Kun tuolle toisellekin juomalle on aukaistu oma ketjunsa, niin aukaistaan tällekin.
Itse lukeudun teen suurkuluttajiin, näin kotona ollessa tulee juotua 7-8 kuppia päivässä.
Aamiaisteenä olen tykästynyt Twiningsin Prince of Walesiin, joka meikäläisen makuun sopii paremmin kuin Earl Gray tai muut vastaavat.
Päivälläkin saatan juoda vielä samaa laatua, mutta iltapäivällä/illalla juon erikoislaatuja. Mielialan mukaan. Tällä hetkellä olen ihastunut tamperelaisen Mokkamestarit (http://www.mokkamestarit.fi) paahtimon My Lady-teehen, jossa on mausteena ainakin mangoa, ananasta ja ruiskukkaa. Alunperin uoksun lisäksi kokoomuslaista viehätti tuo ruiskukan käyttö teessä. Maku on mielestäni loistava.
Teen pitää, siis täytyy, olla haudutettua. Pussiteestä tulee mielestäni kitkerä maku joka pilaa tämän aineen. Ilokseni olen huomannut, että monet kahvilat ovat alkaneet suosia haudutettua teetä ja erikoismaininta täytyy ainakin Tampereella antaa osuuskauppojen Coffee House-ketjulle, joiden kahviloissa on usein todella hyviä haudutettuja tee-laatuja.
Olenko palstan ainoa teenjuoja?
EDIT: Sanotaan nyt vielä sekin, että juon yleensä kahvini au naturel, ilman mitään lisukkeita. Joskus pistän palan sokeria.
Itse lukeudun teen suurkuluttajiin, näin kotona ollessa tulee juotua 7-8 kuppia päivässä.
Aamiaisteenä olen tykästynyt Twiningsin Prince of Walesiin, joka meikäläisen makuun sopii paremmin kuin Earl Gray tai muut vastaavat.
Päivälläkin saatan juoda vielä samaa laatua, mutta iltapäivällä/illalla juon erikoislaatuja. Mielialan mukaan. Tällä hetkellä olen ihastunut tamperelaisen Mokkamestarit (http://www.mokkamestarit.fi) paahtimon My Lady-teehen, jossa on mausteena ainakin mangoa, ananasta ja ruiskukkaa. Alunperin uoksun lisäksi kokoomuslaista viehätti tuo ruiskukan käyttö teessä. Maku on mielestäni loistava.
Teen pitää, siis täytyy, olla haudutettua. Pussiteestä tulee mielestäni kitkerä maku joka pilaa tämän aineen. Ilokseni olen huomannut, että monet kahvilat ovat alkaneet suosia haudutettua teetä ja erikoismaininta täytyy ainakin Tampereella antaa osuuskauppojen Coffee House-ketjulle, joiden kahviloissa on usein todella hyviä haudutettuja tee-laatuja.
Olenko palstan ainoa teenjuoja?
EDIT: Sanotaan nyt vielä sekin, että juon yleensä kahvini au naturel, ilman mitään lisukkeita. Joskus pistän palan sokeria.
Viimeksi muokattu: