Ti 24.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 81 839
  • 928

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalla muuten 7 laukausta tuosta keskeltä kaarien välistä, joista 2 maalia.

Kärpillä kokonaiset 3 laukausta vastaavista paikoista, joista 0 maalia.

Ei näitä millään hallintajaksoilla tai hallinnalla voiteta, vaan huipputonteilla ja niistä viimeistelemällä.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Ei ollut Veinin maaleja. Ojamäeltä huikeat laukaukset ja Järvinen-Peltola akseli teki myös tekomaalin. Virheitä, virheitä, virheitä, kuten Ruohomaakin totesi.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkaako tästä Näätien sulaminen? Henkinen paine epäonnistumisesta kasvaa liian suureksi ja itseluottamus katoaa tyystin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Nyt on kyllä kauden eka totaalinen ultimaattivitutus päällä, ei ollut PyeongChangin Kanada-tappio mitään tähän verrattuna.
Mikä tappio. Oli kyllä niin väsyneet kisat, ettei innostanut tai vituttanut pennin vertaa mikään ottelu.

Tapparalta tyly erä. Ei ihan vastaa tapahtumia 0-3,mutta olihan komeita maaleja. Tappara nyt todella vahvasti kuskin paikalla, en olis uskonu, myönnetään.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näköjään game seveniin menossa.

Kolme ohhoh, pomppumaalia vai mitä ne oli.

Balounilla menee näköjään tunteisiin.

40 minuuttia jäljellä tätä peliä, ainakin. Lisäksi vähintään yksi lisävoitto tarvitaan, ennen kuin voidaan alkaa haaveilla 7-pelistä.

Kiusaa tehdään loppuun asti. Kärpillä edelleen eräpalloja varastossa, eikä historia tunne yhtään finaalinousua 0-3 -tilanteesta. Liekö edes NHL:ssä. Vastassa kuitenkin runkosarjan ylivoimainen voittaja, vaikka Hakanpää puuttuukin takalinjoilta.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Sanoin duunissa, että ”Tänään katkeaa! Joko sarja tai Kärppien selkäranka”.

Vuori on kiivettävänä Pohjoisen pojilla, vaihto ja maali kerrallaan se on mentävä, niin se sanoi Foppakin aikanaan Jaffalassa kun peli oli 1-5...
 

Hexa

Jäsen
Henkinen lukko päällä. Ja köykäinen miehistö. Tässä se nyt näkyy. Noh, ei voi niyään, kun tärkein pakki ja kolmossentteri telakalla.
Kärpäthän pyöritti tosi hienosti peliä suurimman osan erästä Tapparan päädyssä ja oli muutama laadukaskin paikka. Tappara on ollut vain tehokkaampi.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Olipa tyly erä Tapparalta. Hankala nähdä, että Kärpät tästä enää nousee. Pelillisesti kuitenkin Kärppien mutta onko väsyä vai mitä koska molemmissa päissä kenttää puuttuu sellainen viimeinen terävyys. Kapeasta rosterista maksetaan nyt isoa hintaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kyllähän se vaatisi vähintään kaksi maalia Kärpille toisessa erässä ja samalla ei saisi Tapparalle antaa ensimmäistäkään.

Emmä tiedä, ihan vitun sanaton olo. En käsitä.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Onse perkele ku vihdoin onnistuin vuosikymmenen-takaisista kärppätraumoistani ylipääsee ja hyppäsin bandwagoniin ni vittu jätkät onnistuu sössii 3-0 finaalijohdon. Hävetkää saatana. Miksette sulanu sillo 2005 ja 2007.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Voitolla mestaruuteen, kotipeli - ja kolme maalia takkiin ekassa erässä selvästä hallinnasta huolimatta. Kärpät on henkisesti aivan lamaantunut. En hämmästyisi, vaikka joukkue ei tekisi yhtään maalia jäljellä olevissa peleissä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
JMJ mahtuu aina mun Tapparaan. Kantolamainen tasapaino mutta kiekon kanssa maaginen. Joskua vain tekee syottoja joihin edes kaverit osaa olla varautuneita
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
No vaikka tämä peli olisi taputeltu 1. erän jälkeen - mitä se lähes onkin toki - niin onhan Kärpillä vielä yksi ottelupallo.

Kärpät maalinteossa ja puolustuspäässä niin paljon jäljessä, että ei riitä. Torstaina Tampereella 3-3 ja hurmiossa kultaa Oulusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös