Tipaton tammikuu

  • 167 933
  • 937

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Borgie kirjoitti:
SUoraan puhumisessa ei ole mitään vikaa, kommentoin vain joko tai tyylisiä kommenttejasi, jossa haluttiin nähdä vain mustaa tai valkoista.

.

Miksi sitä ei voi kommentoida keskustelupalstalla mustavalkoisesti, jos kerran ei usko kyseiseen itsensäpuhdistusmediatapahtumaan? Vähän sama asia on tämä vuoden vaihteen jälkeen alkava laihdutussessio. Ihmiset kiroavat itseään siitä, että tulipa syötyä taas joulu ja välipäivät niin paljon, että nyt aloitan laihiksen. Itse asiassa se mitä syöt joulun ja uudenvuoden välillä on merkityksetön. Sillä taas on väliä, miten syöt uudenvuoden ja joulun välillä.

Takaisin tipattomaan. Huvittavaa on, että suurin osa tipattomista tammikuulaisista tekee lupauksen kännissä olutpullo kourassa ja rikkoo saman tein lupauksensa. Seuraavana viikonloppuna menee vielä syömään punaviinihärkää :). Suurimmalla osallahan tipaton ei loppuviimeksi muuta mitään, vaan paluu entiseen alkaa 1.2. Se joka muuttaa juomistaan radikaalisti terveempään suuntaan tipattoman tammikuun jälkeenkin on todellinen voittaja ja näitä kuuluukin kannustaa. Tosiasia vain taitaa olla, että he ovat marginaalinen porukka.

Tuo mitä 1timer tuolla taaempana sanoi, että Suomeen ei tule samanlaista joumakulttuuria kuin muualla Euroopassa pitää valitettavasti paikkaansa. Täällä meillä on känniin pääseminen suurimmalla osalla päätarkoitus. Ravintolatarjonta on myös kännijuomista varten. Siisti yhden tömpsyn seurusteluravintoloita on valitettavan vähän ja jos onkin niin sillä on puolet kännissä. Turussakin tiedän yhden tällaisen paikan (Bryggmanns?) joka toivottavasti vain paranee, kun tulee tupakointikielto.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
tombraider kirjoitti:
Tipaton tammikuu on eräänlainen paasto, mikä antaa luvan tinata 11 kuukautta. Itse pärjään vuodessa pullolla kossua ja parilla korilla kaljaa, joten en ole raivoraitis enkä riippuvainen alkoholiin...

...Ehdotus: Vähennä alkoholinkulutusta vuodessa vaikka 20%. Paljon terveellisempi vaihtoehto kuin 48 viikonloppua tinassa.

Pientä kommenttia (osallistuinkin jo tuonne help desk-ketjuun aiemmin ja kerroin omista tarkoitusperistä).

Kerrataan nyt vähän vielä. Sehän on tutkittu juttu, että tipaton mikä kuukausi tahansa antaa maksalle aikaa parantua ja palautua. Jopa alkkiksen maksa palautuu tällaisen kampanjan aikana, mikäli ei ole vielä täysin tuhoutunut. Totta on varmaan myös tuo esittämäsi vähennä 20%, se liittyy myös omaan tulevaan käyttäytymiseeni.

Itselleni alkoholi ei ole mikään ongelma, mutta terveelliset elämäntavat jne. kiinnostavat aina vaan. Kulunut vuosi 2006 oli poikkeuksellinen omassa "nuoruudessani" (suuret olosuhdemuutokset), sillä lähes joka lauantai tuli oltua juubassa. Ehkä se laittoi hiukan miettimään. Tosin kuluneen vuoden aikana pidin tipattoman toukokuun, joten poikkesin massasta ja hömpästä. Itselleni tämä ei tule olemaan mikään ongelma, haluan vain katsoa, mitä tämä todella tekee kropalle, kun säilyttää sen 4-6 kertaa urheilua viikossa, mutta jättää sen lauantaikooman hetkeksi pois.

Ajatuksena on ollut muutenkin muuttaa ne lauantait vähän viksumpaan suuntaan, eli juopotellessa juoda niin, ettei tavoitteena ole itsensä pöydän alle juominen. Eli itselläni tähän kampanjaan liittyy myös tietty "valaistuminen" ja tapojen muuttaminen. Tietysti nollaus on aina paikallaan silloin tällöin, mutta mitään järkeä ei ole ostaa baarissa klo 03:29 kahta long island ice teetä tuplana..;)


(Tämä kappale lähinnä ~miehelle): Kerroin jo toisessa ketjussa, että olin uv-aattona tsekkaamassa baarin meiningin autoilukunnossa. Ja mulla oli oikeastaan ihan hauskaa ja kerrottavaa on riittänyt.. Tanssilattialle en oikein jaksanut, koska siellä oli lähinnä äijiä ja koko kaupungin kebab-yrittäjien kirjo;) Oikeastaan ajattelin, että miksei sitä voisi käydä useamminkin, ainakin lähes selvinpäin! En ainakaan halua näyttää siltä miltä valtaosa porukasta näytti valomerkin aikoihin!!

Mutta! Itselleni tämä kuluva kuukausi liittyy niin moneen muuhun, joten en ainakaan omalla kohdallani sulata syytöksiä mistään lehdistä luetusta ideasta. Alan taas säästämään(aiheutin jo pakkosäästön tammikuulle), mikäs sen helpompi kuin jättää se lauantain n. 100€ budjetti käyttämättä yöelämään, tilalle vaikka ulkona syöminen tai leffa tai jotain.. Ja helmikuussa kun taas tartutaan pulloon, niin jätetään jokatoinen vkl keskimäärin muille harrastuksille, johan alkaa taas tilillä olla massia millä lähteä kunnon lomareissulle. En siis aio luoda itselleni mitään tarkkoja rajoituksia, vaan kokoajan pyrkiä takaisin vähän terveempien elämäntapojen pariin.

Pakko se on silti myöntää, että onhan se aika kivaa lauantai-iltana laittaa hyvää rokkia soimaan, aloitella vetämään pohjia, odotella kamuja tai mennä niiden luo, vetää hiukan lisää ja sitten painua porukalla yöhön ja nähdä baarissa kaikki ne tutut naamat ja olla naamat.. Sunnuntaina Shellin baarissa muumi-limpparia juoden muistella kuka kohelsi ja mitä.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Golden AWe kirjoitti:
Täten on myös mahdollista havaita erittäin positiivisia asioita alkoholin käytön puolesta ja vastaan - voi huomata helpommin kuinka viihtyisä joku hyvä baari on myös selvinpäin, kuinka hyvä joku bändi on livenä, kuinka kaunis kimalainen on kun hän tanssii, tai kuinka hauskaa loppupeleissä oli hyvässä seurassa ilman viinaakin.

Miksi sitten ihminen haluaa yleensäkään päihtyä, tekee hän sitä kerran viikossa, kerran kuussa tai harvemmin? Joku funktiohan siinä on oltava jos ihmiskunta on muinaisista ajoista asti sekoittanut päätään jollain. Eka lahdataan toi mammutti tuosta noin kuleksimasta ja saadaan heimolle ruokaa ja vaatteita, sitten vedetään hieman taikayrttejä tai sieniä ja voi pojat kun se taivas on taas sininen ja valkoinen ja tähtösiä täynnä. Voiko olla, että ihmisen tarvitsee (tämä ei tietenkään päde kaikkien kohdalla) välillä nollausta, vai onko kyse vain mielihyvän etsinnästä? Miksi sitten ihminen, joka on nähnyt vaikka selvinpäin sen suosikkibändinsä keikalla ja tykännyt siitä, menee kiertueen jollekin muulle keikalle kännissä, miksi se ei kanna se hyvä fiilis?

No joo, ehkä tää menee jo mun puolelta saivarteuluksi, mutta musta on ainakin kiva miettiä, miksi ihminen haluaa päihtyä?
 
Viimeksi muokattu:

Kumikaksonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tammikuu on parasta aikaa vuodesta baareissa kulkemiseen ja silmittömään juopotteluun. Tipaton tammikuu ja yleensä pakkasta niin paljon, ettei ihmisiä paljon muita siellä kaupungilla näy, joten voi rauhallisin mielin keskittyä olennaiseen. Omalla kohdallani tulee kännättyä sen puolenkymmentä kertaa vuodessa kunnolla, joten sikäli aivan sama milloin sen tekee. Vappuna, uutenavuotena, juhannuksena yms "pakkojuopottelupäivinä" pysyn hyvin kaukana kaikista juottoloista tai muista yleisön kokoontumispaikoista. Ihmiset ovat ärsyttäviä kännissä, kuten myös minä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Golden AWe kirjoitti:
Avaa ihmeessä jo pullo. Itsetutkiskelua ja lisähaastetta, joka itseasiassa vain liittyy normaalin ns. elämisen jatkamiseen Tipattoman Tammikuun aikana ei varmaan tarvitse suositella ihmiselle joka jo kolmen päivän juomattomuuden jälkeen on rauhaton ja kärsimätön. Ehkä oletkin "alkoholin suurkuluttaja", epäilen tosin että ottaisit sitä ns. normaalia nuorisohumalan 1-2 kertaa enempää viikossa.


Heeehheheh, nauran jutuillesi. Oletko itse tipatonta tammikuuta koskaan koittanut? Muista että tämä on meikäläiselle ensimmäinen sellainen, joten vähemmästäkin mietin jo heti alkumetreillä mitä tuleman pitää.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Borgie kirjoitti:
Mitä tulee G'n AWen haasteeseen, niin tuskin tulee baariin lähdettyä. Jos haluan viettää aikaa ystävieni kanssa selvinpäin, niin baari ei ole silloin se paikka jossa parhaiten viihdymme, ja muutenkin Rauman suppeahko baari/klubi tarjonta on niin moneen kertaan nähty, että en jaksa niissä selvinpäin käydä. Eri asia on sitten jos ollaan jossain muualla, sitten voin toki mennä selvänäkin baariin.

Niin meinaan notta varmaan kaikki kaverit eivät kuitenkaan vietä tammikuuta tipattomasti...ei itseään pidä tietenkään pakottaa nihkeisiin baareihin joita "ei kestä selvin päin", tosin ei tuollaisessa paikassa kannata oikein käydä sitten päisäänkaan. Huono veto on silti jäädä kotiin jos hyvät kaverit jotka juovat kutsuvat sinut mukaan.

Road tripit muihin kaupunkeihin ja yllätysvedot klassisen musiikin konsertteihin, teatteriin tms. ovat myös oivaa vaihtelua, vaikkeivat isommin kiinnostaisi niin loppupeleissä tulee hyvä mieli ja karma kun kokeilee jotain erilaista.

Crapbag kirjoitti:
Tanssilattialle en oikein jaksanut, koska siellä oli lähinnä äijiä ja koko kaupungin kebab-yrittäjien kirjo;) Oikeastaan ajattelin, että miksei sitä voisi käydä useamminkin, ainakin lähes selvinpäin! En ainakaan halua näyttää siltä miltä valtaosa porukasta näytti valomerkin aikoihin!!

Selvinpäin tuttuun yökerhoon meneminen on kuin menisi harjaantumiskouluun. Hauskan oloista sakkia mölyämässä. Kun ottaa löysin rantein saa oikeasti nauraa aika reippaasti. Tosin jos tanssimassa on vain karvakäsiä ja muita kännisiä jannuja on syytä miettiä "mitä vittua mä teen täällä", oli sitten humalassa tai ei. Etenkin kun humalassa luulee pitäneensä hauskaa bailatessaan muitten jannujen kanssa Suurlähettiläiden biisejä pöydällä.

Crapbag kirjoitti:
Alan taas säästämään(aiheutin jo pakkosäästön tammikuulle), mikäs sen helpompi kuin jättää se lauantain n. 100€ budjetti käyttämättä yöelämään, tilalle vaikka ulkona syöminen tai leffa tai jotain..

Raha on tosiaan ISO tekijä. Kun käy selvinpäin juomassa Jaffaa ja vettä menee rahaa paikasta riippuen 10-20 euroa. Seitsemän euron valkovenäläisiä ryystäessä taas menee omaisuus. Kun miettii että pienemmälla rahalla voi olla samassa baarissa tappiin asti, ajaa mahdollisesti kimalaisen kotiin ja kimalaista, ja viedä hänet vielä ravintolaan syömään seuraavana päivänä, vrt. kuoleman porteilla hillumiseen paskat housussa, ei jälkimmäinen ainakaan joka vloppu kuulosta yhtään asialliselta. Noh, kimalaista ei välttämättä ole mutta voi sitten vetää yksin kebapit lisälihalla illalla, ja seuraavana päivänä käydä puntilla sekä syödä kaikenlaista mättöä kahden edestä. Ruoka ja leffa nimittäin ovat myös keskimäärin erittäin mukavaa touhua.

Crapbag kirjoitti:
Pakko se on silti myöntää, että onhan se aika kivaa lauantai-iltana laittaa hyvää rokkia soimaan, aloitella vetämään pohjia, odotella kamuja tai mennä niiden luo, vetää hiukan lisää ja sitten painua porukalla yöhön ja nähdä baarissa kaikki ne tutut naamat ja olla naamat.. Sunnuntaina Shellin baarissa muumi-limpparia juoden muistella kuka kohelsi ja mitä.

Doksuilu tosiaan on hauskaa ja vapauttavaa touhua, keskimäärin erittäin, tosin jos korvaa joka kohdassa bissen muumilimsalla, KAHVILLA JA VEDELLÄ voi olla ensin hiukan jäissä, mutta lämmetä illan ja juttujen myötä, muistaen Shellillä vielä enemmän ja sanatarkasti muiden pahimpia nolauksia.

~BREASTS!!!

Kumikaksonen kirjoitti:
Ihmiset ovat ärsyttäviä kännissä, kuten myös minä.

Eivät ole kaikki! Etenkin ne (kimalaiset) jotka ovat helpompia kännissä.

Nässe kirjoitti:
Heeehheheh, nauran jutuillesi. Oletko itse tipatonta tammikuuta koskaan koittanut? Muista että tämä on meikäläiselle ensimmäinen sellainen, joten vähemmästäkin mietin jo heti alkumetreillä mitä tuleman pitää.

Katso nyt, on sinulla hauskaa ilman viinaakin, naurat!

Vuoden alusta oikein päättämällä päätettyä tipatonta kokeilin vuonna '03, jolloin olin juomatta seitsemän viikkoa putkeen. Sen jälkeen join 13 päivää putkeen kunnes vatsalaukun yläosa RÄJÄHTI LIEKKEIHIN.

Tsemppiä tipattomuuteen. Kokeilepa seuraavaksi kesän festarien tai pikkujoulusesongin aikana samaa.

EDIT: Pelkkä muumilimu lienee liian hapokasta. Ei pysty.
 
Viimeksi muokattu:

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Golden AWe kirjoitti:
Doksuilu tosiaan on hauskaa ja vapauttavaa touhua, keskimäärin erittäin, tosin jos korvaa joka kohdassa bissen muumilimsalla voi olla ensin hiukan jäissä, mutta lämmetä illan ja juttujen myötä, muistaen Shellillä vielä enemmän ja sanatarkasti muiden pahimpia nolauksia.

Heps perkele, nyt varovasti. Rippipappi jo aikoinaan sanoi, että jos vetää 10 pulloa smurffi limua tai 10 kaljaa, tulee smurffi limusta huonompi olo. Totta joka sana! Nimittäin nuorempana kersana otin tehtäväkseni jossain sukukekkereissä juoda niin monta limupulloa illassa kuin jaksan. Muistaakseni 12 pulloa meni kurkusta alas ja heti saavuttuamme kotiin alkoi laatta lentämään, ja sitä muuten jatkui sitten koko yö. Kuka vittu on Olli Hokkanen.

Siis: älkää korvatko mäyristä Karhua mäyriksellä Muumia muuten paha perii!
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Päätin sitten minäkin ensimmäistä kertaa kokeilla, en tosin tarkkaan tiedä miksi.
Joululomalla tuli melko tasaisesti tissuteltua ja Saavuttuani Chamonixista (jossa tuli myös oltua melko paljon afterin puolella) päätin ilman sen kummempia perusteita olla loppu kuukauden koskematta minkään sortin alkoholiin...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Meikäläisellä kosahti. Olin sentään ensimmäisen vkon selvinpäin! Jos olisin täysillä halunnut niin homma onnistuis, mutta lähdin leikkiin mukaan puolitosissani ja tulos oli melkeinpä arvattavissa. Huomenna saunailta työporukan kesken ja olut virtaa jälleen.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lopettakaa nyt jo se s*tanan tipaton tammikuu! Ei oo hei kivaa olla joka ilta yksin baarissa. Tässähän kohta yhteiskunta kohtaa uuden ongelman kun meille syntyy pieni, mutta kokoajan kasvava, baareihinsasyrjäytyneidenihmisten ryhmä. Siellä me, jota osaamme juoda, sanotaan nyt Liisa Hyssälän iloksi vaikka että kohtuudella, ympäri vuoden, joudumme kallistelemaan lasejamme muutoin täysin autioissa kapakoissa.

Ja miettikääpä nyt niitä maamme tuhansia baarityöläisiä perheineen ja asuntolainoineen. Viette niiltä ressukoilta leivän viettämällä jotain tipatonta tammikuuta!!!

Miettikääpä Sedua. Entäs jos tämä Seppo-kulta ei onnistukkaan tavoitteessaan avata 50 kapakkia ennen 50 ikävuotta? Sen kikklinit ja onnelat nakuttaa semmoiset tappiot vuoden 2007 (tipattoman)tammikuun takia, että Sk-ravintolat tekee konkurssin ja Seposta tulee noupadi. Sitten se ei saakkaan enää naisia (kyllä, monikossa).

Haluatteko ottaa tällaisista kärsimyksistä vastuun harteillenne? Hävetkää.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Oishan siina se etu, etta Sedu vihdoin joutuis kayttamaan omaakin allia niiden kuppiloidensa kanssa eika vaan kulje ympari maailmaa ja kopioi toisten ideoita... Fiksu mies toisaalta. Ei vaan mikaan visionaari.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minusta tämä tipaton tammikuu on aivan mainio juttu. Tanssiravintoloissa on vapaita misuja tarjolla vaikka kuinka, kun suomalainen mieshän ei periaatteesta selvin päin tanssi. No valitettavasti markkinatilanne heikkenee taas parin viikon kuluttua, mutta siihen saakka minä heilun kukkona tunkiolla.
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1Timer kirjoitti:
Oishan siina se etu, etta Sedu vihdoin joutuis kayttamaan omaakin allia niiden kuppiloidensa kanssa eika vaan kulje ympari maailmaa ja kopioi toisten ideoita... Fiksu mies toisaalta. Ei vaan mikaan visionaari.

Kyllä ravinteli bisnes on sen verran vanha laji, että maailmanlaajuisesti uusia ideoita ei ihan joka päivä tupsahda. Kopioida saa, lajissa kuin lajissa, kunhan lisää mukaan jotain omaa/uutta, tai kopioi paremmin. Se että tekeekö Sedu niin, okin sitten ihan toinen juttu...
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Tänään loppui tipaton tammikuu.

Kolme viikkoa ilman alkoholia osoittakoon, ettei ongelmaa ole. Kalja on hyvää. Nähdään taas parin viikon päästä samalla lepakkokanavalla.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Beagle Boy kirjoitti:
Tänään loppui tipaton tammikuu.

Kolme viikkoa ilman alkoholia osoittakoon, ettei ongelmaa ole. Kalja on hyvää. Nähdään taas parin viikon päästä samalla lepakkokanavalla.

Samat sanat. Pool-Chelski huuhtoi tipattoman. Kolme viikkoa ilman mentiin täälläkin ja eilenkin ajoissa (yhden jälkeen lähtö) himaan. Ei mainittavampaa darraa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, tanaan on paasty putken loppuun. Tavoitteena oli olla ottamatta minkaanlaista napanderia valilla 1.1.2007 - 29.1.2007. Olo on loistava ja olemme (vaimo myos) syystakin ylpeita itsestamme. Pari kertaa kavi mielessa kylla ja varsinkin nyt viikonloppuna, kun loppu oli niin lahella ja vaimokin oli vahan flunssaan pain, niin yritin kylla malliin "Mitas jos ihan vaan laakkeeksi ja mina siina mukana ikaan kuin tueksi..." Ei mennyt lapi.

Mutta nyt ollaan siis 29.n paivan aamussa ja illalla on lupa avata pullo pakkaamisen kunniaksi. Edessa on loma paratiisissa ja takana on tipaton tammikuu. Sen kunniaksi avaan pullon Mercieria ja otan siivun pari mustaa Walkeria.

Kiloja tassa neljan viikon aikana poistui kehosta ehka joku 5 kappaletta (en tieda, mutta eron huomaa todella selkeesti), olen nukkunut todella hyvin ja olo on muutenkin "supa". Ehkapa siis teen taman uudelleen esim lokakuussa, "rankan" kesan jalkeen.

Onnittelut myos muille loppuun asti menneille, seka heille, jotka olivat kokeilussa mukana omalla tahdillaan!
 

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukkosepän tipaton tammikuu päättyi neljä päivää etuajassa Tappara-Lukko matsin lauantailöylyissä taydessä ymmärryksessä, loppuilta huipentui ultimaattiseen humalatilaan ja tuntemattomien tyttöjen pyörittelyyn ja kanssatanssijoiden hallitsemattomaan tönimiseen varttuneemman väen tanssiravintolassa olemattomalla tanssitaidolla. Sunnuntain krapula tuhottiin yhdeksällä kaljalla. Kyllähän oli sitten hikinen maanantai, nyt olo on jo friskaantunut reippaan uintireissun seurauksena.

Ei kaduta lopun katkeaminen, mutta onhan se kivempi olla välillä selvinpäin ja viettää vähän erilaista elämää. Sen verran olen luvannut että arkipäivien kaljoittelut aion jättää minimiin. Onnittelut jo etukäteen niille jotka pitkän kuun loppuun asti rynnivät ja niillekin joilla homma ei loppuun asti kestänyt. Kyllä se siitä.
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Takana taas yksi tipaton tammikuu meikäläisellä. Ei tehnyt lopulta edes vaikeaa tällä kertaa, ainakin muistellen aikaisempiin kertoihin. Pidempää katkosta en aio pitää, tänään otan kyllä yhden oluen tai jopa kaksi. Ja viikonlopun pilkkireissulle on jo haettu Jamesonia taskunlämmikkeeksi.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jande kirjoitti:
Takana taas yksi tipaton tammikuu meikäläisellä. Ei tehnyt lopulta edes vaikeaa tällä kertaa, ainakin muistellen aikaisempiin kertoihin. Pidempää katkosta en aio pitää, tänään otan kyllä yhden oluen tai jopa kaksi..

Ohi on täälläkin, jotenkin kumma fiilis päällä. Suunnitelmissa oli hivenen ojentaa itseään ja ohjata entistä terveemmille elämäntavoille, aika hyvin se onnistuikin. Olo on keventynyt ja samalla kevennetyn ruokailun myötä muutama kilokin lähtenyt, varmaan ne kaikki "ylimääräiset", koska urheiltua tulee 3-6 kertaa viikossa eikä tässä sitä massaa nyt siis liiaksi saakka ole, mutta onhan noi lempparifarkut nyt vähän löysät jalassa.

Eiköhän lauantaina oteta taas pienet, jos nyt sitten perussetti olisi hivenen kevennetty siitä kunnon koomasta, mitä tossa tuli vajaan vuoden lähes joka lauantai vedettyä. Tai siis koomailu vain baariin lähdettäessä, ei sitä kotona tule nappailtua kuin pikkasen ruuan kanssa;) Eli jos nyt kotona juo pullon viintä tai vajaan mäyriksen pohjiksi, niin ei sitä tarvi ravintelissa enää tintata naamaan kuin pari terävää ja loput jäävettä.. Toisaalta kaljan kiskomisen ajattelin lopetella hyvin pitkälti aidon porilaisen karhun loppumisen myötä.

Samalla kun tätä itsekuria hivenen taas opetteli, oli helpompaa alkaa taas mm. säästämään rahaa. Kaikinpuolin onnistunut tervehdyttäminen niin fyysisesti, henkisesti kuin taloudellisestikin takana. Koitanpa pitää näistä nyt kiinni jollain tapaa, enkä näe mitään syytä miksei onnistua. Ihan ok fiilis nyt elellä näin! Päänuppi tosin huutaa pientä nollausta, ihme vitutus ollut päässä miltei koko viikon..
 

torni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muikisteleva rightin kanukkipakki
Onnitelut kaikille osallistuneille. Itse en tänä vuonna tuohon lähtenyt, pidin omani lokakuussa.

Niin kuin joku sanoi, tuo viimeinen viikonloppu on henkisesti kaikista vaikein, siinä on jo muka oltu kuukausi kuivilla. Mutta näinhän ei ole.

Ja vähättelijöille (ei koske absolutisteja): kokeilkaapa itse, tekee hyvää henkisesti ja fyysisesti!
 

Genesis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
torni kirjoitti:
Onnitelut kaikille osallistuneille. Itse en tänä vuonna tuohon lähtenyt, pidin omani lokakuussa.

Niin kuin joku sanoi, tuo viimeinen viikonloppu on henkisesti kaikista vaikein, siinä on jo muka oltu kuukausi kuivilla. Mutta näinhän ei ole.

Ja vähättelijöille (ei koske absolutisteja): kokeilkaapa itse, tekee hyvää henkisesti ja fyysisesti!


Itse pidin kyllä jo tipattoman, oli henkisesti yllättävänkin helppo. Mutta parasta oli, että 28.1 iski sitten tulehdus ja nyt varmaan tulee vielä puoli kuukautta tipatonta lisää. Asiahan ei jää tähän, koska olen buukannut itselleni kaksi laivamatkaa juuri tähän helmikuun alkuun. Nollauksen nollauksesta tuleekin näemmä viihdearvoltaan minun osaltani täysin nolla!

Ja tipattomasta. Vietin nyt toista kertaa ns. tipattoman, muutenkaan ole kovinkaan hanakka viinaa juomaan, mutta salilla käyntiä todella auttoi tuo. Eikä mitenkään provona, mutta mielestäni kyllä pieni alkoholisti nostaa päätään jos kokee tuon ajan jotenkin henkisesti todella ahdistavana.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Oli helppo homma, perjantaina lopetin sen mutta tuli niin karmea krapula ettei taida hetkeen huvittaa koko juominen taas.

Sinänsä hyvä huomata ettei se nyt itselle kuitenkaan mikään niin tärkeä aine ole, vaikka usein onkin tullut otettua enemmän kuin kerran viikossa. Ei käynyt missään vaiheessa kuukauden aikana edes mielessä että tänään pitäisi ottaa. Toisaalta voihan se olla atkinsin vaikutustakin, kun olen tässä ollut kuukauden myös hiilariton...ei senkään vuoksi ole huvittanut.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitä? Joko taas kokonainen kuukausi vesiselvänä? Jostain luin ihan tutkittua tietoa, että tipaton tammikuu kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Etenkin nuorten aikuisten keskuudessa nenänvalkaisukuukaudesta on tullut yhä yleisempi ilmiö. Kyllä sitä itselläkin päättyvänä vuonna oli monesti kostean illan jälkeen mielessä, että nyt olen vähintään neljä viikonloppua ilman prosenttijuomia. Mutta kun seuraava perjantai kolkutteli ovelle, niin lupaukset kummasti unohtuivat.

No jos ei tipaton tammikuu, niin ainakin kännitön kuukausi tekisi hyvää. Eihän sitä saunaolutta viitsi jättää ottamatta vain jonkun typerän periaatteen takia.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuli mieleen yks tyyppi, joka kerran mainosti pitävänsä tipatonta tammikuuta, mutta samaan hengenvetoon totesi, että kyllä sitä kuitenkin aina voi viisi saunakaljaa vetää, eikä sitä lasketa.

Eipä oikein innosta nämä periaatteelliset jutut. Jos perjantaina työviikon jälkeen tarvii ne pari paukkua, niin sitten ne otetaan, eikä mietitä ensin että perkele nyt on tammikuu, ei voikaan ottaa. Isompia määriä ei nykyään kuitenkaan mene kuin kesälomalla.

Baariton kausi nyt joka tapauksessa on kestänyt jo vuosikausia ja sitä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös