Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Teemu Nurmi

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Ratikka, 09.01.2013 klo 09.29.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tuskin se polveen tullut tälli kuntoa kohensikaan, mutta kyllä Nurmella on mielestäni ollut jotain häikkää jo pidemmän aikaa.
   
 2. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nurmi on ollut huomaamaton tietysti siksikin, että peliaika oli kahdessa viime pelissä alle 10 min. Eiköhän siellä vammaa ole.
   
 3. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Viimeisessä kahdessa ottelussa peliaika 9:32 ja 7:52. Hyökkääjistä ainoastaan Koski pelasi noissa matseissa vähemmän.
   
 4. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ottakaa ny hyvänen aika tuo kultainen kypärä pois tuolta. Joukkueen suurin alisuorittaja ollut jo pitkään.
  Pelaisi edes omilla vahvuuksillaan eikä luulisi olevansa kädellinen jääkiekkoilija. Pisteet ja maalit ovat tällä kaudella tulleet vain ja ainoastaan alkukauden hyvän ylivoiman ja Vahalahden ja Gagnonin ansiosta.
   
 5. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kultakypärä päässä pelaavan Nurmen saldo 9 playoff-ottelusta 0+0. Kahdessa aikaisemmassa välieräkamppailussa peliaika 10-16 minuuttia, tänään jäi kahdeksaan ja puoleen minuuttiin. Edellispelissä Nurmella oli pari hyvää maalipaikkaa, mutta tänään mies oli taas näkymätön.
   
 6. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Hyökkäyspäässä. Mielestäni puolustaa kyllä hyvin. Nurmi ei pääse tekopaikoille omilla avuilla. Tarvitsisi vierelleen sentterin joka heittää sen lätyn b-pisteen kaarelle.
   
 7. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Onkohan miehellä jotain vammaa? Jokseenkin tuskaisen näköistä on liikkuminen.
   
 8. Samuel72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Leijonat
  Ei ole saanut sitä liikettä takaisin, mitä oli ennen loukkaantumisia. Ei pääse hyökkäyspäässä irti ja siksi ei pääse itse paikoille. Ne paikat, jotka Nurmi on saanut näissä peleissä, ovat valuneet huonon viimeistelyn takia. -> Vähän heikko "tatsi" viime aikoina, mutta Nurmi tulee vielä tämän kevään aikana ja ratkaisee vielä tärkeän pelin Lukolle! Pointsit siitä, että pysyi tänään poissa boxista!
   
 9. Olkku Jäsen

  Tänään näytti Temen meno jo vähän paremmalle. Pelaamalla kuntoon ja keväällä on vanha tuttu ja tehokas Nurmi rosterissa.
   
 10. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tuli ihan hyvä fiilis Nurmen otteista tänään. Parempaa näyttäisi olevan luvassa, vaikkakin tekemistä on vielä. Kuten yllä mainittu, niin Nurmea kaivataan keväällä ja kunnossa ollessaan on Lukon Top-3 playoff hyökkääjiä, jos ajatellaan mintä kaikkea Nurmi tuo pudotuspeleissä joukkueelleen.
   
 11. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kyllähän siellä on sen luokan King Kong Nurmen hartioilla, että sääliksi käy. Yritys on helvetillistä, mutta laukauspaikassa mies jäätyy tällä hetkellä lähes poikkeuksetta. Viimeiset 27 virallista ottelua ja tehot 0+5 kertonee kaiken. Nykyiselle meiningillä nuo tilastot ovat onneksi pian unohdettu.
   
 12. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kiinnitin huomiota myös ensimmäisellä ylivoimalla kun Nurmi oli maskissa. Keveän näköisesti työnsi Blues-pakin taakseen ja jättikin sen sinne joksikin aikaa jääden itse pelattavaksi. Ei silloin kuitenkaan kiekkoa saanut, mutta ehkä paras maskipelaaja tällä hetkellä. Menee ylivoimalla tällä hetkellä vähän hukkaan pelatessaan enimmän ajan B-pisteen kaarella gorilla selässään.
   
 13. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Nurmi myös kerran sai ajettua hyvin voimalla maalille, vaikkei onnistunutkaan laukomaan. Vaikka pääasiassa partioi ylivoimalla vasemman b-pisteen kaarella onetimeriaan ladaten, niin tänään liikkui myös välillä maalin kulmalle ja siinä tilanteessa, jossa Vahalahti ampui avopaikasta päin Blues-pakin jalkaa edelsi Virtasen (vai Niskalan?) syöttö Nurmelle, joka jatkoi suoraan neliön poikki Vahalahdelle. Muutenkin kiekko liikkui yv:llä hyvin.
   
 14. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Aika vähän Nurmella on tänäpäivänä annettavaa. Laukaukset menee harakoille eikä taklaamaan oikein ehdi. Harmitti kolmannessa erässä RD:n palkkapussipeluutus, kun Nestori Lähde oli viltissä vaikka röyhkeällä pörräämisellään olisi todennnäköisesti saanut eilen pelanneen Bluesin rikkomaan jäähyn arvoisesti.
   
 15. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mutta Nurmi taytyy myos peluuttaa pelikuntoon, hanen kattonsa on huomattavasti korkeampi kuin Nestorin. Jostain taytyy aina hiukan tinkia kun ajatellaan joukkueen hyotya pitkassa juoksussa.
   
 16. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Ja hyvinhän esim. Suurosta on välillä Nurmen paikalla peluutettu. Selkeästi Nurmi pelaa pienempiä minutteja ja ajetaan pikku hiljaa sisälle.Toisen erän kierros ylivoimalla keskialueen kautta oli muuten hyvä haku Nurmelta tänään(suunniteltu kuvio?).

  Ihan sama kuin Vahankin kohdalla ettei vielä täydessä iskussa, mutta tulossa ollaan.Hitto kun Lahtikin olisi tuossa Koiviston vieressä täydessä tikissä(OT).
   
 17. Hench Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Detroit Red Wings
  Tukkoisen näköistä on Nurmen liike edelleen, mutta on kuitenkin parempaa kuin ensimmäisissä otteluissa paluun jälkeen. Uskotaan trendin jatkuvan.
  YV:llä Nurmi on tärkeä pelaaja omalla paikallaan. Osoituksena päätöserän yv:n Bluesin nelikon sahaaminen, kun kätisyydet sopivat Virtasen, Nurmen ja Vahalahden kesken. Kun Nurmi on toisella laidalla, niin Vahalahti voi hakea nelikon läpi poikittaissyöttöä. Toki nuo yleensä peitetään, mutta Vahalahti jos kuka pystyy sen syötön antaa. Hämeenlinnassa Nurmi oli lähellä tehdä maalin esimerkin mukaan. Toisaalta av-nelikko voi kiinnittää liikaa Gagnoniin ja siten Nurmelle voidaan hakea syöttöä. Eilen kiinnitin myös huomion mainittuihin Nurmen kiertoihin siniseltä ja keskialueelta ja yritys pelata onetimeria. Siinäkin Nurmen kätisyys sopii tuohon variaatioon. Ennen kaikkea uskotaan ja toivotaan Nurmelle onnistumisia, niin pelaaminen parantuu kasvaneen itseluottamuksenkin myötä.
   
 18. lebak Jäsen

  Lainaus:
  Viime kaudella pelattiin samainen 'lämäri vastapalloon' -tilanne usein Kousalle. Kiekko käytetään etukulmalla, jolloin Nurmi lähtee tekemään liikettään. Neliön keskeltä Gagnon menee maskiin ja sitoo pelaajia. Jos Vahalahti ei pysty syöttämään vauhdilla tulevalle Nurmelle, on jo viivalle auennut tilaa sekä vetopaikka Virtaselle. Maalilla on 2 maskimiestä sekä B-pisteillä hyvissä riparipaikoissa pelaajat.
   
 19. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nurmi pääsee tänään kokeilemaan ykkösketjussa.
   
 20. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Aika kovaa kritiikkiä on Nurmi saanut. En ymmärrä niitä, jotka sanovat, että Nurmella ei ole enään mitään annettavaa.

  Ymmärettävistä syistä jalka ei ole vielä liikkunut. Vähän pitäisi antaa armoa ja aikaa. Nurmi missasi pari vuotta sitten lähes koko runkosarjan ja teki lopulta playoffeissa 4+4 ja +12. Tämä vuosi tulee todennäköisesti olemaan samansuuntainen. Tosin Nurmi ei missaa koko runkosarjaa, mutta osa siitä menee pelikunnon hakemiseen. Kevätpuoliskolla Nurmi tulee olemaan tärkeä pelaaja.
   
 21. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Ja siinähän Temen paikka on. Rouhia kulmissa, taklata ja tehdä maskia sekä kaivaa ripareista kiekkoa reppuun. Ylivoimissa kiekkoa pelataan enemmän Temelle vetopaikkoihin. Mun ei luotto ole mieheen mennyt, ihan ehdoton pala täysin kuntouduttuaan ykkösketjua. Keväällä sitten täyttä timanttia.
   
 22. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä Nurmen joka tapauksessa täytyy saada luisteluun terävyyttä ja kankeus pois. Viime kaudellakin tietyt nimimerkit rummuttivat Niämistä kevään pelaajana, mutta ei se auta ellei jalka liiku.
   
 23. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Eikö näiden kuntoutujien paikka ole KeuPassa eikä Liigassa ykkösketjussa?
   
 24. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Jotain katkeruutta havaittavissa Nurmea kohtaan. Samaa paskaa olet koko alkukauden suoltanut ja ehdeithän sinä jo haukkumaan Nurmen "ihan paskaksi".

  Oletko tosissaan, että tässä loukkaantumissumassa Nurmi kannattaisi pistää Keuruulle? Lukolla on ihan hyvin varaa peluuttaa Nurmi kuntoon Lukon kokoonpanossa ja katsoa tätä asiaa pitkällä tähtäimellä.
   
 25. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  No Nurmi nyt vaan on ollut pelaamissaan otteluissa lähes järjestään Lukon huonoin hyökkääjä. Jos ei vauhti riitä eikä vedot osu sinne päinkään, niin ei siitä mitään hyötyä ole joukkueelle. Lisäksi tyhmät jäähyt ei ainakaan auta.
  Sitten, kun vauhti alkaa olemaan Nurmen parasta tasoa, mikä ei ihan huikea ole sekään, niin sitten takaisin ykkösketjuun.
  Nurmi on nyt pelannut arviolta(en jaksa tarkistaa) noin 20-30 peliä aivan paskoilla tehoilla ja vastuuta on kyllä tullut.