Teemu Selänne – liikemies & some-vaikuttaja

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Nostetaan ketju ylös. Teemu katsoi eilen Leijonien peliä kotisohvalta ja tämä veti kyllä hiljaiseksi:

Hockey Epic on Twitter
Siis mitä vittua!?! Onko hän seonnut vai todella julkisuudenkipeä hemmo. Pitäisiköhän Teukan mennä kuvauttamaan päänsä? Vai onkohan tuo sittenkin feikki-video? Mä meen aina näihin niin helposti. :0)
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Siis mitä vittua!?! Onko hän seonnut vai todella julkisuudenkipeä hemmo. Pitäisiköhän Teukan mennä kuvauttamaan päänsä? Vai onkohan tuo sittenkin feikki-video? Mä meen aina näihin niin helposti. :0)
Vai tavallinen ihminen vähän hassuttelemassa. Ne ketkä eniten kritisoivat kisojen karnevaalihumua taitaa olla niitä mitkä ei ole koskaan edes käyneet paikalla.

Feikiltä tuo näyttäisi muutenkin ja jos ei ole, niin on ainakin kivaa ollut.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Ei tuota videota ainakaan Selänteen Instagram-tililtä löydy, joten jos on julkaissut, on myös poistanut sen. En kyllä usko hetkeäkään että tuo olisi Teemu.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ei tuota videota ainakaan Selänteen Instagram-tililtä löydy, joten jos on julkaissut, on myös poistanut sen. En kyllä usko hetkeäkään että tuo olisi Teemu.
Teemun instagramin tarinaosiossa näkyi useampikin pätkä, missä kamat päällä mylläsi pelille.
 
Vaikuttaisi siltä, että video on tehty ottelun jälkeen kun tulos on ollut tiedossa. Teemu halusi palan leijonien saamasta julkisuudesta. Olisi saanut jättää tuon tekemättä.
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oiskohan Teemu tullut kisoihin, jos olisi kysytty?
Ensin ajattelin tuon olevan 100% feikki, mutta lopulta hellyin ajattelemaan positiivisesti, kun näin useamman pätkän.
Jos on itse keksinyt pistää instaan, niin hatunnoston arvoinen suoritus. Suorastaan nerokasta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Kerrankin ihan hauska juttu Selänteeltä. Olen pitänyt vähän tosikkona, mutta tämä oli hauska. Isänmaallinen mies ja hengittää edelleen lätkää ja Suomen maajoukkuetta. Tykkään.
Samaa mieltä. Toki kyllähän jotkut juntit näkee tämänkin negatiivisena. Hyvä juttu ja Selänne on kuitenkin kiekkomies henkeen ja vereen. Eiköhän tuo osaa nauttia muiden pelaajien menestyksestä ilman että kyse on sen kummemmasta.

Itsekin katsoin pelin eilen leijonapaita päällä. Ei mulla lätkäkamoja ollut muuten, mutta enpä niitä omistakaan.
 

JKyykka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Minnesota Wild
Kyllä aika hemmetin tosikko ja negapetteri saa olla, jos ei ymmärrä tuon olevan huumoria. Se on sitten eri asia jos tuo huumori ei uppoa, mutta ei tää nyt millään pitäisi voida onnistua kääntämään negatiiviseksi asiaksi. Mutta näköjään sekin on mahdollista.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ei helkkari. Joku on julkassu Instagramissa jonkun jutun jolla on halunut hieman huomiota ja hauskuttaa seurajiaan. Uskomatonta. Mihin tää maailma on menossa? ;D
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Hyvää settiä Teukalta! Varmasti kieli poskessa tehty homma, joten ei nyt ihan tosissaan kannata ottaa ja huolestua Teemun mielenterveydestä :D

Facebookista löytyy koko setti.
Minusta tuo on yksinomaan hauska ja sopivasti itseironinen juttu. Vähän kuin se "one more year" klippi joskus sillon kun hän vielä pelasi tai "Finnish flash" ennen joitain olympialaisia (olisko ollut ne Teukan viimeiset).
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
En mä nyt keksi mikä tässä oli noloa tai huolestuttavaa. Ihan hyvää jatkumoa niille Veikkauksen kymppi vs kasi touhuille, missä Teukka sekoilee Litin kanssa milloin mitäkin. Varmaan Selänne samalla koittaa saada imagoaan vähän vähemmän tosikkomaiseksi ja toki myös elää mukana Leijonien huumassa. Mitään väärää mä en nyt keksi tästä hassuttelusta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
Mitä tulee muuten tuohon pelikamat päällä olemiseen, niin eihän tuo ole Selänteen kohdalla edes mikään varsinaisen uusi juttu. Vuodenvaihteen 2015-16 nuorten MM-kisojen yhteydessä kun jäädytettiin Tupu-Hupu-Lupu -ketjun pelipaidat ja myöhemmin Selänteen pelipaita, niin Selänne oli silloinkin täysissä lätkävarusteissa tuossa tilaisuudessa. Vastaavasti Tupu-Hupu-Lupu -olivat puku päällä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mulla on ainakin sellainen käsitys, että Selänne ei ole ehkä vieläkään päässyt yli vuodesta 1995. Tai ainakin pitkään otti koville.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Mulla on ainakin sellainen käsitys, että Selänne ei ole ehkä vieläkään päässyt yli vuodesta 1995. Tai ainakin pitkään otti koville.
Tarkoitit varmaan vuotta 1992 ja Prahan kisoja.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
No nyt on testattu Teemun uusin business-yritys, Penalty Box, Garden Grovessa Kaliforniassa. Paikka tarjoilee lähinnä tai ainoastaan burgereita, hot dogeja ja pirtelöitä. Paikka avattiin käsittääkseni puolitoistaviikkoa sitten. Tyylinä on sellainen moduulirakennelma, johon on sitten kyhätty näitä kojuja. Teemulla on siis yksi kyhäelmän kojuista. Keskellä kojuja on siten pöytiä ja muutama TV, joten voi nauttia pikaruokansa ja katsella urheilumatseja livenä. En tiedä, onko joku muu jatkoaikalainen jo testannut paikan minua ennen.

Vähän olin pettynyt, kun paikalle saapuessani Teemua ei näkynytkään mailla halmeilla. No, ei meillä mitään sopimusta tietenkään ollut hänen kanssaan, toivoimme vain hänen sattuvan olevan paikalla. Tilasin Minor Penaltyn, joka on perushampurilainen. En uskaltanut soosia laitattaa burgeriin, kun etikka tuottaa ilmavaivoja, enkä ollut 100% varma, ettei kastikkeessa ollut etikkaa, vaikka väittivätkin, ettei ole. En osaa sen ihmeempää sanoa purilaisesta, kun niitä ei ole viime vuosikymmeninä tullut paljon syötyä. Purilainen mikä purilainen. Ei Carrolsin purilaisten vertainen, joita ahdoin kitaani 1980-luvulla.

Vaimo otti Great Eight:in eli lammaspurilaisen. Se oli ainakin isompi ja kalliimpi kuin oma purilaiseni. Haukkasin siitä pari palaa, enkä taaskaan osaa sanoa, oliko hyvä vai ei. Kyllä sen nyt ainakin nälkäänsä söi.

Sitten vaimoni ystävä saapui paikalle, ja juttelimme ummet ja lammet varmaan toista tuntia. Yhtäkkiä Teemun kojun edessä oli kauhea kasa ihmisiä, ja ajattelin, että nyt se Teemu oli tullut paikalle. Mutta en häntä kuitenkaan väkijoukon keskellä nähnyt. Lopulta lähdimme pöydästä ja poistuimme käymälään. Sieltä ulos tultuani vilkaisin taas Teemun kojun suuntaan, ja eikös siellä ollut tutunnäköinen mies juttelemassa ihmisten kanssa. Odotin kohteliaasti vuoroani, mutta vaimo sanoi, että Teemu on pois lähdössä. No ei muuta kuin juttelemaan, kun hän tuli kojunsa ihmisten luota taas ulommas. Käteltiin ja juteltiin. Ei hajuakaan, muistaako Teemu minut, varmaan joku 5-6 kertaa ainakin ollaan tavattu, mutta kun hän tapaa niin tuhannen tuhatta ihmistä, joten arvaisin, ettei hän minua muista. Tai vaimoani. Tuli siinä jutellessa ainakin selville se, että Teemu suunnittelee ehkä vastaavanlaisia kojuja muillekin paikkakunnille. Saa sitten nähdä. Hän sanoi, että lammaspurilainen oli ollut kuiva viime kerralla hänen sitä maistaessaan. Hän suositteli muistaakseni Hall of Fameria, jossa on pekonia ja muita täytteitä mukana.

En muistanut kysyä näistä Coto de Cazan talonmyyntiasioista. En muista lukeneeni, menikö se iso ranchi kaupaksi ja onko Teemu muuttanut jo muualle, ja missäpäin asuu nykyään. Bisnekset pyörivät kuitenkin aika hyvin, ainakin tämän kojun jatkuvasta jonosta päätellen (tai oliko syynä sitten se, että paikka taisi olla sen kompleksin ainoa hampurilaismesta).
 
Viimeksi muokattu:

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
En uskaltanut soosia laitattaa burgeriin, kun etikka tuottaa ilmavaivoja, enkä ollut 100% varma, ettei kastikkeessa ollut etikkaa, vaikka väittivätkin, ettei ole. En osaa sen ihmeempää sanoa purilaisesta, kun niitä ei ole viime vuosikymmeninä tullut paljon syötyä. Purilainen mikä purilainen. Ei Carrolsin purilaisten vertainen, joita ahdoin kitaani 1980-luvulla.
Lakimiesten (PC juristien) ja järjettömän kokoisten korvauksien luvatussa maassa uskoisin ennemmin siihen, että kastikkeessa ei ole etikkaa - jos näin lupaavat - kuin siihen, että Jumala on olemassa. Mikäli burgerissa äärimmäisen epätodennäköisesti olevasta etikasta aiheutuisi kansallisen hätätason metaanihyökkäys - joka vaatisi muitakin uhreja kuin oma ego -, niin juristit hoitaisivat hyvän korvauksen, mikäli SWAT-team laittaisi Amerikanihmeen väkivaltaisesti pakettiin kemiallisen aseen käytöstä.
 
Viimeksi muokattu:

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Bisnekset pyörivät kuitenkin aika hyvin, ainakin tämän kojun jatkuvasta jonosta päätellen (tai oliko syynä sitten se, että paikka taisi olla sen kompleksin ainoa hampurilaismesta).
Jännä juttu että Teemunkin bisnekset lähtevät vähän paremmin pyörimään kun eräs somevaikuttaja on dumpattu niistä kuvioista. Olisi kiva tietää ovatko 8-sukat tuottaneet edes itsensä takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös