Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Teemu Nurmi

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Ratikka, 09.01.2013 klo 09.29.

 1. Soilworker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Preds
  Lainaus:
  Lenkkeillään? Eipä lenkkeily taida nykypelaajille olla kuin vaihtoehtoinen tapa lämmitellä ja palautella. Asia jota tämä loukkaantuminen eniten haittaa taitaa olla nopeusharjoitteet. Jos vamma on polven alapuolella, ei se montaa harjoitetta poissulje. Nurmi on kuitenkin iso pelaaja, eikä hänen luistelu ole mitenkään sulavimmasta päästä, joten peliajankin kasvettua voi 6 viikon lepojakso tehdä ihan hyvääkin.

  Nykyään kyllä löytyy laitteita, joissa voi reisilihaksia treenata sääriä rasittamatta. Ehkä vain hieman hankalempaa, kun yleisliikkeet ei ole mahdollisia - kuitenkin keski-/yläkropan treeni pysyy varmaan lähes muuttumattomana, joten vaikka jalkoja ei täyspainoisesti voi treenata ei se ole mikään maailmanloppu. Etenkään Nurmen tapauksessa, sillä liike ei ole se, mihin Teemun peli perustuu.

  Ne jalkatreenit mitä kesältä jää väliin voi kyllä korvata syksymmällä. Ei se toiminta taida enää ole sitä, että toipunut pelaaja tulee vaan joukkueen mukaan ja vetää saman punttisetin kuin muukin joukkue. Esim ylimääräisellä keskikropan treenillä kesällä voi vähentää sen alueen painotusta syksyllä, ja vetää vähän enemmän vaikka intervallitreeniä. Lopputulos keväämmällä on kutakuinkin sama kuin normaalilla treeniohjelmalla. Vaatii vaan vähän enemmän vaivaa, ja ainoa näkyvä ongelma voi olla pienoinen liikkeen puute alkukaudesta. Mutta kuten jo sanoin, ei Nurmi hyvän liikkeensä ansiosta niitä maaleja yleensäkään tee, vaan taitaa juuri keskikroppa olla Nurmen pelissä se tärkein alue.
   
 2. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onko jalka siis murtunut vai poikki? Poikkimeno pystytään aika hyvin korjaamaan naulalla, pystyy kävelemään ilman keppejä, pyöräilemään, uimaan yms. Ei tietenkään ihan heti, mutta aika pian. Jos on murtuma + kipsi, niin se sulkee aika paljon pois noita. Mutta luulisi että Nurmi pystyisi kuntofillarilla tai uimalla treenaamaan peruskuntoa. Sitten on tietysti niitä pyörätuolissa oleville kehitettyjä pyöriä. Noilla saa kädet, ylävartalon lihakset, selän ja keskivartalon tukilihakset aika tehokkaasti treenattua.

  En mitenkään usko että tämä loukkaantuminen on nyt niin vakava asia tuon peruskunnon kannalta. Enemmän huolestuttaa että jos ei lähdekkään luutumaan, sitten tulee ongelmia vaikka kuntoa pystyisi pitämään.
   
 3. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Nyt taitaa olla kuntoilu ja kunnon hankkiminen & sen ylläpito vähän hukassa. Jos siellä on peruskunto jossain tallella, niin menetät puolessa vuodessa (mikä on todella pitkä aika vaikka onkin näin kova vamma) terävimmän huipun, et koko kuntoa. Kyllä sen kerkeää kesken kaudenkin hankkimaan. Varsinkin kun pystyt varsin montaa lajia harrastamaan tällaisesta loukkaantumisesta huolimati.
   
 4. Boris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LiigaEura
  Lainaus:
  Sääri- ja pohjeluu ovat molemmat poikki, eli samassa kunnossa kuin Haatajalla aikanaan. Haataja loukkaantui joulun jälkeen ja pelasi kyllä kauden avauksessa, en muista missä vaiheessa treenailemaan pääsi.
   
 5. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eli periaatteessa helpompi treenata sen alkukipeyden jälkeen. Jos siis naulat laitettiin. Tosin naulat pitäisi sitten ottaa joku kesä (muuten katkeaa kausi pahasti) pois ellei jätetä pysyvästi paikoilleen. Tietysti luutuminen saattaa pidentää saikkua sitten paljonkin. Eli helpompi pitää kuntoa yllä, mutta paranee hitaammin.

  En tosin ole lääkäri, mutta omiin kokemuksiin pohjautuen.
   
 6. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Taitaapi kuitenkin huippu-urheilijalla näkyä tuo treenaamisen puute sillä mikäli jalkaa kuntoutetaan niin kaiken näköinen rasitus ei sillä tule kovin helposti onistumaan. Kuitenkin lukon kausi alkaa syyskuussa ja silloin ukkojen pitää olla iskussa eikä tekemässä kesä-treeneissä kiinni. Asia korostuu vielä enemmän jos on ylempien kenttien mies kuten Nurmi on. EI voi olla näkyämättä pelissä tuo kesän huono kuntoilujakso varsinkin kun puhutaan vielä huippu-urheilusta.
   
 7. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Lainaus:
  Olet näköjään kantasi päättänyt ja jankkaat samaa virttä, vaikka kuka sanoisi sinulle mitä. No samapa se, turha sulle on mitään perusasioita kertoa. Sulla ei taida tosiaan olla kokemusta minkään tasoisesta kuntoilusta tai urheilusta.
   
 8. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jos jalassa kerran naulat on, niin sitä pystyy aika paljon rasittamaan. Muistaakseni tekee jopa hyvää että sitä rasitetaan (auttaa luutumiseen). Veikkaan että uimalla ja kuntopyörällä saa peruskunnon pidettyä ennallaan. Eri asia sitten on että miten saa huippukunnon, mutta eikös se jälkimmäinen piikki tule vasta keväällä? Eli periaatteessa yhden kuntopiikin missaa, mutta toisaalta siinä vaiheessa kun muilla on jalat jumissa, voi Nurmi olla kovakin "tuoreilla" jaloilla.
   
 9. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  NHL:ssa pelaa maailman parhaat kiekkoilijat, ja hyvänä esimerkkinä kesäharjoittelun tärkeydestä saatiin viime syksynä ihailla Winnipegin huippupakki Byfuglienista otettua kuvaa. Kuva oli heinäkuulta, ja karkea arvio viime kauden puolustajien pistepörssin kakkosen elopainosta liikkui vähintään jossain 130 kg tienoilla. "Asiantuntijoiden" mukaan tämä on kyseisen pelaajan kohdalla ihan normaalia kesäturpoamista.

  Siinä sinulle mallia jääkiekkoilijan kesäharjoittelun välttämättömyydestä ja huippu-urheilusta.
   
 10. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Kannattaa lukea mitä asiasta on kirjoitettu, varsinkin jos ketju on vielä näinkin lyhyt. Taisin jossain viestissä nimittäin kirjoittaa, että SUomessa kesä-harjoittelua on korostettu enenmmän verrattuna muihin sillä se koetaan tärkeäksi osaksi tulevaa kautta. NHL:ssähän ei tietääkseni ole järjestettyä kesä-harjoittelua vaan luotetaan, että pelaaja pitää itsensä kunnossa kesällä ilman joukkue-harjoittelua.

  Myöskin Strakasta näki Venäjällä treenaamisen tason ja mitä siellä sallitaan.

  Kaivan näitä höpötyksiä muuten esiin sitten ensi kaudella kun/jos Nurmi ensi kaudella pelaa ja on pelkkä varjo entisestään kuten vahvasti epäilen jo nyt. Voimme silloin sitten käsitellä asiaa ihan uudessa valossa...
   
 11. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ja tämä varjoushan johtuu vain ja ainoastaan kesätreenien välistä jäämisestä. No selvisihän se sitten Kossun, Bertrandin, Jasun ja Koskisen huonot otteet männeellä kaudella. Reeniä horot!

  Ei mitään. Mistään mitään en tiedä (kuten itse myönsit), mutta jankkaan loputtomasti vastaan. Pidä toi linja vaan. Hyvältä näyttää kirkas tulevaisuus. Paree laittaa mustat lasit päähän ku koville kavereille tunnetusti paistaa aina.

  Pahoittelut rollaattori-ihmiseen tarttumiseen, mutta nyt vaan läikkyy yli äyräiden. Harmittaa vain tämän sivuston muuttuminen ihan järkyttäväksi vastaan jahkaajajien kinastelusivustoksi vaikka kuinka ihmiset puhuu itseään pussiin, niin silti pitää väittää loputtomasti omaa näkökantaa loppuun asti. Ehkä se on toi ilma, tai muuten vaan k***ä ottassa. Kiitos ja anteeksi.
   
 12. Ihmiskuula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Nurmi sitä Nurmi tätä, whatewer!

  Ilmesesti kaveri jatkaa Lukkopaidassa, tälläkaudella enskertaa kunnon tehot, Azen laidalla ihan kuka vaan olis heittänyt noi numerot.

  Kuinka saatanan mottipäinen sopimus sille on tehty?

  Ei me tarvita töitä, me tarvitaan taitoa, käsiä, jääkiekkoilijoita..
   
 13. Peery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Korkki kiinni
   
 14. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Jopa Filip Riska, eiku.

  Teme on mielestä yksi tärkeimmistä jatkosopimuksista, jolle tärkein. Nurmi on ollut täällä ennen Aze ja jää tänne Azen jälkeen ja koskaan en ole häneen tyytymätöntä katsjoaa kohdannut. Teme on juuri sitä, mitä me tarvitaan niiden huippukäsien lisäksi. Taistelija joka tekee myös maaleja ja syö kiekkoja.
   
 15. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Harvinaisen samaa mieltä! Vuoren lanseeraama will beats skill on totisinta totta silloin, kun joukkue pelaa joukkueelle ja itseluottamus on korkealla. Katsokaa Ässiä kuluneella kaudella. Tuon sanottuani toivon silti että käsiä ja taistelijoita hankitaan oikeassa suhteessa. Ideaali taitopelaaja on Azevedo/Petruzalek tyylinen taikuri, joka ei kaihda maalille ajoa tai antaa/ottaa taklauksia, ja painaa päätyn asti joka pelissä. Näitä ei vaan jokaisen puun oksalla kasva. Nurmi taas on roolipelaajana SM-liigan eliittiä. Riska on myös hyvä roolipelaaja, mutta toivon että paikka löytyisi kolmoskentästä ensi kaudella, eikä ykkösestä.
   
 16. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Kai tiedät, että tämä on KESKUSTELU-FOORUMI jossa ihmisillä on erinlaisia mielipiteitä?! Tottakai pidän omastani kiinni jos asian niin näen, turhaa asioita minkään värilasien läpi on katsoa.

  Missä on kerrottu kyseisten kaverien vaisuuden johtuneen kesätreeneistä?! EN minä ole ainakaan niin väittänyt joten tiedä sitten... Esim. Koskiselta ei juuri taidetty odottaa yhtään mitään joten painii ihan eri sarjassa kuin Nurmi. Voi olla ettei mainitsemasi kaverit oikein sopeudu RD:n pelimalliin tai sitten voi olla, että reenit eivät olleet mieluisia tai oli jotain vaivaa, mene ja tiedä.

  On tietysti aina hyvä vedota toisten olevan tietämättömiä vain koska toisen mielipiteet ja näkemykset eivät kohtaa omien kanssa. Tottakai siis tietämättömyyttä se on. Kuitenkaan et osannut itsekkään oikein artikuloida aiheeseen liittyvää joten koska en keksi mitään muutakaan asiallista teksitä niin vetoan siihen, että olet tietämätön, se on ilmaisesti taikasana.

  Kuten jo sanoin, että kaivan näitä
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Alkukaudella hieman varjojen mailla haahuillut Nurmi teki tänään Ilvestä vastaan 2+1. Hyvä asia tämäkin, että nämä veteraanit alkavat vertymään.
   
 18. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tänään 2+1, Lukon kolmanneksi paras pistemies ja Liigan pistepörssissä sijalla 8.

  Rouhii, taklaa väkevästi, on vahva kaksinkamppailuissa ja maalin edessä ja on pelannut monessa eri ketjussa: ykkösessä Gagnonin ja Vahalahden rinnalla, isojen miesten eli Vauhkosen ja Monnin seurana kolmosessa tai nelosessa Riskan ja Sipiläisen kanssa. Vaikkei luistin kulje kovin liukkaasti, niin Nurmi kyllä iskee tarvittaessa laatan pussiin ja on rightin miehenä tärkeä osa ykkös-yv:tä. Viime kausi meni piloille loukkaantumisen vuoksi, 2012-13 tehot 18+20, tällä kaudella voi hyvinkin nakuttaa 20 häkkiä.
   
 19. Pakkanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Wild & Jokerit
  Nurmi on Tappara-taustasta huolimatta minulle yksi Lukon "ikonisimmista" pelaajista, koska olen nuori enkä ole edes asunut ikinä Raumalla. "Ulkopuolisena" voinkin heittää, että #20 voi vaikka ratkaista mestaruuden joku kevät, toivottavasti Lukolle siis!
   
 20. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tänään tasoitusmaali. Tähän mennessä 19 ottelussa tehot 7+10. Näyttää vahvasti siltä, että tekee tällä kaudella piste-ennätyksensä. Meneekö 20 byyrin raja rikki? Vasemman b-pisteen kaarella rightin miehenä tärkeä osa Lukon ykkösylivoimaa. Eniten yv-maaleja (6) tällä kaudella Liigassa tehnyt pelaaja.
   
 21. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Lukko, Jokerit
  Lainaus:
  Niinpä. Kukapa olisi uskonut? Tykkään kovasti herran pelityylistä kyllä.
   
 22. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Olen pitänyt Nurmea kevään pelaajana, jonka arvo nousee kovissa playoff-väännöissä. 6 ottelun saldo 0+0 sekä tehotilasto -3 ei ole vakuuttava eli tason nostoa odottaisin Tapparaa vastaan.
   
 23. Lainaus:
  Onkohan jotain vammaa? Riikolan taklauksen jäljiltä?
   
 24. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vaikea sanoa, mutta kummallisen huomaamaton on kentällä ollut, vaikka Vahalahden lähdön jälkeen kantanut kultakypärää. Vuosi sitten Nurmi oli mielestäni näkyvin pelaaja Blues-sarjassa ensimmäisestä vaihdosta lähtien, vaikka takana oli pitkä tauko loukkaantumisen vuoksi.
   
 25. Meripoikk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Samoja ajatuksia. Jotenkin Nurmen peli on kananmunat kainaloissa -tyyppistä: verkkokalvoille piirtynyt tilanteita, jossa Nurmi ei vie taklauksia loppuun eikä laita itseään tiukkoihin kahinoihin. Toivottavasti Tappara-sarja kaiken muuttaa voi.