To 23.5.2024 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

  • 87 589
  • 2 513

Hexa

Jäsen
Kyllähän tuossa Helenius vai kuka se oli lopetti luistelun ja roikkui mailan kanssa mukana. Pari koukkua osui vielä käteen tai kainaloon. Ihan selvä jäähy
Noin se taitaa olla. Mailaa saa kyllä nostaa, mutta ei jäädä roikkumaan ja estämään. Silti riippuu tuomarista. Kaikki eivät olisi viheltäneet tuosta.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Onko Ostravar Arenalla kuiva ilma? Kapanen räpsyttelee. En meinaa uskoa kotona.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jalosen inholätkä oli tuottaa tulosta. Oli varmasti ikävin mahdollinen peli paremmalle vastustajalle. Suomi ei ottanut yhtään tyylipistettä, mutta melkein välieräpaikan. Oli tuo silti jääkiekon voitto, kun pelaamaan pyrkinyt joukkue voitti.

Kaikki kunnialla Jaloselle ja Suomelle, hienosti joukkue sitoutui pelaamaan tuollaista lätkää ja syömään kiekkoa.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Paskat kisat ja ainoassa hyvässä ottelussa, (jossa siinäkin oltiin huonompia kuin vastustaja), hävittiin lopulta paskoihin dumareihin. Ei nyt lopulta kuitenkaan kovin iso pettymys, kun odotukset eivät olleet kovin korkealla ennen peliä.
Pakko myöntää että kenelle tahansa muulle olisi hävitty niin ei juuri vituttaisi. Vituttaa vaan paskat ylimieliset ruotsalaiset ja tuomareiden avustuksella hävitty peli.
 
Menee hieman ihon alle toi Ruotsin pukumieslauma juhlimassa aitiossa kuin maailmanmestaruutta. Vähintään kolmet high fivet keskenään aitiossa ja omahyväinen virnuilu hymnin aikana

"Vittu jätkät me ollaan hyviä jee voitettiin 19 änärimiehellä mestis-suomi jatkoerässä väärin vihelletyllä ylivoimalla juhhuuu jag älskar dig jätkät"
Tuohan vain kertoo siitä että Suomi on nykyään melkoinen mörkö Ruotsille, oli siellä kentällä sitten Töppöset ja Löppöset tai Rantaset ja Barkovit. Eli ei vituta, hieman vaan huvittaa..
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Olihan tuo varmaan selkein jäähy näistä mitä tänään vihellettiin.

Hyvä taistelu tänään, mutta ei jäänyt silti mitään käteen Jalosen jäähyväisturneesta. Jospa joskus taas joku iso kiekkomaa voitetaan.
Kari Jalonen ja Olli Jokinen ei varmaan ymmärrä mitään sitten säännöistä, kun sanoivat ettei ollut yhtään syytä viheltää jäähyä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Oikea joukkue voitti enkä jaksa tuomareita siitä syyttää. Seuraavaksi Pennasen aikaan ja toivottavasti se tuo Suomen takaisin vähintään välieriin. Ei ole helppo tehtävä ellei Suomen pelaamista kehitetä myös hyökkäämisen osalta. Alkaen oman pään paineistuksen purkamisesta eli PAHP:n kaikki ratkaisut.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Ruotsille ei toivo mitään muuta kuin paskaa loppuelämää.

Harmittaa kyllä, koska oishan toi nyt ollu ihan täysin voitettavissa!
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielenkiintoista että Suomen tasoitusmaalissa Puljujärvi saa kiekottomana poikkarin, josta kaatuu. Tuosta ei jostain syystä jäähyä tullut. Joskin se oli Suomelle hyvä, kun Suomi tasoitti pelin.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ruotsilla on mahdollisuus voittaa ensimmäinen mitali sitten vuoden 2018. Ei vaadittu kuin 15 änärimiestä paikalle ja puolueelliset tuomarit.

Sillä välin Suomesta lähetettiin ihan hupirosteri paikalle koska Jalonen halusi haastaa itseään kolmen maailmanmestaruuden ja olympiakullan jälkeen.

Tsemppiä, lilla bror!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös