To 23.5.2024 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

  • 87 515
  • 2 513

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ois voinut Ruotsi tippuu vaan ihan noin tylsän pelin pelaamisen takia.. tiiä jaksaako ees katella tota uneliaisuutta vielä paria peliä.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Ihan tasaisesti ne vihelsi. Ei Ruotsi kamalasti joutunut rikkomaan.

Ei niiden jäähyjen ole tarkoitus mennä tasan. Yleensä noin selkeästi hallitseva joukkue saa vääjäämättä enemmän ylivoimaa. Suomi roikkui mukana sellainen 50min pelistä tänään. Silloin yleensä joutuu vähän enemmän rikkomaan.
Niin kai sitten on, mutta onnittelut sinne Pohjanlahden länsipuolelle voitosta. Hyvin teidän pitää onnistua jos meinaatte Kanadan tai Tsekit voittaa. Jopa Sveitsin kanssa olette vaikeuksissa jos ette pelaa paremmin joukkueena tähtiyksilöittenne kanssa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ruotsi oli selvästi parempi. Oikeudenmukainen tuomio eikä tuomarit mitään ratkaisseet.
Suomen valmennus ei ollut hereillä ottelun ratkaisuhetkillä, siitä pitkä miinus Jaloselle.
Mukavaa että neuvostohenkiset nimimerkitkin kaivautuu esiin.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Siellä ei volloteta samaan tapaan tuomareista joka vitun vuosi kun tulee turpaan mm-kisojen jatkopeleissä?
Toisin sanoen ei ole tunnetta.

Toki täällä on aina muutama oikea asiantuntija jotka mieluiten myös valitsevat suosikkijoukkueikseen ne joissa ei ole suomalaisia, jotta vaikuttavat puolueettomilta ja paremmilta jääkiekkokannattajilta.
 

agent082

Jäsen
Näkihän sen koko ottelun, että nimettömälle Suomelle oli kivempi viheltää jäähyjä. Heleniukselta taitava mailapuolustaminen, kun ratkaisevassa paikassa sai estettyä laukauksen.

Joka tapauksessa tuota taistelua oli hienoa katsoa.
Selke-tason mailapuolustus. Moni muu olisi sortunut koukkaamiseen, mutta Helenius polki sen verran, että sai kaksi kertaa nostettua mailan. Kova suoritus ylipäänsä, mutta varsinkin tuon ikäiseltä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vaikka tämä peli oli tasonnosto, niin toivottavasti Jalonen vie mennessään muutamat pelaajat mukanaan pois maajoukkueesta myös, koska vähän sellaista joskus lämpimän, mutta nyt jo kylmentyneen grilliruoan uudelleen lämmitystä tämä oli tietyiltä pelaajilta,

Näin varmasti käy.

Toisaalta kävi jo tähän turnaukseenkin kohtuullista poistumaa.
 

Pelinappula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kari Jalonen ja Olli Jokinen ei varmaan ymmärrä mitään sitten säännöistä, kun sanoivat ettei ollut yhtään syytä viheltää jäähyä.
Toisaalta ruotsalaispelaajan tekemänä ois mielipide voinut olla esim. "Kyllähän siinä Svensson antaa tuomarille mahdollisuuden viheltää jäähy kun jää roikkumaan kiinni noston lisäksi suomalaispelaajaan"
Sen lauluja laulat... ;)
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Peli on pelattu ja Ruotsi eteni mitalipeleihin.

-26 olympiaturnauksessa jos hävitään vastaava peli vastaavalla tavalla, saattaa jopa hieman jo oikeasti vituttaa. Onneksi nämä olivat "vain" jokakeväiset MM-kisat, jos jotain hyvää tässä.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
No nyt ei tarvitse enää seurata jääkiekkoa kuin syksyllä. Ehkä finaalin tulen katsomaan MM-kisoista. Esimerkiksi NHL ei ole koskaan kiinnostanut ja en muutenkaan voisi öitä valvoa. Mitä vanhemmaksi tulee, niin alkaa arvostamaan unta varsinkin jos aamuksi pitää mennä töihin.

Kiitos Jukka Jaloselle näistä menestyksekkäistä vuosista Leijonissa.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Se nyt kuuluu Jatkoajan protokollaan, että aina jos Suomi häviää, niin se on tuomareiden vika.

Se kuuluu Jatkoajan protokollaan, että jos MM-kisojen puolivälierissä vihelletään jatkoajalla mailan nostosta koukkausjäähy, niin totta vitussa tuomareista valitetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös