Suosikkijoukkue
Tappara, New York Rangers
Avataas nyt tänne Teukallekin sitten oma ketju. Tosiaan huhut on kovia, että mies lähitulevaisuudessa debyyttinsä Blackhawksissa tekisi. Kakkossentterin tontilla siellä häärää Michal Handzus, joka on viimeiseen 25 otteluun tekaissut maininnanarvoiset kaksi (2) tehopistettä.

Mitat ja taidot on Teuvolla kunnossa menestyksekkään NHL-uran rakentamiseen, mutta puolustuspelissä ja kamppailuvoimassa on todennäköisesti vielä täysi raakile NHL:ään.

Noh, aika näyttää mihin miehestä on, riittääkö vai ei?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Brandon Pirri ainakin treidattiin edestä pois, mikä oli lupaava signaali.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Totta kai sitä toivoisi mitä utopistisimpia suorituksia jo ensimmäisestä ottelusta alkaen, mutta itse pidän Teuvon suhteen jalat maassa ainakin tämän kevään osalta. Uskon, että pääsee ne yhdeksän ottelua runkosarjaa pelaamaan ja sen jälkeen tehdään päätös mitä hänen suhteen tehdään. Rockfordissa varmasti kaivattaisiin vahvistuksia pudotuspeleihin, joten sinne viimeistään, jos lopullista pelipaikkaa ei ylhäältä pysty lunastamaan. Miten muuten nuo siirrot farmiin ja takaisin menevät tässä vaiheessa kautta?

Teräväisellä on sopimus yhteen parhaimmista organisaatioista niin NHL:n kuin koko maailman mittapuulla pohdittuna. Vieressä on nimiä kuten Jonathan Toews, Patrick Kane, Marian Hossa sekä Patrick Sharp, joilta Teuvon täytyy ottaa mallia, mikäli hän haluaa lunastaa Chicagon organisaation, fanien sekä suomalaisten odotukset. Potentiaalia on vaikka mihin urotekoihin, mutta niillä ei ole vielä mikään kiire. Hiljaa hyvä tulee.

Ensi syksylle voi jo latoa kovempia odotuksia, kun Teuvo todennäköisesti pääsee treenaamaan suomalaisten NHL-pelaajien sekä Chicagon kanssa.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Renton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Suurella todennäköisyydellä tulee Teuvo aloittamaan kiekkoilun Pohjois-Amerikassa farmista. Tällä hetkellä ei mahdu capin alle Chicagossa, ellei joku loukkaannu ja kyseistä pelaajaa siirretä IR:ään.

On kyllä mielenkiintoista seurata näitä nuorten suomalaisten pelaajien nousua kohti parasta kiekkoliigaa.
 

QuackQuack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Ducks d'Anaheim, Nick Bonino 2009-2014
Chicagolta löytyy tällä hetkellä 5 kivenkovaa top6-hyökkääjää: Kane, Toews, Hossa, Sharp ja Saad. Siihen löytyisi sopiva spotti Teukka Teräväiselle todennäköisesti ensi tai sitä seuraavalle kaudelle. Hän tuskinpa on valmis hyppäämään suoraan puolustavan Stanley Cup -voittajan kakkossenaksi, sillä ei jokainen suomalaisjunnu ole Olli Määttä. Tai no Joel Quennevilleä lainatakseni "I think it has happened before".

Mielestäni pitäisi ehdottomasti saada näyttömahdollisuus tämän kauden puolella kun Chicago on käytännössä varma pleijarijengi ja tuskinpa sillä paljoa häviää jos laittaa taitavan Teräväisen ikärääkki Handzusin tilalle Kanen vierelle neppailemaan edes muutaman pelin ajan. Pleijarit ovat kyllä aika kaukana Teräväiselle, ellei loukkaantumisia tapahdu tai Teukka pääsisi maagiseen iskuun jos sen näytönpaikan saa. Itse uskon Chicagon luottavan enemmän kokemukseen ja siihen formulaan millä Cuppi viime kaudellakin voitettiin

Jos pohditaan pidemmällä tähtäimellä kuin vain loppukaudella, Teräväiselle löytyy kyllä kirittäjiä; Shaw'ssa näen top6-potentiaalia, kuten myös Krugerissa. Tällä hetkellä he ovat vielä alempien ketjujen pelaajia, mutta näille nuorukaisille tilanne voi olla parin vuoden päästä toinen. Sitten löytyvät Chicagon 2011 1. roundin pickit Mark McNeill ja Philip Danault. Heistä en tiedä mitään, mutta tilastojen valossa Rockfordissa ei ole tällä kaudella sujunut. Onko heissä potentiaalia Teräväisen haastajaksi? Joku Blackhawks-fani voi varmaan tätä avata. Sillä Teräväinen on vain ja ainoastaan top6-hyökkäjä ja hyödytön jos pistetään ensi kaudella rymistelemään neloseen jonkun Bolligin kanssa.

Ensi vuosi saattaa hyvinkin mennä Rockfordin puolella, riippuen ihan Teräväisen sopeutumiskyvystä Pohjois-Amerikkalaiseen pelityyliin ja pieneen kaukaloon. Kesä tulee ratkaisemaan hyvin paljon sekä treenamisen ja harjoitusleirin että Chicagon mahdollisten pelaajasiirtojen mukaan. Chicago tuskinpa on FA Frenzyssä aktiivinen ja Handzus jäänee signaamatta (hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen) ja kyllä Chicagolla on "varaa" rakentaa ketjut senttereiden Toews-Teräväinen-Shaw-Kruger ympärille, kun laidoille on lyödä Hossaa, Kanea, Saadia, Versteegiä yms. Myös kemiat Kanen kanssa tulee ratkaisemaan paljon, sitä voi nyt muutaman pelin tämän kauden puolella katsella ja sitten Chicagon johto voi miettiä kuinka vahvasti Teräväinen tulee kuulumaan ensi kauden asetelmiin. Hän kuitenkin ensi kauden alussa vasta 20-vuotias eikä sen ikäiseltä voi odottaa automaattista kakkosentterin paikkaa. Ja ottaen Barkovin vertailukohdaksi, Floridan pelaavaan kokoonpanoon on ehkä hieman helpompi päästä kuin Chicagon. :)

Kyllä kaverilla on erittäin hyvät valmiudet pelata loistava NHL-ura ja vielä hyvässä joukkueessa vastuuta saaden. Minulle Teuvo on Barkovin nousun myöten jäänyt ehkä hieman tämän varjoon. Ensi kaudella näkisin enemmän kuin mielelläni jälleen uuden suomalaisen huippujunnun pyörimässä Ameriikan kaukaloissa!
 
Viimeksi muokattu:
Off the floor, on the board...!
Mielestäni pitäisi ehdottomasti saada näyttömahdollisuus tämän kauden puolella kun Chicago on käytännössä varma pleijarijengi ja tuskimpa sillä paljoa häviää jos laittaa taitavan Teräväisen ikärääkki Handzusin tilalle Kanen vierelle neppailemaan edes muutaman pelin ajan.
Bob McKenzien Twitteristä:

If CHI gets Teuvo Teravainen (still needs FIN to approve transfer/sign NHL contract), don't be surprised if he starts in Rockford (AHL).

As good as TT is, or will be, he's just a kid. CHI doesn't want him burdened with ridiculous expectations. Also, no cap room at this time.

Starting in AHL would allow him to adjust w/o too much pressure. Could be called up for playoffs (1 of 4 recalls) when cap no longer applies

Actually, check that, Teravainen already signed to NHL deal. So release is current hurdle. Will know more Tuesday but odds are he's coming.


Tuossa näytettäisiin pitävän todennäköisempänä Teräväisen pelaamista NHL:ssä pleijareissa kuin runkosarjassa.

Ja ottaen Barkovin vertailukohdaksi, Floridan pelaavaan kokoonpanoon on ehkä hieman helpompi päästä kuin Chicagon.
Ja Barkovin koko ja kypsyys puolustuspelaamisessa erottavat hänet kyllä Teräväisestä, vaikka taisteltaisiin pelipaikoista ihan saman tasoisia kavereitakin vastaan. Mielestäni Barkoviin vertaaminen on jopa vähän epäreilua, Granlund olisi paljon parempi verrokki Teräväiselle.

Teräväisellä on sopimus yhteen parhaimmista organisaatioista niin NHL:n kuin koko maailman mittapuulla pohdittuna
Palkkakatto-NHL:ssä nuo joukkueiden voimasuhteet vain tuppaavat heittelemään melko nopeasti, joten moninkertaista Stanley Cup -voittajaa tuskin kannattaa ruveta Teuvosta vielä leipomaan.
 
Viimeksi muokattu:

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Teuvon kannalta olisi hyvä päästä kokeilemaan se muutoma peli ylhäällä, ottaa opiksi ja havainnoida osa-alueet joilla tatvitsee tehdä töitä. Kesällä sitten hanskat käteen ja hommiin! Tehdä Granlundit ja parantaa niitä osa-alueita joilla suurimmat puutteet ovat.

Sokea seeprakin sen tietää, että lisää voimaa koko kroppaan. Toinen kehitys kohta mikä varmasti vaatii hieman hiomista on luistelun suoranopeus, mutta eiköhän se hieman parannu jos saa voimaa kesän aikana jalkoihin lisää.

Muutenhan Teuvolla on ominaisuudet joita harvoin näkee Suomalaisella pelaajalla. Ei muutenkaan kovin Suomalais tyypinen pelaaja, ennemmin jopa venäläinen taiteilija sielu. Ei se maailman ahkerimman näkönen jätkä kaukalossa, mutta välillä ilmiömäinen taikuri. Pelaaja joka pystyy kiekon kanssa tekeemään mitä vaan laadukkaasti, syöttämään, harhauttamaan ja laukomaan. Kiekon kanssa työkalupakki on laaja, mutta kiekottomana liian yksipuolinen kaveri ainakin viellä.

Siis oikeastaan täysi vastakohta Barkoville, jolla ehkä vahvin puoli nimen omaan on kiekoton peli, sekä hyökkäys että puolustus suuntaan.
 
Hyi helvet## joku oli keittänyt aamulla pahaa kahvia hallilla!- No Duncan Keitti.

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jos pohditaan pidemmällä tähtäimellä kuin vain loppukaudella, Teräväiselle löytyy kyllä kirittäjiä; Shaw'ssa näen top6-potentiaalia, kuten myös Krugerissa. Tällä hetkellä he ovat vielä alempien ketjujen pelaajia, mutta näille nuorukaisille tilanne voi olla parin vuoden päästä toinen. Sitten löytyvät Chicagon 2011 1. roundin pickit Mark McNeill ja Philip Danault. Heistä en tiedä mitään, mutta tilastojen valossa Rockfordissa ei ole tällä kaudella sujunut. Onko heissä potentiaalia Teräväisen haastajaksi? Joku Blackhawks-fani voi varmaan tätä avata. Sillä Teräväinen on vain ja ainoastaan top6-hyökkäjä ja hyödytön jos pistetään ensi kaudella rymistelemään neloseen jonkun Bolligin kanssa.
Hyvää pohdintaa. McNeill sekä Danault ovat molemmat enemmän bottom 6 -osaston tyylisiä lupauksia. Danault saattaisi korvata tulevaisuudessa Krugerin nelosketjussa ja McNeill on tainnut pelata enemmän laidalla kuin keskellä. Mahdollisesti kovin haastaja Teräväiselle pitkällä tähtäimellä on Kevin Hayes Boston Collegen yliopistojoukkueesta. Iso ja taitava sentteri/laituri on pelannut loistavan kauden ja kehittynyt huimasti erityisesti voimahyökkääjän ominaisuuksiltaan. Pelityyliltään verrattu mm. David Backesiin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Sambody

Jäsen
Jännä nähdä miten Teräväinen sopeutuu pieneen kaukaloon. Lähtökohtaisesti Teukka on juurikin niitä pelaajia, jotka eivät tarvitse sitä eurooppalaisen kaukalon tarjoamaa lisätilaa ja aikaa ratkaisujensa tekemiseen ja luistelussakin terävät ensimmäiset potkut ja hyvä teränkäyttö suosivat pienen kaukalon peliä. Paljon on kiinni siitä riittääkö tasapaino, luistelu ja älykkyys kulmissa korvaamaan puutteellista fysiikkaa vai käykö samoin kuin Granlundille ensi yrittämällä, että isot pahat NHL-puolustajat riepottelevat fysiikallaan Teukkaa kuin märkää rättiä.
 
‎"A morning of awkwardness is far better than a night of loneliness."
-Hank Moody-

Flemi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Aleksander Barkov Jr.
Jännä nähdä miten Teräväinen sopeutuu pieneen kaukaloon. Lähtökohtaisesti Teukka on juurikin niitä pelaajia, jotka eivät tarvitse sitä eurooppalaisen kaukalon tarjoamaa lisätilaa ja aikaa ratkaisujensa tekemiseen ja luistelussakin terävät ensimmäiset potkut ja hyvä teränkäyttö suosivat pienen kaukalon peliä. Paljon on kiinni siitä riittääkö tasapaino, luistelu ja älykkyys kulmissa korvaamaan puutteellista fysiikkaa vai käykö samoin kuin Granlundille ensi yrittämällä, että isot pahat NHL-puolustajat riepottelevat fysiikallaan Teukkaa kuin märkää rättiä.
Samoilla linjoilla ollaan. Itsekkin lähinnä pelkään miten käy teukalle kulmissa kun järkäleet pyörii ympärillä, mutta ainakin omasta mielestäni paljonkin paremmat lähtökohdat taalajäille kuin Granlundin Mikellä oli. Vaikken Hawks fani olekkaan niin Kaner - Teukka, huhhuh, kyllä rupee flyers faniakin jännittään. :)
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan sama asia askarruttaa minuakin kahden edellisen nimimerkin lisäksi. Sen mitä Liigassa Teuvon pelejä näki, niin eipä hän kyllä niissä peleissä kovin paljoa kulmaväännöissä viihtynyt. Tarviiko sinne väkisin mennä nytkään? Ylivoimalla Teukka-Kane -akselilta voi odottaa huikeita oivalluksia, mutta tasakentällisin en laittaisi kaksikkoa samaan vitjaan. Jos nyt sitten ylipäätään Teräväinen NHL-pelejä tällä kaudella näkee, niin sovittelisin Teräväisen laidoille esim. Bickelliä ja Hossaa. Noin niinku alkuun ainaskin.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

TweetyLeaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan sama asia askarruttaa minuakin kahden edellisen nimimerkin lisäksi. Sen mitä Liigassa Teuvon pelejä näki, niin eipä hän kyllä niissä peleissä kovin paljoa kulmaväännöissä viihtynyt. Tarviiko sinne väkisin mennä nytkään? Ylivoimalla Teukka-Kane -akselilta voi odottaa huikeita oivalluksia, mutta tasakentällisin en laittaisi kaksikkoa samaan vitjaan.
Ei ole kauhean realistista odottaa, että Chicago laittaisi Teräväisen johonkin muualle kuin Kanen viereen. Kolmos ja nelos kentissä Teräväisestä tuskin saadaan sitä mitä sinne tarvitaan.

Kane ja Toews eivät varsinaisesti viihdy samassa kentässä 5v5 pelissä.

Vaihtoehdot nähdäkseni selkeästi laiturin paikka (jota voisi toimittaa myös alemmissa ketjuissa) tai Kanen sentteri.
 
Toiset kyttää seeproja. Minä katson mielummin leijonia ja haukkoja.

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ei ole kauhean realistista odottaa, että Chicago laittaisi Teräväisen johonkin muualle kuin Kanen viereen. Kolmos ja nelos kentissä Teräväisestä tuskin saadaan sitä mitä sinne tarvitaan.

Kane ja Toews eivät varsinaisesti viihdy samassa kentässä 5v5 pelissä.

Vaihtoehdot nähdäkseni selkeästi laiturin paikka (jota voisi toimittaa myös alemmissa ketjuissa) tai Kanen sentteri.
Ihan hyvin ne on siellä ennenkin viihtyneet ja homma on toiminut loistavasti. Se ettei Quenneville peluuta enää jamppoja tasakentällisin samassa ei tarkoita sitä etteikö kemiat toimisi yhä. Kumman ottaisit Toewsin vai Handzusin? Aivan. Sharp-Toews-Kane, Bickell-Teräväinen-Hossa ja niin edelleen. Ihan realistinen hei!

Edit. Korostan, että näkemys on ihan oma. Ei virallinen. Jos minulla olisi viikset, niin en laittaisi tasakentällisin Teuvoa ja Kanea samaan ketjuun. Samaa mieltä siinä Tweetyn kanssa, että laidalla Teukka voisi pelata kolmostakin. Näistä ketjusommitelmista ehkä sitten lisää Chicagon ketjussa. Odotetaan nyt ensin vahvistusta Teuvon ilmestymiselle.
 
Viimeksi muokattu:
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"
Jos nyt ajatellaan, että Teräväinen menisi Chicagoon vasta ensi kauden alussa ja saisi vastaavan mahdollisuuden kuin Granlund, niin Teuvo suoriutuisi selvästi paremmin, niin luulen.
Granlund on/oli kulmikkaampi, kömpelömpi ja hitaampi luistelija, mikä tylysti kertautui kahden suunnan pelaamisessa, puolustustyöskentelyssä. Teräväinen pääsee sujuvammin mukaan rytmiin ja hän ei ole juniorina ollut ihan täysin eksyksissä omalla kenttäpuoliskolla kuten Granlund ja Armia olivat.
Toisaalta MG on hyvä kulmapelaaja, mutta Teuvolle se ei oikein maistu.

Eri asia sitten on, mihin Teräväisen kokonaisvaltaisen pelaamisen taso tällä hetkellä riittäisi NHL-tasolla. Mutta varmasti hyvä tie on edessä.
 
– En mä sitä väitä, että internetti on huono harrastus, mutta jos siihen ottaa rinnalle urheilua niin hyvä.
Matti Nykänen

TweetyLeaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ihan hyvin ne on siellä ennenkin viihtyneet ja homma on toiminut loistavasti. Se ettei Quenneville peluuta enää jamppoja tasakentällisin samassa ei tarkoita sitä etteikö kemiat toimisi yhä. Kumman ottaisit Toewsin vai Handzusin? Aivan. Sharp-Toews-Kane, Bickell-Teräväinen-Hossa ja niin edelleen. Ihan realistinen hei!

Edit. Korostan, että näkemys on ihan oma. Ei virallinen. Jos minulla olisi viikset, niin en laittaisi tasakentällisin Teuvoa ja Kanea samaan ketjuun. Samaa mieltä siinä Tweetyn kanssa, että laidalla Teukka voisi pelata kolmostakin. Näistä ketjusommitelmista ehkä sitten lisää Chicagon ketjussa. Odotetaan nyt ensin vahvistusta Teuvon ilmestymiselle.
Sommitellaan nyt vielä sen verran, että vaikka Toews ja Kane pelaavat hyvin yhteen (esim ovat ylivoimalla samassa sakissa), ei herrojen henkilökemia käsittääkseni ole mikään paras mahdollinen. Riidat yms semmoiset on Hiitelän provo paskaa, mikä ei pidä paikkansa, mutta ei kaverit ylimpiä ystävyksiä ole. Sempä takia kait osittain Kane pelaa kakkosketjua enemmän. Toki tuohon vaikuttaa eniten ns. jääkiekko ratkaisut. Materiaalin leveys olennaisena seikkana.

Tällä perusteella uskon, että Kane ja Toews pidetään jatkossakin erossa ja ratkaisu Teuvon kohdalla tullaan näkemään joko laiturina tai sitten kakkosketjun ja Kanen sentterinä.

Toki voin olla väärässä ja tämä on osittaista spekulaatiota koska itse en ole niin idiootti kun tämä eräs jääkiekko "journalisti", että väittäisin tietäväni faktana kavereiden suhteista toisiinsa.
 
Toiset kyttää seeproja. Minä katson mielummin leijonia ja haukkoja.

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Sommitellaan nyt vielä sen verran, että vaikka Toews ja Kane pelaavat hyvin yhteen (esim ovat ylivoimalla samassa sakissa), ei herrojen henkilökemia käsittääkseni ole mikään paras mahdollinen. Riidat yms semmoiset on Hiitelän provo paskaa, mikä ei pidä paikkansa, mutta ei kaverit ylimpiä ystävyksiä ole. Sempä takia kait osittain Kane pelaa kakkosketjua enemmän. Toki tuohon vaikuttaa eniten ns. jääkiekko ratkaisut. Materiaalin leveys olennaisena seikkana.
Viimeinen lause on se ydin tässä varmasti. Hiitelä otti kyllä hienosti Rantaselta kynttilän vastaan ja jatkoi samalla polulla. En ole kohdannut yhtään artikkelia, juttua, keskustelupalstaa P-Amerikan puolelta (ja jonkin verran niitä tullut kahlattua läpi viimeisten vuosien aikana), jossa olisi mainittu huonoista henkilökemioista Toewsin ja Kanen välillä. Voi olla, että Toewsia on välillä ottanut vakavana ihmisenä pattiin Kanen pelleilyt kentän ulkopuolella tms., mutta ei se nyt ole mikään syy peluuttaa heppuja eri ketjuissa. Ammattilaisia kai ovat ja kaikkea?

***

Nyt kun Teuvosta kuitenkin on kyse, niin jokohan kohta voisi kuulua jotain?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

TweetyLeaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Viimeinen lause on se ydin tässä varmasti. Hiitelä otti kyllä hienosti Rantaselta kynttilän vastaan ja jatkoi samalla polulla.
Viimeinen "OT" ja sitten palataan puhumaan Teuvosta.

Kyseenalaistin aika vahvasti Hiitelää tuon erään kesällä kirjoitetun artikkelin aikoihin (olisiko ollut kausiennakko?) Twitterissä. Kyselin, että mistä tiedot ovat peräisin kun ei tuollaista kuulu tuolla USA:n puolella.
Muistaakseni väitti että tämä on yleisesti tunnettu asia.
Jatkoin kysymyksiä ja lopulta "journalistimme" vetosi lähdesuojaan.
Jokainen vetäkööt omat johtopäätökset.

Toivottavasti Teuvo ei anna tuolle idiootille yhtään haastattelua.
Ja tästä päästäänkin takaisin aiheeseen.

Eli mites Teräväinen on ollut "altis" media huomiolle Suomessa ?
Vaikuttaa kaveriin/ei vaikuta mitenkään ?
 
Toiset kyttää seeproja. Minä katson mielummin leijonia ja haukkoja.

miiq

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Pittsburgh Penguins
No niin, Teuvo on siis ilmeisesti jo matkalla Chicagoon, ainakin Suomikiekon uutisen mukaan.

Teuvo Teräväinen Chicagoon SuomiKiekko

Mitenkäs tuo nyt vielä kertauksena palkkakaton kanssa sitten oikein menee? Pystyykö pelaamaan jo heti runkosarjassa, vai täytyykö odotella pleijareihin asti?
Eikös tuo nyt mahdu sinne, kun Kane meni loukkaantumaan ja taitaa olla runkosarjan loppuun asti poissa.

E. Ja pahasti myöhässä tämä
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
McKenzie twiittaa: Teuvo Teravainen travels today from FIN to Windy City. That's CHI, not Lethbridge, in case there was confusion. Lethbridge is windy, too.

Kyllähän tuo alkaa siltä näyttää, että punainen NHL-nuttu on ensi viikolla päällä Teukalla?

Edit: Nojoo, tuo CHI-täsmennys on ehkä vain hassuttelua Windy Citystä, eikä arvelua siitä, että pelaisi nimenomaan Blackhawksissa. Innostuksissani tulkitsin Lethbridgen Chicagon farmiksi, mitä se ei tietenkään ole. :)
 
Viimeksi muokattu:
Tsuba enker öm öm.

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Pidän itse Teuvoa Barkovin jälkeen lahjakkaimpana suomalaisjunnuna, joten hienoa että Teukka on matkalla Chicagoon!

Menisikö Teukka sitten kakkosen keskelle ja Ben Smith laitettaisiin oikeaan laitaan? Eliteprospects kertoo että Smith on sekä C että RW, ja Teuvo nykyään ihan puhdas C. Handzusin ketju on vissiin toiminut ihan hyvin(?) ja siihen ei kosketa. Olisi kyllä hyvä jos Teuvolla olisi laidassa juuri Kane tai joku Sharp, jotka pystyvät pistämään kiekon maaliin hyvällä prosentilla. Ben Smith ja Bryan Bickell eivät siihen ehkä parhaita ole mutta eiköhän Teukka namupaikkoja sen verran tule jakamaan että nuokin niistä osuvat.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Onko Kane tarpeeksi kauan pois? Pelkkä IR ei vaikuta cap-tilanteeseen ja LTIR-statuksessa on aikarajat. Kanen pitäisi kai olla käytännössä koko runkosarja pois?
 
O-man, Hämpton Cityn suojelija
palstan mustakeltaisimmat lasit

kannustan Kerhoa vain vittuillakseni, paska on aina parempi ku semi

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nuoret tähdet
Pakko toivoa että jätkä onnistuu, parhaimmillaan kuitenkin sen verta virtuoosimaisesta jampasta on kyse. Mielestäni tässä ollaan kanssa ehkä vähän liiankin ajoissa liikenteessä, sillä Teuvo ei ole missään nimessä vielä valmis paketti. Ensimmäiset pelit ja vaihdot tulevat olemaan tylysti pelkkää selviytymistä siellä kaukalossa, sillä vauhti on suorastaan huumaavaa, taklaukset monta kertaa painavampia, tilaa todella todella paljon vähemmän ja aikaa ratkaisun tekemiseen ei ole kuin pari sekuntia. Ekoissa peleissä voi olla ainakin alussa ihan kujalla siitä, mitä tässä oikein tapahtuu.

Noh, ihan vapaasti saa näyttää nämä ennakkotuntemukset vääräksi ja kirjoittaa vaikka uutta suomalaista tuhkimotarinaa sit vaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy