Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

  • 1 464 264
  • 5 037

Hartnell

Jäsen
Nybari hei...pataan tulee!!
Kyllä osasin odottaa, ettei menestystä chl skabassa tule..mutta voih voih..fyrk finns! paa jo palamaan.. Zaborskyn hankinta oli hienoa, mutta ei mua hallilla näy tollasella pelillä..
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei hätää Tomppa, painat vaan taas puolmiltsä kiinni johonkin tähtipelaajaan niin koirat ei hauku ja karavaani kulkee. Innokkaimmat valuttavat taas ilotippansa ja työrauha on taattu seuraavaan katastrofiin. Way to go, onneksi muuten CHL höntsät pelaillaan ison salin puolella, että kaikki halukkaat mahtuvat sisään...
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tämä kertoo jo kaiken olennaisen, kuinka säälittävän pihalla olet. Nybari on tehnyt lukuisia hyviä hankintoja, sitä nyt ei voi kukaan kieltää.

Mutku mutku se hankki sen Zaborskin, niin se on kovin koskaan ikinä missään.
Tuulipuvun takit kääntyy taas niin että suhina vaan kuuluu...
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Nybondakselle tuntuu olevan ylivoimainen tehtävä rakentaa kunnon kokonaisuus, aina jokin vuotaa eikä tämäkään kausi tunnu tekevän poikkeusta. Tällä kertaa pakisto on aika surkeassa jamassa, tosin sieltä on kaksi runkopakkia loukkaantumisten takia poissa ja nämä junnupakit eivät kyllä vakuuta ollenkaan. Onhan siellä kyllä terävä kärki, mutta sitten leveydessä on suuria puutteita. Yleensäkin puolustuksen rakentaminen tuntuu olevan hankalaa Nybondakselle, ei ole ensimmäinen kausi kun tuo aika pahasti vaiheessa
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mr Tomppa, vähintään kolmen pelin diilillä pelaajia, PAKKEJA, kehiin!

Ti 28.10. Klo 18.30 Ässät-IFK
To 30.10. Klo 18.30 IFK-Pelicans
Pe 31.10. Klo 18.30 Ilves-IFK

Yhdeksän pistettä olisi otettavissa, jos ja kun. Tällä tämänhetkisellä materiaalilla ei pusteitä ole tulossa.
 

Klubi17

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Nybondakselle tuntuu olevan ylivoimainen tehtävä rakentaa kunnon kokonaisuus, aina jokin vuotaa eikä tämäkään kausi tunnu tekevän poikkeusta. Tällä kertaa pakisto on aika surkeassa jamassa, tosin sieltä on kaksi runkopakkia loukkaantumisten takia poissa ja nämä junnupakit eivät kyllä vakuuta ollenkaan. Onhan siellä kyllä terävä kärki, mutta sitten leveydessä on suuria puutteita. Yleensäkin puolustuksen rakentaminen tuntuu olevan hankalaa Nybondakselle, ei ole ensimmäinen kausi kun tuo aika pahasti vaiheessa
Näin se on ollut. Perälauta vuotaa pahasti. Liigan kalleimmat liput ja vastineeksi Liigan köykäisin puolustus. Herätys nyt. Loukkaantumiset kuluu lajiin, mutta niihin pitää varautua. Joka tapauksessa näillä resursseilla pitäisi saada puolustukseen sekä Lliigan ilkein isäntä sekä kärkiluokkan rightin yv-osaaja...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nybondas muistuttaa enemmän ja enemmän Penaa joka kokosi joltain osa-alueelta erinomaisia joukkueita mutta joissa oli aina jokin tärkeä kohta -yleensä maalivahti- joka esti pelaamisen mestaruudesta. Husso on liigan eliittiä ja hyökkäys kestää vertailun muihin kärkijengeihin, mutta puolustuksella sen ollessa tervekin ei ensi keväänä juhlita koska sieltä edelleen puuttuu yv-pakki ja muutama kanki.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Joo, kieltämättä tulee Penan ajat mieleen. Tietynlainen linjattomuus leimaa Nybarinkin tekemisiä. Tehdään yksi asia hyvin, toinen päin persettä, niinkuin nyt on taas tehty. Koska en usko sattumiin, ihmeisiin tai mielettömään tsägään niin uskon että sijoituksemme edellisistä kausista hieman paranee, mutta kärkinelikkoon ei ole asiaa näin epätasapainossa olevalla jengillä. Kyllä Lukko. Sen eilen näytti aika hyvin mikä on ero hyvin kasatulla jengillä ja huonosti kasatulla jengillä. Voidaan toki mennä piiloon loukkaantumisien taakse, mutta se olisi itsepetosta.

Kyllä tämän kaudäen jälkeen saisi UTJ vaihtua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä, ja itsepetosta on on myös hankkia koko puolustus täyteen edelliskauden A-junnuja ja mestispelaajia. Myydä ajatusta elinkautisille kolmen vuoden Törmänen-projektista toivoen että jostain tulisi muutaman vuoden sisään pelimies. HIFK:n budjetilla tälläiset projektit pitäisi olla aina vain seuraava kautta koskevia mikä tarkoittaa mm. sitä että pelajaahankinnoista vastaavat skoutit ja heidän pomonsa Nybari ovat tehtäviensa tasalla.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mikä helvetti siinä on, että Nybari onnistuu jättämään aina jonkin osa-alueen joukkueesta täysin retuperälle? Milloin se on valmennus, milloin keskushyökkääjät, milloin puolustus ja milloin maalivahtiosasto. Täysin ammattitaidotonta koheltamista jälleen kerran.

Tämän vuoden osalta kymmenen lampaanpersettä siitä, että puolustus on onnistuttu jättämään näin kapeaksi. Loukkaantumisia on toki ollut, mutta niin on muillakin eikä joka vuosi voida mennä niidenkään taakse, kuten nyt viime vuosina on ollut tapana. Ja sitten joku Eemeli Heikkinen, ei helvetti oikeasti. Kyseessä on hädintuskin Mestis-tason pelaaja ja samalla ehkä paskin puolustaja Tom Walshin ohella mitä olen ikinä IFK:ssa nähnyt. En keksi hänen palkkaamiselleen muuta selitystä kuin että Nybari hankki hänet läpällä, jotta pääsi hassuttelemaan Twitterissä Zaborskyn sopimuksen julkaisun yhteydessä.

Sitten maalivahtiosasto. Maalivahti on joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja eikä voi perkele olla niin, että joukkueen ykkös- ja kakkosvahdit ovat hädintuskin täysi-ikäisiä junnuja. Husso toki lupaava sellainen, mutta Lankinen ei tule olemaan ainakaan kauteen-pariin liigatason molari. Ore taas ei sitä tule olemaan ikinä ja on ikävä, että vaikka tämäkin kuinka edellisellä visiitillään todettiin, piti hänet silti raahata taas väkisin tänne.
 

Luckycharm

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crystal Palace ,
Nybarilla on Penan sielu. Uskon, että faksi laulaa ohjeita todelliselta jedimestarilta.

Näemmekö Nybarin penkin takana game sevenissä keväällä? Suuri pelastaja Nybondas näytä meille valo. Penan, Nybarin ja edariuden nimeen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Husso lähtee vielä kuukaudeksi U20-MM-harjoitusleirille ja kisoihin. Lankinen ja Ore ovat ilmeisesti silloin HIFK:n mv:t. Hussostakin näki tällä viikolla, että hän ei ole vielä mikään kivikova ti-to-pe maalivahti eli ei jaksa pelata 100% varmuudella kolmea peliä 99 tunnin sisällä, vaikka oli esim. Ässät-pelissä aivan loistava torjuja. Törmäsen peluuttamisessa ihmettelen vähän sitä, että onko järkeä loukkaantumisten aikana peluuttaa esim. Elkinsiä nelosen sentterinä ja Åstenia kakkosen laidassa. Pitää kasata pari tehonyrkkiä ja peluuttaa niitä todella paljon ja yrittää kasata lopuista hyökkääjistä sellaiset ketjut, jotka kykenevät välillä vähän lepuuttamaan parempia ketjuja. Sitten pitää vielä ainakin Nordiksen peleissä pitää huolta, että meidän kehnoin ketju ei pelaa koko ajan vastustajan parasta ketjua vastaan. Ihan iisiä.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minäkin olen ihmetellyt tuota peluutusta, ja juurikin noita samoja asioita kuin Johannes ylempänä. Törmäsen peluutus nojaa neljään pelaavaan ketjuun, jota hän yrittää näköjään itsepäisesti vaalia myös loukkaantumissumissa, vaikka tuuraavat pelaajat olisivat täysin raakileita, ja liigatasolle auttamatta liian köykäisiä.

Muuten samat asiat pyörivät päässä kuin koko kauden ajan: pakisto on liian heikko, ja Hussolle olisi kiva saada joku tuuraaja. Nämä ovat olleet kannattajien tiedossa jo toukokuusta asti, ja Tompalla taas on ollut aikaa reagoida tähän tilanteeseen jo tammikuusta asti, kun Törmäsen nimi saatiin sopimuspaperiin, mutta siitä huolimatta tilanne on tämä.

HIFK on nyt Liigan 6. paras joukkue pistekeskiarvoltaan, ja sarjataulukossa majaillaan sijalla 7., eli HIFK on juuri niillä sijoilla, mille se povattiin näillä pelaajilla. HIFK ei pelaa tällä hetkellä yli, eikä ali oman tasonsa, vaan nyt ollaan juuri niin hyviä, kuin vain sopiikin odottaa, joten joukkue on suorittanut oman tehtävänsä vaadittavan hyvin. Tomppa taas on totuttuun tyyliin mennyt sieltä, mistä aita on matalin, ja se näkyy tuloksissa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK:n joukkueessa on pelannut kaudella 14-15 11 puolustajaa + meillä on tähän saakka pelaamaton Söderholm. Jos Pikkarainen saa loppukauden sopimuksen ja kaikki puolustajat ovat joskus samaan aikaan terveinä, niin top6-pakit olisivat varmaan seuraavat: Söderholm, Taipalus, Pikkarainen. Grillfors, Honkaheimo ja Auvitu. Salmi ja Teppo olisivat 7-8. puolustajat ja täydentävinä puolustajina Moberg, Tarkkanen, Nyqvist ja Heikkinen. Meillä on riittävästi puolustajia, jos Pikkarainen saa loppukauden sopimuksen ja puolustajien terveystilanne paranee dramaattisesti ja pysyvästi. Heti, kun kokoonpanossa on enemmän kuin yksi harjoittelijapakki pelaamassa 12-17 minuuttia /peli, niin puolustus on luvattoman kokemattomissa käsissä. Salmi ja Teppo ovat jo runkosarjassa ihan käyttökelpoisia pelaajia, mutta heidän varaan en laskisi playoff-menestystä. Nybondasin tulisi nyt tehdä Pikkaraisen kanssa loppukauden sopimus tai hankkia saman tasoinen uusi puolustaja kuin Pikkarainen. Lisäksi, mikä on Söderholmin todellinen terveystilanne. Pelaako hän ollenkaan kaudella 14-15. Jos ei pelaa, niin joukkueelta puuttuu ykköspakki. 12 puolustajaa on määränä ihan riittävä, mutta kun tarkastellaan puolustajien terveystilannetta ja sitä, että noin 1/3 pakeista on liigatasolle hyvin kevyttä materiaalia, niin tilanne on jo toinen, heikompi kuin päälle päin näyttää.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ei pelaa, niin joukkueelta puuttuu ykköspakki. 12 puolustajaa on määränä ihan riittävä, mutta kun tarkastellaan puolustajien terveystilannetta ja sitä, että noin 1/3 pakeista on liigatasolle hyvin kevyttä materiaalia, niin tilanne on jo toinen, heikompi kuin päälle päin näyttää.
Jeps, olen sanasta sanaan samaa mieltä kanssasi. Pakisto on vain näennäisesti valmis, ja kun sitä aletaan purkamaan vähän tarkemmin, niin huomataan, ettei se olekaan niin hyvä, kuin miltä se aluksi saattaisi vaikuttaa.

E: Se on minun mielestäni vielä huomioitava noiden loukkaantumisten suhteen, että suurin osa peleistä on pelattu lähes tulkoon parhaalla pakistolla, kun ainoastaan Söde on ollut saikulla, ja silti otteista on ollut selkeästi huomattavissa ne puutteet mistä kaikki puhuvat. Nythän tämä vielä korostuu, kun loukkaantumisia (luonnollisesti) satelee.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sentteritilanne on ok, kun meillä on Nykopp, Ramstedt, Elkins, Kuparinen ja tarvittaessa Ikonen, jos siis ovat terveinä. Laitaan on kärkiketjuihin jo mainittu Ikonen, Zaborsky, Goldobin, Puustinen ja Rask. Kolmos- ja nelosketju-osastoa ovat Luttinen, Leino, Partanen, Leinonen ja Lamberg. Tässä on jo 14 hyökkääjää. Sitten on vielä syvyyttä muodossa Åsten, Tamminen, Blomqvist ja Juutinen. 18 hyökkääjää, eikö riitä. Tällä hetkellä ei, koska terveystilanne on kehno ja peluutuskin vähän tökkii. Mitä ihmettä esim. joku Tamminen pelaa ylivoimaa, kuten eilen Ilves-pelissä.

HIFK:lla on periaatteessa 3 maalivahtia, 12 puolustajaa ja 18 hyökkääjää. Luulisi riittävän, mutta ainakin maalivahtien ja puolustajien osalta Nybondas on säästellyt rahaa siltä osin, että joukkue toimii, kun kaikki pelaajat ovat samaan aikaan terveinä, muitta täydentävien pelaajien osaaminen ja kokemus eivät vastaa kauden 14-15 Liigan vaatimuksia.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sentteritilanne on ok, kun meillä on Nykopp, Ramstedt, Elkins, Kuparinen ja tarvittaessa Ikonen, jos siis ovat terveinä.

Leino on pelannut paljon enemmän keskellä kuin Ikonen. Luttinen on myös ajoittain jatkanut Reimon aloittamaa 'välillä sentterinä'- touria. Periaatteessa HIFK:lla on keskusta Liigan vahvin. Ramu selkeänä ykkösenä, Elkins alisuorittavana kakkosena, Kuparinen eestaas kolmosena ja Nykopp loistavana nelosena ja nousevana kykynä.

HIFK:n joukkueessa on pelannut kaudella 14-15 11 puolustajaa + meillä on tähän saakka pelaamaton Söderholm. Jos Pikkarainen saa loppukauden sopimuksen ja kaikki puolustajat ovat joskus samaan aikaan terveinä, niin top6-pakit olisivat varmaan seuraavat: Söderholm, Taipalus, Pikkarainen. Grillfors, Honkaheimo ja Auvitu. Salmi ja Teppo olisivat 7-8. puolustajat ja täydentävinä puolustajina Moberg, Tarkkanen, Nyqvist ja Heikkinen. Meillä on riittävästi puolustajia, jos Pikkarainen saa loppukauden sopimuksen ja puolustajien terveystilanne paranee dramaattisesti ja pysyvästi. Heti, kun kokoonpanossa on enemmän kuin yksi harjoittelijapakki pelaamassa 12-17 minuuttia /peli, niin puolustus on luvattoman kokemattomissa käsissä. Salmi ja Teppo ovat jo runkosarjassa ihan käyttökelpoisia pelaajia, mutta heidän varaan en laskisi playoff-menestystä. Nybondasin tulisi nyt tehdä Pikkaraisen kanssa loppukauden sopimus tai hankkia saman tasoinen uusi puolustaja kuin Pikkarainen. Lisäksi, mikä on Söderholmin todellinen terveystilanne. Pelaako hän ollenkaan kaudella 14-15. Jos ei pelaa, niin joukkueelta puuttuu ykköspakki. 12 puolustajaa on määränä ihan riittävä, mutta kun tarkastellaan puolustajien terveystilannetta ja sitä, että noin 1/3 pakeista on liigatasolle hyvin kevyttä materiaalia, niin tilanne on jo toinen, heikompi kuin päälle päin näyttää.

Hyvää pohdiskelua. Kannattaa ottaa huomioon Söden tilanteessa seuraavat tekijät: Pitkä poissaolo = pelituntuman menetys. Söde ei yhdessä-kahdessa pelissä tule omalle tasolleen. Muistetaan miten kävi palasi länsinaapurista. Mun syvin pelko on se, että Söde palaa vasta vuodenvaihteen jälkeen ja koko loppukausi menee pelituntuman hakemisessa/epäonnistuessa. Tällaista en Södelle todellakaan toivo henk.koht. tasolla, koska kaveri on yhtä kuin HIFK tällä hetkellä ja uran ollessa loppuvaiheessa soisin menestystä ja onnistumisia.
Hank kannattaa signata, siitä ei kahta sanaa. Jo pelkästään pakistotilanteen vuoksi, mutta myös Liigan pakistotason vuoksi. Kiekollisia a-luokan pakkeja on vain kourallinen. Lisäksi Hank on nyt jo ehkä itsekin lopulta tajunnut, ettei kannata tehdä jerekaralahtia ja hiffata tiettyjä juttuja vasta past 35veenä. Ne voi tajuta aiemminkin ja nousta uudelle tasolle. Lopuksi voi pohtia sitä, miten Pikkkarainen on tullut sisään. Kyllä näistä nyt saa millä tahansa matikalla ihan terveellisen yhtälön. Onhan niitä ongelmalapsia ennenkin poistettu joten kyllä Hank tietää mitä tapahtuu jos alkaa perseilemään. Henk.koht. voin sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt Hankin menosta tähän asti ja toivotan onnea loppukaudeksi(+sopparia tietty). Off-ice jutut ei ehkä koskaan unohdu/kuole mutta jos auttaa HIFK:ta menestymään, saadaan paljon parempiakin puheenaiheita jne.

Pakisto kaipaa Hankista huolimatta fyysistä jämäkkyyttä JA kokemusta. Kova pelitahti+kokemattomuus tuhoaa jopa nuoret pitkässä juoksussa. Tuohimaa lanattiin tällä tavalla narrien tolppien välissä aika pahasti. Teppo ja Moberg on ihan ok- kamaa tulevaisuudessa jos saavat tilaisuuden kasvaa rauhassa. Nyt niitä ajetaan väen väkisin sisään survomalla ja piittaamatta haitoista. Hussolle ehkä käymässä vähän sama. Luultiin liikoja kun todellisuus on kuitenkin 19v jantteri, vaikkakin pirun lahjakas sellainen. Tasainen kakkonen olisi passeli. Toisaalta...mitä helvettiä me tehdään Lankisella jos sille ei anneta kuin ihan muutama hajapeli?

1kpl fyysinen kokenut pakki. JOS Söde on out for good, tarvitaan toinen peliätekevä pakki.
1kpl kakkosveska TAI sitten aloitetaan sitä Lankista peluuttamaan enemmän.
 

The Loft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
Mikä Grillforsissa on vikana? Pidätte rotaatiopakkina? Aivan ykköskorin kamaa alkukauden osalta, mitä olen Nordiksella käynyt otteita katsomassa. Aivan loistava puolustaja Liigaan. Toivottavasti tämä "Söden roolin" ottaminen jatkuu vielä Söderholmin paluun jälkeen, kun luultavasti ei pelaa enää niin isoja minuutteja. Voisi minun mielestäni kyllä Grillille alkaa varauksella skriivaamaan sopparia ensi kaudelle, en usko, että on edes turhan kallis

Huhhuh, pääsinpä vihdoin ulos kaapista Grillforsin osalta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ehdottomasti olisi Husson kaveriksi tarvittu joku kovempi kaveri jakamaan/ottamaan vastuuta. Esim. viime kaudella täällä pelannut Lundström olisi allekirjoittaneelle kelvannut, ymmärrän myös sen jos monelle ei olisi, mutta arvelisin huonoihin otteisiin olevan Raivolla vaikutusta. Kärpät hankki Karhusen kaveriksi Tarkin, aivan loistava veto Junnolta ja mitä Nybondas hankki 19-vuotiaan Husson kaveriksi? No vittu samanikäisen Lankisen jolta näytöt aikuisten peleistä puuttuvat kokonaan sekä jo kerran paskaksi todetun Oren, ei mitään järkeä tässä touhussa ja iso lampaanperse Nybondakselle tästä! Arvosana koulutyyliin Nybondaksen työstä maalivahtien suhteen: 6 ½.

Pakisto, koko ajan fanit ovat huutaneet sinne vahvistusta ja paria. Ei pelkästään paperilla, vaan myös kentällä tuo IFK:n pakisto on aivan karmaisevan huono varsinkin kun sieltä puuttuu nyt kolme tärkeintä puolustajaa samaan aikaan. Minun mielestäni IFK:n pakisto huutaa isokokoista, kovaa pelaavaa ja tarpeeksi hyvin kiekkoa käsittelevää Oystrickiä ( tai siis tämän tyylistä pelaajaa, tämän miehen kunnosta minulle ei ole tietoa, epäilys on, että ei taida ihan kondiksessa olla kun vieläkin ilman sopimusta ) sekä puhdasta kiekollista rightin ylivoiman pyörittäjää tyyliin Kousa. Tällä hetkellä IFK:n maalilla saa hyppiä silmille ihan miten huvittaa kaiken maailman mikit ja minnit, jonka lisäksi ylivoimasta ei tulla koskaan saamaan sitä suurinta hyötyä irti, koska ei ole sitä rightin kaveria siellä! Allekirjoittaneen pakisto alla, ei mielestäni liikaa vaadittu, koska IFK:n pitäisi taistella sijasta 1 eikä mistään muusta! Arvosana koulutyyliin Nybondaksen työstä pakiston suhteen: 5 ½.

Söderholm - Grillfors
Taipalus - "Oystrick"
Teppo - "Kousa"
Auvitu/Honkaheimo/Mäkelä - Haluaisin itse nähdä Mäkelän tyylisen puolustajan seiskapakkina pelaamassa noin 10 - 15 min/matsi.

No, hyökkäys on mielestäni kasattu loistavasti, koska sitä laajuutta oikeasti löytyy erittäin hyvin ja ei tää homma tule kaatumaan eikä ole kaatunut hyökkäykseen. Mielestäni IFK:n hyökkäys on ihan Liigan kärkeä tai ainakin sillä on potentiaalia olla se paras ja lisäksi se on täynnä mielenkiintoisia pelaajia. Arvosana koulutyyliin Nybondaksen työstä hyökkäyksen suhteen: 9+.

Valmennukseen allekirjoittaneella on täysi luotto, Törmänen vaikuttaa helposti parhaalta valmentajalta IFK:ssa sitten Kari Jalosen. Apuvalmentajia en osaa arvioida, Tanska ja Kangasalusta vaikuttavat kumminkin päteviltä miehiltä hommaansa ja samat sanat Lunkasta. Arvosana koulutyyliin Nybondaksen työstä suhteen valmennus: 9.
 

6464

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Wild.
Iiro Pakarisesta tuli taas yksi Nybarin scouttaamista kakkahankinnoista, joka pelaa NHL;ssä. Mikä mahtaa olla liigan muiden urheilutoimenjohtajien saldo pelaajahankinnoista, jotka ovat edenneet? Varmaan kymmeniä, pakko olla sillä niin kakka Nybari on. Entäs Jumala Kekäläinen? Montako hänen Jokeri aikojen hankinnoista on edennyt NHL:ään?
 
Viimeksi muokattu:

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Iiro Pakarisesta tuli taas yksi Nybarin scouttaamista kakkahankinnoista, joka pelaa NHL;ssä. Mikä mahtaa olla liigan muiden urheilutoimenjohtajien saldo pelaajahankinnoista, jotka ovat edenneet? Varmaan kymmeniä, pakko olla sillä niin kakka Nybari on. Entäs Jumala Kekäläinen? Montako hänen Jokeri aikojen hankinnoista on edennyt NHL:ään?

Montako OMAA junnua nahilassa? Kaikki kunnia Pakariselle ja muille NHL:ssä pelaaville, mutta itse en ajattele että se on esim. Nybarin ansiota. Kyllähän Nyba on sainannut monia itsensä läpi lyöneitä pelaajia, on ollut hyvä silmä joillekin, en kiistä, mutta kyllähän moni muukin UTJ löytäisi näitä pelaajia, varsinkin kun annetaan 3 milliä rahaa käyttöön.

Itse lasken vain ne OMAT junnut jotka esim. NHL:ssä pelaa, se kertoo koko organisaation tasosta. Ja HIFK;n juniorimylly ei ole pahemmin helmiä 2000-luvulla saanut aikaiseksi. Toivottavasti nyt sekin asia muuttuu.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Iiro Pakarisesta tuli taas yksi Nybarin scouttaamista kakkahankinnoista, joka pelaa NHL;ssä. Mikä mahtaa olla liigan muiden urheilutoimenjohtajien saldo pelaajahankinnoista, jotka ovat edenneet? Varmaan kymmeniä, pakko olla sillä niin kakka Nybari on. Entäs Jumala Kekäläinen? Montako hänen Jokeri aikojen hankinnoista on edennyt NHL:ään?

Kekäläisen piikkiin menee ainakin sellaiset NHL-suuruudet kuin Joonas Rask, Petteri Lindbohm, Teemu Pulkkinen ja Teuvo Teräväinen. Raskhan pelasi heti tulokaskaudellaan NHL:ssä paremmalla pistekeskiarvolla kuin MG. Tämän varmaan Nybarikin pisti merkille, kun jatkoi Raskin uran nousukiitoa palkatessaan kaverin HIFK:hon. Kekäläisellä oli myös NHL-silmää tehdessään jatkosopimuksia omille lahjakkaille junnuilleen, jotka ovat kaikki tehneet jo huikean uran NHL:ssä (ovat pelanneet yhteensä jo lähes 10 peliä). Lisäksi Kekäläinen osasi skoutata sellaiset nimettömät pelaajat kuin Erik Karlsson ja Valtteri Filppula, joiden molempien urat lähtivät heti Kekäläisen tarkan silmän ansioista ennennäkemättömään ja suorastaan rakettimaiseen nousukiitoon, josta hyvänä esimerkkinä molempien viime kausi. Mutta toki on myönnettävä, ettei Kekäläisen pelisilmä ole vielä lähelläkään Nybarin tasoa, mutta ehkä vielä joku päivä!
 

6464

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Wild.
Kekäläisen piikkiin menee ainakin sellaiset NHL-suuruudet kuin Joonas Rask, Petteri Lindbohm, Teemu Pulkkinen ja Teuvo Teräväinen.

En tarkoittanut seurassa jo olleita omia junnuja, mitä tekemistä Kekäläisellä oli Pulkkisen, Lindblomin ja Teräväväisen löytymisen kanssa? Mutta tosiaan olin unohtanut Joonas Raskin, joten olihan Jumalallakin yksi NHL;n pelaamaan päässyt löytö, Joonas Rask. Ja olivathan Kekäläisen saavutukset kolmen vuoden aikana mahtavat, hän toi vuosikymmeniin ensimäisen mitallin, pronssisen, kyllä sitä varmaa juhlittiin. Kakka Tomppa ei kyennyt samassa ajassa kuin kasaamaan Suomen Mestari joukkueen.

Kylläpä muuten Jokeri kannattajia kiinnostaa puuhaliiga ja HIFK;n tekemiset, ilmiselvästi iso osa heistä lukee päivittäin HIFK:osiota. Ei minulla tulisi mieleenkään mennä KHL-tunkiolle vahtimaan päivittäin mitä jossa Jaroslavin Traktorit ketjussa kirjoitetaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös