Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Teemu Nurmi

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Ratikka, 09.01.2013 klo 09.29.

 1. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nurmi tarvitsee pelejä alle ja vastuuta se on selvä. Mutta tuplapelipäivinä esim. miestä voisi säästellä ja laittaa vaikka tekemään jotain luistelua tukevaa oheista. Onko Rosendahl muuten vielä Lukon kanssa tekemisissä?
   
 2. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Lainaus:
  Nurmi loukkaantui KalPa -sarjassa, kun taklattiin polvella. Siitä alkoi Nurmen alamäki ja sama vaiva vaivasi ilmeisesti nyt alkukaudestakin. Eli siitä johtuu pitkälti nuo paskat tehot viimeisissä peleissä. Helmikuussa Nurmi teki vielä 8 pistettä. Loukkaantumisen jälkeen peliaikakin laski alle 10 minuuttiin.
   
 3. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Tarpeeks ku haukkuu, ni johan osuu. Toimi aikanaan myös Jari Torkin kohdalla.
   
 4. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Parempaan suuntaan menossa joka pelissä.
   
 5. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Noin hyvästä syötöstä minkä Vidgren tarjoili, saa jopa William Njurmi sisään.

  No johan tätä on odotettukin. Keskiviikkona ensimmäinen syöttöpiste, tänään ensimmäinen maali. Kyl se siitä.

  (Tai saattoi se keskiviikkoinen olla jo toinen tai kolmas syöttö, mutta kumminkin).
   
 6. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  No niin, Nurmella on jo kolmen ottelun maaliputki.
   
 7. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Mut kun Temen pitäs hakee vauhtia Keuruulta... vai mite se ny meni? Jokuhan täällä niin kirjoitti, kun kehuin Nurmen parantunutta peliotetta loukkaantumisen jälkeen.
   
 8. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tehot viimeisessä 4 ottelussa 3+2.
   
 9. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Se on hyvä. Pisteitä sen pitääkin tehdä.
   
 10. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Kyllä Teemu Nurmi on vaan hidas. Johtuu se sitten mistä, mutta siihen en usko, että olisi väärin treenattu. Nykypäivänä tiedetään asioista niin paljon enemmän. En vaan siihen usko.

  Asennetta ja yritystä löytyy. Kuitenkin se viimeinen läpi lyönti on tekemettä. Aina kun tulee parempi jakso niin sitä ajattelee josko nyt. Peli sitten kuitenkin hiipuu. Itse ainakin odotan enemmän Nurmelta pisteiden muodossa.

  Jos on lähdössä niin toivottavasti lyö läpi muualla. Nykyinen Nurmi ei ole korvaamaton ja lähtö ei harmita. Keväällä voi harmittaa...
   
 11. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vaikka täällä onkin Nurmea kritisoitu, niin pisteitä on kertynyt viime aikoina tasaiseen tahtiin 1-ketjussa: viimeisessä 6 ottelussa 2+7=9.
   
 12. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Liigan parhaassa ylivoimassa tehoja syntyy ja onhan Nurmi hyökkäyspäässä vastustajalle ikävä vastustaja. Kankea luistelu vaan vaikeuttaa pelaamista, varsinkin tasakentin. Nurmihan kyllä huitoo ja taistelee aina loppuun asti, kuten mies itse kertoi Länsi-Suomessa. Eilen tosin meinasi huitoa liikakin, kun kirvesisku osui lopussa Järvistä suoraan käsille. Hiukan naurattikin, kun Nurmi kehtasi valittaa jäähystä tuomareille. Nurmella on ainakin tunnetta mukana pelissä, muut voisivat siitä ottaa mallia. Välillä tosin Nurmi sortuu hieman filmaamiseen, se ei oikein sovi minusta kovaa pelaavan pelaajan tyylin.
   
 13. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eilinen jäähy oli ihan aiheellinen, vaikka siinä Järvinen olisi pitänyt taluttaa pukukoppiin paikkailtavaksi, kun silmin nähden sen verran pipiä teki ja hyvä että käsi ei kokonaan irronnut ;). Järvinen veti hetken happea ja oli kakkosylivoimansa kanssa normaalisti kentällä. Oikeasti Liigan ja tuomarien pitäisi huitomiseen puuttua kovemmalla kädellä. Tästäkään tilanteesta ei varmaan olisi jäähyä tullut ilman koko vaihtopenkin kiljumista ja Järvisen käden heiluttelua.

  Tämän hetken Nurmen onglema on puolustuspelaaminen. Nyt hyökkäyspeli sentään jo sujuu, ainakin tehoja kun peilaa. Viime aikojen otteiden perusteella tämän kauden Nurmi lienee Play Offeissa täysin eri mies verrattuna viime kevääseen ja se on Lukolle iso juttu se.
   
 14. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Jotenkin huvittavaa tämä Nurmen dissaaminen. Lukolla on rosterissa paljon tehottomampia pelaajia ja joiden puolustus pelaamisen tasokaan ei päätä huimaa.

  Nurmi ei ole nopein mutta ei hitainkaan sen tittelin saa Vaha. Ei se puolustus pelaaminen nopeudesta ole kiinni vertaa vaikka Piitulaiseen. Nurmea voisi kokeilla myös senterinä Lähteenmäen paikalla.
   
 15. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Lainaus:
  No ei saa. Kannattaa välillä ihan katsoa niitä pelejä eikä kirjoittaa vanhasta muistista.
   
 16. Lone Wanderer Jäsen

  Mua ei Nurmessa sinänsä mikään vituta. Hidashan se on kuin Raipen ja Eepin äpärälapsi, mutta muuten pelaa jo ihan hyvin. Eniten itseäni ärsyttää tällä hetkellä nelikko Riska-Piitulainen-Sipiläinen-Lähteenmäki, jotka ovat odotuksiin ja peliaikaan nähden olleet surkeimpia alisuorittajia tällä kaudella.
   
 17. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Lähes jokaisen pelin nähneenä olen edelleen sitä mieltä että nyky Vaha on hitaampi. Sinunkin kannattaa katsoa niitä pelejä kun vertaat nyky Vahaa viimevuotiseen.

  Nyt siis puhun luistelusta.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nurmi tai Vahalahti tuskin joukkueen hitaimman titteliä saa kumpainenkaan. Melkein sanoisin että siinä kisassa vahvoimmilla ovat Brookbank, Mikkola, Jaatinen ja Hyvärinen.

  Sitten jos puhutaan pelinopeudesta, niin koko Lukon joukkue on parantamaan päin, mutta matka on edelleen kärjen tasolle pitkä.
   
 19. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kyllä Nurmi minussa herättää enemmän positiivisia tunteita kuin monet muut hyökkääjät. Nurmi on se ukko, jolta voi odottaa jotain yllättävää maalia game sevenissä tai sitten kovaa pommia takaa-ajoasemassa oltaessa.

  Ei Nurmi ainakaan tilastojen valossa ole huonosti pelannut, sillä teholukema on plussalla ja pisteitäkin kertyy yli 0,5ppg -tahdilla.

  Lukon ongelma on tämä jo mainittu "puolustusspesialistit"-osasto. Toisaalta en tiedä, pitäisikö Piitulainen laskea siihen porukkaan, kun ei häntä varmaan neloskenttään hankittu. Tehopisteet kuitenkin antavat ymmärtää, että rooli ei ole ainakaan maalintekijä.
   
 20. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Lainaus:
  Jos tuohon porukkaan nyt joku hyökkääjä vielä halutaan niin kyllä Riskan nimi aika vahvoilla on.
  Pelinopeus on parantunut mutta ihmeitä ei kannata odottaa kun ei tuo mitään huippua ole Dufvan aikana ollut missään vaiheessa.
   
 21. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Dufvan kiekossa pelinopeus on suurinpiirtein sama kuin kentällä olevien luistelunopeus. Sen verran tappara-matseja katselin että voin todeta että peli on vähän parantanut, mutta ongelmat ovat muualla kuin "puuttuvassa sentterissä" taikka Vahan/Nurmen hitaudessa. Vielä on onneksi aikaa parantaa
   
 22. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Oli pelitapa minkälainen tahansa, niin kyllähän tulosyksikköön hankittujen pelaajien pitää iskeä limppua häkkiin. Piitulainenkin on surffaillut nyt kaksi kautta (päälle 100 peliä) ihan kohtuullisella peliajalla ja tuloksena alle 10 maalia.
   
 23. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Pelitavan pitää myös tukea pelaajia. Eli päästää tulosyksikön pelaajat maalipaikoille. Toki Piitulainen on maalipaikkoja myös saanut, mutta veikkaan että suurin syy tähän on pelitapa (=pelitapa ja Piitulainen ei sovi yhteen). Eikös Piitulainen viime kaudella vedellyt niitä alle 3min pelejä aikast paljon?
   
 24. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Joo tuo on varmasti totta. En kuitenkaan havainnut viime kaudella, että esim. Vauhkosella olisi ollut mitään ongelmia päästä maalipaikoille, vaikka aloitti kolmosvitjassa. Eli kyllä maalintekijöiksi hankituilla pelaajilla on myös vastuu siitä, että pelitavasta huolimatta verkot heiluvat edes silloin tällöin.
   
 25. Saul Goodman Jäsen

  Vaikka miten pyörittelisi niin kyllähän Piitulainen ja Lähteenmäki ovat flopanneet pahasti valmentajasta tai pelitavasta riippumatta.