Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 459 374
  • 10 174
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ginting ottanut odotetusti hallinnan ja johtaa erän puolivälissä jo 12-5.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
En tiiä, on tuokin kyllä aikamoinen suoritus, että tuon kiekon saa lentämään noille mitoille. Joskus sitä muistaakseni urheilukentällä kokeiltu, ja jäänyt mieleen, että sitä on ihan helvetin vaikeaa saada lentämään yhtään minnekään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Perkovic ei vieläkään minua vakuuta, että käytettäisiin vain pelkkää berberiiniä lisäravinteena
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Murto ylittää 4,40 metriä. Ruotsin Bengtsson tiputtanut kerran samasta korkeudesta.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Wilma - ehdoton suosikkini yleisurheilijoiden joukossa- ylittää taas riman sulokkaasti kuin punajättikenguru esteen.
Painonnostajissa Hubbard on oma suosikkini. Minäkään en ole pärjännyt miesten kisoissa. Toisaalta vaikea taas samaistua, kun en pärjäisi naistenkaan kisoissa
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kiekonheittäjät ei ole ollenkaan sellaisia paskamahoja, kuin kuulantyöntäjät ja moukarinheittäjät. Tämä jenkkihän näytti ihan ottelijalta.

Mutta kun lajin luonnetta rupeaa miettimään, niin ei mikään ihme. Tuossa sitä hyllyvästä laardikasasta olisi aika suurta haittaa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Sveitsin Hodel kävi tuhlaamassa sveitsiläisten verorahoja.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Saatko jotain tyydytystä siitä? Hakkaat hanskaan samalla, kun joku ruoskii epäonnistunutta urheilijaa?
Huoh. Eipä tässä kukaan ole mistään ruoskimisesta tai julkisesta "nöyryyttämisestä" puhunut yhtään mitään. Mutta edes jotain kriittistä tarkastelua ja mahdollisia syitä epäonnistumiselle, syy-seuraus -suhteita, tekniikan analysointia, mikä petti ja mahdollisesti miksi jne. Toki osaltaan tuo on vain spekulaatiota, mutta senhän taki se asinantuntija on tuolla, koska tietää noista asioista enemmän, joten hyviä pohdintoja sieltä varmasti tulisi, vaikka mitänä varmaa syytä ei välttämättä pystyisikänä sanomaann.

Nyt tyydytään vain voivottelemaan pala kurkussa elämän kauheutta. Raja on tuolla asintuntijan roolissa, joten jonkinlainen "kylmäpäisyys" ja "itsensä irrottaminen" siitä kannatuksen tunteesta, olisi se mitä Rajalta pyydän. Eli irrottaa itsensä siitä tunteesta, että haluaa suomalaisten pärjätä ja pystyisi täten hieman objektiivisemmin ja ns. etäältä tarkastelemaan urheiljoiden suorituksia. Ei tarvitse alkaa tässä YLE:n suorassa lähetyksessä häpäisemään ja nolaamaan ketään ruoskimalla selkänahkaa verille päättömällä haukkumisella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös