Ti 26.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 108 063
  • 974

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tappara on aivan eri jalalla liikkeellä kuin ekoissa peleissä tai sitten HIFK saa sen heikosti onnistuneella puolustuspelillään näyttämään siltä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Mairittelevat lukemat tuolle toiselle jengille.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Sulla menee nyt lätkä ja salibandy sekaisin. Koukkaaminen on koukkaaminen. Aina.
Kyllä kursseilla neuvotaan kiinnittämään huomiota erityisesti rikkeisiin maalintekotilanteissa. Niissä myös rikkeillä saatava hyöty on suurin. Tuomareita ohjesitetaankin viheltämään NHL-periaatteella. N=näkyvä rike, H=hyöty rikkojalle, L=loukkaantummisvaara ilmeinen. Nuo on huomioitava!
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvää tuomarointia. Elkisin rike tapahtui maalintekotilanteessa. Silloin linjan pitääkin olla laitavääntöjä tarkempi. Kuten nytkin Laineen kampituksessa.

Lukeeko säännöissä, että maalintekotilanteissa linjan on oltava tarkempi kuin laitaväännöissä? Aina sitä oppii uutta.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaan että toisessa erässä peli kyllä tasoittuu
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Pienellä neliöllä pelaa Ifk alivoimaa vrt. esim. Kärppiin
Kärpät pystyi nollaan Kuusela-Laineen agressiivisella alivoimalla. Ihmetten miksei IFK käytä samaa vaan pitävät neliön suht pienenä. Tapparan veljekset pääse kikkaileen rauhassa tykityspaikkoja. Tosin Laineelle liikaa haetaan vetoja, pitäis Kuusela-Plastino kanssa vähän vedellä.
 
Olipahan erä! Tapparalla mahdollisuus lyödä 5-0 taululle, mutta Plastinon uinahdus ja epätarkka viimeistely sen estivät. IFK oli täysin jaloissa, etenkin liikkeessä ja kamppailuissa aivan valtava ero. Mutta vain yksi maali eroa, liian vähän, että voisi yhtään höllätä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ei tää Laineen tahdosta jää kiinni etteikö Tappara tänään vie mutta pysyykö muu joukkue kyydissä?
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannataiskohan IFK hivenen huomioida tuota Tapparan ykköskenttää kun on jatkuvasti vaarallisia vastahyökkäyksiä. Taitaa vaan olla jo myöhäistä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
IFK ei onnistunut luomaan kunnollista maalipaikkaa ensimmäisessä erässä. Huvittava tuo karhusen glitchi. Näytti ihan joltain bugimaalilta vanhoissa änäreissä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jos kattoo, kumpaa vie järki, kumpaa tunne, kotijoukkue pari napsua edellä. Niin hienoja pelaajia kuin Laine-Kuusela on, kuinka mahdollista että noin kolmasti olivat irtoamassa karkuun? Ja erän loppua kohti Tappara tuli lentäen keskialueen yli IFK-paketin valuessa melkeen veskansa syliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös