Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 524 925
  • 21 783

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
.. Asiaa selvitetään.. Toivottavasti selviää ennen finaaleja.. Ruutu-palvelu sentään pääsääntöisesti toimi.. Taitaa jäädä osto tekemättä..
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos tilanne on oikeasti tämä eikä ilmoitus ole vain jäänyt eiliseltä paikoilleen niin alkaa haisemaan melkoinen kusetus eilisenkin osalta.
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näkyy kuitenkin ihan liikkuvaa kuvaa ja vielä kiekonpelaajia. Mitä te oikein valitatte?
 

huikee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Newcastle United
Mites kauan tää kuvayhteyden teknisen ongelman selvittäminen kestää? Olis kiva katsoa Jukurit-Hifk matsia, kun on liigapaketin tätä varten tilannut.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Milläs ne selvittävät teknistä ongelmaa kun työt Teliassa paikan päällä olevaa teknista henkilökuntaa lukuunottamatta ovat päättyneet jo klo. 16.00? Totta, paskalta tämä maistuu päivän odotuksen jälkeen ja ja mitä muuta se on kuin sitä itseään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
TV on huippusuosittu viihdelaite Suomessa - striimauspalveluiden kärki erottuu selvästi

Viime vuonna vielä tuollaista. 86 % suomalaisista katsoo perinteistä tv:tä, mutta nuorista (15-25 v) enää 73 %. Striimauspalveluja televisioonsa laittoi viikoittain 53 %.

Pari-kolme prosenttia kun on jotain lestadiolaisia, jotka ei katso kuin Raamattua, niin eihän noita pelkästään striimausta käyttäviä ole vielä kuin noin 10 %.
Ihan tarkennuksena sananen. Tuossa linkatussa uutisessa ei eritelty ikäryhmiä striimien osalta. Tuo ei siis tarkoita, että 27 % 15-25 v nuorista katsoisi striimauspalveluja. Luku on ihan pirusti isompi, kuten tuo ilmeisesti koko kansaa edustava 53 % vihjaa. Ikäryhmästä riippuen, ehkä jo tänä vuonna Suomessakin striimit ovat perinteistä telkkaria suositumpia. Muualla pohjoismaissa on jo.

Analyytikon ennuste perinteisen television murroksesta, julkaistu viime vuoden alussa. Osuu voimakkaimmin toki mainosrahoitteisiin kanaviin. Varmaan Ylekin saa osansa.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Tais Jukurit luovuttaa ja peli onkii jo ohi :D
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ok, eli myyjä puhui palturia? Mitäs muuten, kun siinä chromecast ultrassa näytti olevan myös ethernet mahdollisuus, niin mites sen kanssa sitten toimii? Pitääkö ethernet piuha mennä modeemiin, jossa wifi mahdollisuus myös tarjolla, että saa kännykän juttelemaan omalle laitteelle vai miten tuo siinä tapauksessa menee?
Käsittääkseni guest-modella voi käyttää ilman wifiäkin. En ole kyllä asiantuntija tässä. Eli cc on piuhalla kiinni modeemissa ja känny löytää sitten cc:n luoman hotspotin ja ohjaa sitä kautta.
 

444

Jäsen
Ihan tässä meinasin ainoan harkkamatsin katsoa ennen kauden alkua. Kaivurikuski kuitenkin päätti toisin ja peli jää näkemättä.

Sinällään kiva, että Telialla kuitenkin myönnetään, että tämä on harjoittelua heillekin. Kuudessa vuodessa varmaan saadaan muutama pelikin näkymään, kun tällä hetkellä harjoitellaan johtojen kytkemistä ja laitteiden käynnistämistä.
Vintiöiden ohjeilla: ”Paina sitä rec- ja play -nappia ni se lähtee skulaa! Asiaa!”
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Telian twitter: “Illan Jukurit - HIFK ottelun lähetyksen osalta havaittu alustavia teknisiä ongelmia, joita selvitämme parhaillaan ja jotta tilanne saadaan korjattua mahdollisimman pian. Olemme pahoillamme tilanteesta.//-Pia
#teliahäiriö
#paskanmöivät

#liiga
*paskanmöivät oli omakeksimä
 

Camo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Telia jäi housut kintuissa kiinni valehtelusta. Tuo eilinen kaivurijuttu oli selkeästi hätävalhe. No, itse peruin oman tilaukseni jo eilisiltana.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Taitaa koko Telian paketti olla yks tekninen vika.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Katotaas sitten 14.9.2018 että tuleeko tämä sama matsi seitsemältä paikkakunnalta... Jos nyt jotain posia, niin hyvin toimi 22.8. asti täällä.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Samat Lappeenrannan kaivajat olleet Mikkelissä sabotoimassa kaapeleita. Hyvillä mielin saa Niko ja kumppanit lähteä viikonloppuvapaille.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jospa Niko/Telia on saanut monoa persuksille ja tästä suivaantuneena on aloittanut uuden uran kaivurikuskina? Kosti vittuillessaan ex-työnantajalleen...
 

HokiHero

Jäsen
Haha, luulis että eilisen jälkeen olis haluttu tehdä varmistuksen varmistus että jo valmiiksi pettyneet asiakkaat eivät joudu uudestaan kyseenalaistamaan palvelun tilausta, vaikka eiköhän sieltä jokin selitys taas löydy. Mutta hei tää on vaan lätkää ja Afrikassa on oikeita ongelmia joten ei saa valittaa!
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Telian twitter: “Illan Jukurit - HIFK ottelun lähetyksen osalta havaittu alustavia teknisiä ongelmia, joita selvitämme parhaillaan ja jotta tilanne saadaan korjattua mahdollisimman pian. Olemme pahoillamme tilanteesta.//-Pia

No se! Millaisia mahtavat olla "alustavat ongelmat"? Ei ihan valmiita ongelmia vielä, mutta hyviä aihioita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös