Teemu Selänne – liikemies & some-vaikuttaja

  • 702 826
  • 3 544

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Teemu Selänne - Idiootti
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Ihmettelen kanssa miten tästä voisi saada kunnianloukkauskeissin.

Ei mitenkään. Selänne on täysi ääliö, parempi ettei ukkoa olisi koskaan ollut olemassakaan änäriuran jälkeen. Pelkkää typeryyttä typeryyden perään.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Odotan sitä päivää, kun Selänne pyrkii presidentiksi.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Tuo videohan oli hyvä, oikeastaan harvinainen suomalaiseksi tuotannoksi.
Kuten todettua samalla myös huonoa makua ja aika tarpeettoman ilkeä, jäi sellainen vaikutelma että tekijä halusi ikäänkuin hauskan videon kautta kostaa kohteelleen.

Mutta miksei siinä sanottu mitään Teukan Trump-fanituksesta? Siitähän vasta äläkkä nousi.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Eihän tuosta kyllä kunnianloukkausta saa mielestäni mitenkään. Mikähän tossa Teemua nyt niin ärsyttää?
Itseäni kyseinen video ei kyllä juurikaan naurattanut, mutta se onkin toinen juttu se.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Täyttääkö video kunnianloukkauksen määritelmän? Ei. Oliko video hauska edes nimeksi. Ei. Paljon melua tyhjästä. Luulisi, että Teemukin vähän aikaa harkittuaan ymmärtää, että tällaiset videot on vain osa julkisuuden tuomia varjopuolia. Joskus huumori on niin helvetin huonoa, että se naurattaa esmes. kummelit, vintiöt jne. Joskus se on vain tavanomaista paskaa.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turha tuollaisesta on suuttua, sitäpaitsi video oli surkea ihan muutamaa kohtaa lukuunottamatta. Olisi luullut, että Teemusta olisi saanut hauskemmankin pätkän, kun miettii esim. miehen toilailuja nettisivujen ja teemuvesien kanssa.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Videon tekijän kommentit Iltalehdelle.

- Perustelu oli, että video loukkaa Teemun arvoja. Heidän mielestään esitimme Teemun juopuneena ja viittasimme alkoholismiin, Laiho kertoo.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ihmettelen kanssa miten tästä voisi saada kunnianloukkauskeissin. Tosiaan tämä jos nähdään laittomaksi niin kaikenlainen imitoiminen on saman tien laitonta, siinä kun kuitenkin se kohde saisi päättää minkälaisia taide-esityksiä haluaa itsestään tehtävän.

Joo en kyllä löydä tuosta videosta mitään ihmeellistä. Jos tuosta jotain tulee, niin loppuu imitointi ja osa stand-upista tässä maassa siihen paikkaan. Mutta toki mielensä pahoittaminen on nyt suosittua.

Hölmöä tuollainen toiminta.

Oli toiminta hölmöä tai ei, se on kuten todettua nykyisin aika trendikästä.

Se että kyseessä on imitointi, ei vielä tee siitä (tietenkään) laillista. Ihan samalla lailla voi mennä imitoimaan ketä tahansa ja nimittämään homoksi (tai heteroksi jne.) ja sanoa perään tarvittaessa "vitsi, vitsi". Noista on tullut oikeusjuttuja ja myös tuomioita. Tässä tapauksessa varmaan jo syytekynnys on tietty myös korkeampi enkä tiedä missä se loukkaus tarkalleen olisi.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Eikö Putouksessa esitetty tasavallan presidentti Sauli Niinistö velliperseenä sketsissä, jossa olivat Stubbin kanssa idän Vladimiria moikkaamassa? Eikä siitäkään tullut meteliä, vaikka puhutaan sentään presidentistä. Nyt kyseessä on kuitenkin (vain) lopettanut NHL-jääkiekkoilija.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Toi on kyl niin facepalm koko mies.

Sauli Niinistöstä nyt voi sanoa aika paljon, koska se on kokoomuslainen, eikä ikoninen urheilija tai vihreä tai vasemmistolainen.
 

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Voisikohan olla tässä niin että videosta ovat suuttuneet Teemun ympärillä olevat tyypit jotka hyötyy Selänteen naamasta ja nimestä? Brändi kärsii tms.?

Videon lataajan haastattelussa iltalehdessä tämä olikin todennut loogisesti että jos Teemulta itseltään tai perheeltään tulee pyyntöä poistaa video, se saattaisikin poistua.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Siinä sai Selänne ja/tai asiamiehensä videolle noin tsiljardi katselukertaa. Että hyvin varmaan meni, sanoisi myös Streisand. (Ihan hupaisahan videohan sinänsä oli.)

Selänne on urheilu-uransa jälkeen tehnyt hyvää imagotyötä: Selänne osoittaa esimerkillään että voi olla samaan aikaan sekä kaikkien aikojen suomalaiskiekkoilija että täysin toope jätkä. Porilaisten marssi.
 

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
Teemu on urheilu-uran aikana ja sen jälkeenkin vaikuttanut äijältä, joka haluaa asioiden menevän vaikka väkisin oman mielensä mukaan. Tulee mieleen esim. loppu-uran Boudreau-case - Teme pelasi huonosti mutta Boudreau saa kaiken loan niskaansa. Tämänpäiväinen reaktio ei ole siinä mielessä mitään uutta. Kun soraääniä kuuluu, herkkähipiäinen Teemu uhkaa oikeusjutulla. Mielestäni imago olisi säilynyt paljon puhtoisempana jos olisi vain antanut asian olla.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Parodiavideohan tuo on, ja juuri riittävän paskasti tehty että naurattaa. Ainoa moka tekijän puolelta että alunperin youtubevideon kuvauksessa luki jotakuinkin "koostettu Teemu Selänteen omista vlog päivityksistä" tjsp mikä ei tietysti selkeästikään pidä paikaansa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muilla tuon porukan videoilla näkyy olevan paria tuhatta katselukertaa, niin taisipa Teukka (tai taustajoukot) aiheuttaa kunnon Streisand-ilmiön. Ei se järin hauska ollut, muttei kai tuollaisesta pitäisi vetää herneitä nokkaan. Ehkäpä ne loukkaantujat ovatkin jotain T88m8 S8l8nn8-brändin pyörittäjiä, jotka suuttuivat tuotteensa väärinkäytöstä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Toi on kyl niin facepalm koko mies.
Valitettavasti joudun olemaan kyllä samaa mieltä. Teemu on kaikkien aikojen suosikkipelaajani lätkässä, mutta uran lopettamisen jälkeen miehestä on kyllä mennyt ihan täysin maku. Verrattuna nyt vaikka samaan aikaan lopettaneeseen Saku Koivuun, niin kaukalon ulkopuolinen arvostus on kyllä ihan gignattinen nimenomaan Sakun eduksi.

Sen vuoksi piti poistaa Teemu Selänne tuosta suosikkijoukkueesta ja ottaa tilalle Janne Niinimaa. Janne Niinimaa on mies isolla Ämmällä. Hymiö.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ei mitenkään erityisen kekseliäs, mutta minua huvitti paikoin tarkoituksellinen paskuus. Se on toisinaan ihan hauskaa. Lisäksi imitointi oli hyvä.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Putoukseen olisi pitänyt tulla joku Teemu-hahmo, olisin hörähtänyt.

Vähän naamapalmutteluksi menee minullakin tämän herran seuraaminen. Ei sillä, ei mikään ykkössuosikkini ollutkaan.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Hauska video, joka uppoo meikeläisen paskaan huumorintajuun. Selänteen arvostus on täälläkin laskenut uran jälkeen. Onko se Selänne sitten vaan esittänyt urallaan rentoa, leppoisaa ja huumorintajuista kaveria? Nyt se totuus alkaa sitten paljastumaan uran jälkeen. Ja muutenkin kaveri heiluu aivan liikaa telkkarissa, somessa yms. julkisuudessa.

edit. En tiennyt tuosta videosta mitään 15min sitten, mutta kiitos uutisesta jatkoaika.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllähän Selänne on aina varjellut ja luonut julkisuuskuvaansa hyvin tarkasti.
Tämä on totta, esimerkkinä suuren suosion saavuttanut Teemu-kirja. Sehän on aivan puhdas imagonkiillotuskirja, josta ei itsekritiikkiä löydy nimeksikään.

Edit: Tarkoitan Ari Mennanderin kirjaa enkä Ilmari Selänteen kirjoittamaa teosta, joka on samanniminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös