriittisinä hetkinä - joukkueen kasaaminen, kevään ratkaisupelit - Lämsä on toiminut tismalleen siten, mitä hänen habituksestaan voisi päätellä, eli hajuttomasti, värittömästi ja myös munattomasti.

Nyt et huomaa metsää puilta, vaan tunnut etsivän itsellesi yksinkertaistettuja marginaalitason vastauksia syystä tai toisesta.

Jos unohdetaan Jokerit ja mietitään anonyymin fiksusti toimivan organisaation kautta, niin valmentajaa ei voi syyttää siitä, että 1) avainaseman operatiivinen johtaja irtisanoutuu ja siirtyy kesken kauden lähes samantien toisen työnantajan palvelukseen, 2) hallitus ei rekrytoi tilalle mahdollisimman pikaisesti uutta about saman kompetenssin omaavaa henkilöä, vaan päinvastoin asia venyy useilla kvartaaleilla, 3) hpj palkkaa itse itsensä tj:ksi ja tekee kriittisiä operatiivisia päätöksiä ilman minkäänlaista osaamista ja 4) osaamaton tj ei osaa keskustella vastuuhenkilön kanssa ja asiat pitäisi viestiä tj:lle mediapelinä, juonitellen tai muuten vaan raivoamalla.

Keskeisimmät syyt joukkueessa ja ylipäätänsä organisaatiossa esille nousseisiin ongelmiin johtuvat kutakuinkin yllä mainituista asioista. Jos nämä asiat olisivat olleet kunnossa, niin menestys olisi tällä kaudella oletusarvoisesti todennäköisempää.

Mitä tulee valmentajien luonteeseen ja sen korrelaatioon menestyksen suhteen, niin myös nämä back to the mountain -koulukunnan reliikit ovat flopanneet, esimerkkeinä Jokereista vaikkapa Summanen. Lämsän osalta on hyvä muistaa, että hän johti uransa ensimmäisellä liigan päävalmentajakaudellaan Suomen urheiluhistorian yhden suurimman kohun saattelemana isojen persoonien joukkueen runkosarjavoittoon. Pleijarit olivat taas floppi syystä tai toisesta. Itse näen hänessä viime kauden takia ison potentiaalin, saa olla eri mieltä.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Eikös TPS ole esimerkiksi kauppaamassa pelaajiaan? Sieltä ainakin Pare olisi ihan kohtalainen vahvistus sentteriosastolle vaikkei halua tai osaa puolustaa. Ei se Pare ainakaan kädettömämpi olisi kuin Teräväinen-Koivisto-Hahl-Tyrväinen-Rekonen-Salminen osasto ja todistettavasti myös Tepsissä mies on saanut tehoja aikaiseksi, puolustusasennetta tosin on kritisoitu, meidän rosteriin kyllä mahtuisi yksi jos toinenkin taitava pelaaja vaikka kahdensuunnan peli ei tällaisen pelaajan vahvuus olisikaan.

Pare voisi tulla kyseeseen loppukauden vuokrasopimuksella, mikäli TPS tällaiseen järjestelyyn suostuu. Jokerit tuskin on kiinnostunut Pareen palveluksista KHL-joukkueessaan, sillä kuten sanoit puolustuspelaaminen ei riitä edes tässä liigassa. Jokerit eivät tule koskaan kilpailemaan KHL:ssä taitavimmista pelaajista vaan urheilullisen menestyksen takaa tiivis ja kurinalainen viisikkopelaaminen, johon muottiin Pare ei istu. Vaikka Westerlund osaakin koulia pelaajistaan kokonaisvaltaisempia pelaajia, Paren kohdalla työnsarkaa on liikaa ja KHL:ään ei voi lähteä harjoittelemaan.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Lämsän osalta on hyvä muistaa, että hän johti uransa ensimmäisellä liigan päävalmentajakaudellaan Suomen urheiluhistorian yhden suurimman kohun saattelemana isojen persoonien joukkueen runkosarjavoittoon. Pleijarit olivat taas floppi syystä tai toisesta. Itse näen hänessä viime kauden takia ison potentiaalin, saa olla eri mieltä.

Tämä nyt on varmasti sanottu johonkin tuhanteen kertaan, mutta NHL-starojen lähdettyä liigasta Jokereiden trendi oli selvästi laskusuunnassa. Esimerkiksi Tappara tuli kaukaa takaa kolmen pisteen päähän, ja olisi ajanut ohi, ellei pelit olisi loppuneet kesken. Kuitenkin pelin pitäisi kehittyä kevättä kohden, eikä päinvastoin.

Ja palatakseni surullisen kuuluisaan Lukko-sarjaan; kun katselin viime keväänä Kärpät-Lukko-sarjaa, niin ajattelin että Jokerit tulee kyllä pyyhkimään jäätä näillä joukkueilla, ihan sama kumpi menee jatkoon, niin kauhean näköstä kiekkoa se oli. No Lukko-sarjassa kävi miten kävi, ja Kilpeläinen imi kaikki kiekot sisään, mutta kuitenkaan Tuohimaa ei tainnut aloittaa yhdessäkään pelissä tästä huolimatta. Tämä menee valmennuksen piikkiin. Kyllä Jokerien tasoisella rosterilla olisi pitänyt voittaa Lukko, vaikka Azevedo vissiin teki mitä halusi, sekin olisi pitänyt pimentää jotenkin.

Ja otetaan taas esimerkiksi Tappara, joka voitti seuraavalla kierroksella Lukon puhtaasti 4-0, ilman ykkössentteriään ja top3 laitahyökkääjää. Syystä että oli pelitapa, johonka kaikki luottivat ja toteuttivat sitä kurinalaisesti.

Summa summarun, Tomi Lämsän johdolla ei oteta mestaruutta tälläkään kaudella. Ehkä tulevina kausina, kun saa lisää kokemusta.
 

ludvig

Jäsen
Tämä nyt on varmasti sanottu johonkin tuhanteen kertaan, mutta NHL-starojen lähdettyä liigasta Jokereiden trendi oli selvästi laskusuunnassa.

Tämäkin on käsitelty lukuisia kertoja, ettei syy ollut missään nimessä yksiselitteisesti NHL-pelaajien lähteminen, vaikka se siltä hyvin yksinkertaistettuna saattaa vaikuttaa.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Tämäkin on käsitelty lukuisia kertoja, ettei syy ollut missään nimessä yksiselitteisesti NHL-pelaajien lähteminen, vaikka se siltä hyvin yksinkertaistettuna saattaa vaikuttaa.

No ei tietenkään ole ainoa syy, mutta kaikki muuttujat vaikuttaa lopputulokseen. Karan ja Vallen lähdön jälkeen ei ollutkaan enää niin paljoa kiekollista osaamista toteuttaa Lämsän seksi-lätkää.
 

faro

Jäsen
No ei tietenkään ole ainoa syy, mutta kaikki muuttujat vaikuttaa lopputulokseen. Karan ja Vallen lähdön jälkeen ei ollutkaan enää niin paljoa kiekollista osaamista toteuttaa Lämsän seksi-lätkää.

Pitää ottaa huomioon, että valle loukkaantui jo marraskuussa. Karlssonin lähtö tosin vaikutti jonkun verran. Jokereilla jäi Erikin lähdön jälkeen paljon kiekollista osaamista kuten Ilari, Moses, Pulkkinen, Teräväinen, mutta vasta Ilari Filppulan loukkaantumisen jälkeen peli alkoi takkuilla.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Pitää ottaa huomioon, että valle loukkaantui jo marraskuussa. Karlssonin lähtö tosin vaikutti jonkun verran. Jokereilla jäi Erikin lähdön jälkeen paljon kiekollista osaamista kuten Ilari, Moses, Pulkkinen, Teräväinen, mutta vasta Ilari Filppulan loukkaantumisen jälkeen peli alkoi takkuilla.

Karlsson joka teki enemmän p/o, kuin Jokereiden paras hyökkääjä, vaikuttaa tosiaan jonkin verran. Valtun loukkaantuminen unohtukin, mutta pelasi kuitenkin yli 1/4 runkosarjasta. Ja vastaavasti Ilari 53 ottelua, että sen taakse ei oikein voi piiloutua, ja pleijareissa kuitenkin n. 20 min/ottelu. Mosesta en kyllä laske tuohon kiekolliseen ryhmään, kyseessä on enemmänkin aika puhdas snaipperi, joka elää liikkeestään. Menee muutes aika ohi aiheen.
 

ludvig

Jäsen
Karlsson joka teki enemmän p/o, kuin Jokereiden paras hyökkääjä, vaikuttaa tosiaan jonkin verran. Valtun loukkaantuminen unohtukin, mutta pelasi kuitenkin yli 1/4 runkosarjasta. Ja vastaavasti Ilari 53 ottelua, että sen taakse ei oikein voi piiloutua, ja pleijareissa kuitenkin n. 20 min/ottelu

Näitä on käsitelty niin lukuisia kertoja, joten luulisi että olisit todennut tilastoanalyysien kautta tekemän tulkintasi olevan pielessä jo aikoja sitten. Kun Jokerit kiinnostaa, niin kannattaa seurata ensisijaisesti pelejä ja näin tilastot ja sitä kautta johtopäätöksetkin avautuvat oikeammin.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Näitä on käsitelty niin lukuisia kertoja, joten luulisi että olisit todennut tilastoanalyysien kautta tekemän tulkintasi olevan pielessä jo aikoja sitten. Kun Jokerit kiinnostaa, niin kannattaa seurata ensisijaisesti pelejä ja näin tilastot ja sitä kautta johtopäätöksetkin avautuvat oikeammin.

Seuraan kyllä otteluita aina kun on mahdollista. Ja kyllä, tottakai Jokerit kiinnostaa minua. Ja olen tietoinen, että I.Filppula pelasi puolikuntoisena kauden loppupuoliskon mikäli tähän viittaat. Mikäli johonkin muuhun, niin en ymmärrä mitä haet.

Ja käännetään tämä sitten niin, että mitkä merkit viittaavaat siihen, että Lämsän johdolla Jokerit hoitaa kattilan tänä keväänä Ilmalaan? Mielestäni hänen eväänsä ei siihen riitä. Eikä ole tarkoitus mitään provosoida tai vittuilla.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Seuraan kyllä otteluita aina kun on mahdollista. Ja kyllä, tottakai Jokerit kiinnostaa minua. Ja olen tietoinen, että I.Filppula pelasi puolikuntoisena kauden loppupuoliskon mikäli tähän viittaat. Mikäli johonkin muuhun, niin en ymmärrä mitä haet.

Ja käännetään tämä sitten niin, että mitkä merkit viittaavaat siihen, että Lämsän johdolla Jokerit hoitaa kattilan tänä keväänä Ilmalaan? Mielestäni hänen eväänsä ei siihen riitä. Eikä ole tarkoitus mitään provosoida tai vittuilla.

Mikäänhän ei tässä vaiheessa todellakaan viittaa siihen, että Ilmalassa kattilaa nosteltaisiin keväällä. Kuitenkin aika rankka olettamus, ettei Jokereilla olisi siihen mahdollisuutta tässä liigassa, esimerkkejä löytyy lähihistoriasta monta.

Kuitenkin nyt mitataan todella, löytyykö Lämsän työkalupakista aseet jolla hän psyykkaa itsensä ja joukkueen vielä sellaiseen tasiteluhenkeen jolla mestaruus otettaisiin. Lisäksi Lämsän täytyy pystyä muokkaamaan pelitapaansa suoraviivaisemmaksi, on turha väittää ettei ratkaisuvoimaa löydy enempää kuin nyt nähty, kyllä ongelmat ovat jossain muualla kuin pelaajien taidoissa.

Tässä vaiheessa en kyllä usko Lämsään, hänellä on paikka nyt näyttää kyntensä. Ei välttämättä mestaruus ole välttämättömyys, mutta saisi edes tuon pakan pelaamaan itselleen ja tekemään asioita oikealla asenteella. Jos Jokerit pelaa loppukauden niin valjusti kuin tähän asti kauden, sijoittuu 6. parhaan joukkoon ja on playoffeissa mitalipelien ulkopuolelle niin Lämsän ura lähtee laskusuuntaan kovaa.
 

ludvig

Jäsen
... mitkä merkit viittaavaat siihen, että Lämsän johdolla Jokerit hoitaa kattilan tänä keväänä Ilmalaan? Mielestäni hänen eväänsä ei siihen riitä. Eikä ole tarkoitus mitään provosoida tai vittuilla.

En ole kirjoituksissa tai ajatuksissani löytänyt tarpeeksi vahvoja merkkejä sille, että Jokerit Lämsän johdolla tai mikään muukaan seura veisi Kärpiltä tulevan mestaruuden. Kärpillä on liigatasolle todella fiksusti rakennettu joukkue, jota vie eteenpäin hyvä valmentaja. Jokereilla ja muilla alkukausi on ollut vuoristoratamaista; välillä voitetaan ja Jatkoajassa liput nostetaan salkoon ja sitten taas hävitään ja vaaditaan potkuja tms. Epätasaisuus johtuu monessa joukkueessa melko keskenräisestä rakennusprosessista, joka taas heijastuu tiettyjen avainpelaajien liiaallisena kuormituksena ja näin mm. loukkaantumisina sekä pelaajien vaihtuvuutena niin ketjutasolla kuin pelaajasiirroissa. Uskon hieman pitkäjänteisimmän työn tuottavan todennäköisemmin parempia tuloksia. Marjamäellä on ollut kauden alusta parhaimmat palikat ja taito valmentajana tehdä näistä yhteentoimivia sekä aikaa kokeilla ja hioa erilaisia variaatioita, joten hän vienee voiton mm. Lämsästä.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Epätasaisuus johtuu monessa joukkueessa melko keskenräisestä rakennusprosessista, joka taas heijastuu tiettyjen avainpelaajien liiaallisena kuormituksena ja näin mm. loukkaantumisina sekä pelaajien vaihtuvuutena niin ketjutasolla kuin pelaajasiirroissa. Uskon hieman pitkäjänteisimmän työn tuottavan todennäköisemmin parempia tuloksia. Marjamäellä on ollut kauden alusta parhaimmat palikat ja taito valmentajana tehdä näistä yhteentoimivia sekä aikaa kokeilla ja hioa erilaisia variaatioita, joten hän vienee voiton mm. Lämsästä.

Ihan hyviä pointteja, mutta on tossa kyllä aukkojakin. Esim. tummennettu osuus, Lämsähän on työskennellyt Jokereiden kanssa 1,5 kautta, kun Marjamäki vain 1/2 kautta. Sitä paitsi väitän, että Jokereilla on lähes yhtä hyvät palikat, kuin Marjamäellä (pl. Aaltonen, joka liittyi kauden alun jälkeen joukkueeseen). Ja kyllä sielläkin "Aaltosia" kuorimitetaan, kun on vähän tiukempaa, tästä ainakin havainto Tappara-Kärpät-ottelussa. Tässä kohtaa tuleekin se esiin, ettei Lämsä saa joukkueesta lähellekään sitä irti, mitä tuosta rosterista pitäisi saada. Mutta mun puolesta tää on tässä.
 
Viimeksi muokattu:

Hockey91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuka Lämsän tilalle?

Hiekka Lämsän tiimalasissa tuntuu olevan poikkeuksellisen kestävä. Mielestäni jos ensi viikonlopun tuplapeleistä ei tule 5-6 pistettä olisi ajankohta otollinen/pakollinen valmennuksen vaihtoon. Kahden viikon tauon aikana uusi valmentaja saisi rauhassa aikaa saada valmennusfilosofiaansa joukkueeseen sisään.

Ketä tilalle? Ulkomaalaista harvoin rahdataan kesken kauden, on siis mietittävä kotimaisia valmentajia. Tässä tietääkseni vapaat valmentajat:

Juhani Tamminen - tässä tilanteessa olisin valmis jopa harkitsemaan Tamia jotta tämä aneeminen meininki saadaan nousemaan

Hannu Jortikka - takuuvarma herättäjä, saa osan pelaajista takuulla pelaamaan. Tyyli voi tosin saada myös opposition joukkueeseen. Riskikortti, jolla voidaan nousta jopa kärkikahinoihin, epäonnistuessaan katastrofi.

Kari Heikkilä - onko oikea vaihtoehto, liian aneeminen?

Antti Törmänen - jos huhut IFK:n siirtymisestä pitää paikkansa niin tuskin naapuri antaa lupaa mennä loppukaudeksi Jokereihin.

Pekka Rautakallio - supernäytöt puuttuvat.

Karri Kivi - hyvät näytöt Porista. Tosin käytettävissä vasta tammikuun puolessa välissä MM-projektin jälkeen.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän nuo Jortikan paluut jo riitä ja Jasser Arafatilta puuttuu näytöt ylipäänsä. Muut vaihtoehdot sitten melko epärealistisia, vaikka mitään en enää tältä seuralta pidä mahdottomana.

Jotenkin tuntuu, että tämä kausi on ajatuksissa jo luovutettu ja Lämsä valmentaa sopimuskautensa loppuun, kun sijoitus nyt luultavasti pysyy tuolla nykyisillä paikkeilla. Joka on toki ala-arvoinen suoritus, mutta näyttää riittävän tällä hetkellä seurajohdolle.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Voi vittu mitä itkua oikeasti. Aikuset ihmiset herätkää nyt. Mikä ihmeen välikausi? Muutamassa matsissa ollut maalinteko vaikeaa, mutta pelillisesti suunta on ihan oikea. Sitten ollaan jotain vitun Tammisia tai vastaavia roudaamassa tänne ja ihmetellään miksei koskaan menestytä. Nykyliigassa tie mestaruuteen kulkee yhä useammin pitkien projektien kautta ja Erkka - Lämsä projektissa ollaan nyt siellä kolmannella vuodella. Kärsivällisyyttä.

Miettikää jos Ässät olisi potkinut Kiven pahimmassa suvantovaiheessa vittuun?

Sylettää tämä palstalla ja muutenkin jokerifanien keskuudessa laajasti kytevä masamainen kaikkimullehetinytjokavuosi-kulttuuri. Kaikille kenkää. Yrittäkää edes katsoa sinne tulosten taakse. Toki rosteriakin sopii katsoa ja miettiä olisiko vika toimiston puolella sittenkin? Tai voiko toimistoakaan syyttää kun pelaajamarkkinat ovat sentterien osalta kuivat? Kuinko monta ykkössentteriä on tullut Jokerien sormien läpi liigaan? Ei me vielä voida noistakaan kilpailla Ruotsin tai Sveitsin kanssa, puhumattakaan KHL:stä. Kun ei senttereitä ole niin ei ole. Tyhjästä on paha nyhjästä. Tässäkin palstalaiset olisivat varmaan kiinnittäneet Corson ja sitten muutaman viikon päästä haukkuneet toimistoa Masailusta.

Ja pahaa oloaan saa huomattavasti paremmin purettua vaikka ulkojäillä lämäilemällä, kuin itkemällä tänne potkuja valmentajille.

Kärsivällisyyttä.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi vittu mitä itkua oikeasti. Aikuset ihmiset herätkää nyt. Mikä ihmeen välikausi? Muutamassa matsissa ollut maalinteko vaikeaa, mutta pelillisesti suunta on ihan oikea.
Sylettää tämä palstalla ja muutenkin jokerifanien keskuudessa laajasti kytevä masamainen kaikkimullehetinytjokavuosi-kulttuuri. Kaikille kenkää. Yrittäkää edes katsoa sinne tulosten taakse.

Ensi keväänä tulee 12 vuotta edellisestä mestaruudesta. Jos se ei ole kärsivällisyyttä niin mikä on? Tuota boldattua on nyt saatu kuulla ties kuinka monta vuotta ja itsekin siihen jopa uskonut pitkään, mutta kaikkia ei voi kusettaa kaiken aikaa.

Kyllä Jokerit vastaavan tuloksen saisi huomattavasti halvemmallakin. Asia ei vituttaisi läheskään silloin yhtä paljoa jos tässä operoitaisiin jollakin SaiPan resursseilla.
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Muutamassa matsissa ollut maalinteko vaikeaa, mutta pelillisesti suunta on ihan oikea.

Muuhun lööperiin en ota kantaa mutta mitä tämä taas on? Muutamassa matsissa? Vain kaksi joukkuetta Liigassa on tehnyt vähemmän maaleja kuin me.

Ja mitä tulee oikeaan pelilliseen suuntaan - miten tämä mielestäsi on näkynyt esimerkiksi viimeisissä viidessä ottelussa? (Ja please, älä mainitse otteluruuhkaa.)

Tämän seuran kannattajana oppi kyllä kärsivällisyyteen jo 80-luvulla, joten ihan rauhassa vaan sielläkin.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Pelillinen suunta on oikea? Mitä v***ua?! Melko erikoinen suunta, jos tämä on kerran oikea. Tässä on nyt puoli kautta uskottu tuohon "parempaan suuntaan", mutta mikään kentällä nähty ei tätä tue. Päinvastoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös