Tomi Lämsälle kenkää

  • 281 733
  • 785

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Edellisellä sivulla joku mainitsi, että ei uskonut ikinä kirjoittavan tähän ketjuun tätä ja pakko kompata, mutta nyt on aika.

Lämsä ulos, Stögö sisään.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Edellisellä sivulla joku mainitsi, että ei uskonut ikinä kirjoittavan tähän ketjuun tätä ja pakko kompata, mutta nyt on aika.

Lämsä ulos, Stögö sisään.

Sopisi mulle. Olisi kiva nähdä vanha luokkakaveri valmentamassa liigaa.
 

Karlsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Penguins,
Olen puolustanut Tomi Lämsän asemaa Jokereissa pitkään. Tähän päivään asti. Nyt tämä paska saa riittää. Joukkue ei ole hänen, eikä kenenkään muunkaan valmennusjohdon henkilön hallussa.

Joukkue on kuriton, haluton ja pelitapa, jos sellaiseksi voi tuota kutsua, on järkyttävä. Jokereiden yksi ydinongelmista on käsittämättömän hidas hyökkäykseen lähtö. Koko viisikko etenee kuin täi tervassa ja tänään Jokerit astui samaan miinaan, jonka itse viritimme IFK:lle toissa vuonna pudotuspeleissä. Keskialueen träppi, ohjaus kulmiin, miesvartiointi ja pitäminen poissa sektoreilta. Näissä asioissa IFK oli tänään ja on tällä hetkellä valovuoden edellä.

Tomi Lämsä, sinut on mitattu ja riittämättömäksi havaittu. Kiitos ja hei.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Kun joukkue ei ole valmentajan käsissä on aika vaihtaa valmentajaa. Jos jengin kokeneimmat kaverit Ossin ja AJ:n johdolla ovat sen kurittomimmat jäsenet kertoo se siitä, että kopissa kytee vastarinta valmennusjohtoa vastaan. Jätkät heittävät kiekkoa päätyyn vaikka tilaa olisi viedä se alueelle jalalla ja kiekon dumppaaminen sotii 100% varmasti Lämsän haluamaa ja ohjeistamaa pelitapaa vastaan. Pelaajat kapteeniston johdolla haluavat valmennusjohdon ulos.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Alkukaudella sentään napsittiin pisteitä kovalla puolustuspelillä ja tiukalla viisikkopelillä, nyt siitäkään ei ole enää tietoa. Toisesta aallosta tehdään rauhassa maaleja ja alin jätkä ryntäilee minne sattuu. Ottelujen alut menevät aina ja joka kerta päin helvettiä ja hyökkäyspeliä ei ole. Jäähyllä istutaan 30 minuuttia joka ottelussa.

On se Lämsä onnistunut rakentamaan ikimuistoisen paketin.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veteraaniosasto on minusta pettänyt kaikista pahiten. Iäkkäimmät pelaajat, joilta myös ikävä kyllä odotetaan paljon, pitäisi ulostaa ennen valmentajaa, koska heidän pitäisi näyttää tietä joukkueelle. Esimerkin näyttämisen pitäisi näkyä joukkueen yrittämisessä, tahdossa, keskittymisessä ja latautumisessa, mutta nämä ovat juuri ne seikat, jotka menevät ottelusta toiseen vihkoon.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmettelin kauden alussa täällä Jokereiden rosteria ja sitä, että se on rakennettu liian paljon HIFK:n menestymättömien vuosien näköiseksi. On hyviä fyysisiä pelaajia, mutta vastaavasti liian vähän liigan kärkipään taitoa. Etenkin sentteriosastolla. Lämsän pelitapa, jota hän hakee lähtee aivan täysin sentteripelaamisesta. Lämsän Jokerit juoksutti liigan kärkipään senttereillä HIFK:ta, kuin pässiä narusta, vaikka HIFK kuinka yritti antaa painetta, niin narrilauma juoksutti HIFK:n karvauspaketin pihalle. Toki HIFK:n pelaamisessakin on nyt enemmän järkeä. Nyt Jokereiden avauspelaaminen on aika sekavaa, koska sellaisia keskushyökkääjiä, jotka osaisivat tai pystyisivät tekemään itsensä pelattavaksi kentän keskustaan ja rytmittämään peliä ei yksinkertaisesti ole. Tätä kautta Jokereiden pelaaminen ajatuu jo lähtökohtaisesti laitoihin ja sitä kautta vastustajan kulmiin ja maalin taakse. Aika paljon tästä laittaisin sen henkilön piikkiin, joka joukkueen rakensi.

Valmentajan vaihtamista mutkistaa se seikka, että mikäli Westerlund todella on Jokereiden päävalmentaja ensi kaudella, niin hän ei vapaudu tämän kauden aikana narrilauman käyttöön tai jos vapautuu, niin tästä kärsii kyllä eniten maajoukkue ja lisäksi Erkka olisi pois aika pitkiäkin aikoja Jokereiden toiminnasta. Mitä järkeä? Törmänen olisi varteenotettava vaihtoehto ja hänen potkut Bernistä saattavat tuoda täysin uuden vaihtoehdon narrilaumalle. Lisäksi hän olisi käytettävissä heti. 1+1=2. Loppukauden projektivalmentajaan en usko.

Karalahdesta sen verran, että hän on ensimmäisenä nakertamassa valmentajansa uskottavuutta. HIFK:ssa tämän sai kokea mm. Hannu Aravirta.
 

Hoki Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilanne on vaikea ja samalla mielenkiintoinen. Jos ensi kaudella Jokerit ei pelaisi Venäjällä, uskon että Lämsä olisi lähtenyt jo. Jos huhut pitää paikkansa Erkasta niin kuka valmentaja joka pystyisi tämän laivan kääntämään haluaa tulla 6kk pestillä tietäen että uusi koutsi on jo valittu? Ainoat mahdollisuudet on että:
1.Lämsä lähtee ja Tomek vetää loppukauden.
2. Lämsä lähtee Stöge tai joku muu (kuka?) tulee ja saa jatkaa ensi kaudella 2 valmentajana ja mahdollisesti siirtyy yhden kauden jälkeen Erkan tilalle.
3. Lämsä jatkaa ja kausi päättyy ekalla pleijari kiekalla.
 

Ridge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maajoukkuetauon jälkeen on nyt pelattu 7 matsia, ja lukuunottamatta Pelicans-matsin kahta viimeistä erää jokainen on ollut enemmän tai vähemmän hirveetä kuraa. Huomionarvoista on myös se, että jokaisessa näissä on vastustaja tehnyt ensimmäisen maalin ekassa erässä. Ja Lämsän mukaan otteluiden alkujen eteen on tehty töitä? Ylivoimasta nyt ei jaksa edes sen enempää kirjottaa. Miten voi olla mahdollista, että pelisysteemissä ei ole mitään järkeä kun ollaan kohta pelattu puolet runkosarjasta? Vastustajan on naurettavan helppoa pelata tällä hetkellä Jokereita vastaan, eikä keskialueen yli päästä muuten kuin viskaamalla kiekkoa päätyyn.

Alkaa pikkuhiljaa menemään maku tähän touhuun. Sellainen tunne on, ettei Lämsää enää potkita tällä kaudella pois. Sääli, sillä tuolla nipulla olisi kuitenkin toimivalla pelisysteemillä mahdollisuuksia haastaa kärkipään joukkueita.
 

Jopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun joukkue ei ole valmentajan käsissä on aika vaihtaa valmentajaa. Jos jengin kokeneimmat kaverit Ossin ja AJ:n johdolla ovat sen kurittomimmat jäsenet kertoo se siitä, että kopissa kytee vastarinta valmennusjohtoa vastaan. Jätkät heittävät kiekkoa päätyyn vaikka tilaa olisi viedä se alueelle jalalla ja kiekon dumppaaminen sotii 100% varmasti Lämsän haluamaa ja ohjeistamaa pelitapaa vastaan. Pelaajat kapteeniston johdolla haluavat valmennusjohdon ulos.

Samaa mieltä. Lämsä on nuori, lupaava valmentaja, ja uskon tästä kaudesta huolimatta, että hän tulee tekemään menestyksekkään uran. Kuitenkin lienee selvää, että KHL-Jokereissa hän ei uraansa jatka. Näin ollen Lämsän jatkamisesta ei ole Jokereille juurikaan hyötyä. Uusi valmentaja, kuka lie onkaan, tuskin saa mitään merkittäviä parannuksia aikaan, mutta kannattaa yrittää, sillä mitään menetettävää ei ole.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Nyt tulee aika tunnekuohuista tekstiä, mutta aika monet alamäet on nähneenä en ihan heti muista, että olisin ikinä toivonut valmennukselle monoa yhtä paljon, kun nyt.

Jengi on koottu aivan päin vittua ja valmennus ei saa jengille minkäänlaista järkeä peliin hyökkäysalueella. Paperilla pitäisi olla yksi kovimmista liigatason puolustuksista ikinä, mutta täyttä paskaa sekin pelaaminen on.

Kyllä toi Lämsä on nyt nähty. Karlssonin lähdön jälkeen ollut melkoista koomailua vaikka viimekevään runkosarja vielä näennäisesti hoidettiin kunnialla, mutta ei siinäkään pelissä hurraamista ollut. Poffeista sitten puhumattakaan.

Itse itseäni lainaten, mutta eipä ole välissä olleesta pienestä voittoputkesta huolimatta tilanne muuttunut juuri miksikään. Lämsän puolustukseksi loukkaantumiset ja Rudin pelikielto ovat tehneet hommasta aika hankalaa, mutta ei toi jengi kyllä pelaa enään yhtään valmentajalle.

Ei tässä ole muuta vaihtoehtoa, kun laittaa kaveri ulos, mikäli Stögö on saatavilla. Frendi muuten jutteli nähneensä Stögön Areenan käytävällä, joten olisi ainakin Suomessa.

Pessimistinä epäilen, että ei tule tapahtumaan yhtään mitään ja viimeinen liigakausi kontataan ja koomaillaan. Olisi toki helvetin hienoa olla tässä(kin) taas väärässä.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Jengiä

ei voi nyt vaihtaa joten näkemiin. Toki suurin ongelma on herra Harkimo joka ei lajista edelleenkään tajua hevon helvettiä.
Hiton hyvä että huomenna on Ässät Porissa ja ma Porot Areenalla niin nähdään tämä karu totuus missä Jokeri pursi ilman senttereitä tällä hetkellä ui.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
On toi peli kyllä nyt pahemman kerran sekasin. Peli on hidasta todella hidasta, joka ikinen ratkasu kestää ja kestää, sitten kun se tulee niin on jo kiire ja syöttö hosutaan joko jalkoihin tai roiskaistaan jonnekkin. Käsittämätöntä kuinka homma voi romahtaa näin, Lämsänä olisin jo ajat sitten lähtenyt viemään sisään yksikertaismepaa peli tyyliä kun ei noi pelaajat nyt tunnu tajuavan ollenkaan mistä on kyse.

Harkoissa sekuntti kello käteen ja pelataan joko yhdellä kosketuksella tai että kiekossa ollaan max 2sek ni pitäs poikien alkaa oppimaan totta nopeampaa peliä. EI se ole hitaankaan lähdön tarkotus että se kiekko ei liiku, nopea joukkuekkin näyttää hitaalta kun kiekko ei pistetä liikkeelle, ei hengästykkäkkään niin ku pistää sitä kiekkoa aina nopeasti kaverille. jos ei lämsä nyt osaa tohon keinoja keksiä niin jo nyt on kumma valmentaja.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Toi pelitapa on ihan samaa paskaa kuin kauden alussakin. Aika pitkään sitä on nyt saatu ajaa sisään, ja eteenpäin on menty tasan olemattomasti. Virta kehui kauden alussa narriradiossa että hyökkäyspeli ei ole ongelma, Ässä-pelissäkin se tuli kuntoon kun pelaajille näytettiin yksi video. No vittu näyttäkää sitä videota sitten!

En tajua miksi viime kevään epäonnisen tappiosarjan jälkeen piti koko pelitapa pistää uusiksi? Sillä kuitenkin dominoitiin muita jengejä ihan sata-nolla, ja joukkueeseen tuli röyhkeyttä ja voimaa lisää. Nyt hemmmetin hyvä pelitapa on vaihtunut kilpikonnakiekkoon, jossa viisikkopeli on pelkkä kaukainen myytti. Luulisi Lämsän jo tajuavan että ei tosta tule lasta eikä paskaa. Silti sitä jatketaan itsepintaisesti, enkä tajua miksi.

Kokonaan toinen asia on kurittomuus. Siitä mun mielestä on turha syyttää Lämsää, koska jokainen pelaaja vastaa itse tekemisistään. Vittu jos siellä meidän kokeneet pelaajat perseilevät niin se on niiden pelaajien vika eikä valmentajan!
 

Fordél

Jäsen
En ymmärrä miten niin jengi ei olisi Lämsän valmennusryhmän hallussa. Okei, tänään oli kurittomuutta ja tyhmiä jäähyjä, mutta muutenhan Jokerit pelasi varmasti ihan Lämsän pelisuunnitelman ja pelitavan mukaisesti. Ongelma on vain se, että tänään Lämsän pelisuunnitelma tuotti aivan liian vähän laadukkaita maalipaikkoja. Tämän päälle muutama nukahdus omissa, ne jäähyt ja HIFK:n hyvä ylivoima niin matsi oli aikalailla siinä.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Monta maalipaikkaa Jokerit loi koko ottelussa? Ja kyllä hifk vei 5vs5 pelissä meitä kuin peltiämpäriä koko matsin. Omassa päässä nukahdeltii tai nukuttiin koko matsi. Sitoutuminen on näennäistä ja koko ajan tulee fiilis että viisikot eivät oikein tiedä mitä ne siellä muut tekevät. Proaktiivisen viisikkopelaamisen sijasta se on reaktiivista, ja silloin ollaan koko ajan jäljessä.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Tuskinpa Lämsä on kenkää saamassa. Jos huhut Westerlundin kiinnittämisestä pitävät paikkansa, on täksi kaudeksi liki mahdotonta löytää pätevää tuuraajaa. Törmänen ei ainakaan suostu puolen kauden projektikoutsiksi.

Eiköhän me näillä mennä.
 

Fordél

Jäsen
Tuskinpa Lämsä on kenkää saamassa. Jos huhut Westerlundin kiinnittämisestä pitävät paikkansa, on täksi kaudeksi liki mahdotonta löytää pätevää tuuraajaa. Törmänen ei ainakaan suostu puolen kauden projektikoutsiksi.

Jos RD suostui lyhyen ajan projektikoutsiksi niin en yhtään ihmettelisi miksei Stögökin. Jos Stögö saa neuvoteltua jostain unelmapestin ensi kaudeksi niin miksei ottaisi tähän väliin pestiä hänelle tärkeästä suomalaisseurasta.
 

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Hiton hyvä että huomenna on Ässät Porissa ja ma Porot Areenalla niin nähdään tämä karu totuus missä Jokeri pursi ilman senttereitä tällä hetkellä ui.

Tämä on totta, Jokereiden tämänhetkinen kuudes sija sarjataulukossa on täydellistä silmänlumetta. Joukkueen oikea taso on jossain sijojen 13 ja 14 välimaastossa. Toisaalta, luulen kyllä että kaikki pelejä näheet tämän tiedostavat, toimistollakin. Ehkä. Kurrin haastattelu HIFK-pelin erätauolla ei kyllä antanut aihetta uskoa parempaan, tuntui olevan KHL jo etusijalla.

Mäkin uskon että jos kyseessä olisi normaali kausi, Lämsä olisi saanut jo kenkää. Jos olisi normaali kausi, voisin vielä lapsenomaisesti uskoa esim 93-94 kaltaiseen ihmeeseen eli valmentajanvaihdolla päätyyn asti menoon. Nyt kun koko organisaatio vaikuttaa olevan ihan tuuliajolla, ei edes tuollaiseen unelmaan pysty uskomaan. Tuntuu, että tää koko hässäkkä on ollut vain yksinkertaisesti liikaa. Vaikka pelaajat ja muut osalliset kirkassilmäisesti ovat uskotelleet että KHL ei vaikuta pelaamiseen, niin mun mielestä se on paskapuhetta. Ei voi olla vaikuttamatta. Jo siirtyminen yksin on tarpeeksi iso pala nieltäväksi, mutta kun siihen lisää vielä kaikki muut sekoilut eli 1.9.2012, Ruudun tempaukset, GM:n puuttumisen, Jere-casen, riidan liigan kanssa, Hjalliksen twiittaukset, Eteläpäädyn herneet nenässä, Maston ja Kilven ulostukset ja sentterifiaskon, niin en edes tiedä miten realistisesti vois odottaa että jengi menestyy. Se olis enemmänkin suuren luokan ihme.

Uskon että tää kausi menee perseelleen, ja se menee perseelleen Lämän kanssa. Toivon kuitenkin että olen väärässä. Harmi, että jäähyväiskautta varjostaa tällainen sekoilu. Miksi ylipäänsä Hjalliksella oli niin kiire sinne Koheloon? Miksei oltais voitu aloittaa vasta 2015-16 kaudella? Nyt tuntuu että on liian paljon tekemistä. No, se on toisen ketjun asiaa.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jos RD suostui lyhyen ajan projektikoutsiksi niin en yhtään ihmettelisi miksei Stögökin. Jos Stögö saa neuvoteltua jostain unelmapestin ensi kaudeksi niin miksei ottaisi tähän väliin pestiä hänelle tärkeästä suomalaisseurasta.

Miksi tulla sekavassa tilassa olevaan joukkueeseen, jossa on suuri riski epäonnistumiselle? Törmänen on jo tällä kaudella ollut yhdessä kriisijoukkueessa, joten uskoisin, että hän haluaa aloittaa uuden projektinsa puhtaalta pöydältä, ilman hankaloittavia taustatekijöitä.

Tietysti jos Jokereilla olisi tarjota useamman vuoden pahvia, saattaisi se Stögöä kiinnostaakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös