Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 511 571
  • 21 783

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Tämä ei yllätä tippaakaan.

Vinkkejä otetaan vastaan, mistä katsoa Kärppien vieraspelit? Tilauksen irtisanominen on harkinnan alla.

#ruututakaisin

Itse lopetin koko sarjan katsomisen, koska aiemmin tuli seurattua muiden pelejä koosteista ja Jypin matseja sitten suorana. Koosteet on paskaa ja lupaukset koskien lähetyksiä ei ole lähelläkään siellä missä pitää. Ei kiinnosta nyt Liiga juuri lainkaan.

Koosteita en ole katsonut nyt ollenkaan, sarjatilanne tulee välillä tarkistettua.

Lopetinkin näillä näppäimillä koko paskan katsomisen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Tulkaa nyt @Telia ihan ITSE SELITTÄMÄÄN!

Nimittäin jokainen suomalainen videotuotantofirma tekisi parempitasoisia koostevideoita peleistä. Jopa kansalaisopiston videotuotantokurssin ensikertalaiset.

On äärimmäisen noloa teidän osaltanne, että tuotatte asiakkaillenne tällaista käsittämättömän ala-arvoista paskaa.

Annan ihan ilmaisen vinkin. Tunkekaa kaikki automatiikka koosteiden tekemisestä sinne missä ei aurinko paista! Seuraavaksi ostakaa videotuotanto-osaamista ulkopuolelta, koska teillä sitä ei näytä olevan tipan tippaa.

Hävetkää. Miettikää. Ja ottakaa uusi lähtö osaavien tekijöiden kanssa.

Tuon täytyy olla taas kerran selkeä vale.

Jos tietenkin katsotte kaikki koosteet itse, niin kysyn.
- Mitä huumeita te vedätte, kun julkaisette näitä koosteita?

Tätä ei kohta enää mikään muu selitä.
Katsotaan ne koosteet kato ku niistä on täällä purnattu. "Hyvin toimii meillä".

Uskomatonta, että kuukausi Liigan alkamisesta. Ja vieläkään ei saada pelien koosteisiin kaikkia maaleja. Eikö tähän tosiaan Liiga tai mikään muu valtamedia ota millään tavalla kantaa? "Jee saadaan isot rahat ni sama se meille mitä ne soeltä suoltaa" !?!?!?
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Jukurit-Ässät Highlights 16.10. Linkki koosteeseen, missä melkein onnistuttiin.

Nyt alkaa jo vetää todella hiljaseksi.

Miten nämä "koosteet" voi olla näin täysin käsittämättömän perseestä illasta toiseen!! Katselen 5 min "koostetta", jossa näytetään suunnilleen joka kuvakulmasta kun "valmentaja kaivaa persettä". Sitten palkinnoksi tästä kärsimyksestä en saa edes nähdä kaikkia maaleja, joita pelissä tehtiin runsaat kokonaista 2 KAPPALETTA!! Siis 5 min video, jossa näytetään 1 maali ja loppu on täyttä skeidaa, jossa ei ole suurimmaksi osaksi mitään nähtävää. @Telia, Niko, anyone, tulkaa nyt joku taas selittämään jotain! Tai älkää tulko.

Tämä koko ketju on täydellistä ajanhukkaa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Ei hyvää päivää Telia näitä teidän "koosteita". Tekisi mieli itkeä, mutta kun nauraa rätkätän silmät vedessä sen puolesta, kuka näitä työkseen tekee. Yhden ottelun ilta ja sekin ainoa materiaali onnistutaan tuottaa tuollaisena paskana ulos. Kuten joku yllä mainitsi, tämän täytyy olla piilokameran kautta vittuilua meitä lajin ystäviä ja tämän koko homman maksajia kohtaan. Siellä tämä Head of Hockey Takanen naureskelee ruudun takana kun aina vaan menemme samaan retkuun.

Kauaa tätä ei jatku. Porukat alkaa äänestämään lompakollaan. Toivottavsti se edes se radikaalein päätös herättäisi siellä norsunluuntorneissa. Kovin kauaa ei Kallioniemi ja Liigakaan tätä farssia voi sivusta seurata. Eihän?
 

444

Jäsen
@Telia
Vastasitte juuri tänään, että kaikki koosteet tietenkin katsotaan itse. Tämä tuli siis kysymykseeni, että tarkistetaanko niitä ennen julkistamista, joten oletan että vastaus tarkoitti, että te itse tarkistatte koosteet ennen niiden julkistamista.
Tänään kuitenkin pelattiin 1 ottelu, ja siinä yhdessä ottelussa tehtiin 2 maalia. Miten on mahdollista, että tämän tarkistuksen jälkeen julkaistaan kooste, josta puuttuu 50 % kierroksen maaleista?

Onko teillä mitään selitystä sille, miksi tälle asialle, josta on annettu palautetta viikkotolkulla, ei tapahdu yhtään mitään? Odotetaanko tässä oikeasti sitä maagista uutta sovellusta, joka muuttaa kaiken vai mistä tässä nyt oikein hiertää?
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Tällä kaudella kun ei ole ollut yhtään tappelua eikä muutakaan uutisoitavaa aviiseille, niin joku vois vinkata, että vilkaiskaapa millasta paskaa Liigaa yksinoikeudella lähettävä @Telia suoltaa. Mieluummin myös sitä vihjettä useammalle lehdelle, niin tavoittaa suuremman yleisön.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Onko teillä mitään selitystä sille, miksi tälle asialle, josta on annettu palautetta viikkotolkulla, ei tapahdu yhtään mitään? Odotetaanko tässä oikeasti sitä maagista uutta sovellusta, joka muuttaa kaiken vai mistä tässä nyt oikein hiertää?
Tässä odotetaan, että pitkien palaverien päätteeksi annetaan periksi ja uskotaan ettei nykyisella automaatiolla saa aikaiseksi kunnollisia koosteita. Sitten pähkäillään onko koosteet kuluttajille niin tärkeitä, niitä kannattaa alkaa tekemään. Todennäköisesti jättää ne ennalleen, koska kuluttajat ei liigaa muualta näe ja jatkavat tilauksiaan. Muutos voi tulla siinä vaiheessa kun liiga, jolle Telia koosteet toimittaa, ärähtää ja käskee laittaa kuntoon.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Jotain posia pitää antaa.
Soitin maanantaina aamulla klo. 8.19 Telian asiakaspalveluun irtisanoakseni sopimuksen. Pääsin heti läpi eikä tarvinnut odottaa yhtään. Kerroin asian niin kuin se on ja sanoin, että tästä paskasta en kyllä maksa.
Luurin toisessa päässä oleva mieshenkilö totesi, että laitetaan tilaus poikki.
Kysyi vielä, että kiinnostaako joku muu paketti. Vastasin, että näkyykö niistä muista paketeista Liiga-pelit pätkimättä ja hyvällä kuvalla. Vastaus oli, että ei näy. Kysyin, että näkyykö niistä muista paketeista Liiga-pelit pätkien ja paskalla kuvalla? Vastaus oli ei ja totesin sen jölkeen, että mitäköhän vittua mä niillä paketeilla sitten tekisin. Kaveri totesi, että et varmaan mitään ja sanoi katkaisevansa tilauksen.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yhden pelin kierros ja senkään kooste ei onnistu. Täytyy olla jo joku piilokamerahomma. Tyhmiä rahastetaan.
Ei kun katsos ensimmäinen maali ilmaiseksi koosteen muodossa ja muut maalit sitten maksetulla liigapassilla. Maksumuuri-aikakauden uusi tulevaisuus. Pahinta tässä on se, että tuo mukahassuteltu skenaario ei oikeastaan edes yllättäisi.
 

Jerkkola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
Olis @Telia ihan kiva nähdä ees kaikki Ässien maalit koosteista, kun geoblokkauksen takia en peliä pysty kattomaan ees Freedomen avulla.. Saisitteko keskiviikon aikana ton videon kuntoon vai onko tää taas sellanen "ei korjata, mut koitetaan olla jatkossa parempia" -tilanne?
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Tässä nhl-peliä katsoessa täytyy kyllä sanoa, että kaukaloäänet kuuluvat hienosti. Tein juuri päätöksen, että mennään nyt sitten tämä kausi nhl-pelejä katsoen ja seurataan Liigaa teksti-tv:stä, koska se ei petä...
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Eikö joku Jatkoajan toimitus voisi jo mennä haastattelemaan jotain Telian urpoa että mikä helvetti tässä nyt mättää? Selvästikään Telialta ei tänne enää vastauksia kuulu.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eikö joku Jatkoajan toimitus voisi jo mennä haastattelemaan jotain Telian urpoa että mikä helvetti tässä nyt mättää? Selvästikään Telialta ei tänne enää vastauksia kuulu.

Älä huoli. Kyllä tänne tänään joku vastaa, että eilinen meni vähän mönkään, mutta palautetta laitettu eteenpäin ja mullistava kooste appi on tulossa. Kaikki koosteet katsotaan kyllä.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Joo katoin kyllä sieltä ja on oikein, on myös puhelinliittymä telialla ja siitä tulee lasku sähköpostiin.

Liitin tämän liigan vanhaan Telia TV-tunnukseeni ja laskut siitä menivät vanhaan osoitteeseen, vaikka puhelinlaskut ovat tulleet ihan oikeaan paikkaan. Sinuna en aliarvioisi Telian laskutusjärjestelmän kankeutta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Katoin pari koostetta... Botti siis ottaa ne kohdat, joihin ohjaaja on pelin aikana pistänyt uusinnan7Hidastuksen ja leikkaa sen molemmin puolin tiettyyn sekuntimäärän. Jos hidastusta/uusintaa ei ole ollut, ei paikkaa ole koosteessa.

Tämä tietysti korostaa ohjaajan ammattitaitoa livetilanteessa...

Botin pitäisi tarkkailla esim selostajan äänenpainetta, koska yleensä nämä huutaa maalin tai komeen taklauksen tullessa, ja leikata siitä se +-15s , veikkaisin että tulis paremmat koosteet kuin näin. Eikä se nyt kovin vaikeaa olisi selostajalle nappia laitaa, jolla mielenkiintoiset kohdat pelistä merkattaisiin aikajanalle ja joista botti leikkaisi (selostajat ymmärtää jotain siitä pelistäkin).

.. ja tietysti jos vähän AI järjestelmiä ottas mukaan, sumeaa logiikkaa ja ennen kaikkea Oppivaa järjestelmää, eli jos niitä koosteita vuoden leikkaisi ihminen, joka samalla opettas sen oppivan AI:n, niin jatkossa sitä ihmistä ei siinä enää tarttettas…



No noin vinkkivnä...
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Sinuna en aliarvioisi Telian laskutusjärjestelmän kankeutta.

Nimenomaan. Itsellä on tullut nyt vuosia telian nettilasku sähköpostiin ja myöhemmin e-laskuna. Nyt kun otin Liigan kaapelitv:seen niin lähettivät paperilaskun (paperilaskulisällä luonnollisesti) tv-palveluista, vaikka tottakai oletin sen tulevan nettilaskun mukana eikä laskutusmuotoa minulta kukaan kysellyt. Olin yhteydessä Telian asiakaspalvelijaan chatissa ja sieltä sanottiin ettei näitä saa samalle laskulle. Näin siis vuonna 2018.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Voisko tuohon nyt laittaa oikean ihmisen tekemään niitä koosteita @Telia ? Haluan muistuttaa, että nuo koosteet ovat erittäin tärkeässä roolissa, jos haluaa seurata Liigaa kokonaisvaltaisesti. Tällä menolla tästä jää niin paska maku suuhun ettei mitään rajaa! Tuota kooste-botti hommaa voisi vaikka harjoitella siinä rinnalla tämän kauden. Ja mahdollisesti ensi kaudella uusi yritys, jos homma on kehittynyt tarpeeksi.
 
Viimeksi muokattu:

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Annetaan posiakin, varsinkin tuo Ari Vallin -show uppoaa itselle loistavasti, eikä Maanantaivalmentajissa tai Liigaviikossakaan ole mitään moittimista!
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Jos vaan unohdettaisiin kaikki botti-ideat ja ne koosteet tekisi elävä ihminen. Älkää nyt yhtään yllyttäkö niitä, että "jos ensi kaudella botti toimii."
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Jos vaan unohdettaisiin kaikki botti-ideat ja ne koosteet tekisi elävä ihminen. Älkää nyt yhtään yllyttäkö niitä, että "jos ensi kaudella botti toimii."

Olet kyllä oikeassa.

Epäilen myös vahvasti koko homman toimivuutta. Se vaatisi todella kehittynyttä tekoälyä, että homma alkaisi oikeasti rokkaamaan. Joskus vuonna 2050 voi olla ehkä toinen tarina.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tänään ihan jännittämällä jännittää, että onko Rauman pääkamera viimeinkin korjattu. Viestiä kun on asiasta lähtenyt puhuvien päiden mukaan jo ainakin kahdesti eteenpäin itse pääkallopaikalle.
 

Telia

Jäsen
Tällä hetkellä tuotamme jokaisesta ottelusta kymmeniä lyhytvideoita pelin tapahtumista. Nämä klipit tulevat kaikkien saataville lähiaikoina julkaistavan mobiilisovelluksen myötä mihin olemme täällä jo monesti viitanneet. Lyhytvideotuotannossa hyödynnämme tosiaan automaatiota, jonka etuna on videoiden julkaisu mahdollisimman pienellä viiveellä ottelutapahtumasta. Ideana tässä on se, että tietyn tilanteen voisi katsoa uudelleen pelin ollessa vielä käynnissä tai tarkistaa vaikkapa hallilla ollessaan edellisen tilanteen hidastuksena omalta mobiililaitteelta.

Koosteet muodostuvat näistä lyhytvideoista, ja ne eivät ole tällä hetkellä olleet sillä tasolla kuin niiden pitäisi olla, tai millaisia haluamme faneille tarjota. Matkalle on osunut myös harmillisia tuotannollisia virheitä, joiden vuoksi jokin maali tai muu tärkeä pelitapahtuma on jäänyt koosteesta puuttumaan. Täällä ollaankin näistä saatu paljon palautetta ja teemme parhaillaan kovasti töitä, jotta järjestelmä saadaan kuntoon ja ottelukoosteet paremmalle tasolle.

Sanna / Telia
 
Viimeksi muokattu:

444

Jäsen
Harmillisia tuotannollisia virheitä?
Otetaan nyt tällainen täysin kuvitteellinen esimerkki kaupungista nimeltä Nikkeli. Ottelu Kukurit - Össät päättyy lukemiin 0-2. Tästä joku automaatti tuottaa noin viitisen minuuttia kestävän koosteen. Tämä kooste kuulemma tarkistetaan ennen julkaisua. Ymmärrän, että pelin päättyessä on jo hieman myöhä ja tarkistajaa väsyttää. Edessä on myös vähintään viiden minuutin mittainen urakka, mahdollisesti pidempikin jos huomautettavaa löytyy. Voin olla myös väärässä, mutta mielestäni maalit ovat tärkein yksittäinen asia jääkiekossa. Tähän vedoten olettaisin, että tarkistajalla on esim. matkapuhelin dataliittymällä varustettuna, jotta hän voisi tarkistaa esim. liiga.fi sivulta ottelun lopputuloksen. Nyt kun hän tietää ottelussa tulleen kaksi maalia, niin ei ole kovin hankalaa laskea, kuinka monta niitä näkyy videolla. Asiaa myös helpottaa koosteessa näkyvä tieto ottelun senhetkisestä tilanteesta. Mikäli taululla näkyy 0-1 sillä hetkellä, kun kooste katkeaa, niin tämän pitäisi soittaa vähän jotain kelloja. Voin myös olla väärässä.

Eli ottakaa nyt hyvän sään aikana ne päät pois takapuolistanne ja korjatkaa tuote. Paskaa palautetta on annettu samoista asioista viikkotolkulla. Niin rakentavaa palautetta hyvillä vinkeillä kuin suoranaista vittuiluakin. Selvää kuitenkin on, että tuote on viallinen. Tähän mennessä ratkaisut ovat vain lupausten tasolla; viedään eteenpäin, pyritään korjaamaan, sitten kun uusi sovellus...

Mikäli tarvitsette apua, pyytäkää. Minä voin vaikka henkilökohtaisesti katsoa ne koosteet läpi ennen niiden julkistamista ja tehdä niihin korjausehdotukset. Kaikki tämä hintaan 24,95€/kk. Ei määräaikaisuutta, eikä palkkiota tarvitse maksaa kuin niiltä kuukausilta, kun liigakiekkoa pelataan. Diili?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös