Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Teuvo Teräväinen NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Kääntölämäri, 17.03.2014 klo 23.32.

 1. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Mistäköhän kahdesta vuodesta tässä puhutaan:

  Lainaus:
  Erittäin vaikea tuota on tulkita niin, että kirjoittaja tarkoittaisi tuossa sopimuksen jatkumista kahdella vuodella kausiksi 2015-17.
   
 2. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  No joo, voihan se näin olla. Onhan tuo ELC:n vakiopituus 18-20-vuotiaille vain niin perushuttua, että yleensä olettaa tietoisuuden siitä olevan.
   
 3. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Kyllä minun moka meni sekaisin tuo, kun noita vuosia tuijottelin vähä liiankin kanssa.

  Pointti asiassa oli kuitenkin Chicagon todennäköisen rungon kallis hinta.
   
 4. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Mahtaako Teuvo pelata tossa parin tunnin päästä alkavassa matsissa? Twitteristä en löytänyt mainintaa.
   
 5. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ei näytä olevan kokoonpanossa daily faceoffin mukaan.
   
 6. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Okei, eli ei pelaa. Kiitti tästä tiedosta.
   
 7. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:

  Tracey Myers ‏@TramyersCSN 6 t
  BTW, I am not going to CBJ. Some #Blackhawks updates 4 tonight: Handzus could play; Teravainen, Rozsival likely to play. Oduya probably out.

  Varmaankin pelaa. Nuo dailyfaceoffin kentät vähä huonosti päivittyy Chicagon osalta, kun nyt ei oo ollu aamujäitä.

  Ja en tiedä kuinka luotettava tämä lähde on mutta pistänpä nyt kuitenkin, joku joka pitää Teuvon fani profiilia naamakirjassa kirjoitti hetki sitten näin.

  "Teräväinen palaa kokoonpanoon, Raanta maalissa!

  Tänäyönä kannattaa katsoa Chicago Blackhawks vs Columbus Blue Jackets! Sillä Teuvo avaa pistetilinsä."
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2014 klo 23.56
 8. SampoHoitaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko kelläkään varmaa tietoa asiasta?
   
 9. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Seuraa

  Chris Kuc
  ‏@ChrisKuc
  Antti Raanta will start in goal for #Blackhawks vs. Blue Jackets. Teuvo Teravainen is not in the lineup. Same forwards as last night.

  Nyt on ei pelaa.
   
 10. SampoHoitaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kiitos. Ja todettakoon, että vittu mitä paskaa.
   
 11. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Vähän outo päätös, jos Teuvo pelaa Bluesia vastaan sunnuntaina. Niin voi sanoa että aika mielenkiintoisesti on valittu Teuvon pelit millä NHL maailmaan totuttautuu, Dallas, Boston, Pens ja (Blues) jos siis sunnuntaina pelaa.

  Ihan kuin halluttaisiin oikeen etsiä pelit, joissa Teuvo on varmasti heikoimmillaan kovimpia vastuksia vastaan :D

  Edit- Tai sitten Teuvon pelit on tämän kauden osalta ylhääntä pelattu, joka sekin on aika outo päätös. Ainakin omaan silmään Teuvon viime peli oli selvästi paras häneltä.

  Koiran koulutusta niin että kun temppu menee lähes oikein kädessä palkintona ollut luu laitetaan takaisin kaappiin :D
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2014 klo 01.20
 12. Misi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga-Jokerit, St. Louis Blues, Teemu Pulkkinen
  Lainaus:
  No en mä sitä miltään kantilta nää kyllä huonona jos Teräväinen pelaa kovat pelit. Toki fanipoikia voi ärsyttää (ja ipatemejä "ärsyttää") jos tehoja ei tule. Siellä rapakon takana näihin rookieihin suhtaudutaan huomattavasti tervepäisemmin ja vaikea nähdä kyllä peluutuksen takana mitään tällaista vittuilua. Peliesitykset nähdään vastustajien taakse ja toisaalta Bluesia ja Bruinsia vastaan on kuitenkin pärjättävä jos isossa liigassa haluaa pelata.
   
 13. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Kyllä uskoisin että Teuvon pelit alkaa nyt tältä erää olla ylhänä pelatut. En usko että löytyy Kokoonpanosta Bluesia vastaan. Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta, sinänsä ihan oikein. AHL:lään painamaan vähäksi aikaa, niin saa kokemusta alle. Nyt opettelemaan pientä askia suuressa roolissa, ja sitten jos hätä tulee ylhänä loukkaantumisten muodossa niin Teuvolla viellä mahdollisuus tulla ylös jelppimään. Viikko tolkulla ei kyllä ole järkeä olla pelaamatta, että mielummin alas pelailemaan.

  Vähän jää harmittamaan tästä stintistä, että pahaaksi peliksi jäi viimeisin, mutta en usko että tästä nyt mikään paskan maku jäi Teukalle suuhun. Hyvin kaveri veti ja lisää fysiikkaa kesällä, niin varmasti näemme jo ensi kaudesta ihan uudella tasolla neppailevan kaverin.
   
 14. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Juuri näin! Teräväinen on Blackhawksille sijoitus tulevaisuuteen ja nyt haluttiin antaa Teuvolle esimakua NHL:n tasosta. Fanit tietenkin odottavat heti ihmeitä ja peliaikaa, mutta siellä on muitakin nuoria pelaajia jotka ansaitsevat näyttöpaikkoja kuten esim. Joakim Nordström ja Jeremy Morin. Teuvolle kaavaillaan varmasti isoa tonttia tulevaisuudessa, mutta se ei välttämättä avaudu heti yhdessä yössä. Malttia malttia! Chicagon päävalmentajan ominaisuudessa heittäsin Teuvon kehiin vielä ainakin ensi viikon keskiviikkona kotipelissä Montrealia vastaaan sekä runkosarjan viimeiseen otteluun Nashvillessä. St.Louisia vastaan joku loukkaantuu kuitenkin.
   
 15. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Täytyy kyllä antaa siitä propsit Chicagon suuntaan, että vaikka kyseessä on hallitseva mestari, niin antavat heti kunnolla oikean roolin ja vieläpä ilman liiallisia pelitapaan liittyviä rajoitteita tai vastuita (jolloin siis helpotetaan sitä sisäänajoa huomattavasti, vaikka kentällisen peli hieman kärsisikin muuten). Ei siinä mitään järkeä ole, että kaveri suhaa pienellä peliajalla neloskentässä ja pääsee pääasiassa pällistelemään ylivoimalle - onhan sitäkin nähty näiden puhtaiden top-6-roolin prospectien kanssa.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Eli paras paikka kehittyä on katsomossa? Chicagolla ollut kahdeksan peliä sen jälkeen, kun Teuvo lähti Chicagoon ja on päässyt pelaamaan kolmessa pelissä.
   
 17. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  Täällä ollaan käsitelty monta kertaa tuota 9 ottelun rajaa, mikä selittää tuota.
   
 18. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Tuo on oikeastaan ihan potentiaalinenkin taktiikka, että heitetään rookiet ikään kuin suden suuhun. Jos ei pysty tekemään mitään Bluesia tai Bruinsia vastaan niin sitten on ihan turha polttaa sopimuksesta sitä ekaa vuotta vielä. Ihan kivahan se olisi jotain ykspluskakkosia nakutella jotain Floridaa tai Edmontonia vastaan, mutta ikävä kyllä tosipeleissä ei noita enää vastaan tule. Teräväinen on kuitenkin vielä isosti hehkutettu ja korkeapotentiaalinen prospecti, joten toiveissa Chicagossa tottakai on ettei mitään sisäänajoa varsinasesti edes tarvittaisi. Ja jos tarvitaan niin uskoisin, että se tehdään mieluusti vasta ensi kaudella. Varmemmat suorittajat hoitivat sen Cupin viime kaudellakin kotiin joten miksei tällä kaudella. Teräväinen olisi ihan vaan bonusta.
   
 19. Nutshell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Manchester United
  Lainaus:
  Toisaalta voisi kuvitella, että nuo floridoitajabuffaloita vastaan heitetyt ykspluskakkoset olisivat nostaneet itseluottamuksen sille tasolle, että pelkästään sen avulla olisi Teuvon pelin taso tosipelien alkaessa ollut korkeampi kuin mitä näiden 0+0 nyhjäysten jälkeen, vaikka kokemusta kovista jengeistä nyt ei silloin olisikaan niin paljoa. Kyllähän kaikki tietävät miten paljon paremmin pelaaja pelaa(varsinkin Teuvon kaltainen pelaajatyyppi), kun itseluottamus on korkealla. Niin ja nähtiinhän se Teuvonkin kohalla tällä kaudella. Syyskausi enemmän tai vähemmän pään seinään hakkaamista, mutta johdatettua Suomen maailmanmestaruuteen oli mies keväällä kuin uudestisyntynyt. Ei sillä että Teuvo olisi änärissä huonosti pelannut, mutta kyllähän Teuvolla on ennenkaikkea hyökkäyspelissä se suurin annettava ja siinä kyllä arkailua näkyy, eikä hän vielä pelaa sitä omaa juonikasta peliään. Siitä taas pääsee eroon, toki kokemuksen, mutta ennenkaikkea onnistumisten avulla. Tietysti tämä pohdinta sisältää olettamuksen, että niitä onnistumisia hyökkäyspelissä olisi sitten oikeasti tullut.

  No, jokatapauksessa katsomossa istuminen on tällä hetkellä kuitenkin ehkä se kaikkein hölmöin ratkaisu. Jos vastuuta ei ole enää taalajäillä kuin max muutama peli tulossa, niin ehdottomasti pitäisi lähettää farmiin pelaamaan isoja minuutteja. Niin vähän Teuvolla on kuitenkin kokemusta pienestä kaukalosta, vaikka mies kenties itse mielummi nostaisi änäripalkkaa katsomosta loppukauden ajan.
   
 20. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Kun nyt osa kauhistelee tuota katsomossa istumista, niin kannattaa nyt huomioida muutama seikka.

  Ensinnäkin tämä kutsu rapakon taakse on periaatteessa ihan täyttä ekstraa Teräväiselle. Hänen varsinainen kautensa on jo päättynyt ja muussa tapauksessa hän viettelisi kesälomaa. Kyse ei siis ole siitä, että nuo katsomossa istumiset olisivat varsinaisesti pois häneltä.

  Toisekseen häntä ei ymmärtääkseni voi farmiin laittaa vielä, ellei hänen tulokassopimuksensa astu voimaan (eli pelaa sitä 10 ottelua) - ja juuri sitähän Chicago todennäköisesti pyrkii välttämään.
   
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  En ymmärrä miksi Teuvon pitäisi joidenkin mielestä väkisin pelata. Mielestäni ei ole mitään epäselvää siinä, että samoista peliajoista taistelevat, Regin, Morin ja jopa Nordstrom vaan auttavat joukkuetta pelillisesti enemmän kuin kolmen nähdyn pelin perusteella tämän hetkinen Teuvo.
  Eikä tämä tarkoita sitä etteikö Teuvolla olisi edelleen hyvä tulevaisuus Chicagossa.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Koko teksti aika oleellisesti kiteyttää tämän hetkisen tilanteen.

  Onko totta mitä Dissonanssi tuossa ylempänä kirjoitti, ettei Teuvoa nyt voida heittää farmiin?
   
 23. Wiesellike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks & Kärpät
  Lainaus:
  En minäkään. Joillakin Teuvon hypetys on mennyt liiallisuuksiin. Edellinen peli Pittsburghia vastaan sujui mallikkaasti ja Teuvo oli sen illan parhaita pelaajia. Hän ei kuitenkaan ole vielä sillä tasolla, että paikka kokoonpanossa olisi selviö. En usko, että Hawks on polttamassa vuotta Teuvon sopimuksesta näiden esitysten perusteella. Varsinkaan nyt, kun joukkue näyttää osaavan voittaa ilman Toewsia ja Kaneakin.

  Teuvo on nyt saanut pelata ensimmäiset pelit. Hän on nähnyt sen tason, mille pitää pyrkiä, että pärjää. Hän saa harjoitella joukkueen kanssa, tutustua tuleviin pelikavereihin ja oppia organisaation tavoille. Chicagolla ei ole mitään kiirettä hoputtaa häntä joukkueeseen liian aikaisin, mikä voisi häiritä hänen kehitystään (vrt. Grigorenko Buffalossa tai paremminkin Burmistrov Winnipegissä). Joten esim. Teuden huoli, että katsomossa ei opi mitään, ei ole totta. Jokainen päivä on kuin rahan laittamista pankkiin, kun hän saa olla mukana aistimassa ison maailman menoa. Nyt ei ole vielä Teuvon aika.
   
 24. Jääkuutio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues ja Bruins
  Lainaus:
  Sama ja tosiaan yhdistettynä tuohon änärin sopimuspolitiikkaan (josta voi olla montaa mieltä), olin oikeasti yllättynyt että kutsuttiin. Eiköhän siellä olla Teuvolle tehty selväksi että (jos ei nyt joka matsissa tee hattutemppua) tämä on opintoretki ja osaa tulla treenileirille valmiimpana -> Molemmille hyvä juttu. Toki pelaa ehkä tarpeen mukaan pari matsia vielä, mutta ei missään nimessä yli sitä yhdeksää (siis ilman isoa yllätystä, sattumaa jne).
   
 25. M10 Jäsen

  Kävin niin kuin pelkäsinkin, että tässä ketjussa nähdään sama lieveilmiö mitä Vatanen-ketjussa, jossa jyppifanit itkee kun Samia peluutetaan väärin, laitetaan mm. oman pään aloituksiin ja pitäisi äkkiä saada siirto ettei upea NHL-ura mene pilalle.