The Voice of Finland

  • 671 723
  • 2 823

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oispa mielenkiintosta nähdä äänestystulokset niin että näytettäisiin kokonais top 5 tai top10 esim. viime tai edelliskierrokselta..

..jotenkin typerä tämä systeemi koska jos joukkueessa 1 on kolme hyvää laulajaa, ja joukkueessa 2 on vain 1 hyvä laulaja, äänestyksen avulla yksi huono (huonompi kuin muut) pääsee jatkoon - ja jopa mahdollisesti lähes päätyyn asti.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Kisan paras paketti putosi, taidan tästä lähtien mennä perjantaisin mieluummin karaokebaariin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Edit. Ollaanko me ameriikoissa vai miks tulee mainoskatkoja viiden minuutin välein
No kyllähän tää vaikuttaa puitteiltaan niin kalliilta ohjelmalta toteuttaa, että jonkunhan ne viulut pitää maksaa. Ja mielummin VOF mainoskatkoilla 5 minuutin välein, kuin jotain Idols-kuraa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Härmä saattoi olla tänään vähän Herrasta parempi, mutta jos koko kisaa katsoo niin Herranen ansaitsi jatkopaikan

Totta! Härmä oli tänään selkeästi parempi, mutta Herranen on ollut ihan loistava koko kauden ja tänään oli ensimmäinen vähän heikompi esitys kun taas Härmällä on minusta ollut enemmän heittelyä tasossa. Ja Härmän kohdalla ennen kaikkea minusta ongelmana on ollut tuo että hän on kameleonttimaisesti vaihtanut niin musiikkityyliä kuin ulkonäköäänkin lähetyksestä toiseen, joten ehkä ihmisten on vähän vaikea "saada hänestä kiinni" että mikä Kimmo Härmä on ja mitä Kimmo Härmä oikeasti haluaa olla.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä ole enää montaa naislaulajaa mukana.

EDIT: Koskinen taas suoraan jatkoon. Taitaa olla ainoa kilpailija kuka on mennyt joka kerta yleisöäänillä jatkoon. Saas nähdä pelastaako Tähkä taas Matikaisen.
 

d2uce

Jäsen
Joutui ihan jännittämään vieläkö Tähkä raahaa Matikaista mukana. Ihmeen pitkälle tuolla mitäänsanomattomalla pönötyksellä kyllä selvisi. Tuomareilla tässä vaiheessa liian iso rooli ja tiimijaot aiheuttavat sen, että hyviä laulajia tippuu ja heikommat saavat jatkaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Oikein meni toiveet/veikkaukset.

Saa nähdä mitä ensi viikolla on luvassa, mutta ainakin Aallon puheen perusteella hän esittää sitä siirappiaan.

Suomen Idols jäänyt allekirjoittaneella kyllä täysin. Näkemättä 4 viimeisintä jaksoa, kun tämä viikko lasketaan mukaan. Eipä vaan kiinnosta vähää alusta tuo, kun katsoo samaan aikaan VOFia ja American Idolia.
 
Viimeksi muokattu:

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Oikein meni pudotukset, tosin Härmä kyllä kuuluisi taitojensa puolesta kevyesti jatkoon. Tuossa Amandassa olisi kyllä paljon enemmän potentiaalia, mutta on mielestäni valinnut ihan liian isoja biisejä joita on aika mahdoton ottaa täydellisesti haltuun.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onneksi Tähkä ei enää laittanut Matikaista jatkoon, vaikka ei tuo Amandakaan kyllä kovin kummoisesti tänään(kään) onnistunut. Mutta jotenkin tuosta Matikaisesta ei vaan näytä irtoavan yhtään enempää ja olisi joutanut pudota minun puolestani jo aikaisemmin.

Tuo Kim Koskinen saattaa muuten olla ihan oikeasti vahvoilla jopa koko kisan voittajaksi. Mitä olen kuunnellut mielipiteitä esim. omalla työpaikalla ja lukenut kirjoituksia niin ihmiset näyttää oikeasti pitävän hänestä ja onhan tuossa kaverissa sellaista karismaa mikä vetoaa yleisöön. Eikä tuo laulukaan nyt mitenkään huonoa ole vaikka ehkä vähän yksipuolinen ääni onkin ja välillä jotain vireongelmia. Mutta tänäänkin kun katsoi yleisöä niin näytti että eniten olivat innoissaan juuri Koskisen esityksestä, ja kyllä tuokin kertoo jotain että kolme kertaa peräkkäin on jo mennyt suoraan yleisöäänillä jatkoon. Toki tuota helpottaa se että Tähkän tiimissä taso ei ole niin korkea kuin esim. Monroella.
 

Morgoth

Jäsen
vaikka ehkä vähän yksipuolinen ääni onkin ja välillä jotain vireongelmia. Mutta tänäänkin kun katsoi yleisöä niin näytti että eniten olivat innoissaan juuri Koskisen esityksestä,

Taisi olla myös Mike.. Sai taas heittää läpät Axlista, Slashista ja huuliharpusta.

Elastisen tiimi on aivan paska. Yksikään ei ole jatkopaikan arvoinen. Silti mr. Nickelback ihmetyttää.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Muuten ihan ok jatkoonmenijät mutta Mikko Sipolan yleisönvalintaa ei voi ymmärtää. Surkean lattea esitys. Huonoin tänään.

edit: Eveliina muuten veti helvetin hyvin ja olisi ansainnut jatkopaikan
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toki tuota helpottaa se että Tähkän tiimissä taso ei ole niin korkea kuin esim. Monroella.
Kyllä. Toki Koskinen olisi ollut vahvoilla muissakin tiimeissä. Sen sijaan on ihan helvetillinen vääryys, että Kimmo Härmä putoaa ja samaan aikaan Matikainen/Löfman kaksikosta toinen pääsee jatkoon. Tosin jatkajalla (Löfman) ei sinällään ole merkitystä, koska finaalinelikkoon menee Kim Koskinen. Tähän nähdyn perusteella Amandalla ei ole mitään saumaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
edit: Eveliina muuten veti helvetin hyvin ja olisi ansainnut jatkopaikan

Minusta tuo laulu ei vaan enää tässä vaiheessa riitä, niin mahtava tyyppi ja karismaattinen esiintyjä kuin tuo Eveliina onkin.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Taitaa olla tämä kilpailu kolmen kauppa. Koskinen on varmasti finaalissa ja taistelee voitosta Herrasen tai Aallon kanssa. Toivottavasti Herranen palaa takaisin omalle mukavuus alueelleen ja revittelee kunnolla, että saadaan hyvä taistelu tuosta finaalipaikasta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivottavasti Herranen palaa takaisin omalle mukavuus alueelleen ja revittelee kunnolla, että saadaan hyvä taistelu tuosta finaalipaikasta.

Minun mielestäni ei tarvitse palata mihinkään, kyllä tuollainen herkempikin tyyli hänellä toimii kunhan vaan valitsee biisit paremmin että esittää sellaisia biisejä jotka toimivat paremmin tuollaisina saksittuina versioina.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Minun mielestäni ei tarvitse palata mihinkään, kyllä tuollainen herkempikin tyyli hänellä toimii kunhan vaan valitsee biisit paremmin että esittää sellaisia biisejä jotka toimivat paremmin tuollaisina saksittuina versioina.

Onkohan muuten turha toivo, että ensi viikolla olis jo vähän pidempiä versioita biiseistä kun kuitenkin neljä laulajaa vähemmän kuin tällä viikolla ja saman verran ohjelma-aikaa. Ei kyllä yllättäisi vaikka ylimääräinen aika käytettäis twitterikysymyksiin tai johon muuhun yhtä oleelliseen. Semifinaaleissa toivoisi jo vähän pidempiä kuin kahden minuutin esityksiä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko sitten niin, että kun formaatin tyyliin ei kuulu artistien tylyttäminen, katsojien on hoidettava tuo puoli kaksi kertaa törkeämmin? Vai onko jengillä realiteetit hieman hukassa?

Siis ei tässä ole ollut ainakaan minun osaltani tarkoitus mitenkään "tylyttää" mutta tässä kilpailussa on vaan yksinkertaisesti laitettu aikaisemmissa jaksoissa rima niin saatanan korkealle että odotukset jokaiselle jaksolle on aika massiiviset. Tänään taso ei vaan ollut niin korkealla kuin odotukset niin jäi vähän vaisu kuva ja siksi ei ole tullut ainakaan minulta niin hirveästi ylistystä tänään.

Joka tapauksessa, vaikka esim. tuolta Laurin tiimistä jatkopaikat näyttäisi irtoavan huomattavasti helpommalla kuin vaikkapa Monroen tiimistä niin edelleenkin ollaan siinä tilanteessa että jatkossa ei ole yhtään huonoa laulajaa.
 
K

Kiekkokatsoja

Oikein, suoraan jatkoon meni Saara ja Kim.

Ulos olisin laittanut Mikko S, mutta äänet meni toisin. Myös Jesse olisi kuulunut laulukouroon. Eveliinan räp oli virhevalinta. Illan suurin pettymys oli toinen Mikko siekkarimusalla, tosin en ole hänen fani. Antin "nyanssit" olivat aina olemattomat.

Saara vaiko Kim vie koko kisan?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylivoimaisesti rohkeimman shown pystytti Eveliina. On aivan mahtavaa katsella kuinka 16-vuotias mimmi uskaltaa ottaa tuollaisen biisin haltuun. Esityksessä oli tietysti pieniä mokia mm. innokkuudesta johtuen, mutta en todellakaan odottanut Eveliinalta noin sujuvaa räppäämistä saati luonnetta tarttua isoa egoa vaativaan tekstiin. Ylitti itsensä.

En ole tutustunut kilpailun sääntöihin sen kummemmin, mutta en ihmettelisi jos Elastinen tuon Eveliinan kiinnittäisi omalle levy-yhtiölleen. Karismaattinen nuori nainen.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Aika kiusallista lukea tätä ketjua, jossa ensimmäisten sivujen ylitsevuotavat hehkutukset ovat kääntyneet kilpailijoiden haukkumiseksi. Formaatin uutuudenviehätys on kadonnut joidenkin osalta ilmeisen nopeasti...

Tämähän näiden formaattien ongelma on.
Mihin näillä pyritään?
Laulavathan noi suht hyvin, mutta mitä uutta ne tuovat musiikkimaailmaan? Ehkä se nyt jo voittajalle sävelletty, mutta vielä laulamaton levy myy jotakin, mutta mitä sen jälkeen?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämähän näiden formaattien ongelma on.
Mihin näillä pyritään?
Laulavathan noi suht hyvin, mutta mitä uutta ne tuovat musiikkimaailmaan? Ehkä se nyt jo voittajalle sävelletty, mutta vielä laulamaton levy myy jotakin, mutta mitä sen jälkeen?

Tuo riippuu niin monesta asiasta että sitä ei pysty sanomaan yhtään miten kenellekin käy. Ehkä tässä on kuitenkin vähän erilainen tilanne kuin Idols-kilpailijoiden kohdalla kun näistä niin moni on niin kokeneita jo ja se oma tyyli on selkeämmin jo löytynyt ja hallussa. Mutta loppujen lopuksi homma riippuu aika pitkälti siitä minkälaisia biisejä tekevät/saavat. En tiedä onko tuolla sitten jo joku Maki Kolehmainen vääntänyt levyllisen mitäänsanomattomia popralleja vai minkälaiset suunnitelmat ohjelman taustalla olevalla levy-yhtiöllä kenenkin suhteen on, mutta se on tosiaan monesti ongelmana näiden kykyjenetsintäkisojen kohdalla että kilpailun jälkeen ei enää riitä että olet hyvä cover-laulaja. Monesti sanotaan kuinka tällaiset kilpailut on "helppo tie huipulle" mutta loppujen lopuksi se ei ole yhtään helpompi. Joku hetkellinen suosio voi kyllä tulla mutta se aseman vakiinnuttaminen ja muuttuminen "Idols-Pertistä" tai "VOF-Pertistä" ihan oikeaksi artistiksi ei ole sekään mitenkään helppoa.

Mikko Herrasen kohdallahan on muuten sellainen tilanne että hän on itse tässä talven aikana väsännyt tehdä levyn käytännössä lähes valmiiksi (on tehnyt itse biisit, soittanut lähes kaiken itse jne.) joten sieltä voi tulla aika nopeastikin levy ulos kisan tuloksesta riippumatta. Jos Herranen voittaa niin sitten varmaan tuo julkaisu riippuu vähän siitäkin katsooko levy-yhtiö tuon levyn julkaisukelpoiseksi vai yrittävätkö runnoa sinne jotain Makin biisejä.

PS. Hauska muuten kuunnella Spotifysta noita studioversioita tämän illan biisistä, kuulee vähän minkälainen "radioääni" noilla on kun tähän asti on suurimmalta osalta kuullut pelkkiä live-esityksiä.
 

¤Kane¤

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aki Louhelasta senverran että mielestäni ei ole vielä esittänyt parastaan ja tarkoitan että biisivalinnat ovat olleet semmoisia varmanpäälle vetoja, ja olen nähnyt mieheltä semmoisia vetoja livenä että oksat pois.

Olisin tyytyväinen jos Aki vetäisi tästä http://tinyurl.com/blmzpaf biisin bandin kanssa oikeen viimesen päälle.
Linkki siis yotubeen Louhelan trubaduurikeikalle
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ole tutustunut kilpailun sääntöihin sen kummemmin, mutta en ihmettelisi jos Elastinen tuon Eveliinan kiinnittäisi omalle levy-yhtiölleen. Karismaattinen nuori nainen.


Taru siellä noin 110% varmuudella jo on, mikä on hyvä, sillä olihan se kisan naisista paras.. Eveliinakin mainio tänään, en uskonut hänen noin puhtaasti pystyvän vetämään tuota räppi-osaa, omaan korvaan kuulosti paljon mukavemmalta kuin tää alkuperäinen muovikasa.. Toivottavasti tuleva musiikki ei kuitenkaan ole ihan tätä tai mitää Abröötä.

Nyt levy kerran hakattu läpi ja toimiihan tuo Herrasen rakkaudesta paaaljon paremmin tuossa levyllä kuin typistettynä livenä, kuten myös Aallon veto mutten usko että jaksan maladea kovin paljoa kuunnella..
Ensimmäinen asia missä idols on edes tuotannollisesti parempi on tosiaan tämä loppupään nopeus putoavissa.. saatana 3. viimeinen viikko ja jokainen laulaja vetää 2minsaa? Ja vielä pääosin timanttia, vittu!
Samaan aikaan toisaalla raiskataan 3biisiä per (räkä)nokka ja katsotaan kahta aivan saatanan väsynyttä juontajaa (tai kyl Komulainenkin on aika kuraa).

Levyllä jos Koskisen biisissä ei olisi kahden markan kitarat niin se olisi varmasti paras levytys mihinkään laulukisaan liittyen ikinä, missään.. mutta kun skitat kusee niin ei se oo.

Mutta oletettavasti ensi viikolle minulta saavat rapuja eniten: Herranen, Koskinen, Mikkolan poika ja Louhela.

Löfmanini saa vetää kyllä sen, sydämeni vieneen, stopin uudelleen ja parantaa siitäkin, että olisi mitään jakoa finaaliin.. Koskinen taitaa tulla olemaan THE voice.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös