To 21.3.2013 HPK-JYP 2. puolivälieräottelu

  • 24 095
  • 155

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vauhdikas kiekkoilta takana Rinkelinmäellä - JYP-kannattajalle jäi paskamainen maku tästä illasta.

Ekalla minuutilla kaksi avopaikkaa ja sitten heti Kerhon ekasta kudista maali.

Vaikka täällä hekutellaan "Kerhon fyysistä maalineduspeliä", niin ainakin tänään se päästi traktorin helposti maalilleen mellastamaan - mutta tänään oltiin tisupoikia lukuun ottamatta Louhivaaran väkisin tekemää reppua.

Lopun rynnistys jäi hieman vaisuksi- Onnea Kerholle taisteluvoitosta.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Kovaa on vääntö ja kääntö. Playoffhokia parhaimmillaan.

Odotan jotain 10+ matsia bannia.

Sä voit odotella ihan rauhassa. Jos nyt vähän otettais perspektiiviä esim. Abidin idioottimaisuuteen, josta tuli 4(?) matsia ja josta Jyp ruikutti yhden pelin pois. Siinä oli kusipäinen teko.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Olipahan hieno peli ja lopusta ei puuttunut dramatiikkaa. Luojan kiitos paketti kesti loppuun, eikä jouduttu jatkoille. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina Jyväskylään yrittämään ryöstöä.

Täytyy kyllä Grönholmia kehaista, siinä on sarjan todellinen äijä. Kermana kakun päällä ensimmäisen erän päätyttyä kulmanahistelussa aika nätti vasen suora, joka tällä(kin) kertaa jäi tuomareilta näkemättä. Ottavana osapuolena taisi olla ystävä Abid, joka oli horjumisesta päätellen hyvin lähellä kanveesia.
 

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
Kovaa on vääntö ja kääntö. Playoffhokia parhaimmillaan.



Sä voit odotella ihan rauhassa. Jos nyt vähän otettais perspektiiviä esim. Abidin idioottimaisuuteen, josta tuli 4(?) matsia ja josta Jyp ruikutti yhden pelin pois. Siinä oli kusipäinen teko.

Tuskinpa tosta tulee montaa matsia, jos tulee ollenkaan. 1-2 max.. Rautiainen vaa vähän liian innokkaana ei siinä muuta.
 

Ralph

Jäsen
Hämeenlinnan Playoffkiekko, nyt oli sitä fyysisyyttä jota ei voi JYP-fanit kiistää, vai? Hieno ottelu, eikä meikäläisen hermo meinannut kestää viimeisessä erässä, jännitin ihan paskat housussa katsomossa. Mutta seitsemän pelaajaa valitsin ottelun aikana, jotka jäivät erityisesti mieleen. Vastustajasta en mitään kerro, näen asiat eri silmin kuin JYP:n miehet, mutta se on nopeasti todettava, että olisiko Kalle Koskisen aika jäädä eläkkeelle kiekkohommista?

Juho Mielonen yllätti. Uskomaton laukaus, loistavasta sektorista helvetin kova veto aivan yläpetiin, upea maali. Tuuletuksesta näkyi, että playoff on hänenkin mielessään ja että onnistuminen maistui melkoisesti. Omassa päässä pari pakollista harardirännitystä, mutta mielestäni varsin mukava esitys kuitenkin Mieloselta. Erittäin itsevarmaa, maali teki hyvää.

Antti Aarnio teki juuri sitä mitä häneltä olen odottanut. Todella useasti todella mojovaa taklausta, miestä lensi seinille, eikä pieni mies Aarnio välittänyt mitä siellä vastustajan selässä luki tai mikä oli vastustajan pituus. Tietysti, tyypillistä Aarniomaista jäähyaltista huitomista ja tönimistä tilanteen ulkopuolella, tänään siitä yksi jäähy. Mutta Aarnio oli positiivinen ilmestys myös kiekollisena, vahvaa vääntö kulmissa.

Tuomas Vänttisen paluuta olen odottanut, mutta petyin. Jo alkulämmittelyssä pelästyin, kun Vänttinen oli vaisu. Ei näkynyt sitä tuttua hymynaamaa, vaan vedot ja syötöt epäonnistuivat ja kirosi paljon, paiskoi mailaakin laitaan. Vielä kun hermostuneena pyöri toisen ketjun hyökkäyksen tiellä, Aarnio hieman ajoi selkään ja se taisi tehdä kipeää. Luulin tässä vaiheessa, että jättää pelin vielä väliin. Onneksi pelasi, monta hyvää blokkia, mutta silti vähän vaisu mielikuva. Ei mennyt kovaa tilanteisiin, vähän aristeli, kiekollinen peli vähän takkuili. Mutta aloituksissa tuttuun tyyliin suu kävi vastustajan korvaan.

Juha Kiilholmaa vaivaa jokin. Runkosarjan lopulla näkyi jo, että nyt ei ole kaikki kunnossa. Jotain vammaako siellä on, ei vaan uskalleta penkittää? Aristelee, ei mene vääntämään kiekosta vaan tyytyy hakkaamaan maalinedustalla, jossa toki oli hyvä. Vähän unelias kiekollinen peli, joku tosiaan mättää nyt ja pahasti. Mielestäni heikoin lenkki, mutta Vänttisen tavoin blokkasi kuitenkin pari hyvin. Lisäksi lopussa pelasi Abidin pois kentältä ja aloituksen keskialueelle tutulla hakkaamisella.

Ralphin yksi tähti:
Teemu Rautiainen oli erinomainen. Runkosarjan lopun hyvä esitys pysyy yllä, rohkeaa kiekollista haastamista. Tänään jopa kiekot upposivat, ensin toki riparista mutta toinen rohkealla hyvällä luistelulla. Uskalsi haastaa, taklasi jälleen kovasti vaikka pieni mies kyseessä. Innostui playoffkiekosta, hakkasi kovasti mailalla. Valitettavasti tunne purkautui yli, yli-innokas typerä taklaus päähän oli kostautua joukkueelle. Pieni mies ja halusi taklata isompaa miestä ylävartaloon, vai? Lopputulos kaamea, suoraan päähän.

Ralphin kaksi tähteä:
Jordan Henrystä huomasi, että sana playoff tarkoittaa samaa Amerikassa kuin Suomessa. Tiedosti, millainen peli on kyseessä ja pelasi sen mukaan. Kovaa hakkamista, taklasi perkleesti ja kovaa. Väänsi ja käänsi JYP:n miestä nurin kovalla prosentilla. Uskalsi hyökätä, isoksi mieheksi yllättävän nopea. Pakkipari Laakso oli selvästi itsevarmempi, kun rinnalla oli kokenut hyvä Henry, eikä riskialtis nuori Eerola, eli Henry paransi myös Laakson otteita. Henrystä ei näkynyt, että on ollut pari viikkoa pelaamatta, tärkeä nimi HPK:lle.

Ralphin kolme tähteä:
Jaakko Turtiainen, jukolauta mikä peli. Playoffkiekkoa parhaimmillaan, tästä minä tykkään. Miestä nurin, tökkimistä, suu kävi ja rohkeasti kiekollista peliä. Olisi ansainnut maalin, mutta teki omaa duuniaan sitten muuten. Alivoimalla erinomainen, on tuon energiaketjun pisin lenkki ja puolusti pienempiään, jotka toisaalta eivät apua tarvitse. Ei välitä siitä, vaikka vastassa olisikin nimimiehiä. Virtasen kanssa kävi vääntämässä, Perrinin heitti pari kertaa nokilleen. Turtiainen, loistavaa, jatka samaan malliin!

Ottelun jälkeen lähdin myöhään hallilta. Siinä huomasin lenkillä kolme Kerholaista, jotka sitten päästin suojatien yli. Paajanen oli lähimpänä ja moikkasi, hänestä näkyi selvä hyvä fiilis ja tunne. Rinnalla taisi mennä Turtiainen ja Laakso, näin päättelen.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Tuskinpa tosta tulee montaa matsia, jos tulee ollenkaan. 1-2 max.. Rautiainen vaa vähän liian innokkaana ei siinä muuta.

Näin toivotaan ihan vaan taas SM-Liigan uskottavuuden kannalta. Boyce jäi muuten taklauksen jälkeen vaihtoon istuskeleen eikä lähtenyt suoraan koppiin. Toivotaan ettei siis mitään sattunut.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Älkää ottako tätä kommenttia mitenkään provosoivana tai mitenkään, mutta onko Abidin normaali ilme aina noin surullisen oloinen? En siis tiedä minkälaiselta kaveri normaalisti näyttää, mutta pelin aikana pariin kolmeen kertaan näytettiin ja ihmeen alakuloisen näköinen kaveri. No se siitä ajatuksesta. Paremmalla peli-ilmeellä olikin sitten harvahammas Wärn, joka nauroi kilpaa juuri ennen aloitusta Vänttisen kanssa. Otteisiin pelissä en kenenkään osalta jaksa puuttua.

Olipahan draamaa kerrakseen. Eiköhän yleisökin, harvalukuinen sellainen, saanut pelissä elämyksiä. Toivottavasti tästä vain homma kiihtyy ja lauantaina nähdään kunnon sota Synergia-arenaalla.

Kiitti Kerho, hieno matsi.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Enkä nyt tarkoita että ei olisi voinut tällä kertaa oikeasti sattua.
Minua vaan korpeaa tuo makoilu kulttuuri (ei välttämättä juuri tässä tapauksessa, vaan yleensä)
Jos kerran ei liity tähän tapaukseen, niin kannattaako puhua asiasta tähän tapaukseen liittyen? Ja vielä vihjaten, ettei sitä oikeasti sattunut. Ja että itse et jäänyt makaamaan, kuin vasta vaihtoaitiossa. Eikä Kapanenkaan jäänyt. Tilanteet on kuitenkin erilaisia. Eikä tuossa vitosessa ollut mitään epäselvää, toivottavasti ei tule pelikieltoa.


Ja on henkilökohtaisuuksiin aikanaan menty, muistaakseni keväällä -06 eräs legendaarinen porilaiskirjoittaja sai lopulliset lähdöt, ja juurikin samaiseen näkyvään Kerho-faniin liittyvien kommenttien takia. Toinenkin osapuoli on vaikuttanut palstalla, eikä tietääkseni ole BlackWolf.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Älkää ottako tätä kommenttia mitenkään provosoivana tai mitenkään, mutta onko Abidin normaali ilme aina noin surullisen oloinen? En siis tiedä minkälaiselta kaveri normaalisti näyttää, mutta pelin aikana pariin kolmeen kertaan näytettiin ja ihmeen alakuloisen näköinen kaveri.

Kyllähän se vähän sellainen surullisen hakki-koiran näköinen jannu on. Maalinkaan jälkeen en ole koskaan nähnyt miehen hymyilevän. Mutta pelistä kyllä huomaa, että mies on ajatuksella ja halulla mukana mutta pelaajatyyppejä on niin monia erilaisia.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Viitaluoma ja Perrin ihan pihalla. Molempia puolustetaan pois hemmetin tiiviisti.

Perrin jakoi 2-4 loistomaalipaikkaa tänään. Ei vaan saanut jätkät sisään. HPK oli tyrmäävä ottelun alussa ja se ratkaisi tänään HPKlle ensimmäisen kiinnityksen. Alivoima ja Vänttinen siitä etunenässä on kyllä kovia. Muutamia viivoja:

- Boyce vs. Rautiainen. Tähän mun mielestä Virta otti hyvin kiinni. Rautiaisella oli tänään lentokeli ja kun räpeltää joka paikkaan, niin sattuu ja tapahtuu. Valitettavasti osu nyt Boycea päähän, mutta ei todellakaan ollut tarkoitus. Näin uskallan väittää.

- Jaatinen ja Näkyvä syväjäässä, ei hyvä juttu.

- Nenoselle aivan liian vähän peliaikaa.

- Levonen oli hyvä, tuota viimeistä vihellystä lukuun ottamatta, mutta se ei peliä ratkaissut. En vain tajua miten vihellys tuotiin keskialueelle vaikka Viitaluoma sai hautoa sitä 10 sekuntia mahansa alla. Ja ihan sama, vaikka siitä jäähyt mieheen tulikin.

EDIT. Meinas unohtua. Mitä helvettiä se Välivaara pyöri sen kiekon kanssa oman maalin takana sen 10-15s kun pelattiin ilman maalivahtia? Ihan sama vaikka vaihto oli puoliksi kesken, ei tuossa vaiheessa peruutella ja haeta normaalia lähtöä.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kyllähän se vähän sellainen surullisen hakki-koiran näköinen jannu on. Maalinkaan jälkeen en ole koskaan nähnyt miehen hymyilevän. Pelistä kyllä huomaa, että mies on ajatuksella ja halulla mukana mutta pelaajatyyppejä on niin monia erilaisia.

Tämä asia selvä, pisti silmään vain jotenkin.

Tästä ajatukset jo kääntyy kohti lauantaita. Toivottavasti Rautiainen ei saa sanktioita, mutta mikäli aihetta on, sitten tulee. Tilalle tulee joko Santavuori, tai vielä lyhyempi Järveläinen. Todennäköisesti Santavuori.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mä en näe mitään eroa tähän taklaukseen: Matt Cooke knocks Marc Savard out - YouTube (juutuubikamaa). Laukauksen jälkeen täysin kykenemätön ottaa taklausta mitenkään järkevästi vastaan ja pam suoraan päähän. Ei niin mitään järkeä viedä tuollaista loppuun. Odotan jotain 10+ matsia bannia.

Laimeeta. Itse en nää mitään eroa tähän http://www.youtube.com/watch?v=fNxZaYKD7z4. Kamaan 4 real.

Saa olla aika punamustat lasit jos kehtaa väittää Kerhon roikkuneen ja huitoneen tänään, kyllä se oli ihan se vierailija joka joutui turvautumaan näihin tänään. Alkaa tämä Jyppifanien puusilmäisyys muistuttamaan jo Tapparafanien kyvyttömyyttä nähdä omiensa kahvaus kymmenen vuotta sitten.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jos kerran ei liity tähän tapaukseen, niin kannattaako puhua asiasta tähän tapaukseen liittyen? Ja vielä vihjaten, ettei sitä oikeasti sattunut. Ja että itse et jäänyt makaamaan, kuin vasta vaihtoaitiossa. Eikä Kapanenkaan jäänyt. Tilanteet on kuitenkin erilaisia. Eikä tuossa vitosessa ollut mitään epäselvää, toivottavasti ei tule pelikieltoa.


Ja on henkilökohtaisuuksiin aikanaan menty, muistaakseni keväällä -06 eräs legendaarinen porilaiskirjoittaja sai lopulliset lähdöt, ja juurikin samaiseen näkyvään Kerho-faniin liittyvien kommenttien takia. Toinenkin osapuoli on vaikuttanut palstalla, eikä tietääkseni ole BlackWolf.
En nyt tiedä mihin viittaat, kommenttisi on sinällään varsin ristiriitainen. Minä yritin viitata sihen että se makoilu ei saisi olla se peruste mihinkään, sitä varten on se kurinpitoryhmä olemassa. Se makoilu siellä kentällä on se mikä valitettavasti edesauttaa joukkuetta. Kritiikkini oli siis suunnattu enemmän tuonne liigan kurinpidon ja varsinkin tuomaritoiminnasta vastaavien suuntaan. Ei yksittäiseen tilanteeseen. Toki kommentoidaan mitä kommentoidaan, varsinkin kun se sattuu pelissä, missä on voitot tiukassa ja meinkin kiihkeetä. sinällään kannattaisi varmaan olla hiljaa että joku palstaveli ei siitä suuttuisi. Mutta so what? Luulakseni ne kaverit oli siellä kentällä joka teki ja jota sattui, jos sattui. Muut ihmiset sitten päättää, minulle vaan kilpailullisuus on se #1 tässä asiassa.

Loppu olikin aika mystistä tavaraa ja siihen en ota kantaa, tietääkseni en ole ketään haukkunut, enkä hauku, kun mulle tää touhu on viihdettä ja pelit kun lakkaa niin ollaan kavereita (myös pelien aikana toki, joku roti kannatuksessa ja ihmisten oikeudessa olla eriävää mieltä). Ei tulis mieleenkään alkaa kenenkään ulkonäköä solvaamaan tai muuten ketään persoonaa haukkumaan fyysisten asioitten takia, joten tuo loppu jäi epäselväksi.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy nostaa hattua Ralphin innokkuudelle ja ajatusten jakamiselle. Ei hiljene vaikka vähän vittuillaan ja värikynistä ei luovu.

Kuitenkin pitää heittää muutama eriävä mielipide. Kiilholma & Vänttinen (ja Paajanen), näihin pelaajiin kulminoitui koko Kerhon ilme tänään. Runkkiksessa jos hiukan himmailtiin, niin nyt ei! Jäätävää peliä kaikilta näiltä, ja myös muilta Ralphin mainitsemilta. Ja OPG:lle erityismaininta, elintärkeä pelaaja.
 

chubster

Jäsen
Laimeeta. Itse en nää mitään eroa tähän http://www.youtube.com/watch?v=fNxZaYKD7z4. Kamaan 4 real.

Saa olla aika punamustat lasit jos kehtaa väittää Kerhon roikkuneen ja huitoneen tänään, kyllä se oli ihan se vierailija joka joutui turvautumaan näihin tänään. Alkaa tämä Jyppifanien puusilmäisyys muistuttamaan jo Tapparafanien kyvyttömyyttä nähdä omiensa kahvaus kymmenen vuotta sitten.

Eikö tämä ole ihan normaalia? Omien rikkeitä ei juurikaan huomaa ja sen sijaan vastustajan jokainen supaisu näyttää kauheista kauheimmalta murhan yritykseltä. Tätä samaa tuli teidän leiristä eilisessä pelissä, puusilmäisyys omaa roikkumistahuitomistaestämistä kohtaan siis.

Tarviiko tuota oikeasti ihmetellä vieläkin?!
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saa olla aika punamustat lasit jos kehtaa väittää Kerhon roikkuneen ja huitoneen tänään, kyllä se oli ihan se vierailija joka joutui turvautumaan näihin tänään. Alkaa tämä Jyppifanien puusilmäisyys muistuttamaan jo Tapparafanien kyvyttömyyttä nähdä omiensa kahvaus kymmenen vuotta sitten.
Jyp roikkuu, kerho huitoo, niin mä sen tänään olin näkevinäni. Etenkin Sallinen meiltä pelaa kyllä mailalla jatkuvasti helvetin kovaa, joka toki näkyy silloin tällöin boksina hänen kohdallaan, mutta toisaalta tuo myös niitä karvauskiekkoja. Sillä häälyvällä rajalla mennään molemmin puolin, ja niin pitää mennäkkin, tää on playoffhokii.

Mutta olipahan ilta, en tiedä milloin seuraavan kerran ehdin paikanpäälle, mutta tämän illan jälkeen olen tyytyväinen, että näin edes yhden hemmetin hyvän playoffmatsin paikanpäällä. Kaikki kerhon kotipelit paskoina päivinä tässä sarjassa, vaan minkäs teet, olis pitäny hankkia se kotietu...

Rendulic, Sallinen, Aarnio, Turtiainen, Henry, Grönholm, Larsson, Mielonen, Rautiainen, ketähän vielä, pojat kovalla sykkeellä mukana. Taklauksia jäätävän paljon, Rendulicillä oli paikka pistää kunnon avojäänpommi, meni vaan hippuhitusen ohi. Ehkä onneksi, ettei saatu siitäkin vitosta. Vastaanottavakin tosin oli ihan pystyssä ja valmiina ottamaan, joten olis voinut olla komein pommi pitkään aikaan osuessaan.

Ja illan tuomarivirhe oli laittaa peli poikki kesken myllytyksen jypin maalilla. Pöhpöh siellä ketään ollu alueella, nyt pelataan tosipelejä, olkoon vaikka kaikki kymmenen kasassa siinä kaariviivalla, jos kiekko on pelattavissa.
 

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Päähän, mihin päähän kyynärpäähän vai

Toi case Rautiainen... Näin tilanteen livenä ja katselin videolta ihmettelin kuinka 169 cm jätkä ajaa liukumalla 183 cm ukkoa päähän... tilanteessa ei Rautiaisen kädet ole ylhäällä, ei tule hyppyä ja sitten osuu muka päähän... no Videota katsellessa yksi pysäytyskuva osui sitten siihen osumahetkeen ja jokainen voi liitteestä päätellä osuuko se taklaus päähän vai kenties kainaloon... (jos vaan sain liitteen talletettua kaikkien näkyville).

Itseasiassa Boycen kyynärvarsi on hyvin lähellä Rautiaisen päätä...
 

Liitteet

  • Rautiainen.JPG
    Rautiainen.JPG
    19,9 KB · kertaa luettu: 801

Ralph

Jäsen
Kuitenkin pitää heittää muutama eriävä mielipide. Kiilholma & Vänttinen (ja Paajanen), näihin pelaajiin kulminoitui koko Kerhon ilme tänään.

Vänttisen kohdalla voin peruuttaa, ehkä liikaa jäi omiin verkkokalvoihin tuo alkulämmittely joka häneltä ei todellakaan mennyt putkeen. Kiilholma kuitenkin hieman vaisu pelitilanteissa, toisin kuin tilanteen jälkeen maalilla. Paajanen oli oma itsensä.

Ja sanotaan nyt tuosta Rautiaisesta, että turha siitä on enää kitistä. Tuomari teki ratkaisin, mielestäni oikea ja oli oikea tai väärä, se ei peliä ratkaissut. Muutenkin tuomarit tänään ihan hyviä, antoivat pelata playoffkiekkoa. Pari miinusta, Vänttisen ja muistaakseni Koskisen poikittaiset mailat. Lisäksi se Henryn kamppi Välivaaraan, aika helponnäköisesti nokilleen meni mutta mistä sitä tietää. Jos lavan kärki osuu luistimen terään, noinhan siinä käy. Mutta tuomaritoiminta ei suuntaan tai toiseen peliä ratkaissut. Jos joku on eri mieltä, voi puolestani poistua takavasemmalle.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Jaakko Turtiainen, jukolauta mikä peli. Playoffkiekkoa parhaimmillaan, tästä minä tykkään. Miestä nurin, tökkimistä, suu kävi ja rohkeasti kiekollista peliä. Olisi ansainnut maalin, mutta teki omaa duuniaan sitten muuten. Alivoimalla erinomainen, on tuon energiaketjun pisin lenkki ja puolusti pienempiään, jotka toisaalta eivät apua tarvitse. Ei välitä siitä, vaikka vastassa olisikin nimimiehiä. Virtasen kanssa kävi vääntämässä, Perrinin heitti pari kertaa nokilleen. Turtiainen, loistavaa, jatka samaan malliin!

Oli kolmannessa ihan pienillä happojaloilla eräässä vaihdossa ja huokui suorastaan taistelua, vaikka voimaa ei ollut enää edes ranteissa saada lättyä keskialueelle. Muutama onnistuminen tuolle neloselle, niin se alkaa muistuttaa jotain semmosta paskakenttää kuin Sailio-Wirtanen-Väisänen. Sattaa jopa haastaa Jyppylän viimeisenä peluutetun kentän.

Tästä on hyvä jatkaa.
Sanoitin tässä muusikon puusteissani seuraavan kappaleen kaikille illan ratoksi.

Tästä on hyvä jatkaa.

Haisee ryöstöltä.
 

chubster

Jäsen
Toi case Rautiainen... Näin tilanteen livenä ja katselin videolta ihmettelin kuinka 169 cm jätkä ajaa liukumalla 183 cm ukkoa päähän... tilanteessa ei Rautiaisen kädet ole ylhäällä, ei tule hyppyä ja sitten osuu muka päähän... no Videota katsellessa yksi pysäytyskuva osui sitten siihen osumahetkeen ja jokainen voi liitteestä päätellä osuuko se taklaus päähän vai kenties kainaloon... (jos vaan sain liitteen talletettua kaikkien näkyville).

Itseasiassa Boycen kyynärvarsi on hyvin lähellä Rautiaisen päätä...

Nonyt on suttuiset still kuvatkin jo kaivettu esiin. Jes, kiitos, huikeaa.

Tästä aiheesta varmaan voisitte jatkaa jossain omassa keskustelussa tai tehdä vaikka gallupin tonne äänestyspuolelle.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Täähän alkaa vähitellen jo näyttää pleijarikiekolta. Hyvää hämmennystä puolin ja toisin. JYPillä oli reippahasti enemmän maalipaikkoja kuin ekassa matsissa, mutta vastineeksi sitten Kerho pelasi hyvän ja energisen matsin ja JYPin viimeistely oli hanurista. Tasaista on, lauantaina jatketaan.

Eikö kenestäkään muusta ollut vähän epäreilu se Koskisen jäähy? Okei, selvä poikkarihan se oli selkään, mutta Piispanen kävi tilanteessa heittämässä hileet Tarkin naamalle. Tuomaristolla olisi ehdottomasti pitänyt olla pelisilmää ja pistää joko molemmat tai ei kumpaakaan jäähylle. Pikkuisen pelin hengen vastainen tuomio oli minusta tuo.

Rautiaisella oli kova energia ja vauhti ja kyllähän se selvästi Boycea päähän kopsahti. Mutta ei mikään rikollinen tempaus, vaan juuri tuollainen "rapatessa roiskuu" - taklaus. En usko että pelikieltoa on tulossa.

JYPillä kuitenkin ykkösen Perrin ja Abid kahden matsin jälkeen kiikareilla. Muilta kentiltä on tullut apuja, mutta herrojen tehoja odotellaan vähitellen.
 

Ralph

Jäsen
Eikö kenestäkään muusta ollut vähän epäreilu se Koskisen jäähy?

Muutenkin tuomarit tänään ihan hyviä, antoivat pelata playoffkiekkoa. Pari miinusta, Vänttisen ja muistaakseni Koskisen poikittaiset mailat.

Koskinen heitti playoffhengen mukaisesti Piispasta selkään. Niin kukkakeppi kuin Piispanen onkin, lensi sitten nokilleen tilanteessa. Poikittainen maila, sitä ei kukaan voi kiistää, mutta ei jäähynarvoinen. Vähän sama kuin Vänttisen. Pieni kähinä pelinkeskellä JYP:n aition edessä. Joku tönäisee Vänttistä, joka lyö takaisin.

Mutta toistan, tuomarit eivät peliä ratkaisseet, siitä ei kitistä.
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eikö kenestäkään muusta ollut vähän epäreilu se Koskisen jäähy? Okei, selvä poikkarihan se oli selkään, mutta Piispanen kävi tilanteessa heittämässä hileet Tarkin naamalle. Tuomaristolla olisi ehdottomasti pitänyt olla pelisilmää ja pistää joko molemmat tai ei kumpaakaan jäähylle. Pikkuisen pelin hengen vastainen tuomio oli minusta tuo.
Kieltääkö joku sääntö hileiden heittämisen maalivahdin naamalle? Kohtuuttoman kova jarrutus? Jos Koskinen veti poikkarin ja Piispanen ei tehnyt rikettä, niin miksi helvetissä molemmat pitäisi pistää boksiin?
 

Naalinpaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeeenlinnan Pallokerho, Jon "Nasty" Mirasty
BlackWolf taitaa olla se hikoileva ruma läski Kerho-fani joka näyttää aina yhtä fiksulle kädet puuskassa, kun teevee-kuvaan sattuu pääsemään.

Mä en näe mitään eroa tähän taklaukseen: Matt Cooke knocks Marc Savard out - YouTube (juutuubikamaa). Laukauksen jälkeen täysin kykenemätön ottaa taklausta mitenkään järkevästi vastaan ja pam suoraan päähän. Ei niin mitään järkeä viedä tuollaista loppuun. Odotan jotain 10+ matsia bannia.

Voit olla varma, että tämmösillä kommenteilla napsahtaa pelikieltoa. Odotan jotain 10+ päivää bannia.

Rautiainen-hattrick, 2 mallia ja suihkukomennus!

Mitä taklaukseen tulee, niin paikanpäällä meni täysin ohi koko tilanne ja muutaman kerran katoin videolta. Ensimmäinen kontakti olkapää/kylki. Ne ketkä vaittää, että suoraan päähän, menkööt silmälääkäriin! Jos olis noussut pystyyn, ei olisi tullu mitään, mutta kuoleva joutsen on aina toimiva ratkaisu. Vitonen tuli, enempää ei tarvi antaa.

Moni muukin seura vois ottaa saman käyttöön kun Kerholla on ollu koko kauden; jäät makoilemaan turhan takia niin maksat sakkoo.

En väitä, etteikö oikeasti olis sattunut, mutta ilman turhia filmejä, olis jääny monta turhaa ulosajoo saamatta tällä kaudella.

Hieno voitto Kerholta! Lauantaina jatkuu.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kieltääkö joku sääntö hileiden heittämisen maalivahdin naamalle? Kohtuuttoman kova jarrutus? Jos Koskinen veti poikkarin ja Piispanen ei tehnyt rikettä, niin miksi helvetissä molemmat pitäisi pistää boksiin?
Kieltää, end of story. Kyseessä on epäurheilijamainen käytös ja kymppien paikka. Siitä oliko kyseessä moinen, tarkoituksellinen, liian myöhään, tahallinen, niin voidaan keskustella, ekasta varotus (koko joukkueelle, kuten Sallisen kiekon sulkemisesta jne.) tokasta saa istuu hetken. Ei kuulu lajiin kenenkään toimesta, kyseisestä tapauksesta huolimatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös