Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

  • 1 462 911
  • 5 037

Klubi17

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kari Jalosen palkkaaminen tapahtui ennen Nybonsta eli Penan toimesta. Tästä alkoi tie mestaruuteen. Ei kai kukaan usko, että Granlundien kaappaus Oulusta oli Nybondaksen idea tai keksintö? Jalonen määrätietoisesti rakensi jengin mieleisekseen ja lopputulos on tiedossa. Sen jälkeen onkin menty alamäkeä ja lujaa. Kun miettii alkusyksyn Nybondaksen raporttia Ahvenanmaan leiriltä. Siitä "kuinka nopeita ja taitavia pelaajia" nyt on joukkueeseen saatu, täytyy epäillä vahvasti onko UTJ:n näkemykset tasolla joita hommassa edellytetään. Käytännössä kaikki ulkkarit ovat olleet pettymyksiä. Voidaan kai todeta, että joukkue on pyritty kasaamaan ja roolittamaan oikein, mutta käytännössä rooleissaan suurin osa on Mestistasoa, ei Liigatasoa. That' s The problem! Lisäksi Summanen on mitä on...
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ulkomaalaisten hankinta tällä kaudella meni kyllä täysin poskelleen, loppukaudesta sitten yritettiin paikkailla virhehankintoja osittain onnistuen.
Nybarin trendi UTJ:nä on ollut kyllä vahvasti laskeva. Ei ole kyennyt kasaamaan voittavaa joukkuetta. Mielestäni Nybari on liian virkamiesmäinen ja leipääntynyt, intohimo puuttuu, eikä yritä tarpeeksi. Tämä paistaa koko miehen olemuksesta. Kyllä UTJ:ksi pitäisi saada osaavampi kaveri, karavaanari on tuolla postilla keikkunut jo liian kauan. En tiedä mitä Hifkin hallitus asiasta ajattelee, mutta kyllä nyt olisi aika uudistaa urheilupuolen organisaatiota ja palkata ensitöiksi uusi UTJ ensi kaudelle.

Kari Jalonenhan tuo jo aikanaan totesi, että on helvetin raskasta toimia organisaatiossa, jossa urheilupuolen johtoa pitää opettaa asioista suurin piirtein kädestä pitäen.
 
Viimeksi muokattu:

Stigu

Jäsen
Milestäni Urheilutoimenjohtajan tärkeimpänä tehtävänä on luoda seuran urheilulliselle menestykselle kestävät ja pitkäaikaiset puitteet. Nämä syntyvät siitä, että ko. henkilöllä on joku visio seuran identiteetistä sekä keinot vision toteuttamiseksi.

Jos Karavaanarin toimintaa peilaa tätä toimenkuvaa vastaan, niin voidaan sanoa, että hän on ollut täysin väärä henkilö toimeen. Seuralla ei ole mitään identiteettiä, joukkue rakennetaan eri teemalla kaudesta toiseen, joukkueen runko vaihtuu kaudesta toiseen, mitään punaista lankaa ei ole, seuran koko urheilullinen puoli sukeltaa oikein urakalla. Kuka esim. voi sanoa, minkälainen IFK tullaan jäällä näkemään ensi kaudella?

Karavaanari itse ei tietenkään ole täydelliseen osaamattomuuteensa syypää, syylliset löytyvät hänen esimiehistään.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Älä edes yritä selittää enään mitään, vaan eroa nyt heti. Sinulla ei ole mitään annettavaa seuralle.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna "Tiedote: Nybondas"? Tämän kauden totaalisen mahalaskun jälkeen eihän IFK:lla voi muuta vaihtoehtoa kuin potkia Hra Tom Nybondas vähän vielä normaaliakin pidemmällä kesälomalle?
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
9-6-1-6-8-10
Siinä Nybarin saldo viimeiseltä kuudelta vuodelta. 1/6 vuotta semifinalissa. Vrt. Penan 2/7. Voitettuja pleijarisarjoja (mukaanlukien säälit) 4/9 joista 3 vuonna 2011.
Eipä mulla muuta
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaksi viime kautta ovat olleet sellaisia, että uusi yrittäjä sisään, kiitos. UTJ:n on kannettava vastuu joukkueen urheilullisesta menestyksestä/menestymättömyydestä.

Korvaaja toivon mukaan IFK:n mädän seurakulttuurin ulkopuolelta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, hiuksista vittuun tämä puuhastelija. Välittömästi. Ei siis "karavaanari-välittömästi", vaan välittömästi.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
EROA MÄTÄPÄISE!! Todella alas olet HIFK:n ajanut, kiitos siitä. Koko juniorituotantokin on täysin retuperällä. Miten tämmöinen puuhastelija voi olla vielä töissä HIFK:ssa? Toivottavasti tajuat itse erota.

Tälläkin kaudella mm. SUURseurat Saipa ja HPK edellä, sijoitus 10, liigan 2. suurimmalla budjetilla. Tarvitseeko enää muita näyttöjä, jotta tälle puuhastelijalle tulisi monoa perseeseen?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Jep, hiuksista vittuun tämä puuhastelija. Välittömästi. Ei siis "karavaanari-välittömästi", vaan välittömästi.

Hämmentävää että kirjoitat noin! Mutta hyvä että porukka näkee kuka tai ketkä ovat HIFK:n syöpiä. Mutta en usko paska-Tompan saavan kenkää. Kyllä tämäkin katastrofi selitellään niin että syy on kaikissa muissa paitsi seuran johdossa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Samaa mieltä, eiköhän Nybari ole jo nähty. On se jumalauta kumma jos tällä budjetilla operoivalla joukkueella on parin viime kauden ajan tehnyt tiukkaa saada kasaan edes tarpeeksi senttereitä. Anteeksiantamatonta.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainoa mikä sikariporrasta kiinnostaa, on talous. Tämä kausi meni taloudellisestikin päin persettä, joten ehkä kulmakarvat alkavat kohoilla konjakkilasin takana ja joku mörähtää "katsojat katoaa kun ei pärjätä". Potkut voivat tulla nyt.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän asialle jotain oltu jo suunnittelemassa, kun Rindell tänne palkattiin. Ei kai sentään pelkäksi scoutiksi kuitenkaan ollut pidemmän päälle tulossa. Omat ajatukset, että tuotiin Nybarin korvaajaksi ja tämä kausi aikaa nousta taustalla hommiin ja Nybarille mahdollisuus siirtyä kunniallisesti sivuun (no, siitä jäi kyllä kauas). UTJ:n tehtäväsykli on kuitenkin eri kuin joukkueen, joten jos nyt hommattaisiin puskista uusi utj, niin sen tuloksia näkyisi oikeastaan vasta 15-16 kaudella.

Asioista en mitään tiedä, mutta Kivan tuominen palkkalistoille näyttää juuri siltä, että hänestä kaavailtiin joukkueen kasaajaa ensi kaudeksi. Tai sitten Nybari delegoinut kylmän hallipenkin kuluttamista vaativat hommat Kivalle, jotta byroon nojatuolissa voi sauhutella rauhassa kuubalaista.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Nimenomaan tämä laiskuus on se juttu, johon koko organisaation alennustila perustuu. On perustunut jo pitkään, ainakin koko Penan ja Töppö-Tompan räpellyksen. Eihän se nyt voi niin mennä, että pitää hankkia yksittäisiä valmentajia opettamaan koko jengille, miten töitä tehdään. Onko muuten Karavaanari koskaan pärjännyt esim. liike-elämässä? Ainakaan urheiluosaamisen perusteella ei ole valittu.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli kuinka Jalosen ansiota tahansa niin Nybondaksen toimiessa UTJ:nä IFK voitti Suomen mestaruuden keväällä 2011 ja kiitokset siitä hänelle.

Siitä on kuitenkin 3 vuotta aikaa. 3 vuodessa joukkueen urheilullinen puoli on saatu ajettua täysin alas ja nykyisellä käyrällä ollaan ensi kaudella ulkona sääleistäkin. Lisäksi junnupuoli, jonka herrana ja hidalgona herra Nybondas häärii, on totaalisessa alennustilassa. Eikä tässä vielä kaikki, tämän kauden myötä myös taloudellinen puoli on kuralla kiitos paskojen peliesitysten ja niiden aikaansaaman yleisökadon, sekä yhden playoff-kotiottelun jossa oli alle 6000 katsojaa.

Ulos. Välittömästi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mun mielestä on turhaa mennä liikaa henkilökohtaisuuksiin. En tiedä mitkä ovat isoimmat syyt epäonnistumisissa, mutta nyt on Nybondaksella ollut tarpeeksi aikaa tossa pestissä. Yksi nappikausi siihen väliin saatiin, muuten on menny aikalailla vihkoon. Vääriä valintoja on paljon. Summasen palkkaamista en missään nimessä pistä miinukseksi. Se oli asia mikä piti tehdä/nähdä.

Vituttaa kovin se, mihin IFK on seurana ajautunut, sen takia UTJ:n on vaihduttava. Pelkästään talouden pitäminen plussalla ei lämmitä kannattajien mieltä, jotka kuitenkin lusivat kauden IFK:n katsomossa. Nyt on tekojen aika, ja toivon että IFK julkistamaa mahdollisimman pian uuden UTJ:n ja uuden valmennuksen.
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kölin alta ja vaikka Ahvenanmaalle tämä oksettavan arrogantti tunari! Urheilupuoli on niin paskalla tasolla junnuista liigaan että eihän tuo voi enää saada jatkaa?
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Nyt on tekojen aika, ja toivon että IFK julkistamaa mahdollisimman pian uuden UTJ:n ja uuden valmennuksen.

Voisin lyödä vetoa, että the tiedotteen sisältönä on vain se, että lippujen ja fanituotteiden hintoja joudutaan korottamaan.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Voisin lyödä vetoa, että the tiedotteen sisältönä on vain se, että lippujen ja fanituotteiden hintoja joudutaan korottamaan.

Ei välttämättä kaukana. Samalla otetaan muutamat joukkueet uutena, että saadaan korotettua ottelulisää myös niitä vastaan pelatessa. Nythän siihen on myös mahdollisuus, kun narrit lähtee Venäjälle. Kohta ollaan tilanteessa, että halvimmat liput maksavat 30 €. Huh huh.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Voisin lyödä vetoa, että the tiedotteen sisältönä on vain se, että lippujen ja fanituotteiden hintoja joudutaan korottamaan.

Ei voi mennä näin. Kyllä nyt on saavutettu sellainen pohja että reagoitava on. Minä veikkaan että Nybari saa kenkää ihan vaan koska painostus on siihen liian kova nyt joka puolelta, vaikka kuin haluaisivat hänet pitää hyvä veli kerhossaan. Nähtäväksi jää siirretäänkö vaan muihin hommiin jotta Mersu etua ei menetä, vaan onko munaa laittaa suoraan pihalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös