Toivolan lähtölaskenta

  • 84 736
  • 355

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
onko kaikki amerikkalaiset neekereitä ?
eiköhän tässä kemioissa oo kuitenkin kyse ajattelutavassa ja pelityylistä pelaajien kesken jääkiekkoon eikä ruokailu tottumuksista. Loppi on erityylinen pelaaja kun Sihvonen jne..valmentaja kasaa näistä palikoista kokonaisuudet jotka sitten toimii tai ei toimi. Toivolan ajatusmallissa jääkiekkoon näitä yhtälöitä näyttää olevan mahdoton koota joten ehkäpä joku toinen voisi kokeilla sitä palapeliä. ja älä tuu taas väittämään että Nurminen on koonnu joukkueen ja Mika oli sillon mökillä saunomassa. Toivola on itse sanonut että on saanut haluamansa pelaajat ja pelaajatyypit tämän vuoden porukkaan.

yks asia on ihan pakko kysyy sulta veksi...mistä kohtaa suomea sä seuraat ja näät tän pelsujen tilanteen ja miten siihen on tultu ? vai onks nää sun jutut pelkkiä provoja ? jos ei oo provoja ni sit ei jää jälelle muuta ku se että sun täytyy olla joko Toivola itte, sukulainen, tai joku pesäpalloilija joka ei tajuu kiekosta pässiä enempää.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Valmentaja.

Onko valmentaja vastuussa pelaajien välisten kemioiden puutteesta?

No kysynpä nyt sitten, että mistä Toivola on sinun mielestäsi itse asiassa vastuussa? Saan näistä sun one-linereista sellaisen kuvan, että tapahtuu Pelicansissa mitä tahansa, niin Toivola ei ole vastuussa mistään, tai jos onkin, niin Nurminen estää Toivolaa toimimasta haluamallaan tavalla.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ässä leiriläiseltä tuo Toejoen Veikko vaikuttanee? Lienee myös Toivola erittäin lähellä sydäntä. Ässä hopea riitti julistamaan Toivolan messiaaksi, joka vaikkakin muissa seuroissa huseerattuaan tuhoaa kaiken tuon jälkeen, ja mikään mikä menee vikaan ei koske missään tapauksessa missään olosuhteissa herra Toivolaa jonka kädenjälki nyt valitettavasti on näkynyt Lahdessa negatiivisena jo tovin.

Oikeasti Toejoe, voisitko lopettaa nyt jo tämän Toivolan jumaloinnin. Voit toki korjata jos olen väärässä, mutta eikö nyt ole minkäänlaista pokkaa myöntää että Toivolalla ei ole oikeen mennyt viimekausina pääsarja-tasolla putkeen? vrt. Lukko ja Pelicans

Tämä jatkuva Toivolan puolusteleminen sai minutkin heräämään tähän Toejoen provokaatioon.
 
Oikeasti Toejoe, voisitko lopettaa nyt jo tämän Toivolan jumaloinnin...

Toivolan jälkeisenä kautena Lukko oli 13. Toivolaa edeltävällä kaudella Lukko 13.
En jumaloi Toivolaa, mutta seuraan mielelläni hänestä käytävää keskustelua, jonka sanoma on toki selkeä, mutta mielestäni hänen viakseen ollaan laittamassa kaikki mahdollinen, vaikka Toivola on vain yksi jäsen tuosta 15% osuudesta.
Olen edelleen sillä kannalla, että Toivolan saavutukset ovat suurinpiirtein sitä, mitä kohtuudella voidaan odottaa. Pelicansin puolustus ei oikeuta kuin korkeintaan sääleihin ja nyt tippui vielä Marttinen pois.
 
yks asia on ihan pakko kysyy sulta veksi...mistä kohtaa suomea sä seuraat ja näät tän pelsujen tilanteen ja miten siihen on tultu ?

Asun Helsingissä, mutta Porista olen kotoisin.
Miksi ihmeessä tuhlaisin aikaani provoilemalla päivästä toiseen? Olen sitä mieltä, että kannattajat näkevät asiat liian yksinkertaisesti, korostavat valmentajan osuutta kokonaisuudessa ja pitävät valmentajan vaihdosta jonain kaiken korjaavana ratkaisuna.

Se, miten Pelsujen nykyiseen tilanteeseen ollaan tultu, tulisi kysyä seuran johdolta. Olen nimittäin varsin epäileväinen sen suhteen, että Toivolalla olisi ollut valta ja voima päättää kaikista pelaajasopimuksista.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
..mielestäni hänen viakseen ollaan laittamassa kaikki mahdollinen, vaikka Toivola on vain yksi jäsen tuosta 15% osuudesta.
Olen edelleen sillä kannalla, että Toivolan saavutukset ovat suurinpiirtein sitä, mitä kohtuudella voidaan odottaa. Pelicansin puolustus ei oikeuta kuin korkeintaan sääleihin ja nyt tippui vielä Marttinen pois.

Ihan hyvä pointti arvon Toejoe, mutta millä perustelet mm. Lukon materiaalin ja Toivolan 2 kautisen aika samanlaisen säätämisen ennen Pelicansia Lukon ruorissa? Oliko Lukollakin siis Morrisoneineen ja kumppaneineen saavutukset suurinpiirtein sitä mitä kohtuudella voitiin Raumalla odottaa? Älä nyt jaksa hei Toejoen Veikko.. Myönnä että Toivola ei toimi. Tätä ei tämän kummemmin edes tarvitse perustella.

Tässä on kyse siitä että Toivola on kauttaaltaan ollut failure seuran kuin seuran peräsimessä sitten Ässien jälkeen. Olen seurannut hyvin intensiivisesti tätä toimintaa viimeiset 1.5vuotta mitä Toivola on Pelicansia käskyttänyt ja olen myös suonut hänelle oman aikansa ja momenttinsa, on vain jo pikkuhiljaa todettava että uutta verta kehiin.

Yksinkertaisesti Toivola ulos, missä on tulos`? Tätä mantraa sopii harjoitella.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan hyvä pointti arvon Toejoe, mutta millä perustelet mm. Lukon materiaalin ja Toivolan 2 kautisen aika samanlaisen säätämisen ennen Pelicansia Lukon ruorissa? Oliko Lukollakin siis Morrisoneineen ja kumppaneineen saavutukset suurinpiirtein sitä mitä kohtuudella voitiin Raumalla odottaa?

Lukko viime vuosina:

05-06 sijoitus 13. (ei Toivolaa)
06-07 sijoitus 8. (Toivola kehiin)
07-08 sijoitus 9. (Toivola mukana)
08-09 sijoitus 11. (ei Toivolaa)

Annetaan tulosten puhua puolestaan. Toivola nosti Lukon sääleihin kahtena vuonna peräkkäin, kunnes taas Toivolan lähdettyä Lukko putosi pleijareista.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Lukko viime vuosina:
...
Lisätään vielä viime vuosi:
09-10 sijoitus 4. (ja ei Toivolaa)

En itsekkään ole kuulunu millään lailla Toivolaa pois potkivien leiriin, mutta kyllä tää tappioputki on muuttanut mieleni.

Viimeisessä kolmessa kotipelissä on kohdattu HPK, Ässät ja SaiPa. Kuusi pistettä näistä olisi ollu mielestäni helpolla otettavissa, mutta jäätiin sitten nollille. Seuraava vastus on Lukko kotona ja saas nähdä kuinka monta pistettä Perttu silloin tekee.

Parempaa pitäisi tuolla materiaalilla päästä, mutta en usko Toivolan meitä siihen ohjaavan.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Annetaan tulosten puhua puolestaan. Toivola nosti Lukon sääleihin kahtena vuonna peräkkäin, kunnes taas Toivolan lähdettyä Lukko putosi pleijareista.

Yksi huonoimpia tulosanalysointeja koskaan. Lukon peli meni molemmilla Toivolan kausilla alamäkeä kohti kevään täydellistä pelillistä kaaosta, jolloin Mika itse oli ainut henkilö hallilla, joka löysi tekemisestä jotain järkeä. Ihan samaa kuraa on ilmeisesti Pelsujen peli nyt kuin Lukon peli oli silloin. Vahingossa voitettiin joskus ilman minkäänlaista pelisysteemiä. Kaiken lisäksi piti kannattajia pelleinä/idiootteina lausuntoineen. 60 minuuttia kuraa ja Mikan kommentti oli usein: "Pelattiin tänään hyvä peli, mutta tuomarilinja vei voiton meiltä".
 
En jumaloi Toivolaa, mutta seuraan mielelläni hänestä käytävää keskustelua, jonka sanoma on toki selkeä, mutta mielestäni hänen viakseen ollaan laittamassa kaikki mahdollinen, vaikka Toivola on vain yksi jäsen tuosta 15% osuudesta.

Onko tämä 15% osuus jälleen se, jonka olet Tamilta poiminut? Eli väität, että jos minä menisin valmentamaan joukkuetta, vaikutukseni tuohon joukkueeseen olisi vain 15%?

Unohda jo tuo Tamin näkemys. Ei ole olemassa mitään tiettyä prosenttia. Tami saattoi antaessaan kyseisen lausunnon kokea olevansa joukkueessa, jossa hänen vaikutuksensa on 15%. Se on täysin mahdollista.
 

S.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivola onnistui niinä 2 kautena tappamaan oman mielenkiintoni Lukon peleihin melkein täysin. Pelit joita kävin satunaisesti katsomassa, niissä ei ollut päätä eikä häntää. Oli syksy tai kevät huomasin kesken pelin ajattelevani "mitä vittua, eihän tässä ole mitään järkeä" Pelit jotka voitettiin oli pääasiassa yksilötaidon ansiota. Pelien jälkeiset kommentit oli täyttä paskaa ja sama näyttää jatkuvan. Kiekko joko pomppi, ei pomppinut tai poltti lavassa, tuomareita sarkastisesti kehuttiin, paikkoja oli melläkin ratkaista sun muuta tuubaa. "Paikkoja oli meilläkin ratkaista" oli aika monen lehdistötilaisuuden anti.

Monethan on tämän ässkauden jo todennut tuurikaudeksi, jossa tähdet taivaalla on kerrankin tuhannessa vuodessa ollut oikeassa asennossa porin suuntaan. Toivolalla ei Tamitaulukossa olisi kuin 0,1% osuus tässä mitalikauden joukkueessa. Tapparasta mentiin sikailemalla jatkoon, Kärpistä tuurilla ja Bäckströmin loukkaannuttua! Loput hoiti sensaatiomainen Riksman!

Tänä päivänä Lukon häviö ässille vituttaisi vähemmän, kuin millekään toivolan valmentavalle porukalle, niin paljon on tuon kaverin sanomiset,kommentit ja naama joskus vituttanut!!!
 

Sentenced

Jäsen
Toivola on saanut kenkää.



Mediatiedote 24.10.2010

Lahden Pelicans Oy

Julkaisuvapaa heti

PELICANSIN PÄÄVALMENTAJA VAIHTUU

Lahden Pelicans Oy:n hallitus on vapauttanut päävalmentaja Mika Toivolan
tehtävistään. Uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Pasi Räsänen ja toiseksi
valmentajaksi Pasi Nurminen. Valmentajien sopimukset ovat voimassa kauden
loppuun saakka.



Lahden Pelicans Oy:n hallitus
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei kai tässä muuta voi lappeenrantalaisenakaan huudella, kuin että erittäin hieno päätös toimistolta. Jotenkin on sellainen kutina, että tästä alkaa Pelicansin nousu kohti keskikastia, sen verran kova on materiaali ja plussana tietenkin asiansa osaava päävalmentaja.

Mielenkiintoista nähdä, mitä tekee Toivola, montako sapattivuotta tulee tällä kertaa? Palaako vielä SM-liigaan päävalmentajana? Saa nähdä, ottaako MTV3 "huippuvahvistuksen" kiekkotiimiin.

Nomutta, onnea Lahti, erinomainen päätös.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
No voi jehna. Millaiset otteet/tulokset olisivat olleet realismia Pelicansin materiaalilla operoivalle joukkueelle? Vrt. TPS johon verrattuna Pelsuilla on loistotilanne. Paljonko parempaan joukkueen olisi pitänyt pystyä? Iskuetäisyys pudotuspeleihin on hyvä.
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Ohoh! En kyllä ihan odottanut tätä ratkaisua jo nyt, vaikka peliotteet ovatkin olleet heikkoja. Hallitus näytti, että munaa löytyy, kun kelkka menee alamäkeä.
Täysin oikea päätös ja sanon edelleen minkä sanoin jo taannoin, että Pasi Räsänen ja Pasi Nurminen ovat tällä hetkellä paras ratkaisu lahtelaisen kiekkoilun kannalta. Räpsä ansaitsee näytönpaikan ja Nupen kanssa ajattelevat kiekosta samalla lailla.

Hienoa!
 

BaronFIN

Jäsen
Luojan kiitos!!!!!!!! Tai siis Kaarnan kiitos, tosin vuosi myöhässä... Tulee tiukka putki ennen mj-taukoa ja vaatii kyllä valmennukselta taitoa muuttaa Toivolan antikiekko pala palalta uudelleen jääkiekoksi. Lukko peli tulee liian nopeasti vastaan ja jokainen harjoitus on nyt kullan arvoinen. Mj-tauon jälkeen viisaampina.

P.S. Kausarin ostoon maanantaina.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Panikointia?

Omapahan on asianne, mutta jotenkin vaan tuntuu siltä, että kovin monella seuralla odotukset ovat aivan ylimittaiset resursseihin nähden. Valmentajaa on sitten hyvä syyttää, kun muutakaan ei voi.

Kovin harvoin valmentajan vaihtaminen kesken kauden on antanut uutta ja pysyvää nostetta. Onkohan tästä olemassa jotain tutkimustuloksia ?
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Omapahan on asianne, mutta jotenkin vaan tuntuu siltä, että kovin monella seuralla odotukset ovat aivan ylimittaiset resursseihin nähden. Valmentajaa on sitten hyvä syyttää, kun muutakaan ei voi.

Kovin harvoin valmentajan vaihtaminen kesken kauden on antanut uutta ja pysyvää nostetta. Onkohan tästä olemassa jotain tutkimustuloksia ?


Tässä nyt reilun kauden on katellut Toivolan touhua ja samaa shaibaa se ollut kokoajan. Toivotaan että nyt vaihtamalla paranee (vaikkei nyt vaihdu kun räpsän rooli apuvalmentajasta valmentajaksi). Hieno homma kyllä että johtokunnalla oli munaa laittaa ulos "jo nyt"!
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Toi vapauttaminen kuulostaa hauskalta, eipä toki tuo yllätä. Saas nähdä onko Tappara seuraava joka viahtaa päävalmentajaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös