Teemu Selänne – liikemies & some-vaikuttaja

  • 702 425
  • 3 544

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tarkoitatko ranchilla Teemun kotia?
Tarkoitan, sillä Nelosen ohjelmaesittelyn mukaan ohjelma on kuvattu Selänteen kotona:

Supertähdet-sarjassa Teemu Selänne kutsuu viisi supertähteä kotiinsa Kaliforniaan pitämään hauskaa ja muistelemaan kunkin uraa ja huippuhetkiä.

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/supertahdet(Linkki Nelosen sivuille, josta löytyy mm. tämä lainaus)

Nolo sukupuolien suhde ja kiintiönainenkin on enemmän pretty face kuin alansa ehdoton huippu. Tämän verran maikkari(?) arvostaa naisurheilua.
Nelonen on tämän ohjelman televisioija. Taustalla taitaa enemmän painaa (TV-)lajien suuruus eikä niinkään sukupuolijako, taitoluistelu on kuitenkin maailmalla iso laji, ja Kiiralta löytyy jokunen arvokisamitali.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siis ihan tosissasi olet sitä mieltä, että Kalle Palander ei viihdy julkisuudessa? Minun silmissäni hän ainakin on ihan ehta huomiohuora niemistonin tapaan.
Totta. Olet oikeassa tässä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saapa nähdä millaista settiä on luvassa. Ihan mielenkiintoinen ohjelmaformaatti periaatteessa. Eniten olen yllättynyt Häkkisen mukana olosta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kerros ketä naisia sinne olisi pitänyt ottaa mukaan? Mäkäräinen tuskin olisi treeneiltään joutanut.

Eikös Tanja Poutiainen ollut alun perin tulossa, mutta lopulta jouduttiin tyytymään Kiiraan...

Ihan ok formaatti, katsoin mielelläni. Tosin Palander, Nieminen ja Häkkinen kiinnostavat enemmän, kuin nämä Teemun samat jutut, jotka jo on nähty kaikissa dokkareissa jne.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös Tanja Poutiainen ollut alun perin tulossa, mutta lopulta jouduttiin tyytymään Kiiraan...
Laura Lepistö olisi tietysti kuulunut "ennen" Kiiraa, ja Virpi Kuitunen olisi ollut myös ihan mielenkiintoinen. Ja tietysti Seppälä ja Kirvesniemi, mutta olivat jo kilpailevassa formaatissa, eikä ML muutenkaan välttämättä sopisi porukkaan. Ja Seppälähän vielä urheilee.
 
Viimeksi muokattu:
Ohjelman mainoksessa Selänne toteaa, että lätkän pelaajina he ovat vähän kuin ravihevosia. Tämähän on sikälikin hyvä vertaus, että kuten parhaat ravihevosetkin, myös parhaat lätkän pelaajat saavat astua kaikki parhaat tammat. Tai tällaisia juoruja ainakin Suomen suven yöelämästä paljon liikkuu Teukkaan liittyen mutta voivathan ne olla pelkkää kateellisten panettelua.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eiköhän ne ole kateellisten panettelua riippumatta todenperäisyydestä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Avausjakso oli varsin lupaava. Grönholm huvitti, sinänsä toki erittäin tutulla, kivikasvoisuudellaan eniten. Palanderkin pysyi (vielä) aisoissa eikä lähtenyt sekoilemaan. Selänne onnistui itse asiassa oikein hyvin illan isäntänä, paljon pahempaa pelkäsin.

Tulen katsomaan seuraavankin jakson.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Yksi naistähti olisi myös voinut olla Sari Multala, mutta tietyllä lailla olympiamenestyksen ja ns. jollapurjehduksen ulkopuolisten mainetekojen puute ehkä tiputtaa supertähti-kategoriasta (jonkun Tompen voisi vielä ehkä laskea purjehduksen suomalaiseksi supertähdeksi VOR-kisojen yms. myötä). Purjehdus nyt kuitenkin on periaatteessa paljon globaalimpi laji kuin vaikkapa hiihto ja Multala on kuitenkin moninkertainen maailmanmestari vaikka aina olympialaisissa onkin mokannut.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan ok formaatti, katsoin mielelläni.

Sama. Olin itse asiassa todella positiivisesti yllättynyt. Kyllähän tässäkin ne pakolliset muutamat kyyneleet saatiin aikaiseksi viimeistään niillä perheen yllätysterveisillä. Vaimolle sanoin, että tämä on kuin Vain Elämää, mutta sillä erotuksella, että mukana on useampikin nuoruuteni sankari, joiden jutut todella kiinnostavat. Toki VE:ssä oli välillä myös sellaisia muusikoita (ainakin Hanhiniemi, Alanko, Vesala ja Maijanen) joiden jutut oikeasti kiinnostivat, koska arvostukseni noita artisteja kohtaan on suurta. Mutta tässä Supertähdissä on ihan eri meininki, noista kun arvostan oikeastaan kaikkia ja vielä aika korkeallekin. Se on mulle oikeastaan ihan se ja sama, mitä kunkin omana päivänä on aktiviteettilistalla, se ei niinkään kiinnosta. Huippu-urheilijoiden tarinat uran ajalta taas kiinnostavat suuresti.

Hulppeat ovat puitteet, se on just eikä melkein kun Selänne järjestää! Mika Häkkisen päivää odotan todella innolla, olin isosti ja iloisesti yllättynyt, että Häkkinen on tähän mukaan saatu.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Hulppeat ovat puitteet, se on just eikä melkein kun Selänne järjestää! Mika Häkkisen päivää odotan todella innolla, olin isosti ja iloisesti yllättynyt, että Häkkinen on tähän mukaan saatu.

Kyllä. Myös mulle tärkeä nuoruuden seurattava (kun formulat vielä kiinnosti...). Mikahan on todellinen supertähti edelleen, etenkin tuolla Euroopassa. Kaikki tunnistavat.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulen katsomaan seuraavankin jakson.
Katsottu (Ruutu+) ja oli parempi kuin avausjakso. Ihan huumorin ja viihdyttävyydenkin takia mutta mukana oli myös diipimpää shittiä. Bosse on kyllä mainio hahmo. Ja samaa mieltä yllekirjoittaneiden kanssa siitä että Häkkinenhän se noista on isoin stara. Vaikuttaa vaan välillä sellaiselta vain vähän Nykästä yksinkertaisemmalta hemmolta, vaikka toki varmaan ihan terävä kaveri onkin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Katsottu (Ruutu+) ja oli parempi kuin avausjakso....

Mäkin ehdin alkua katsoa ja hyvältä vaikutti, mutta ei viitsi spoilata keneltäkään enempää.

Anyways, nämä Teemun omat stoorit nyt varmasti kaikille olivat jo tuttuja, etenkin tällaisella lätkäaiheisella keskustelupalstalla. Se siis vähän söi mielenkiintoa ekasta jaksosta. Mutta tuolla on tosi mielenkiintoisia tyyppejä tulossa, itseäni kiinnostaa Kallen lisäksi Jakke ja Häkkinen etenkin...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jos joskus toinen kausi tehdään, toivon mukaan lähtevän ainakin Juha Mieto ja Jari Litmanen. Seppo Räty olisi mukava saada myös mutta sen tietää ettei Räty tälläisiin lähde.

Avausjakso oli ihan jees. Palander alkaa olla naamana (ja juttuina) aika kulunut kun on ollut monessa ohjelmassa viime aikoina mukana. Häkkisen päivää odotan tästä porukasta eniten. Aivan varmasti hän kertoo tuosta Adeleiden turmasta ja voi olla että sieltä tulee jotain sellaista tarinaa mitä ei ole paljon julkisuudessa kerrottu.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kyllähän tuota katseli, vaikka tosiaan Teemun jutut olivatkin pääsosin tuttujakin tutumpia. Puitteet ovat kondiksessa ja vieraat mielenkiintoisia. Teemuhan kertoi jossain haastattelussa, että Kallesta muodostui hänelle ohjelman teon aikana läheisin vieras ja kyllähän Kallen jutut ovat suht rentoja ja läppä lentää. Onkohan jokaisessa jaksossa joku yllätyssolisti? Niistä ei niin hirveästi väliä.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja samaa mieltä yllekirjoittaneiden kanssa siitä että Häkkinenhän se noista on isoin stara. Vaikuttaa vaan välillä sellaiselta vain vähän Nykästä yksinkertaisemmalta hemmolta, vaikka toki varmaan ihan terävä kaveri onkin.

Mulle tuli jossain kohtaa sellainen fiilis, että käyköhän tuo Häkkinen ihan kaikilla pytyillä, vaan eiköhän se käy. Vaikuttaa olevan vähän sellainen ihminen, joka kaveriporukassakin ottaa sellaisen "hiljaisen tarkkailijan" roolin. Lisäksi esim. Palanderin rento läpänheitto luo räikeän kontrastin Häkkisen hiljaisuudelle. Joka tapauksessa helvetin hienoa, että Häkkinen on tähän saatu mukaan.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Vähän puudutti kun mainoksia tuli joka toinen minuutti, mutta onhan tuo ohjelma mielenkiintoista seurattavaa mukana olevien urheilijoiden vuoksi.

Pari asiaa tuossa vain ärsytti. Ensinnäkin tuli se läheisten yllätysterveiset. Todella vaivaantuneen väkinäisesti pistetty lapset ja muut heittämään jtn herkkää, että saataisiin kyyneleitä ruudulle. Kyllä niitä kyyneleitä tulee ennakkopätkien mukaan ihan niiden tarinoidenkin johdosta. Turha pistää tuollaista tarkoituksellista "nyt kaikki itkee"-settiä sinne sekaan.

Toinen ärsyttävä asia oli sitten se, että tietenkin urheilijoiden Vain Elämää -ohjelmaan oli pitänyt saada Vain Elämää -artisti mukaan. Eiköhän siellä ole sitten joka jaksossa mukana aina joku tuollainen. Toivottavasti olen väärässä. Tosin ainakin Nelosen luottomuusikoihin kuuluva Monroe taisi näkyä jossain mainoksessa.

Mutta, enköhän minä kaikki jaksot katsele, kun ovathan nämä urheilijat tarinoineen kiinnostavia.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tosin Palander, Nieminen ja Häkkinen kiinnostavat enemmän, kuin nämä Teemun samat jutut, jotka jo on nähty kaikissa dokkareissa jne.

Jep, ja onneksi tämä avaus oli Teemun jakso, joten jatkossa sitten ehkä juttuja, joita ei ole julkisuudessa pyöritelty.

Selkeästi huomasi, että Häkkistä kohtaan tuli rispektiä muilta. Kyllähän Mikan status ja saavutukset on eri tasolla kuin joillain muilla ja kun ei ole ollut turhassa julkisuudessa niin ehkä sekin osaltaan luo aitoa kiinnostusta muilta.

Kiiran valinta oli outo, mutta jos viime hetken tuuraaminen kyseessä niin ok. Oli kuitenkin asiallinen ja paljon äänessä, joten ihan hyvä. Bossesta huomaa, että on täysin oma itsensä, eikä edes esitä mitään tai muutenkaan egobuustaile. Samoin Nieminen. Palander ehkä vähän tuo itseään liikaa esille, mutta sellainen hän on aina ollut.

Hyvä sarja kaikin puolin, vaikka formaatti on vähän tyhmä pakollisine itkuineen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Kiiran valinta oli outo, mutta jos viime hetken tuuraaminen kyseessä niin ok. Oli kuitenkin asiallinen ja paljon äänessä, joten ihan hyvä. Bossesta huomaa, että on täysin oma itsensä, eikä edes esitä mitään tai muutenkaan egobuustaile. Samoin Nieminen. Palander ehkä vähän tuo itseään liikaa esille, mutta sellainen hän on aina ollut.

Hyvä sarja kaikin puolin, vaikka formaatti on vähän tyhmä pakollisine itkuineen.

Jep, voi itse asiassa olla, että Korpi vähän "tasapainottaa" ohjelmaa, ettei mene ihan Kallen ja Teemun yksinpuheluksi, vaan on joku joka vähän kyselee ja on kiinnostunut.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Ihan hyvä formaatti joo, mutta itselle ei oikein edes alkuun valjennut että kyseessä ”Teemun päivä”. Isännän rooli tässä tietenkin vähän sekoitti ja se, että päivällä ei ollut ihan selkeää rakennetta. Muutenkin urasta olisi ollut mielenkiintoista kuulla niitä pieniä tarinoita, nyt jouduttiin vähän sekavasti juoksemaan läpi kohokohdat.

Iskikö kenenkään muun silmä Häkkisen korvan taakse? Jotain kuulolaitteen näköistä siellä oli, eikä tietenkään tuon uran jälkeen mikään ihme.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itse olisin toivonut sellaista Vain Elämää -kopiointia, että uran varrelta olisi poimittu selkeitä huippuhetkiä (tai pettymyksiä), siis kuten VE:ssä ne biisit on. Ja niistä olisi sitten kuultu taustoitusta ja fiiliksiä urheilijalta itseltään. Nyt se oli vähän sellaista sekalaista arkistokuvaa sieltä ja täältä, varsinkin Palanderin kohdalla. Varsinkin siis tuossa arkistomateriaalissa on minusta menty vähän sieltä mistä aita on matalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös