Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Teemu Nurmi

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Ratikka, 09.01.2013 klo 09.29.

 1. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Eikös se tänään julkaistu?!
   
 2. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Sen verran viela, etta kuinka mones kerta on, kun IS Veikkaaja vetaa vesiperan? Jos ei olisi kyse urheilusta niin tommoset toimittajat pantaisiin luokalle varmoista uutisoinneistaan.

  Tama on hyva diili, tiedetaan etta ainakin yksi palikka on kunnossa ensi kaudella. Kunhan mies kunnolla tervehtyy. Voi menna pitkaankin, ennen kuin laatikossa nahdaan.
   
 3. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Voi hyvänen aika, ethän sinä vaan luule että kaikki sopimukset tiedotetaan heti tekohetkellä?
   
 4. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  En tietenkään mutta mistä sinä tiedät, että milloin kyseinen paperi on sorvattu. Miestähän huhuttiin kauan mm. jokereihin ja eikös yleensä tässä kevään tuntumassa noita soppareita sorvata.
   
 5. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lainaus:
  Kiekkoareenan jutun mukaan sopimus on tehty jo marraskuussa. Voi tuokin olla sumutusta, en minä sitä sano.
   
 6. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Ikävä kyllä noita sopimuksia sorvataan hyvin pitkälti jo joulukuussa, ainakin tällaisissa tapauksissa (oman ruutunsa pelaaja alkaa lunastaa kauan odotettuja lupauksia). Kyllä Nurmi olisi jo ennen loukkaantumistaan muualle rekrytoitu, jos Lukko muka olisi odottanut siihen asti.
   
 7. Il Tempo Gigante Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Hokki, Leijonat, Kings, Arsenal
  Haa

  Lainaus:
  Noin juu... Muistaakseni Haanpään Ari palasi aikoinaan jalkansa murtumisen jälkeen kaukaloon noin kolmen kuukauden kuluttua loukkaantumisestaan?

  Ja Riihi-Jussi samoin ekalla Lukko-kaudellaan? Eikös hää murtanut koipens' silloin?

  Saatan olla väärässäkin, mutta uskon, että ei Nurmi nyt yli puolta vuotta ole pois kaukalosta?
   
 8. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Haatajaan kuuluu verrata. Kuinka kauan sillä meni Rajamäen niitin jälkeen ennen kuin palasi kentille?
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Se taisi olla likimain vuodenvaihteessa, tai hiukan tammikuun puolella kun Haatajan jalka katkesi. Toipumisajoista en muuta osaa sanoa kuin että seuraavan kauden avauksessa Ässät sai tietää huutia Haatajan mestaroidessa.

  Nurmen jatko on erinomainen asia, oli sopimus tehty milloin hyvänsä. A-kirjain paitaan ensi kaudella sano.
   
 10. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Haataja oli poissa korkeintaan puoli vuotta joten Nurmen pitäisi olla pelikunnossa kauden alkaessa. En tiedä mistä nuo vuoden loppuun jutut tulevat mutta ei tuollaisesta vammasta parantuminen 9 kuukautta kestä. Jos kestää, niin sitten on jotain mennyt pahasti pieleen.
   
 11. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Tiedotettu toipumisaika on 8-10kk. Se tarkoittaa ettei ensi kaudella oikein välttämättä kulje. Tämä siis lääkärin tekemä diagnoosi mutta jääkiekossa kaikki on suhteellista sillä KOvasenkin diagnosoitiin olevan pois runkosarjan loppuun. Eipä kuitenkaan miestä senkään jälkeen näkynyt. Jos ei saa kesällä treenata kunnolla, ei kaudellakaan oikein mitään tule tapahtumaan.
   
 12. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Jos se olisi paremminkin prognoosi kuin diagnoosi? Jatkoajan jutussa Nurmi sanoo, etta kaveleminen ilman keppeja voisi olla mahdollista kuuden viikon paasta. Joten toivotaan, etta mies saadaan takaisin nopeammin kuin 8-10kk kuluttua.
   
 13. lebak Jäsen

  Teemu Nurmen jatkosopimus on hieno asia Lukolle! Hieno pelaaja, joka pelaa erinomaisella asenteella ja tunteella sekä yrittää loppuun asti. Harmittava loukkaantuminen sekä joukkueen kokoamisen että Teemun kannalta.

  Tsemppia kuntoutukseen ja kovemmalla höökillä vaan takaisin kentille!
   
 14. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän asian luulisi olevan, mutta nyt unohdat täällä puhuttavan jääkiekkoilijoista. Eiköhän se riitä, että pyrkii toipilasaikana rajoittamaan sen verran syömistä, ettei ole sitten jatkossa liikaa sulateltavaa. Nurmen kohdalla en usko ongelmia syntyvän. Tulee taatusti olemaan yksi tärkeimmistä pelaajista ensi kaudella. Mistä se sitten ikinä kertookaan...
   
 15. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Hieno jatkosopimus ehdottomasti. Nurmesta on tullut varsinainen taistelija, joka aina antaa itsestään kaikki irti. Esimerkkinä siis loistava pelaaja niin nuorille kuin vanhemmillekin.

  Jalkavamma osui pahaan aikaan, tosin aika harvoin mikään vaiva osuu hyvään aikaan.

  Kuntoutus pitää vaan hoidella todella ammattimaisesti, jotta kevät 2014 tulee olemaan sitä pelaamista mihin Teemu parhaimmillaan pystyy ja kykenee.
   
 16. Nuottipaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues, Rauman Lukko, Middlesbrough FC
  Nyt menee paita tilaukseen Nurmen nimellä ja nummerolla.

  Toistaiseksi paras uutinen aikoihin tämä Nurmen jatkosoppari. A rintaan ensi sesongilla.
   
 17. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Koska Haatajaan jo vertailtiin niin itse vartaan nyt Tukoseen jolla ei tälläkään kaudella lähtenyt lentoon johuten siitä, että treenaminen oli satunnaista sekä kesällä ei ymmärtääkseni hirveästi salilla saati lenkeillä näkynyt. Nämä eivät voi olla näkymättä kaudella eikä ollutkaan, samaa uumoilen kyllä Nurmelle mikäli ei pysty kesästä asti täyspainoiseen treenaamiseen.
   
 18. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Lainaus:
  sulla on nyt jokin ihmeellinen kuva kesäharjoittelun supertärkeydestä. Tamimaisesti voisi sanoa, että et taida ainakaan itse hirveästi kokemusta tuosta omata.

  Tukonen on vähän eri asia. Kaveri ei ole muutamaan vuoteen treenannut kesällä eikä talvellakaan. Se alkaa jo näkyä.

  Monet pelaajat menevät isompiin leikkauksiin kauden jälkeen ja ovat seuraavalla kaudella taas omia itsejään. Vaikka alkukaudesta ehkä hieman ruosteessa, niin loppukaudella taas tikissä.

  Se on tietysti sitten eri asia, jos kesällä ei tee mitään ja ryyppää. Silloin ei välttämättä ehdi kauden aikana kuntoon, kun takapakkia on otettu urakalla. Mutta jos on joskus ollut hyvässä kunnossa, niin kuntoon pääsee helpommin takaisin kuin sellainen, joka ei ole aikoihin ollut kunnossa. Ja jos nurmella on jalka katki, niin keksin heti monta treeniä, mitä voi silti tehdä.
   
 19. Ihmiskuula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Senverran tästä jatkosopparista pitää avautua, vaikka olenkin päässyt yli suurimmasta "Nurmi-Vihastani"

  Tällä kaudella kovat numerot, ensmäistä kertaa vrt. siihen että peliaika on ollut yli 20min joka kausi. Azevedon tarjoilu, jatkuva vastuu, kyllä se suonenvetokausi joskus tulee!

  Asennetta en epäile, töitähän tämä jätkä tekee.

  Mutta ilmeisesti maksamme tämän kauden perusteella kakkos(kolmos)ketjun laiturille ykkösen palkkaa.
   
 20. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Tiedä sitten. Silloin kun sopimus tehtiin niin Nurmella 28 pelissä 13 pistettä.
   
 21. Ihmiskuula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juu pakko myöntää että olin melko helpottunut kun kuulin et soppari oli tehty ennen sitä suonenvetoa. Ei se huono ole mut..

  Kyllä mulla arvostus kaveria kohtaan nousi tällä kaudella, eikä vähiten sen pronssimatsin niitin takia, vaikken olekaan varma oliko se vahinko..
   
 22. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Kyllä sen tärkeys on ihan omaa luokkaansa sillä nimenomaan SUomessahan siihen panostetaan ehkä eniten missään juuri sen vuoksi, että sitä pidetään tärkeänä asiana.

  Kyllä täyspainoisen kesätreenamisen puute näkyy väistämättä kaukalossa sillä jos et saa kuntoilla niin miten ihmeessä jaksat tehdä huippu-urheilijan ammattia?!...Niinpä, et oikein voikkaan ja keskenkaiken mukaan tuleva kaveri ei tarjoa joukkueeseen muuta kuin rosterin täytteen.

  Nurmi on kunnossa kyllä asenne-pelaaja isolla A:lla mutta en usko ennen kuin näen, että hänellä tulisi olemaan pelaamisen taso samalla tasolla ensi vuonna kuin mitä mitä nyt on ollut.
   
 23. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Ei kai se kesä treenaamisessa mikään avainsana ole, vaan se treeni itsessään. Ihan sama milloin treenataan, kunhan vaan treenataan. Eli Nurmen tapauksessa mies kannattanee laittaa ihan rauhassa kuntoon ennen kuin aletaan peluuttamaan kovia minuutteja.
   
 24. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Kesällähän rakennetaan lihaskuntoa sekä lenkkeillään. Kuitenkaan Nurm iei pystyisi siis näitä suorittamaan mikä on aika olennainen treenaus-muoto.
   
 25. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Viestini pointti oli se, ettei kesä edelleenkään ole mikään avainsana. Noita juttuja voi treenailla muulloinkin, vaikka se normaalitapauksissa kesällä tehdäänkin.

  Tottakai kesän harjoittelemattomuus antaa aika ison tasoituksen muille, muttei tuo mitenkään tavaton tilanne ole. Ihan hyvin monet pelaajat ovat itsensä kuntoon saaneet, vaikka kesäharjoittelu olisi pakon sanelemana jäänytkin väliin.