The Voice of Finland

  • 671 433
  • 2 823

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mutta Erik Niemi? Mitä hittoa Elastinen ajattelee?

No kyllähän Erik nyt tuossa parhaan esityksen veti, kiitos kovin heikon yleistason jaksossa ja siis nimenomaan esityksenä tuo oli tarttuvin ja melkeinpä ainoa koko illassa, jossa oli edes vähän vauhtia mukana. Jo aannan esitys ei vakuuttanut vähää alusta ja räpäytykset oli ihan jees, mutta ei mitään tajuntaa räjäyttävää, Erik loogisesti siis jatkoon.

Jeesus kun oli tylsä ensimmäinen live-jakso, joka alkoi sekavalla ja huonolla tuomareiden esityksellä ja kruunautui todella huonoon Antti Railion esitykseen. Ei voi kuin toivoa että ensi viikolla on luvassa jotain muuta kuin unilääkettä.

Ps. Olen TODELLA ihmeissäni ettei Anne pistänyt sitä iskelmä-Villeä jatkoon. Onneksi siis ei pistänyt, tuollaiset esitykset nyt vaan yksinkertaisesti eivät ole osa Voice of Finlandia, ihan sama ratkaiseeko se ääni vai ei. Iskelmä Finlandia kyllä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Railio ottanut vähän massaa...entisestään.

Railio toimi Deep Purplen lämppärinä bändin 2 helmikuisella Suomen keikalla. Kuulin paikalla olleilta, että Railiolta oli alkanut loppumaan happi jo ennen kuin esiintymistä oli kestänyt 30 minuuttia. Miehen kannattaisi ehkä hieman miettiä kiertue-elämäntapojaan jos jo yksi vuosi hotellielämää aiheuttaa esiintymisongelmia. En halua tietää miltä mies näyttää seuraavalla vuosikymmenellä...

Näin Facebookista jonkun kuvan, missä mies näytti laihtuneen, mutta tosiaan näytti käyneen päinvastoin. Kyllähän nuo hotellien kokolattiamatot ja kuiva ilma yhdistettynä suureen ylipainoon aiheuttavat ongelmia Antin uralle. Kun itse herään hotellista aamulla, kurkku on kuin olisi nieleskellyt partakoneen teriä. Toivottavasti saisi hieman painoa kuriin, koska omaa kyllä upean äänen ja lavapreesensin. Ja muutenkin ihan asialliselta jätkältä vaikuttaa.

Jotenkin kyllä surullista katsoa minkälaiseen kondikseen kaveri on itsensä laskenut. Kovasti on kyllä lehdissä mainostanut aloittavansa kuntokuurin ja laittavansa itsensä kuntoon, mutta näköjään on käynyt ihan päinvastoin ja on vaan kerännyt entistä enemmän kiloja. Ja muutenkin oli jotenkin väsähtäneen näköinen koko olemukseltaan. Toivottavasti hieno laulaja tajuaa ottaa itseään niskasta kiinni ennen kuin on myöhäistä.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jotenkin persoonaton sakki tänä vuonna. Onhan näiden taso laulajina edelleen valovuoden Idols-jätettä edellä, mutta silti. Esim. se pallomerimies olisi saanut mun puolesta jatkaa näihin livejaksoihin.

Tähän on tartuttava, vaikka mainitsitkin pallomerimiehen vain esimerkkinä. Mua harmitti ihän vietävästi kun se putosi. Varsinkin kun se turhake Lee Angel meni jatkoon hänen kustannuksellaan. Pallomerimies oli jokseenkin loistava. Joskus voisi noi tuomaritkin ihan oikeasti antaa äänen ratkaista - iästä huolimatta.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Tähän on tartuttava, vaikka mainitsitkin pallomerimiehen vain esimerkkinä. Mua harmitti ihän vietävästi kun se putosi. Varsinkin kun se turhake Lee Angel meni jatkoon hänen kustannuksellaan. Pallomerimies oli jokseenkin loistava. Joskus voisi noi tuomaritkin ihan oikeasti antaa äänen ratkaista - iästä huolimatta.

Pallomerimiehen tippuminen vitutti kyllä rankasti. Varsinkin kun Mike oli selkeästi etukäteen jo päättänyt kumpi jatkaa, perkele veti huuliharppusoolonkin siihen Lee Angelin biisiin. Pöh. Epäreiluutta.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ps. Olen TODELLA ihmeissäni ettei Anne pistänyt sitä iskelmä-Villeä jatkoon. Onneksi siis ei pistänyt, tuollaiset esitykset nyt vaan yksinkertaisesti eivät ole osa Voice of Finlandia, ihan sama ratkaiseeko se ääni vai ei. Iskelmä Finlandia kyllä.

Iskelmästä en pidä minäkään, mutta nyt oli Anne Mattilan valitsema kappale sovitettu kertakaikkisen hienosti. Tuohan oli ensimmäinen kerta kun Ville Pyykösen esityskin svengasi! Meikäläiselle oli pettymys Villen putoaminen, komea ääni ja täydellinen vire. Aina. En tuntenut edes peniskateutta vaikka vaimo oli tuohon ihastunut.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jussi Karille pointsit. Mies näytti kuin Dracula-leffasta tempaistulta hahmolta, mutta se karisma ja ääni. Omaksi onnekseen on Mattilan eikä Elastisen putiikissa. Yllätyin positiivisesti Anni Saikun vedosta: lauloi vaivattoman kepeästi. Monipuolinen mimmi.

Tuo Jussi Kari on näin heteromiehen silmin jotenkin mielenkiintoinen jamppa, itselleni tulee mieleen Billy Corgan tuosta habituksesta, ainakin ulkonäkö. Tai jotain. Hieno ääni on jäbällä ja omia suosikkeja kisassa.

Oliko Anni Saikku se myös äärimmäisen kamaliin vaatteisiin puettu pyöreähkö mimmi? Aika paljon noita vatsakkaita naisia muutenkin kisassa. Tällöin asuihin pitäisi keskittyä vielä paremmin.

Taitaa olla liian paljon tätäkin ohjelmaa niin lyhyen ajan sisään, ei oikein jaksa vain syttyä. Taso on ihan ok, ei mitään valittamista sen suhteen. Anne Mattila on yllättänyt positiivisesti siinä, mitä hän laittaa tiiminsä laulamaan ja miten hyvin äänille/tyypeille sopivia biisejä siellä vedetään. Ela taas on pettymys kuten täälläkin kait mainittu. Monroekin alkaa olla jo hiukan nähty näissä merkeissä ja hänen seuraamisensa on lähinnä tuskastuttavaa nykyään.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Olen vähän eri mieltä tuosta iskelmähommasta. Minun mielestä on hieno juttu, että näissä eri lauluskabojen Suomiversioissa on myös muita musiikkityylejä, kuin soittolistojen kuumimmat hitit. Jenkeissä on tämä soul/r&b-osasto tai sitten semikantri-porukka. Näiden kisojen suola on juuri nämä pallomerimiehet, lassivaltoset, ym... Toki formaatti täälläkin pyrkii siihen, että NRJ-porukka saadaan mahdollisimman pitkälle.

Siitä olen samaa mieltä, että Anne Mattila on yhtä kujalla kuin Haaviston Pecu Playboy-bileissä. Kuten myös Monroe alkaa jälleen vituttamaan. Juuri tuo Lee Angelin (Vittu, oikeesti?) nuoleskelu alkaa saamaan jo surkuhupaisia piirteitä. Ja ne perusteet, Leellä on elämänarvot kunnossa ja ihana perhe, ym.. Siis mitä helvettiä? Eikös se ääni ratkaise, eikä kotiolot? Ja siinä taistossa pallomerimies kairasi Enkeliä julmasti kakkendaaliin.

Ei mulla Angelia vastaan mitään sinänsä ole, semihyvää suorittamista. Seuraavaa vetoa odotellessa, josko sitten lähtisi kunnolla?
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Sofia Tarkkanen. Kun ei ääni riitä niin ei riitä. Yksi varmasti pihalla, Sofia ei semifinaalia tule näkemään.

Viime viikolla meni jotenkin fiilis koko ohjelmaan. Annan tänään vielä tsäänssin Sirulle ja Tiialle. Näiden kahden esitykset ratkaisee jaksanko enää vaivautua tv:n ääreen tulevien lähetysten aikaan. Musaskabaähky alkaa vaan olemaan niin paha, ei enää jaksa näitä heikkotasoisia vetoja mitkä lähes kaikki on kuin samasta puusta veistetty.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Kuka olisi niin viisas ja mulle kertoisi miksi mä tätä paskaa katon? Onko tää vaan joku tapa mitä ei osaa lopettaa? Voice Of Karaoke käynnissä, voi vittu. Tuomareilta samat kliseet joka esityksen jälkeen. Michael jopa lukee paperista osan kommenteista.

Jotkut biisit pitäisi jättää vaan rauhaan. Tuomittuna Kulkemaan on yksi näistä.

Edit. Kiitos Tiia, et pettänyt odotuksia ja pelastit tämän illan. On karaoke-laulajia ja on ammattilaulajia. Elastisen ilme paljon puhuva, kun Tiia pääsi vauhtiin, "mitä helvettiä mä oikein kaksintaisteluissa ajattelin"... Elastinen, voittajasta luovuit, kyllä muakin sun asemassa vituittaisi.

Edit. Kiitos myös Annelle, sanoit totuuden: Tiia, sä olet täysin omassa sarjassasi tässä kilpailussa.

Edit. Tiia kerää eniten yleisöääniä ja menee jatkoon. Sitten odotetaan Miken valinta: Siru vai Roni. Ja ikävä kyllä Mike valitsee Ronin. Oikeus ja kohtuus olisi, että Tiia ja Siru menisi jatkoon, mutta ei tule tapahtumaan. Mike ei Ronista luovu, Elvis imitaattori jatkaa taivaltaan mitä en tule koskaan ymmärtämään.

Edit. Ja entäs Miran tiimistä? On niin surkea tiimi, että aivan sama kuka noista menee jatkoon.
 
Viimeksi muokattu:

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On kyllä todella paska taso... Kaikki ovat ns. valmiita laulajia, mutta jos vertaa muihin Voice of -ohjelmiin, niin ei jumalauta. Nää on karaokessa ihan jees, mutta ei mitään jakoa muuten.

Ensimmäisessä livelähetyksessä se yksi Elastisen ryhmän laulaja oli hyvä, mutta nää muut tuntuu huutavan jatkuvasti ja vireessä on aika monella kehitettävää.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei vittu spontaani repeäminen kun katsoin tuon Lee Angelin "nerokkaan tulkinnan" :DDDDDDDDDDDDDDDDDd ei jumalauta! Nyt on vedetty rima helvetin alas!

E: okei nyt vaihtuu jo itkun puolelle kun kattoo näitä muitakin... Roni Leppä... herrajestas...

E2: Sofia tirkkkonentarkkanen, ei kyllä löydy persoonamattomampaa esitystä yhan heti! Okei en rääkkää itseäni enää näillä.
 
Viimeksi muokattu:
Siru ja Tiia ovat aivan omalla tasollaan. Ammattitaitoisia laulajia ja äänentuotto monta kertaa muita parempaa. Etenkin Sirun äänessä on jotain maagista.

Lee Angel herätti kaikessa koomisuudessaan jopa sääliä koko kisan ajan, ja tämänpäiväinen oli kyllä pohjanoteeraus. Ei siinä, asenteella kaveri vetää lifestyleään, kuten Elastinen kiltisti muotoili. Nimeä ja lookia myöten.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotkut biisit pitäisi jättää vaan rauhaan. Tuomittuna Kulkemaan on yksi näistä.

Häh, miksi? Biisi on noin vuoden vanha eikä millään tavalla edusta mitään sellaista, miksi sitä ei voisi rallatella. Ymmärrän hyvin, jos jonkun mielestä jotain Hey Hey My My -biisiä ei ole suotavaa alkaa laulaa (kuten Negative teki), mutta miksi tämä?

Ja Tuulihan veti sen kaiken kukkuraksi oikein hyvin.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Eipä tosiaan ollut mikään superjakso, kuten todettua, Tiia & Siru olivat omassa sfäärissään. Kommentteja.

Lee Angel - valmentajien kyvyttömyys keksiä ylistyksenaiheita kertoi kaiken niillekin, joiden omat korvat eivät sitä tehneet. Ei tällaisten sankareiden pitäisi selvitä live-jaksoihin. Kiintiörokkari/hevari.

Roni Leppä - Elvis-maneerit pulpahtivat pinnalle. Kuva uskottavasta, omilla avuillaan toimivasta esiintyjästä mureni (viimeistään) palasiksi. Haluaako Roni olla jotain muuta kuin elvis-pastissi? Ääni riittäisi, mutta elvistelyistä on parempi luopua, jos haluaa tehdä uran laulajana.

Tiia Erämeri - Esiintyjä ja ääni samassa paketissa. En tiedä onko hänellä urheilijataustaa, mutta laulaessaan keskittyminen on kuin atleetilla. Vimmainen ote laulamiseen. Mutta upea esitys joka tapauksessa.

Tuuli - Hyvin valittu biisi, erottui eilen muista kilpailijoista. Sama koski esiintymistä. Ei minun mieleiseni esitys, mutta ymmärrän miksi Tuuli äänestettiin jatkoon.

Siru - kappalevalinta oli kuin Bond-elokuvan sinkun B-puoli, mutta esittelihän se Sirun äänialan hyvin. Varma esitys vaikka se World Is Stone jäi edelleen esityksenä ohittamatta. Erämeren kanssa eri liigassa muihin Monroen tiimiläisiin verrattuna.

Sofia Tarkkanen - Biisivalinta oli kuin Elastisen radion soittolistasta. Sellaista harmitonta taustamelua, mutta ei jättänyt muistijälkeä. Ei nämä kappaleet vaan toimi suomalaisissa kisoissa. Mukavahan Sofiaa on katsella lavalla, kepeä esiintyjä. Yllättäen jatkoon.

Camilla - Viulusoolo lähti komeasti, mutta muuten meno oli väkinäisen oloista. Ei sopinut hänen persoonaansa, vaikka laulu olikin ihan ok.

Kurki - Olisi saanut mennä jatkoon. Näyttävä esiintyjä, vaikka eilisen esitys oli hieman pitkäveteinen. Huipennus puuttui.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nämä vedetään tänään

Erik Niemi, Lego House (Ed Sheeran)
Emma Schnitt, (You Make Me Feel) Like A Natural Woman (Aretha Franklin)
Jussi Kari, Under The Bridge (Red Hot Chili Peppers)
Juho Schroderus, I Won't Hold You Back (Toto)
Tiia Erämeri, At Last (Etta James)
Siru Airistola, All By Myself (Celine Dion)
Sofia Tarkkanen, Matkalla Etelään (Pariisin Kevät)
Tuuli Okkonen, A Man With A Child in His Eyes (Kate Bush)
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei vain voi mitään, tuo Redrama tuo mieleen näyttelijä Seth Greenin. Siis sellainen huvittava pieni heppu, mutta vaikea olla uskottava. Minkä ihmeen takia jätkä vetää englanniksi?
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Välikommentit

Erik Niemi vs. Emma Schnitt
- Emma tietysti, vaikka onkin vähän tylsä ..zzz zzzz zz...
Jussi Kari vs. Juho Schroderus
-molemmat huonoja tänään, joten ei väliä
Tiia Erämeri vs. Siru Airistola
- Siru vietti nyt liikaa aikaa siellä ylärekisterissä, joten Tiia biisin verran parempi
Sofia Tarkkanen vs. Tuuli Okkonen
- Tuuli, mut ei mahkuja finaalissa

edit. Sirun finaalipaikka ihan ok. Tänään löysä biisi. Hyvällä biisillä voittomahkut esim. laatua kaksintaistelu..
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Emma Schnitt

Olen ollut Emman ensimmäisestä laulelusta lähtien sitä mieltä, että tässä on tämän kauden voittaja, enkä näe mitään syytä vieläkään muuttaa kantaani. Niin joo, korkeammille voimille kiitos, että viimeinkin päästiin tuosta Eerikistä eroon. Mielestäni hento ja nasaaliin taittava ei-niin-hyvä lauluääni. Tämä kun yhdistetään paskoihin biisivalintoihin, niin on uskomatonta, että jamppa näinkin pitkälle roikkui mukana.

Korostan, että nuo ovat vain omia mielipiteitäni, makuasioitahan nämä on.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Pakko kommentoida kahta asiaa, nyt kun sivukorvalla tuli tuo viimeisin lähetys kuultua. Ensinnäkin, Under The Bridgen sovitus oli aivan kammottava. Vedetään todella pliisusta sävellajista koko kappale, että voidaan loppuun vetää pari vähän epämusikaalista huutoa oktaavia korkeammalta. Mitä vittua?

Toinen on tämä Siru-fanitus tuon kohtalaisen kammottavan oolbaimaiselfin jälkeen. Siis oikeasti. Hyvä ylärekisteri ei ole sitä, että pystyy huutamaan korkealta. Todella epämusikaalisen kuuloista kirkumista, pitkiä vokaaleja ei voinut edes päättää mitenkään järkevän kuuloisesti. Hyvä laulaja, mutta jälleen kerran paskaa tyylitajua.

Ei mulla muuta, jatkakaa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ensinnäkin, Under The Bridgen sovitus oli aivan kammottava. Vedetään todella pliisusta sävellajista koko kappale, että voidaan loppuun vetää pari vähän epämusikaalista huutoa oktaavia korkeammalta. Mitä vittua?

Paljoa en itsekään ole nyt seurannut, mutta eilinen oli kyllä aivan hirveää paskaa Jussinkin osalta. Vaikea tajuta tätä musiikillista ja ulkonäöllistä eksymistä kun mies kuitenkin "keksittiin" joku aika sitten loistavan Ride-vedon myötä. Siinä alkoi tosiaan olemaan jo kokonainen paketti kohdillaan.

Jussi Kari - Ride - YouTube

Tuossa vielä linkki youtubeen.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko kommentoida kahta asiaa, nyt kun sivukorvalla tuli tuo viimeisin lähetys kuultua. Ensinnäkin, Under The Bridgen sovitus oli aivan kammottava. Vedetään todella pliisusta sävellajista koko kappale, että voidaan loppuun vetää pari vähän epämusikaalista huutoa oktaavia korkeammalta. Mitä vittua?

Toinen on tämä Siru-fanitus tuon kohtalaisen kammottavan oolbaimaiselfin jälkeen. Siis oikeasti. Hyvä ylärekisteri ei ole sitä, että pystyy huutamaan korkealta. Todella epämusikaalisen kuuloista kirkumista, pitkiä vokaaleja ei voinut edes päättää mitenkään järkevän kuuloisesti. Hyvä laulaja, mutta jälleen kerran paskaa tyylitajua.

Ei mulla muuta, jatkakaa.

Kuin omalta näppikseltäni. En ole hetkeen kuullut tuollaista RHCP:n raiskausta... Sirulla järkyttävää huutamista ylhäällä, ei pääse yhtään biisin päälle ja tulee kurkusta, mikä saa homman kuulostamaan hyvin härskiltä.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Edessä olisi sitten finaali. Eli duetto tähtivalmentajan kanssa sekä kilpailua varten tehty kappale. Joka vuosi VOF:n finaali on ollut surkeinta kaudessa, vaikka sen pitäisi olla kliimaksi. Onko näistä kilpailuja varten tehdyistä kappaleista tullut ikinä missään mitään? Muutenkin tuntuu, että jokaisella tuotantokaudella, mitä pidemmälle kausi etenee oma kiinnostukseni laimenee.
Tässä muuten Jussi Karin bändin Walkalonen musiikkivideo.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
^Jesse Kaikuranta - Vie mut kotiin. On jopa paras suomislovari ainakaan 10 vuoteen.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös